Sziasztok,
Jó sokat írtatok, nem is tudok mindenre reagálni most, amire szeretnék, pedig ügye az összes téma érdekel ám engem is
Áfonyácska, tényleg nagyon csini vagy! Én még nem teszek fel képet, mert nincs is kismamis pocim.
Kinéztem én is Annát kis barátnőnek Blaninak

A szobatisztasággal beletrafáltál, mert épp azzal küzdünk, de sajnos nem nagyon megy. Ha gyakorlunk, akkor napi program része a szőnyegtisztítás, ágynemű, ágytakarómosás, hogy a többit ne is említsem:) No de nem adom fel. Ti hogy álltok ezzel? Ja és még egy sarkalatos kérdés: (remélem a többiek sem bánják) mennyit alszik Anna egy nap? Tud egyedül játszani?
Hogy tudsz Anna mellett pihenni? Én tuti nem tudnám megoldani, egész nap pörögni kell.
Kirszta, sokat gondolok rád a kórház miatt. Utólag majd biztos úgy fogod érezni, hogy hamar eltelt ez az időszak is És igen, lehet sokat olvasni Tényleg miket szeretsz olvasni? Van 1-2 könyvem elektronikus formában
Most visszaolvastam újra, mert mintha arra emlékeztem volna, hogy kisfiatok lesz, de most nem találtam erre vonatkozó hozzászólást. Kérdezted, hogy mennyiben más most ez a terhesség…Nem is tudom, mert teljesen másképp érzem magam. Azt, hogy fiú, nem is fizikai jelekből gondolom, hanem inkább megérzés.
Kata, gratulálok a kisfiúhoz! Majd írjál, ha voltál dokinál. Találtál megbízhatót? Angol turi engem is érdekelne, most már jó lenne 1-2 darab, de túl sokat nem akarok erre beruházni. Bp-en tudtok jó turit? Vastagabbak vannak őszre, most meg még igaziból nincs is hasam, így lényegében csak pár hónapra kell. Egyébként én anno a 2 in 1-ban vettem, ott vannak nullás kismamaruhák, én is azt hordok. Én elégedett vagyok vele, bár kicsit drágállom.
Móni, úgy éreztem elsősorban nekem szólt a kisfiúk becézésére vonatkozó megjegyzésed. Bocsi, ha bántó volt… Annyit beszélgettem már kisfiús anyukákkal az utóbbi időben, hogy nekem ez fel sem tűnt, mert sokan így becézik a kis csemetéiket. Kizárólag a babákat, felnőtt férfiakra természetesen ez nem vonatkozik. No de túl is beszéltük a témát, nem használjuk ezeket a kifejezéseket.
A munkatársaid megjegyzései nem túl kedvesek, sőt…de ismerős ez a közeg nekem is…nem nagyon van mit tenni ellene, max. nem veszel róla tudomást. Költözés? Akkor tényleg nem fogtok unatkozni, ráadásul jó nagy pocival cuccolni, nem lesz egyszerű. Nálunk is tervben van ősszel egy lakás átalakítás festéssel.
Most abbahagyom….később jövök még a többi témában is
Jó éjt mindenkinek!
Reni