uzsuzs
na látod a végén még az idő is kiderül...
Köszönöm kérdésed, jól vagyok, várakozásokkal és izgalommal tele vagyok, pénteken megyek uh-ra , már nagyon várom.
A hcg-m elég magas lett 319-tudod ez a terhességi hormon szint-szóval a vérvételnél a nőcike is moondta, hogy kismami vagyok

, és tudom, hogy minden rendben van, de akkor is kicsit izgulok, szinte minden nap mennék vérvételre vagy csinálnék tesztet , hogy megbizonyosodjak róla, minden nap,-mármint a terhességről, de tudom , hogy ez butaság, úgyhogy addig is csak várok és várok és várok...

mármint az uh-ra!
Tudod mindig ilyenkor szoktak "becsúszni" a babaák, amikor az ember mással van elfoglalva és nem is figyel oda a babaprojektre, úgyhogy hajrá!
Te mikor mész legközelebb apánkhoz, mi a tervetek?
Nem is tudom, hogy inszemre vagy lombikra jársz?
bocsi, de én is úgy vagyok vele, mint te, hogy mindig mindenkit elolvasok, drukkolok is , néha meg összekeveredik bennem, hogy ki, hogy áll?
rencsi
mi a helyzet drága kismamink, megnyugodtál már?
Ne idegeskedj, főleg ne mások hülyeségein.én a beülti óta próbálok teljesen laza maradni, megpróbálom kerülni a stresszt és nem is nagyon tud kihozni semmi a sodromból szerencsére. Máskor ilyenkor csomó dolgon már rég pattognék, most meg teljes közömbösséggel fogadom még az idegesitő dolgokat, úgy vagyok vele, hogy semmi nem olyan fontos, minthogy a baba érezze, hogy harmónikus, szerető környezetbe érkezik.
Persze nyilván ezeket neked nem kell mondani, hiszen én is "tőled tanultam"
Szeretném valamiről megkérdezni a véleményedet:
Szóval tudod bennem van ez az érzés, hogy csináljak -e tesztet a jövő héten még vagy nem? Azért vagyok dillemában, mert ugye most a pozitiv tesztem és a magas hcg-m miatt, teljesen nyugottnak kell lennem és várnom az uh-t, hogy meglássam a picimet/picikéimet-tehát, tudat alatt is arra kell koncentrálnom, hogy oké, minden rendben, a terv szerint halad. Ha csinálnék tesztet az meg olyan lenne, mintha kételkednék, mintha nem lennék 100% biztos abban, hogy kismami vagyok .Viszont igy se olyan jó, mert igy meg kicsit nyugtalan vagyok, jobban szeretnék megbizonyosodni róla pár nap múlva is, hogy minden rendben.
Remélem érted mit szeretnék kérdezni, a negativ gondolatokat nem akarom leirni, sőt próbálok nem is foglalkozni velük és csak pozitivan gondolkozni.
Ne haragudj, hogy ilyen bugyuta dolgokkal zavarlak amikor neked is meg van a magad baja, de tudod a cselekedeteink is kihatnak az életünkre szóval jól akarom csinálni és nem tudom, hogy csinálom jól, úgy ha tesztelek, vagy ha nem?
egyébként tudnék olyan erős lenni, hogy nem tesztelek csak pénteken mielőtt megyek a dokihoz-ezt csak úgy mellesleg mondom