A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Rencsi,
remélem nincs nagy baj! Nem örülök, hogy bármi is sokkol téged mostanáság, a kisfiaddal a pocakban :(

Melánia,
ne haragudj, h eddig rád nem is reagáltam, annyira el voltam foglalva a saját dolgaimmal. Szóval egyetértek a lányokkal, szerint hallgass most a szívedre. Ha úgy érzed, nyugodtabb lennél, ha várnátok, találnál új munkahelyed, és ezáltal jobb anyagi helyzetben lennétek, akkor tedd azt. Szerencsére nem vagy abban a helyzetben, hogy muszáj sietned, mert kifuthatsz az időből. Inkább szerintem várd ki azt a pillanatot, amikor megint nyugodt szívvel bele tudsz ugrani. Lesz saját babátok, ebben biztos vagyok! :)

Miciona,
Mikor utaztok? de jó nektek! Ez olyan előnászút-féleség?

Hát lányok, mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy beszéljen Rencsivel agykontroll ügyben. Tegnap este is sokat gondoltam rájuk, drukkoltam nekik, hogy szépen megtermékenyüljenek, és ma reggel is. És mind a 12 szabályosan megtermékenyült!!! :)
Nagyon boldog vagyok!
Reménykedem benne most nagyon-nagyon, hogy szerdáig tudunk várni a beültivel, és addigra hátha-hátha már 2 kis pöttyöcskét kaphatunk vissza. Nem is gondoltam, hogy ilyen fantasztikus érzés ez, hogy valahol ott van 12 kis életkezdemény, aki a páromból és belőlem van, és csak arra várnak, hogy anyukájukban növögethessenek :)
vjulcsi

julcsi
ÓRIÁSI GRATULA!!!! :lol:
Ez nagyon szép eredmény!
Nem akartam mondani,mert nem akartalak felizgatni vele, de én mindig úgy hallottam, hogy nem az a lényeg, hogy hány db van, hanem , hogy jó minőségű legyen. Hallottam már olyanról is, hogy 13-ból 3 lett jó a végén, szóval ez szuper eredmény, nagyon örülök. Tudtok valamit rencsivel mi? :wink:

Rencsikém szivem, tudod engem is tanithatnál :wink: , főleg a jövő heti uh-ra kell kontrollozni nálam, péntekre. De addig még úgyis emlékeztetlek majd, hogy ne feledkezz meg rólam se :lol: :lol:
-tudom, hogy nem szoktál megfeledkezni, eddig mindig éreztem, hogy gondoltál rám-
amúgy meg ne izgasd magad, semmin
chilike1

JULCSI,
nagyon ügyesek vagytok Ti itt Rencsivel egyetemben :)))))
Gratulálok! Kár, hogy csak következő pénteken tudom, meg, hogy mi történik majd hétfőn :(
Holnap utazunk, ma még dolgozom. Mivel jön a férjecském lánya is nem nagyon nászút, csak pihi. Nászút augusztusban lesz. Aztán Dévai doki viheti nászutra a kis petikéimet :))))

Persze számítok Rencsi tudására én is, de majd csak ha aktuális lesz akkor zaklatnálak Rencsi drága, jó?
Nem tudom mi izgatott fel, de remélem nem komoly és megoldódik hamar.
miciona

Köszi lányok! :)

Micikém, neked akkor nagyon jó utat kívánok! Pihengess egy nagyot!
Ha nagyon izgulsz miattam, és nem bírod ki, hogy ne tudd, mi történik a Dévai-családban, szívesen írok neked sms-t, ha elküldöd a számod :)
De lehet, hogy inkább most nem kéne semmi ilyesmivel foglalkoznod, csak pihenni, nem? :)
Puszillak!
vjulcsi

Sziasztok!
Mindenkinek nagyon,nagyon szépen köszönöm a drukkokat!Sokat segített és a továbbiakban is számítok a Topiklakócskák szurkolására!
:wink: Mindenkinek puszi érte!Mi nagy valószínűséggel nem kapjuk vissza csak 3hó mulva az embriókat.Kálmán ma imádnivaló volt és hétfőn minden képpen talizunk a fagyasztás miatt ill. ha tulstimu alakulna a beülti miatt!Kata:Látod hiányzott a szerencse puszid!Hétfőn Vass doki megnézi mit lehet tenni de hatalmas a hasam és fáj.De reménykedem elmúlik.
Chilike:Hurrá!Szuper érték!Örömöd érthető és veletek örülünk mi is.
Moncsiga:Hatalmas hurrá nagyon ovatosan,halkan!
Ági:Sok Boldog Szülinapot!

Ritu:Drukk az induláshoz!

Rencsi:várjuk az eseményeket és most ne izgasd magad!Remélem már megoldódott a gond!

Miciona:Jo pihenést!Várunk haza!
Csomee:Szuper!Jó hétvégét,ovatosan kistesóval!
Vidám,pihis hétvégét!
kitti4

Kittikém,
És mit mondott Kálmán? Mennyi termékenyült meg???

Ti is fél 9 felé jöttök Vass dokihoz hétfőn?
Nekem azt mondta Kálmán, korábban nem érdemes, mert ügyeletből jön... Kata, ez neked is fontos info lehet, illetve még azoknak, akik hétfőn UH-ra mennek.

Kitti írj,hogy mi újság!!!
vjulcsi

Uzsuzs:Én már multkor is ugy éreztem és mostis hogy spontán baba érkezik?!Szorítok ez ügyben nektek!

Vjulcsi: :D 12gyönyörűséges embrióra vigyáz Keresztapa!Nekünk (Zsuzsika)azt tanácsolták hogy rengetegen lesznek és 11:00 vagy 12:00 fele menjünk.Kálmánnal erről nem beszéltünk csak annyit minden képpen vár! 8)
Hogy vagy?
Neked hasi fájás elmúlt?
Segíts hogy kell koncentrálni!
kitti4

Ágyikó lekerült?
kitti4

Kittim,
De jó, a 12 az nagyon jó szám most mindannyiunknak :)
Lehet, hogy mi is csak 11 felé megyünk akkor, mert gondolom előtte úgyis a beállításos UH-k lesznek, nem?
Az a baj, hogy férjecskének fél 1-kor el kell mennie tárgyalásra, és nagyon szeretném, ha ő is ott lenne, mikor döntünk a pöttyökről.

Nekem majdnem teljesen elmúlt a hasfájás, már éppenhogy csak picit érzékeny. MOst új husievési stratégiám van, reggel 8 és este 8 között 2 óránként eszem egy kisebb szelet húst. Igy egész jól lemegy.

Én úgy koncentráltam, hogy magam elé képzeltem őket, szépen sorban egyenként a 12-t, és elképzeltem, ahogy két sejtesek lesznek. Tegnap Apánknál direkt megkértük, mutassa meg, hogy kéne kinézniük mára, illetve hétfőre (tudod, ott van az ajtó mögött a falon egy tábla), és azt képzelem ilyenkor magam elé, erre koncentrálok egy ideig, és bíztatom őket. :))

Az ágyikó holnap kerül le, még gondolkodunk, hogy hogy legyen, mert kicsit alacsony lenne, és az nem túl jó, mert nehéz felállni.

Apánk mit mondott, van rá esély, hogy visszakaptok hétfőn vagy szerdán embrikét?? Remélem azért van rá esély!!!
Neked pocakfájdalom azért múlik? Husit tudod enni?
vjulcsi

[quote="chilike1"]. írta:chilike1..Ja még egy dolgot nem értek,-nem akarok orvos lenni, de szoktam ilyeneken gondolkozni,-hogyegy pete ugye sokkal kisebb, mint egy embrió, akkor, hogy lehet, hogy azt mégsem látta például csomee-nál az elején az uh-n,-mármint a petezsákot, "sima" vizsgáltanál, meg mindig méri a petéket. vagy ez hülye kérdés? :roll:

Ezt tényleg nem igazán érted. :D Dévisz a stimu idején nem a petéket méri, hanem a tüszőket, amelyekben a peték megérnek. Mivel az UH-n 2 mm-nél kisebb dolgokat a felbontásból adódó korlátok miatt nem is láthat, ezért az átlagosan 0.2 mm átmérőjű (és ez már az érett!) petét esélytelen UH-val észlelni. Nem véletlen, hogy Csomee-nál is most, 3 mm-es "korában" látta először a kis lopakodót.

Julcsi: Gratulálunk! :D Drukkolunk a szerdai beültihez! Az sem mellékes, hogy blasztóból sokkal eredményesebb a fagyiterhesség, tehát eddig minden a lehető legjobban alakul. 8)

Kitti! Neked is gratula a 12 embrikéhez! Reméljük, a nagy többség szabályosan kezd el osztódni és továbbtenyésztés után akár két beültetésre való blasztó is lehet a "fagyóban". 8)
szimba

Kitti!

Gratulálok! Ez a 12 nagyon bejött nektek!

Szépen haladtok Julcsival! Aztán mindketten hoztok nekünk mutatóba szép zebrás teszteket!
agnyes

Rencsikém! Mi a baj? Kérlek, ne idegeskedj! Azért az megnyugtató, hogy a Babulon rendben van. Puszik!!!!!

Édes Julcsikám! Köszi az sms-t!!! :oops: :D
Hűűűűű, ezek szuperjó hírek!!!!! :D
Kálmán a nyerő, ez plusz kabala. :wink:
Megy a drukkkk a 2kicsikének++++++++++++++++++++++++++

Kittikém! Köszi a privit, drága vagy!!!
Iszonyatosan szorítok!!!!++++++++++++++++++++++++++++
Kálmánt nagyon imádom, annyira jó arc és tuti a tudása is!

Chilikém! Megy a drukk az Uh-ra, ez csak természetes. A szülészek ált. a terhesgondozás 10xesét kérik/várják. Meg kell kérdezni, mennyiér vállalja és megmondja. Apánknál szeretnél szülni drága?

Monika! Merre vagy?????? Fannika hogy van?

Melcsi! Királyság volt a csevegésünk!!! :wink: :D

Micike! Lyóóó pihizést!!!!

Szimbalány! Hiányzol!

Kép
bodza2005

Melánia! Jaj, nagyon szomorú vagyok... :cry:
Először az volt bennem, hogy csináljunk valamit, keressünk meg bárkit és szedjük össze a pénzt, de rájöttem, Neked az még önmagában nem jelentene biztonságot... Egyetértek, hogy nem hajt a tatár, rendeződjön először a munka és nyugodt lélekkel kezdjetek bele ismét, a már gyermekáldással végződő, akcióba. Szívből drukkolok mindehhez!!!!!!!!+++++++++++++++++++++

Moncsikám!++++++++++++++++++++++++++

Kép
bodza2005

Bodzikám,

köszi a drukkot! Olyan édes vagy! :)

Szimba,
Fura, mert Dévisz azt mondta, hogy blasztóból nem olyan jó a fagyasztás, és hogy szerinte hétfőn kéne lefagyasztani valamennyit, és megtartani szerdai továbbtenyésztésre még néhányat. Természetesen én jobban örülnék, ha minddel tudnánk várni szerdáig, és mondjuk 6 legalább maradna addig, abból 4 menne fagyiba, kettő pedig pocakba :) :)
vjulcsi

Sziasztok!

Julcsi szuper híreid vannak!De jó,drukk a beültihez!

Kitti neked szurkolok a fagyasztáshoz,minél szebbek legyenek! És remélem a pocakod hamar helyrejön! :wink:

Nekem megjött ma a mensim,hétfőn telefonálok.Adjatok tanácsot,mikor?És ilyenkor mi fog történni,mire számítsak,egy menetrendet kb. tud vki írni nekem? Köszönöm! :D Nagyon izgulok.
Rencsi segítségét én is igénybe venném,ha lehet,agykontroll ügyben nem vagyok jártas,de minden segítséget megköszönök.Kérem majd a szurkolást tőletek! :D
ritu75

ritu
nekem mindig úgy volt, hogy a menszesz másnapján kellett telefonálni, 2.-3. napon kellett mennem vérvételre és aznap este bemenni apánkhoz, csinállt uh-t, aztán felirta a gyógyszereket, mentem kiváltani és másnaptól kellett szednem, utánna kb 2-3 naponta uh-ra kell menni, hogy nézze a tűszők növekedését.
Nekem lombikom volt , nem tudom te pontosan mire mész?
Ha estleg inszemre vagy ilyesmi akkor is kell gyógyszert kapnod,de azt inkább majd a csajok elmondják-ahhoz nem értek,-igaz ehhez se , de a saját tapasztalataimat meg tudom osztani veled :wink:

julcsi
ügyike vagy , én is igy szoktak koncentrálni, agnyes küldött képet nekem arról mit fogok látni a köv. heti uh-n :lol: , most azt nézem napjában többször, felkészülök rá, hogy fog mutatni élőben :wink:
húúú, jó sok húst eszel én nem eszem ennyit, ma pl. 3 szelet marhahús szeletet ettem meg reggel egy nagyobb adag csirkemájat.

kitti
nagyon örülök neked is, tök szupi, nem baj, hogy várni kell, hidd el igy is minden rendben lesz :lol:

bodza
Igen valószinűleg nála fogok szülni, kicsit hülye vagyok , hogy már ezen gondolkozom, pedig még uh-n sem voltam, mi? :roll: :lol:

szimba
Húúú, látom te jobban érted ezt a témát :lol: :lol: , de igazad van, rájöttem tényleg a tűszőket szokta nézni, nem a petéket :roll:
köszi a választ egyébként, a jövőben is számitok rád, mert sokszor eszembe jutnak ilyen dolgok, amin igy "bekeveredek" :lol:

Alkalomszerűen fáj a hasam, szúrkál, de nem úgy, mint a leszivás után, hanem csak igy hirtelen szúr aztán elmúllik, ez normális, ugye?Ja és szédülök is és állandóan melegem van :lol: :lol: :lol:
más bajom nincs :D Szerintetek ezek lehetnek korai terhes tünetek, vagy inkább csak a gyógyszerek miatt van? :shock: :lol:
chilike1

szép reggelt mindenkinek :wink:

na mi a helyzet, mindenki pihizik még ilyenkor vasárnap reggel? :roll: :lol:
akkor jövök később :wink:
chilike1

Sziasztok!

Kitti Drága, nagyon aranyos vagy, hogy drukkolsz nekünk!!!!! Jól esik! Elég kicsi a valószínűsége, hogy spontán lehetne babánk, de azért én is bízom a csodákban. Hátha pont velünk történik meg! Az utóbbi időben, bármibe is fogtunk bele, minden rosszul sült el. El kéne már egy kis szerencse!!!!
Most annyira nem is koncentrálunk a babára, ha már 1szer így alakult ez a stimu, most nagyobb fejfájást okoz a felújítás. Jövő 7en jön a cserép+fa, szóval tetőfelújtás, aztán abalkcsere, csempézés, járólapozás, festés stb. Gondolom nem kell tovább sorolnom! Már az is megfordult a fejemben, hogy ez a kis lurkó, akkor fog majd jönni, ha anya és apa már szépen megcsinálták az otthonukat :D .

Julcsi, Kitti: Mind a 2en nagyon ügyik voltatok!!!!!!!! Jók ezek a számok! Kitti a túlstimu miatt nem kaphatod vissza őket? Julcsi te? Bocsi, tuti már leírtátok, de mire mindig mindent végigolvasok, már elfelejtem mi volt az elején :oops: .

Chilike: Jól vagy? Minden rendben?

Rencsi: Most tényleg próbáld meg nem felidegsíteni magad! Ez most neked pont nem hiányzik! Tudom, könnyű mondani, főleg így, hogy nem is tudom mi történt, remélem nem haragszol érte.

Melánia: Teljesen megértelek és én is úgy gondolom, hogy azt kell tenned,amit a szíved diktál! Megkérdezhetem mennyinél jártok az előző lombikokkal? Gondolom, óriási összeg!

Zsu
uzsuzs

Jajj, majd elfelejtettem SZÉP VASÁRNAPOT MINDENKINEK, mégha ilyen rossz idő is van!!

Zsu
uzsuzs

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rencsi79 2009.07.03 19:27-kor.

Kép
rencsi79

uzsuzs
na látod a végén még az idő is kiderül... :lol:
Köszönöm kérdésed, jól vagyok, várakozásokkal és izgalommal tele vagyok, pénteken megyek uh-ra , már nagyon várom.
A hcg-m elég magas lett 319-tudod ez a terhességi hormon szint-szóval a vérvételnél a nőcike is moondta, hogy kismami vagyok :lol: , és tudom, hogy minden rendben van, de akkor is kicsit izgulok, szinte minden nap mennék vérvételre vagy csinálnék tesztet , hogy megbizonyosodjak róla, minden nap,-mármint a terhességről, de tudom , hogy ez butaság, úgyhogy addig is csak várok és várok és várok... :lol: mármint az uh-ra!
Tudod mindig ilyenkor szoktak "becsúszni" a babaák, amikor az ember mással van elfoglalva és nem is figyel oda a babaprojektre, úgyhogy hajrá! :lol: :wink:
Te mikor mész legközelebb apánkhoz, mi a tervetek?
Nem is tudom, hogy inszemre vagy lombikra jársz?
bocsi, de én is úgy vagyok vele, mint te, hogy mindig mindenkit elolvasok, drukkolok is , néha meg összekeveredik bennem, hogy ki, hogy áll? :roll:

rencsi
mi a helyzet drága kismamink, megnyugodtál már?
Ne idegeskedj, főleg ne mások hülyeségein.én a beülti óta próbálok teljesen laza maradni, megpróbálom kerülni a stresszt és nem is nagyon tud kihozni semmi a sodromból szerencsére. Máskor ilyenkor csomó dolgon már rég pattognék, most meg teljes közömbösséggel fogadom még az idegesitő dolgokat, úgy vagyok vele, hogy semmi nem olyan fontos, minthogy a baba érezze, hogy harmónikus, szerető környezetbe érkezik.
Persze nyilván ezeket neked nem kell mondani, hiszen én is "tőled tanultam" :lol: :lol: :lol:
Szeretném valamiről megkérdezni a véleményedet:
Szóval tudod bennem van ez az érzés, hogy csináljak -e tesztet a jövő héten még vagy nem? Azért vagyok dillemában, mert ugye most a pozitiv tesztem és a magas hcg-m miatt, teljesen nyugottnak kell lennem és várnom az uh-t, hogy meglássam a picimet/picikéimet-tehát, tudat alatt is arra kell koncentrálnom, hogy oké, minden rendben, a terv szerint halad. Ha csinálnék tesztet az meg olyan lenne, mintha kételkednék, mintha nem lennék 100% biztos abban, hogy kismami vagyok .Viszont igy se olyan jó, mert igy meg kicsit nyugtalan vagyok, jobban szeretnék megbizonyosodni róla pár nap múlva is, hogy minden rendben. :roll:
Remélem érted mit szeretnék kérdezni, a negativ gondolatokat nem akarom leirni, sőt próbálok nem is foglalkozni velük és csak pozitivan gondolkozni. :wink:
Ne haragudj, hogy ilyen bugyuta dolgokkal zavarlak amikor neked is meg van a magad baja, de tudod a cselekedeteink is kihatnak az életünkre szóval jól akarom csinálni és nem tudom, hogy csinálom jól, úgy ha tesztelek, vagy ha nem? :roll:
egyébként tudnék olyan erős lenni, hogy nem tesztelek csak pénteken mielőtt megyek a dokihoz-ezt csak úgy mellesleg mondom :D
chilike1

Chilike,

nyugodtan tesztelj, akkor sokkal jobban tudsz majd koncentrálni, mert megnyugszol, hogy még mindig minden rendben. Én is teszteltem 2 naponta, nem azért mert nem biztam magamban, hanem mert össze-vissza voltak tüneteim, hol fájt a cicm vagy a hasam és még sosem voltam terhes és nem tudtam melyik tünet mit jelent.....
A kontrollal el tudom "űzni" a feszültséget az idegességet, de amióta terhes vagyok, sokkal türelmetlenebb hirtelenebb vagyok, pedig ez baromira nem jellemző rám. Így most sokkal többször kell koncentrálnom, hogy lenyugodjak. Általában gyorsan elmúlik, bár tegnap ez tovább tartott, bár nem is voltunk olyan helyen ahol nyugiba tudtam volna koncentrálni.....

Kép
rencsi79

Rencsi: Ez tényleg egy nagyon hülye sztori és nem volt éppen szép Apánktól, ahogy viselkedett. Én, amilyen heves vagyok, tuti kiosztottam volna, igaz, lehet, hogy magamnak csináltam volna rosszat.

Chilike: Akkor kell jelentkeznek Apánknál, ha megjött, megnézi, hogy visszahúzódott-e minden. Igazából, szerettük volna köv. hónapban ismét megróbálni, mégha Vass dokinál is ,de nem tudom Dévi mit fog szólni hozzá. Ha nem, akkor csak szeptember. Addig elmegyünk 1 hétre nyaralni és megújult erővel indulunk neki a következőnek. Ja, ez lesz a 2. lombikunk. Az 1. januárban volt.

Zsu
uzsuzs

Sziasztok!

Remek időnk van! Dörög akkorákat és szakad az eső :cry:

Rencsi hát..elég érdekesen alakult a pénteki nap,és akkor finoman fogalmaztam!
Remélem hamar megemészted és több ilyen inzultus nem fog érni.Bár azt hiszem a szemérmességet már otthon kell hagyjuk,annyi mindenen keresztülmegyünk a bébiért.

Nekem ez a 3.lombik lesz ,de itt az első(intézetváltás),ezért kérdezgetek mindenfélét.Ahány ház... De remélem ez az utolsó!! :D :lol:

Chilike ,terhességi tünetekben még nem vagyok tapasztalt, de szerintem is ,ha tesztelsz,akkor megnyugszol,ez a fontos, ettől még nem kételkedsz benne.
De már nem sokat kell várnod arra az UH-ra! :D
ritu75

Rencsim,
Ez hihetetlen! Tegnap este hívott anyósom, hogy az m1-en volt Dévai, és mutattak vele beszélgetést, illetve egy UH-t is. Fel sem merült bennem, h csak előző nap vették fel, az meg pláne nem, hogy olyan ember volt benne, akit ismerhetek. Anyósom azt mondta, hogy ismétlik az m2-n az m1-es hiradót este fél 9-kor. Le is ültünk a tv elé férjecskével, de ez már nem volt benne.

Sajnálom, hogy ez történt, nem volt szép tőle, hogy egyrészt nem mondta el, hogy mi fog történni, másrészt pedig akkor már legalább ne várakoztatott volna meg benneteket. Biztos ő is feszült volt, és nem gondolkodott... Próbálj megnyugodni, ne haragudj rá, tudod, mindenki követhet el hibákat.

Végülis fel lehet úgy fogni, hogy a kisfiad már most sztár, és ő a hivatalos 20. évfordulós baba :).
Nagyon jó, hogy tudsz agykontrollozni, és hogy ennek a segítségével, még ha lassabban is, mint általában, de sikerült megnyugtatni magad. A lényeg akkor is az, hogy a kisfiad jól van!!!:)

(amúgy nem csinált valami különlegeset a felvétel kedvéért? Mozgott, vagy szopizta az újját, ilyesmi? Amúgy nem értem, miért különleges egy lombikos UH, ugyanolyan, mint egy nem lombikos... én biztos inkább a labort, a biológusok munkáját mutattam volna). [/img]
vjulcsi

Zsu,

Azért én is drukkolok a spontán babásodáshoz! :) sokaknak pont az ilyen lakásfelújítás közben szokott jönni váratlanul a baba :)

Igen, nekem is túlstimum van, csak kicsit enyhébb, mint Kittinek. Én azt hiszem, egy babát mindenképpen visszakaphatok, legalábbis nagyon remélem, és igazság szerint kettőt szeretnék.

Tényleg, volt köztetek olyan, aki kisebb hiperstimukor kapott vissza babát????
Szerintetek az igaz, amit Dévisz mondott, hogy néhány nap alatt a petefészek mérete nem húzódhat vissza, maximum csak stagnálhat akkor is, ha rengeteg husit eszem? Néha azt gondolom, ezt is csaj ijesztgetésből mondta, hiszen még múlt szerdán pl. azt mondta, hogy felejtsük el a D+-t, olyan kevés petécske lesz, erre tessék... néha nem tudom, mennyire vegyem komolyan az ilyen kijelentéseit.

Chilike,
szeirntem is tesztelj, akkor meg fogsz nyugodni, hiszen a baba ott van!!! :)
Majd gyere és töltsd fel a szupererős két csíkodat :)
vjulcsi

Kittikém,
Küldtem neked privit, nézd majd meg. Leírtam részletesen a vonalzókészítés rejtelmeit :) :)
vjulcsi

rencsi
előre is köszönöm :lol:
egyébként tényleg hős vagy és a picikéd is, én tutira nem vállaltam volna be a szereplést.
Igazad van nekem is rosszul esett volna ez a viselkedés és alapból elvártam volna, hogyha már úgyis ott megnézett uh-n akkor soron kivűl megvizsgáljon , de az is igaz, hogy lehet, hogy izgatott volt, és ahogy pörögtek az események eszébe se jutott, úgyhogy ne haragudj rá :wink: , tudod a férfiak milyen figyelmetlenek... :?

uzsuzs
na akkor a nyári nyaralás után tuti jó esélyekkel indultok, hacsak addig nem jön össze spontán :lol: , hú elméletileg, ha minden jól megy addigra én már kb. 4 hónapos -majdnem félidős leszek- :lol:

julcsi, ritu, rencsi
köszi a válaszotokat a teszttel kapcsolatban, egyébként én is igy szerettem volna, hogy mondjuk kedden vagy szerdán csinálnék tesztet, amikor megyek pénteken meg egyébként is csinálni kell, csak nem voltam benne biztos, hogy jó ötlet-e, de köszi megygőztetek, úgyhogy jövök jövő héten a pozitiv teszt képeimmel :lol: :lol:

Rencsi témájához visszatérve, sztem is ez egy csoda, hogy ilyen fejlett az orvos tudomány és hogy vannak lombikbabák a földön engem mégis nagyon sokszor felidegesitenek az ezzel kapcsolatos hirek, cikkek.Egyik nap az egyik újság cimlapján is volt egy cikk, hogy egy hazai sztárpárunk akik most várnak babát, nem tudják eldönteni, mi legyen a LOMBIKBABA neve-tökre kiakadtam, ez nagyon nagy bunkóság sztem. Miért nem lehet azt irni, hogy nem tudják mi lesz a kisbabájuk neve, vagy a régóta várt baba neve. Elvégre akiknek "rendesen" összejön a gyerek, ott sem szokták azt közölni, hogy nem tudják mi lesz a hagyományosan ágyban fogant baba neve, nem? :roll: :?
Lehet, csak én vagyok érzékeny erre a témára és jó ötletnek tartom, hogy foglalkozik vele a sajtó, mert biztos, hogy nagyon sok embert érint, csak én ezeket a megfogalmazásokat nem szeretem.
Egyébként igaza van Julcsinak sztem is a labor ahogy megfogan a baba érdekesebb, mint hogy csinálnak egy uh-t, persze rencsikém, nem mintha te és a picikéd nem lennétek elég érdekesek :P , márcsak emiatt is megnéztem volna a műsort, :lol: :lol: de sajnos lemaradtam róla :roll:
chilike1

julcsi
leirhatnád nekem is, hogy kell vonalzót csinálni , mert elakadok. Állandóan a szülés várható időpontját akarja eirni, más szöveget
nem is tudok beirni és nem is tudom, hogy tudom erre az oldalra feltölteni. :roll:
köszi :wink:
chilike1

Sziasztok!

Rohanok, csak a linket hoztam az MTV Híradóból. Itt tudjátok megnézni a felvételt (+ a 20 évvel fiatalabb Dévait :D ) :

http://videotar.mtv.hu/Videok/2009/06/27/20/Huszeves_az_elso_magyar_lombikbebi.aspx

Puszi mindenkinek!

Kép
s.mónika

s.monika
köszi a linket,
rencsi drága megynugodhatsz, nem látszódott semmi :lol: , még a párom is lecsekkolta :lol: :lol: :lol:
csak a picurkádat "sztárolták" :wink:
nagyon szupi, örülök, hogy itt tartasz már, hogy jön a bébi és már "egy egész ország" ismeri :lol:
chilike1

Rencsikém,
Semmi nem látszódik, tényleg!!! ne izgulj. Bár tudom, ott nagyon kellemetlen lehetett. De tudod mit? én bevállalnám,ha már az én kis picimet mutatnák a tv-ben az UH-n :)
vjulcsi

Rencsikém,
Ezen én is nagyon kiakadtam volna. Bár a múltkör én is nagyon berágtam, hogy vártunk több mint két órát, uh nem csinált, pedig nagyon erőszakoskodtam, bent voltunk összesen kb. 5 percet, aztán fizettünk. Morogtam hazáig én is.

Julcsi, gyönyörű eredmény, mennek a drukkok, hogy a két pöttyöt visszakapjatok.

Csomee
gratulálok a 3mm kistesóhoz, minden rendben van, csak kicsit később ágyazódott be a drága. Köszönöm a nyugtatást is. :wink:

Chili, teljesen természetes, hogy minden jár a fejedben, ezzel én is így voltam. És ne aggódj gondolkodj csak nyugodtan a szülésen, mert minden rendben lesz az uh.

Meli, nagyon sajnálom, hogy le kell állnotok, de ha itt bárki bármiben tudunk segíteni, csak szólj.!!!!!

Bodzim
Nagyon élveztem én is, és olyan sok infót kaptam, köszönöm mégegyszer, egy tündér vagy. Eszti drágát pedig puszikálom.
Folytatjuk remélem?

Akit kihagytam bocsi, de most próbálok visszaolvasni.

Kép
gmelcsi1

Érdekes dolog ez a hiperstimu! A barátnőm, ő is ugyanebben a cipőben jár, csak más intézetben. Az 1. lombiknál hiperstimuja volt. 20 petesejtet szívtak le neki. Kapott még aznap egy csomó infúziót és 4-5 napra rá visszakapott 2 balsztós babát. Ezt is intézet válogatja?

Zsu
uzsuzs

Rencsi!

A kisbabádnak megvolt az első fellépése! Gratulálok! :lol:
A többivel meg ne törődj!

Julcsi!

Én is szeretnék egy privit a vonalzókészítés rejtelmeiről!
agnyes

Rencsi én is megnéztem- nagy nehezen- és tényleg semmi ok az aggodalomra! :D Gratulálok!!
Mellesleg több szót is megérdemelt volna ez az esemény!!Nem?

De van lehetőség ott az intézetben infúzió adására , nem? Vagy ennyire el akarják kerülni,csak a legszükségesebb esetben adják?
ritu75

Zsu,

Nem, itt is ugyanez volt, mi pénteken mindannyian kaptunk infúzióban fehérjét. Pont ezért gondoltam arra, hogy Dévisz szokásos pesszimizmusa jött elő, illevet inkább mondjuk úgy, hogy az, hogy mindig a legrosszabbra készül.
de végig azt mondta, hogy majd úgyis megbeszéljük Vass dokival, de ő személy szerint nem ajánlja a beültit, vagy ha igen, akkor csak egyet.
Pont ezért reménykedem, hogy szerdára már én is visszakaphatok kettő picurkát.

Lányok, mennek a privik a vonalzóról :)
vjulcsi

Julcsi légyszi nekem is küldj tájékoztatót! :oops: :lol: Köszi
ritu75

Rencsi!
Írtam privit Neked! :)
Cuppantás!

Kép

KépKép
ercsikati

Lányok!
Most néztem meg a mi kis "Táblácskunkat" és úgy látom nagyon leállt, ez a beírogatás! :cry: :cry: Miért is? Ezért hoztuk létre, erre senki nem tölti ki??? - Tisztelet a pár embernek - :evil: Ejnye! Ejnye!

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok.

Julcsi:nagyon szép a 12 embrike.És mind szépen osztódik tovább. :lol:

kitti:te mikor tudod meg hogy mennyi indult-el??? Vagy lemaradtam. :oops: Nagyon sok szép sejtikéitek lett. :lol: :lol: :lol:

gmelcsi:köszi a segítség felajánlást!
És persze mindenkinek aki írt nekem!!!
Van köztetek valaki aki ért a tb ügyekhez??? Az érdekelne ha az APEHnak fizetem a tb akkor az teljeskörű támogatást ad-e nekem.Gondolok itt a lombikra.
A gyógyszereket ki tudnánk fizetni,sőt még maradna tartalékunk is csak hát munka nélkül nem tudjuk hogy lenne tovább.
Ha sikerülne a babó akkor nem jár nekem semmi 9 hónapig.Ha meg nem sikerül akkor megint csak lent leszünk a padlón.
Én is az 5tb támogatás miatt sietnék.3-at már elhasználtunk.

Kép
Kép
melánia

na most csak próbálgatom a vonalzót,megcsináltam csak nem tudom jól másoltam-e be
chilike1

na jó lett szerintetetk?
köszi julcsi a segitséget :lol: , mi lenne velünk nélküled? :wink:

melania
én nem nagyon értek a tb dologhoz , de úgy gondolom, hogyha fizeted havonta a tb-hozzájárulást azzal ugyanúgy mehetsz orvoshoz, ha ne adj Isten történik valami ugyanúgy el kell, hogy lássanak, mint akinek hagyományosan a munkáltatója fizeti a tb-t, ez részlet kérdés, hogy ki fizeti. Úgy tudom, hogy nem vehetsz igénybe táppénzt, meg talán lehet, hogy gyes-t se, de ezt inkább könyvelőtől kéne megkérdezni. Nincs valaki ismerősöd? :wink:
A 4.-ik lesz a tuti, nekem is a negyedik jött össze :lol: , szóval hajrá-persze sietni nem kell :wink:
chilike1

Julcsi
Nekem is túlstimus kezelésből van a Máté :) Állítólag egy kis pluszt jelent :wink: Drukkkk :!:
mnzsani

mnzsani:mennyire voltál tulstimulálva?

Szimba:Apánk hétfőn lefagyasztja az embriókat és a továbtenyésztés lehetősségére rázta nagyon a fejét (nemlegesen).Keraput kérdeztem szombaton (nem feladván annak a lehetősségét hogy tovább tenyésztik és szerdára tulstimu a múlté)blasztoként vissza kaphatnánk,de Ő is a hétfői fagyasztást mondta. :oops: Szimbánét üdvözlöm!

Ritu:Szurkolok 1000-el!Minden rendben lesz!Minden leletet vigyél magaddal.

Uzsuzs:Mire elkészül az átalakítás addigra beköszönt a golya!Igen tulstimu veszélye miatt nem akarják vissza adni,de holnapi napban reménykedem nagyon(hátha csoda történik és jövünk csapatostól).

Agnyes,Bodza:Köszi a drukkokat és továbiakban is számítok a Topiklakókra!

S.mónika:köszi,megnéztem de tartalmasabra számítottam.

Melánia:15szívtak le és 12termékenyült meg.Most szorítok értük és alig várom hogy holnap kerapuval talizzak mert addig Ő vigyáz rájuk.Remélem szépen osztódnak és mind a 12 jól érzik magukat és várnak minket!

Mindenkinek Jó éjszakát!
kitti4

Szép Estét Mindenkinek!
Holnap reggel lesz valaki Apánknál Babanet-es fórumozók közül, vagy csak én egyedül?

Ma pocsék idő volt kint! Utálom! Elmentem beadatni a szurit, még jó hogy kocsival, mert hazafelé úgy eláztam volna, hogy csak csuda! Tegnap este vendégek voltak nálunk, ErcsiApu névnapját ünnepeltük, és csak 10 kor mentem futni! Hát nem is tudom elmondani mennyire jó volt olyan későn futni! 30 percet futottam megállás nélkül! Ma a lábfejem már nem bírta annyira, ezért csak 25 percet futottam és 2x sajnos :( meg kellett állnom! Na de nem sok időre kb. 10-15 mp-re! Remélem holnapra minden tökéletes lesz odabent! :) A ma esti vacsorám is megvolt halacska párolt zöldséggel. Nagyon-nagyon fincsi volt. Délben pedig betermeltem 5 szelet sertés husit! Szóval a napi adagot még talán túl is teljesítettem!

Mindenkinek szép estét! Holnap ha megérkeztem Vass dokitól jövök a hírekkel, már ha érdekel valakit!

Puszi Mindenkinek!

Kép

KépKép
ercsikati

Kitti
Engem mindig túlstimu a Kaáliban. 19-21-et szívtak le, de sajnos ez nálam a minőség rovására ment. A visszaültinél is volt folyadék a hasüregben, kaptam is infúziót. Persze nem lehet ebbe bízni, mert akkor mindenki bevállalná, ha ezen múlna a siker :roll: Szorítok, hogy meglegyen a beülti :!: :wink:
mnzsani

Kati
Hú Te aztán tényleg mindent megtettél :lol: Holnap csak jó híreket hallhatsz :wink: Drukkk :!:
mnzsani

kitti
érzel valamit a túlstimulálás miatt? arra gondolok, hogy fáj a hasad vagy valami tünete? :lol:
Ha azt javasolták, hogy hétfőn fagyasszák le őket akkor az úgy a jó hidd el, ez olyan furcsa, mert az ember mindig elhatároz valamit és abban hisz, hogy az a jó, közben meg ők az orvosok, biztos jobban átlátják mit kell tenni. Én is úgy szerettem volna , ha tovább tenyésztik őket és csak az 5. nap kapom vissza, mert mindig azt hallottam, hogy azok az erősebbek és közben a doki úgy döntött tegyük vissza a 3. napon nézd meg , hogy igaza lett, sikerült anélkül, hogy továbbtenyésztették volna :lol:
Szóval tuti jó helyen lesznek, ne aggódj :wink:
...ebben a nagy nyári melegben, kicsit hűsülnek :wink:

csomee
merre vagy?

tudja valaki, hogy apánk az első uh-nál ad képet, ha kérek?
chilike1

mnzsani:Nálam hála most folyadék nincs.Értékét ösztródnak nem emlékszel mennyi volt?Én 3 vagyok tulstimus de most először nem akarják vissza adni,de reménykedünk.Hentesnél elfogyott a hús mert felettem,víz mennyiség mint a kacsa már a csoda hiányzik.Köszi.

Vjulcsi:holnap tali!Biztos mert Zsuzsika szerint rengeteget kell majd várni(túlélő csomagot hozzunk)így engedett utunkra.

Kata:Holnap talizunk?Szerencsepuszit behajtom! :lol:

Deus77:nem írtál így szorítok hogy mind a 12jól vannak!Holnap várunk!
kitti4

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?