A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Na, én megint itt!
Csatolom az előző bejegyzéshez a hibajegyzéket:
aklaviatúra = a klaviatúra
fúkat = fiúkat
Eztán = Aztán

Úgy tűnik, a sok hiányzás után elvonási tüneteim lettek. :D
Úgy kelletek nekem, mint egy falat kenyér... :D (Mára elég is a szentimentalizmusból! :lol: )

Zitocs! Borcsa a hasa alá húzza pulykacombjait, s úgy hintázik. Először a fejét megtámasztva, s a holmokán gördülve hintázott előre-hátra . Ma már felemeli a pocakját (már amikor elbírja, mondjuk kaja előtt...), s úgy hintázik, amíg bírja a feje, a nyaka, s le nem fejeli az ágyat, a játékait, stb. stb... MIndehhez széles vigyor, harsány röhögés dukál. :D :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek, megjött az IKEA-komód, már be is pakoltam a ruháinkat. Imádom! Olyan szép, mindig ilyen komódra vágytam:
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/10062592

Na megyek, Van Dógom, ahogy Micimackó mondaná... :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

En is vagyok.
Es mennyire faradtan, egyre rosszabbak az ejszakaink, en meg azt hittem mert atkoltoztunk a huss falusi (aposek) nyaraloba az jobb lesz, es sokkal jobban fogunk aludni. hat nem jott be, a helyzet csak egyre rosszabb, bocsi hulla faradt vagyok, nem olyan rossz. 3 ebredunk 6-tol mar csak az en agyamba alszik el a kis csibesz.
Jackson: en is ledobbentem, valahogy en is ugy voltam vele, hogy halhatatlan (na mindenesetre a zeneje az lesz).
hetfon megyunk gyerekorvoshoz, kivancsi vagyok mit mond. Mennyi a sulyunk stb.
Cicin elalavas: szerintem minket az mentett meg, hogy sokan altattak mar el Atit, Paromra sokszor ratukmalom, hogy ne szokjon csak ram, ha alvasrol van szo, anyosom meg nem adta fel, es addig probalkozott amig ossze nem jott. Anyum nem annyira turlemes, de ha elmegyek neki is muszaj elaltatnia, szoval csak sikerul neki is. Velem sokszor cicin, habar ujabban van hogy meg utanna dajkalkozni is kell.
Csaladtagok: Nalunk is betegek a nagyszulok, rettegek sokszor, annyira felek oket elveszteni, foleg, hogy nagyon kozel allunk egymashoz. Szulok viszont meg fiatalok, es ugy nez ki egeszsegesek is, le is kopogom....

Kép
brestovsky

Kisbogacs mi baj van? lebenultal?

Kép
brestovsky

Kisbogács!

Ne mááá! Ez mitől van? Szegénykém! Mikor jön haza a párod? Kitartás!!!

Nekem a vesém szokott úgy fájni, hogy gyakorlatilag nem tudok felkelni.
Ha hazajövünk a nyaralásból (3 hét múlva), kérek beutálót a háziorvostól egy ves UH-ra.

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Batkata! nagyon szép a komód!!! Amúgy is szeretem a LAskivik cuccokat. Olyan tálalónk meg könyves polcaink, íróasztalunk van:)
katuska79

Vickybabe, nagyon ügyes Levente, gratulálok! Tök furi, nálunk a 360 fokos forgolódás már régóta megy rutinból, viszont a négykézlábazásba még bele sem kezdtünk :(

Hajrá Futópad :D Nálunk van itthon egy szobabicikli, ha majd egyszer ismét képes leszek járni lehet ráülök :lol:

Elalvás cici nélkül: Ha összejön, az csupán a véletlen műve :oops:

Lucus, szerintem semmi baj a 330-as hízással :roll:

REgina, sajnálom Kitti lázát :( Remélem jobban vagytok!

MÁgi, nagypapád :cry:

Jackson: bármennyire is hihetetlen, ők sem hallhatatlanok... én is rajta (is) nőttem fel. Sajnálom szegényt :(

Párom az ikreket váró barátaim költözteti, ha kész lesz siet haza. Addig csak elleszünk valahogy...
kisbogacs

A fele lemaradt:

Batkata, elvonási tünetek :D
Tényleg gyönyörű a komód!

Lányok, hallott már valaki a babajelbeszédről? Én tegnap olvastam róla először, de teljesen beleszerettem az ötletbe! Már fel is iratkoztam Ágival egy szeptemberben induló tanfolyamra :)

Hozzátápi téma: mi még csak anyatejezünk, nem tudok hozzászólni. De viszont milyen jó lesz majd nekem, mire mi elkezdjük, ti már tapasztalt tanácsokat tudtok adni :)

László apukáknak boldog névnapot!

Eszter, bejelöltelek iwiwen! Álomszép menyasszonyi ruhád volt :shock: :shock: :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2009.06.27 12:07-kor.
kisbogacs

S hogy valójában mi a bajom és mitől van, arról fogalmam sincs :?
Hetek óta fájdogál a hátam. Csütörtökön már annyira fájt, hogy elsétáltunk a körzetiig. A doki szabin volt, de a sétába majd beleőrültem úgy fájt. Aztán tegnap kicsit jobb volt, és ma reggel is mikor ébredtem. Elmentem zuhanyozni, és állva a zuhanyzófülkében tüsszentenem kellett. Sírva fakadtam a fájdalomtól és összegörnyedtem. Apusnak kellett zuhany után átkísérnie a nappaliba. Aztán picit jobban lettem, Apus meg elment költöztetni. Mikor Ágnes felsírt, át tudtam hozzá menni, igaz csak derékszögbe görnyedve. A kiságyból kivétel már művészet volt, szegényt a derekam magasságában fél kézzel lógattam mint valami szatyrot, a másik kézzel meg kapaszkodtam a bútorokba. És a gyerek emelése adta meg a végső kegyelemdöfést, szoptatás után már nem bírtam felkelni, és azóta csak kúszni tudok a padlón, és így is iszonyúan fáj.

Így most lebzselünk a szőnyegen és várjuk Apát a hős megmentőt :lol:
kisbogacs

hu nagy hirekkel jovunk: van egy fogunk :lol:

Kép
brestovsky

Kriszti: bocs, ha sok vagyok. :oops:
De vártam már ezt a kérdést! Igen, hallottunk, sőt alig várjuk, hogy elkezdhessük Brúnóval! Mi DVD-t fogunk rendelni, mivel nem Bp-n lakunk,és itt nincs ilyen tanfolyam. Tényleg képesek a babák állítólag kb 9 hónapos koruktól egyszerű kézjelekkel kommunikálni. Megmondani, hogy éhes/szomjas/miért sír. Amerikában sokan alkalmazzák sikerrel. Sőt, tovább megyek. Ha Te tudsz angolul, miért nem tanítod Ágnest is? Itt olvashatsz róla: www.ketnyelvugyerek.hu
nboglárka

Bogi, ha hallanád az angolom :oops: :oops: :oops:
Előbb sajnos nekem kéne megtanulnom a nyelvet :(
kisbogacs

nyelvet csak az tanítson a babának aki anyanyelvi szinten beszéli, vagy nagyon jól, szép kiejtéssel.
Szerintem is az a legjobb ha a kétnyelvű családok már születéskor mindkét nyelvet használják.

Meséljetek bővebben a jelbeszédről!

Kriszti! nem valami ideg csípődött be???

Bogi! nem jött levél:(

Rita! grat a fogacskához. Nálunk még messze vannak a fogak...csak nyál van. Nem bánom ha Petrának is 9 hónaposan jön ki az első.
katuska79

Rita, gratulálok a fogacskához!

Jelbeszéd: én ide fogok járni: http://www.babakezek.hu/index.html
de van róla fórum http://www.mamami.hu/forum/showthread.php?t=443&page=5 és néhány videó is http://www.youtube.com/watch?v=7gSZfW4gVhI
A jelelés lényege, hogy ahogyan minden szülő és baba számára természetes hogy megtanítjuk a babát pápát inteni, úgy megtaníthatóak ezek a kicsik számos más jelre is, s így sokkal hamarabb tudnak a szülőkkel kommunikálni, minthogy kimondanák az első szavakat.
- tudnak szólni hogy mit szeretnének
- el tudják mondani hol fáj, mi a baj
- meg tudják mondani mire gondolnak, mit láttak
- illetve sokkal könnyebben megértenek minket, és így számos frusztráló helyzetet ki lehet kerülni (pl. megérti, hogy tudjuk hogy éhes, és hogy mi is akarunk neki enni adni, de meg kell várnia pl. a peluscserét előbb)

Idegbecsípődés: én is valami ilyesmire gondolok... Arra van valami jó házi gyógymód? Kezd ez a helyzet egyre kevésbé vicces lenni. Ágit nem tudom elaltatni reggel óta (megszokta hogy az ágyában alszik, de képtelen vagyok felemelni, felállni és betenni), szegényem már teljesen kimerült. Nekem el kéne jutnom enni, WC-re, de esélyem sincs. Már a szimpla fekvés is fáj. Apus pedig még mindig sehol. :cry: :cry: :cry:

Kétnyelvűség: irigylem azokat a szülőket akiknek van hozzá elég tudásuk (vagy különböző anyanyelvűek), és szerintem is kihasználandó előny/lehetőség az övék. De az én semmi tudásommal ilyesmibe belevágni... Csak ártanék vele attól tartok.
kisbogacs

Sziasztok!

Köszönöm az együttérzéseket, ha lehet, még rosszabb a helyzet, Borka már se éjjel, se nappal nem alszik, az éjjel megint 5x kelt, gyakorlatilag 2 óránként, nappal meg 2-3x félórát alszik, pedig ő születésétől mindig 2-3-4 órákat aludt egyben :shock:
Nem értem, mi lehet a baj, fogunk még nincs, és nem is látom, hogy jönne-meg nem is sír, amikor ébred-, éjjel minden alkalommal eszik, tehát 4-5-ödjére már nem lehet éhes sem...Frontokra is általában hosszú alvásokkal reagált eddig...
Mindenesetre én a végkimerülés határán vagyok...

Batkata,
nekünk is Leksvik sorozatunk van az egyik szobában-3 komód, meg két gardróbszekrény...meg étkezőasztalunk székekkel is volt, tálalóval, de azt már anyáméknak adtuk...Egy tanács:ne pakold meg nagyon a fiókokat, mert hamar szétjönnek az illesztések az erőltetéstől, mi már többször ragasztottuk újra...
Kriszti,
jaj Te szegény :( , borzasztó lehet, remélem, Apa hamar hazaér, nálunk Borka 3 hónapos korában volt, hogy benyaltam egy hányós-fosós vírust, és mozdulni sem tudtam egy napig a rosszúlléttől, apa dolgozóban, én meg bőgtem, mert nem tudtam egyszerűen felemelni szoptatni a lányt...persze apa rohant haza, de szörnyű 2 óra volt, abszolút átérzem a helyzeted :(
Jelnyelv,
utána fogok olvasni én is, hogy mi ez, addig elég komoly fentartásaim vannak :roll: (szakmám szerint hallássérült gyerekeket tanítottam beszélni, ismerem a siket-jelnyelvet)
Babáknak gratula a forgás-kúszás-tolatás-mászásokhoz, nálunk még mindig semmi :(
Mági,
sajnálom nagypapádat, meg várunk vissza :)
Katuska,
te leszel a hibás, ha tovább hízom, ma már nem bírtam magammal, és megcsináltam a sütidet :D

benci

Rita,
sajnálom, h Ti is kínlódtok éjjel, grat a fogacskához!

benci

Hú, de nyűgös ma a gyerek! Mondjuk ettől a hülye időtől nem csodálom.
Voltunk ma a dédiknél. Nagy volt az öröm.

Hát, lányok azért az, hogy valaki tud angolul, még nem azt jelenti, hogy meg tudja tanítani a kicsit. Ha két- vagy többnyelvű a család, akkor természetes, hogy az egyik szülő ilyen nyelven, a másik olyan nyelven szól. Az én férjem angoltanár, nagyon jó kiejtéssel, de eszében sincs angolul szólni a gyerekhez, hisz nem az az ő anyanyelve.

krisz78

Szegény Kriszti! Krémmel kented már? Bár ilyen szintű fájdalomnál, az már semmit sem ér valószínűleg.

krisz78

Halihó!

Katuska Apának is boldog névnapot! :)

Kriszti! Jobbulást!

Nálunk úgy tűnik szopi sztrájk van. áááááááá
Megőrülök. Miért kell 20 perc hiszti kaja előtt? :roll:

Mindenki a kapcs. koncerten van?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

[quote="hanna30"]H írta:hanna30alihó!

Mindenki a kapcs. koncerten van?

Hanna!

Mi nem! Mi itthon vagyunk és csináljuk Katuska sütijét. :D
Ja, ma ismét alkottam a zuramnak, zöldbabfelfújtat csináltam, tök fincsi volt.
Ha a kölkek ágyban lesznek beírom a receptes oldalra.

Hiszti: nálunk is van, de nem Borcsánél. Az én fiam ebéd előtt 10 perccel akart csokis kekszet enni, mondván: ő éhes. A kaját két órán át csináltam, azt hittem felrobbanok. De szerencsére sikerült eltorlaszolni a kamra ajtaját... :evil: :? :D :lol:
Miért sztrájkol a fiad?

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Zétényem beteg :cry: :cry: .
Dél óta lázas. Popsiban mérve 38 és 39 között van folyamatosan és olyan de olyan hasmenése van, hogy azt leírni nem lehet.....
Már beszéltem többször a gyerekdokival...távirányítással gyógyít, reggel megnézi ha nem javul a helyzet meg ha javul is akarom, hogy nézze meg mert tökideg vagyok!
Ilyen láz és hasmenés lehet fogzástól??
Már van két foga és nem volt semmi baja amikor azok kibújtak. Most nem is hiszem hogy új foga jön...............
SZerintetek???? :roll:

KépKép
peni

Peni! A fogzástól hasmenés? Hát, én sem hiszem. Nincs nálatok ügyelet? Én bevinném. Inkább mondják azt, hogy semmi komoly, minthogy egész éjszaka aggódjatok! Itasd, ki ne száradjon a hasmenéstől!

krisz78

Most éppen 2 órája "megállt" a hasmenése....az orvos mondta, hogy adjak neki Hipp OSC vagy OBS vagy mit tudom én mit....ezt a répa, rizsnyák löttyöt....az megfogja a hasmenést és jó kiszáradás ellen...hát én próbálkozom de Zétényke piszkosul ellenáll....megkóstoltam. Álltai penetráns....magyarul sz@r. De már jó fél üveg benne van.
Most elaludt....2 percenként nézegetem a homlokát..de most úgy tűnik nem meleg.
Ha felébred és nem jvaul a helyzet beviszem az ügyeletre....vagy kihívom, inkább kihívom.....
Tudnám mi a fene lehet. A doki azt mondja hogy szerinte vírus reggel kijön ...kérdezte megkapta-e a rota oltás mert most járványszerűen sok eset van...de azt megkapta. Persze....ilyen hasmenős vírus van még több ezer gondolom :roll: :roll: :roll:

KépKép
peni

Az még jobb, ha kihívod. De hátha használni fog az a szer, amit belenyomtál. Voltatok valahol, ahol benyelhetett valami vírust? Soma nem beteg?

krisz78

Peni: sajnálom Zétényt! szerintem is jobb ha kihívod az ügyeletet, mint egész éjjel aggódsz!
Krisz: egyetértek angol (vagy más nyelv) ügyben. Az tök jó ha valakinek más az anyanyelve és úgy szól a gyerekhez, de nekem sem jutna eszembe tanítani a gyereket, pedig én is elég jól tudtam valamikor, de már sokat felejtettem... :(
Kriszti: jobbulást!! nem lehet egyszerű...
Batkata: igen, néha éjszakázok, olyan jó egyedül lenni egy kicsit... aztán másnap megbosszulja magát a dolog, tiszta zombi vagyok :D

Szilvi
Kép
xania9

visszaolvastam végre, de reagálni már nincs erőm.

Kriszti neked jobbulást, remélem már talpon és nem Ágival gyakorlod a kúszást!!

Peni Zéténynek is mennek a gyógypuszik!

Levente babának Boldog fél évet!!!

Ő a második félévesünk Vcarne Alex babáját nem is köszöntöttük, egy hónapja! tényeg hogy vagytok?[/b]

Kép

Kép
lucus16

Nnna hazaértünk mi is!
Bencét, mintha elvágták volna, ahogy hazajöttünk! Letettem a játszószőnyegre, kitörő örömmel fogadta a lila kutyust, és a bohócát. A pihenőszékbe betéve elégedetten sóhajtott. Reggel hatig aludt! :shock: Ezek szerint tényleg a környezetváltozsá volt a ludas... :?
Majd jövök, de takarítm a romokat, az elmúlt egy hét alatt az otthonunk tipikus legénylakássá vált... :evil:

Kép
Kép
Kép
mágnes

húú Levenétet Isten éltesse!

Kép
Kép
Kép
mágnes

.

bocsi rossz helyre írtam, enyémeknek akartam de ide sikerült :D és törölni már nem tudom teljesen a hszt, ezért a pont...

gyönyörűek a csemetéiek, már régóta olvasgatlak titeket, nagyon szimpi csapat vagytok.

Kép
Kép
elif

Sziasztok!

Peni! Lehet a fogzástól láz is és hasmenés is! Borcsának is volt hasmenése! Vigyázz, nehogy kiszáradjon, én is inkább kihívnám az ügyeletet. jobb, ha látja orvos is.
Inkább legyen "vaklárma", mint komoly baj "ránézés" nélkül.

Ja, most látom, Krisz is ugyanezt írta... :shock:

Basszus! A párom elment Borcsával a szelektív hulladékgyűjtőhöz, s elkaphatta őket a zuhé. Emberek! Ez nem is esik! Szerintem foszlott volt a felhő anyaga, kiszakadt, s mint az állat ömlik belőle a lé! Remélem, van annyi esze az uramnak, hogy beáll valahová, míg eláll a zuhé, az esővédő ezt ki nem védi!
Asszem előkészülök a meleg fürdővel és a tiszta ruhával...

LEvente! ISten éltessen!

Alex, Vcrane! Merre vagytok?!

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Hu ketnyelvuseg, majd beszamolok, hogy megy. En csak magyarul beszelek a fiamhoz, na meg a nagyszulok is. Rajtunk kivul meg mindenki persze spanyolul. Kivancsi leszek azert mi lesz az elso szava? Fogja e keverni a ket nyelvet eloszor? es mikor kezd el beszelgetni.
Azt hiszem Vcrane- nel is ketnyelvu baba lesz, vagy ott harom? :wink:

Kép
brestovsky

beszelgetni-beszelni

Kép
brestovsky

Sziasztok!!!

Peni,hogy van Zétény????
Mit mondott az orvos????

Mágnes,örülök,hogy Bence jól van,hihetelen,mennyire nem tetszett neki a környezetváltozás.
Nagyon sajnálom a nagypapit,jobbulást neki.

Levente nagyfiúnak, BOLDOG FÉL ÉVET!!!!! :lol:

Kisbogáncs,nagyon sajnálom a hátfájdalmat,javult valamennyit???

Rita,gratula a fogacskához.
:lol:

Kép
Kép
Kép
regina74

Kittikém,még mindíg lázas,és nyűgi.
Antibiotikumot kapott,aminek annyira nem örűlök,de..... :cry:

Kép
Kép
Kép
regina74

Sziasztok!

A zöldbabos felfújt és a zöldbableves receptjét feltettem a receptes oldalainkra.

Regina!
Sajnálom az antibiotikumot! :(

Na este még jövök... :)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Bec@rás ez az idő. Elindultunk sétálni, jött egy zivatar. Azt sem tudom, mit adjak Ádámra. Egyik pillanatban fojtogató meleg, aztán meg lehűl. :shock:

Peni: hogy van Zétény?

Levente fél éves? Hihetetlen!!! Most születtett...

Mai programom:
Délelőtt megtekintettem a Müller kínálatát. Hát, igaza volt anyának. Messze itt a legnagyobb a bébikaja kínálat. Felvásároltam egy bölcsis csoportra való adagot. (vaníliás-grízes, bébikeksz-alma-őszi, áfonya-alma, sütőtök-krumpli stb.) Ja, és olcsóbb, mint a Tesco-ban, Auchanban. Van Hipp, Nestle, saját márkás stb. És a tejpépek is olcsóbbak. Nem tudom , ki kérdezte, de itt találtam HA-s tejpépet is.
Aztán elmentünk a Tesco-ba. Az 50%-kal lértékelt cuccok között volt egy csomó jó. Pl. hálózsák 2200 Ft-ért., hosszúujjú póló 400-ért. Anyukám turizott még néhány nagyon szép kis őszi cuccot, úgyhogy megvan az őszi ruhatár. (is)

krisz78

Mágnes: örülök, hogy Bencével minden oké.

krisz78

Sziasztok!

Zétényemmel reggel az orvosnál indítottunk. AZ éjjel aludtam kb 4 percet....ez brutto idő :roll: .
1 órán át vizsgálták, szerencsére semmi baja, illetve van de úgy tűnik valami vírus infekció. Picit piros a torka, picit folyik az orra de amúgy semmi. A láza még mindig magas 38,4-39,2 között van. Itatom továbbra is ezzel a Hipp OSC lötyivel, teáztatom (már amennyire ebben partner Zétény) és 38 fölött lázat csillapítunk, mivel folyamatosan fölötte van így folyamatosan csillapítunk.
Enni szinte semmit nem evett egész nap...de most legalább megivottt 100 ml bébiteát. Sír, nyűgös...sokszor alszik de csak olyan 40-50 perceket. Néztek neki vizeletet, orrváladékot...semmi nem utal bakteriális fertőzésre. A vizeletből látták azt is , hogy nincs egyenlőre kiszáradás veszély...a hasmenése mára ettől a Hippes cucctól megszűnt. Az orvos szerint 2-3 nap gyors lefolyású brutál vírus amit feltehetően SOmától szedett össze. SOma a múlt héten nem volt oviban, itthon volt hasonló (csak sokkal enyhébb ) tünetekkel. Hát nagyjából ennyi....
Éppen rohadtul ki vagyok akadva. 5 db lázmérőm van itthon, ugye 2 gyerek mellett kell is. Van homlokhőmérőm, higanyos normál, elemes hónaljban mérő, fülhőmérő (egy vagyonért) és cumishőmérő. Nem fogjátok elhinni de MIND AZ 5 MÁST MUTAT!!!!!!!! Most hárommal mértem meg a gyerek lázát, az eredmények a következők: 38,6 39,9 39,9.
Ez ugye szerintetek sem normális????

Olyan fejfájásom van majd megveszek, nem sokat aludtunk gyakorlatilag semmit....meg ez az idő....kezdek kipurcanni. Soma délután szülinapi zsúrra ment...legalább ő nem ugrál most itt....néha olyan jó ha kicsit elmegy valahova :oops: :oops: .

Katuska: ez a meggyes lepény iszonyúan jól hangzik. Holnap megcsinálom......feltéve ha jobban lesz Zétény és tudok mellette ilyesmit csinálni. Úgy megkívántam a kép alapján....

KépKép
peni

SZóval mégegyszer mert hülyeséget írtam, a lázmérőkről. A három eredmény: 38,6. 39,6. 39,9.

KépKép
peni

sziasztok,

köszönjük a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok! :lol: háááát tényleg hihetetlen, hogy már fél éves Levente :roll: :lol: és utána sorban a többi topicbaba is :wink:
Jelenleg nincs időm bővebben írni, ma keresztelő volt, utána kerti parti, úgyhogy most úszom a mosatlanban és hulla fáradt vagyok. Azért jól sikerült, majd hozok képeket is.
Jövő héten meg ugye cuccolunk le a Balcsira 8) úgyhogy jók legyetek, a betegeknek jobbulást!!!!!!!!!!!!!

majd jövök jövő7 után :wink: 8) :D

Kép
vickybabe

elif:
én is szoktalak benneteket kukkolni :lol:

Krisz:
A müllerben mennyi a bébiétel? Apának mondtam, de mivel ugyebár benzin és stb. ,jó lenne tudni, hogy megéri -e elmenni oda..

peni:
jobbulást Zéténynek!! A lázmérőkkel mi is így járunk, sőt.. Nekünk olyan van, ami fülhőmérő és homlokmérő is egybne, választhatok a két funkciója között. Olyan még sosem volt, hogy a kettő, egymás utáni mérés során azonosat mutasson! :twisted: Én már csak sacc per kábére mérem, egy lázmérőben sem bízok!

Ugye a cukkini adható már Bencének? Holnap kezdjük a főzelékezést, és a listámon a cukkini is rajta van.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: Univer és Kecskeméti nincs náluk. A saját cuccuk 200 Ft - 215-ig. A Hipp 265-275 között, a Nestlé 255 -275-ig, ha jól emlékszem. Ízesítéstől függ. A tejpépek 635-től indulnak. (Humana) A Hipp HA-s 695 Ft volt. (Ezek mai árak, de tudod ÁFA emelés 1-jétől. ) :evil: Én ezeket a DM-ben vagy a hiperekben drágábban vettem eddig. (kivétel, ha akciós volt) Igazából nem is az ár, hanem a választék miatt ugrottam el. Meg úgyis itt van 5 perc autókázásra anyától.
Én is fogok adni cukkinit Ádámnak. Holnapra terveztem

Peni: örülök, hogy jobban van Zétény. Állítólag a fenékben mért hő a legbiztosabb ilyen pici gyerekeknél még.

krisz78

Krisz: a higanyossal fenékben mérem....a többivel meg máshol...össze-vissza mutatnak.....botrány.

KépKép
peni

Ja, a Neslének ez az akciós ára volt, úgy emlékszem.

krisz78

Képzeljétek mondta ma a doki, hogy próbáljam meg Zéténynek a sinlac pépet, mivel az is tejmentes adhatom és erre a hasmenéses állapotára direkt jó lenne. Hát megcsináltam egy fél adagot neki...jó sűrű lett, kanállal megkínáltam és megette. Bevágta az egészet, örülök neki, végre valamit evett. Mondjuk nem volt sok, 3 kanál por meg 75 ml víz de azért az is valami. Befalta most újra alszik, olyan forró a kis golyó feje... :cry: .

Én a múltkor vettem a Müllerben a saját márkájú bébikajájukat is (vagy lehet hogy nem saját márka de máshol nem láttam eddig) ez a Bebivita (vagy valami hasonló :) ) Zétény nagyon szerette.....abból is kapni sokfélét és jóval olcsóbb mint a Hipp.

KépKép
peni

Mindig akkor jut eszembe valami amikor már elment az üzenet. Megmértem ma Zétényt reggel 7,5 kg kereken. A nagy hasmenéses tortúra előtt 7,8 volt. Remélem összeszedi magát hamar...úgy aggódom....olyan kis elesett..... :cry: .

KépKép
peni

Én is vagyok!
Leventének tegnapra boldog félévfordulót :D
Kriszti: jobbulást! Ó, ez nagyon rosszul hangzik.
Kittinek és Zéténynek is jobbulást!
Saci is nyűgös volt tegnap, hőemelkedése volt, de neki egyszerre 3 foga jön most, abból 2 véraláfutásos, egyik kicsit gennyes-gyulladtnak tűnik. Ma 7x kakilt. A fogzástól igenis lehet hasmenés! Persze egyáltalán nem biztos, de lehet. Egyébként ma már jól van, vidám újra, kiegyensúlyozott. Az evéssel nem volt baj.
A hétvégénk sajnos nem úgy sikerült (nem a nyűgi miatt), ahogy terveztük, erről inkább nem is írok :(
Mági: örülök, hogy Bence visszabillent a kis egyensúlyába :D
Viola: hát, Saci úgy áll négykézlábra, mint ahogy én tenném... de persze nem tartja sokáig magát. Behasal :) Saci egyébként nem hintázik, mint ahogy a többiek írják, inkább úgy megy, mint egy hernyó :D
Hozzátápi: hát, most tartjuk magunkat a hétközbeni döntéshez: halasztjuk tovább pár héttel. A korábbi eszméletlen érdeklődése 0-ra csökkent, nem kapkod az én kajám után sem, inni azért iszik egy kis vizet, ha adok neki.
Uff, mire akartam még reagálni.
Ja, Jacko: hú, barátnőimmel 3x néztük meg a Thillert, amikor moziban adták (3 nap alatt). Mivel a barátnőm nagy rajongója volt, sokat hallgattuk :) Mint művészt kedveltem, mint ember, nem értettem soha meg.
Na mindjárt jövök, csak elteszem a gyerkőcöket holnapra...

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Én is itt. Visszaolvasni reménytelen, csak ezt az oldalt sikerült.

Peni, Regina: gyors gyógyulást a babáknak!!!!!!!!!

Kriszti: hogy vagy?

Jelentem, szerda óta pörög a lány a hátáról a hasára!!! De úgy néz ki, hogy átfordul, majd egy idő után nyekergés(= mentsen meg valaki), visszafordítom, 2 perc múlva újra hason és üvölt. És ez így megy egész nap! Mindenkinél ilyen?????

Küldje el valaki a weboldal címét!!!!!!
magdolnasz

Sziasztok!

Tegnap éjjel megint kikészített a lurkóm, gyakorlatilag 20 percenként kelt, fél 3-kor meguntam és csináltam neki egy fél adag Sinlac-ot, megette, cicin beszunyált és aludt fél 6-ig, tiszta kipihent vagyok.. :?
Peni: lázmérő téma ismerős, ha ugyanazzal mérem egymás után kétszer, akkor is mást mutat. De ahogy írtad, két lázmérő között volt egy teljes foknyi eltérés is :roll:
Mági: de jó hogy Bencéd helyrejött!!! nekem is elromlott a fiam mikor költöztünk, de ő azóta se jött helyre alvásügyileg legalábbis, de erősen reménykedek és várom a csodát...
Megyek is aludni gyorsan, jó éjszakát!

Szilvi
Kép
xania9

jó estét,én csak most vagyok!Végig olvastam az oldalakat,de már el is felejtettem,hogy miről volt szó és mire akartam reagálni.A mi hétvégénk emiatt a szaros időjárás miatt nem úgy sikerült,ahogy akartuk,de jó volt,eltelt.
Bográcsoztunk ma esőben is...Tegnap is.
Levente-babának boldog fél évet!Mi jövő héten töltjük,asszem csütörtökön?! :wink: :D Már fél éve született-?... :o :P Úgy megy az idő...
Néztem ezt a baba jelbeszédes dolgot.Én nem tartom hülyeségnek... :roll: Mutattam is apának...Aszonta szerinte is jó lehet.Én erről egyébként eddig még nem is hallottam! :roll: :o
Nem tudom már azt sem,hogy mit akartam írni...Elfáradtam.
Na megyek inkább aludni... :roll: :D
Jó éjt nektek!

Eszter

Kép
eszterem

Sziasztok!

Elköszönni jöttem, elmegyek két hátre nyaralni! :D
Holnaptól vasárnapig Tiszadobon, utána pedig a Tisza tónál Sarudo etejük magunkat a szúnyogokkal! :D

Képzelétek, Borcsa ma elkezdett a lábával játszani szopizás közben. Én meg ott vártam, hogy eszünk vagy nem, vagy mi van... :D

Lányok! Ma belenéztem a tükörbe, s elborzadtam magamtól! Ekkora hájpacnit!!! Fúj! Kép
Már alig várom, hogy elkezdhessem a fogyókúrámat, vagy ahogy Garfield mondaná: gyogyókúrámat. Bár ez inkább diéta, a 90 napos... Ha nekiállok, visítok, hogy ne kelljen egyedül csinálni, s hátha van itten még valaki, aki társaságban jobban tudja csinálni.

Na megyek, nagyon fáradt vagyok, én is kb. úgy érzem magam, mint Eszter. :D
Legyetek jók, vidámak és egészségesek!

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?