A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Na jó, ez tényleg kemény!
:shock: :shock: :shock:

Gratulálok Pagika, le a kalappal 8) :D :D ! Nagyon sok erőt, és kitartást kívánok a 3*os boldogságforrásokhoz :wink: :D :D

Bond!

Hát, most mit mondjak? :roll: Követhetetlenek vagytok :? :lol: !
De amúgy 6 óta nyomultam ezerrel, mert apának ma volt a versenye, és utána meg csak hazaugrottunk, fürcsi, ilyenek, és mentünk szülinapozni ( :oops: ), szóval csak arra volt időm, hogy "létszámot ellenőrizzek" :lol: !

Boo!

Én is délután mondom apának, hogy van 3 új babánk...
Most ő már kómázik, de odaugrottam hozzá:
-Tudod, mondtam, hogy van 3 új bébi...
- Ühüm.
- Aha. 6!
Feje: :shock: :shock: :shock: :o :o :o
- Na jó-mondom- csaltunk, Pagika szülte meg a csajszikat 8) :lol: :lol: :lol: !

Amúgy naggyon büszke vagyok magamra, ugyanis hihhhhetetlenül jól bírtam az egész napos gyűrődést, bár beiktattam egy egyórás szundit a kocsiban 8) ! Úgy 10 óta 8 percenként keményedek, meg nyilalgat a hátam, de azóta sem sűrűsödtek, vagy erősödtek, és meggyőződésem, hogy csak jóslók, meg a fáradtság, szóval megyek is szundizni apához :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Moncsynak és Nikicinek is gratulálok a babákhoz!
Vendég

És természetesen Pagikának is nagyon gratulálok a 3 babához.Talán neki leginkább,mert,amit ő kibírt az nem semmi. :D Olyan fura,hogy tegnap még együtt ebédeltünk,ill. egymás mellett,ma meg már megvannak a babái.
Vendég

Nem semmi, amit tegnap produkáltatok....oldalban sem, babában meg pláne nem.:)

Gratulálok az anyukáknak (Moncsy,merion,f.nikici,pagika) és nagyon sok örömet, boldogságot kívánok!:):):)

Üdv. az újaknak.:) Örülök, hogy gyarapodunk, mert már azt hittem, hogy csak én szülök júliusban.

bertina

Nikici! Gratulálok! Sok tejecskét és jó egészséget! Gyönyörű a Kislányod!

Pagika! Nagyon-nagyon örülök, hogy jól vagytok! Minden elismerésem a Tied! Végigcsináltad! Fantasztikus Anya vagy!!!!
Jó egészséget kívánok mindannyiotoknak!

(Jó sokáig készültek elő a császárra...5óra a CTG-n...)

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Ha jól számolom 15 Baba született meg (ebből egy ikerpár, és egy hármasikrek) és még nincs július :lol:

Tegnap délután kipurcantam... mára sokkal, de sokkal kevesebb a dolgom - esetleg egy szülés még belefér :lol:
Namármost tegnap délután óta nem szűnő fájásaim vannak, nem rendszeresek, de nem múlnak, és elég erős, mensi jellegűek :roll:
Az tuti, hogy tágulgatok...kérdés, hogy meddig.

Majd még jelentkezem!

Katy! A garmastan kenőcs nekem nagyon bevált! Próbáltad?

Iringo! Üdv itt a júnliusi topkiban :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Bond! én is addig keresem-kerestetem a hiányzó alkatrészt (kirakós, autósszett, puzzleszőnyeg...), míg meg nem találom :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Hurrá Pagika és hajrá Csajcik!!! :D :D :D

A babás tábla már nem is sokkal kisebb, mint a másik. :D Jó lenne már átkerülni. :lol: De ezt mintha már mondtam volna... :roll:

Babó szinte leállt a mozgásban. :? Alig-alig produkál valamit. A szívhangját bemértem, az kb 140 volt, így (annyira) nem aggódok, de fontolgatom, hogy beugrok egy pittyegésre a Sotéra. Holnap mennék egyébként, ha most beindul - ettem egy kicsit - akkor maradok. Mindenesetre kórházkészre vagyok borotválva. 8)

Vas:
A növényekben is van vas, ami nem a legjobb hír, hogy egyrészt jóval kevesebb, másrészt ami van benne, az sokkal rosszabbul hasznosul, mint az állati eredetű vas. Tonnányi spenót kell ahhoz, hogy egy kis adag májban lévőt kiváltsunk.

Ági,
Ha erre a szintre fel tudom tornázni a hgb-t, akkor dokinénim már kifejezetten örülni fog. 8) Nem mondom, lehetne jobb, de pár vastabletta és ezt még rendbeteszi.

Lehet pihenés közben is gyönyörködni a babóban. :D Te fekszel, szundikálsz vagy olvasol, ő pedig szopizik. :wink:

007,
Du 2 körül kezdek punnyadni a Várandósambulancián hétfőn, majd malmozni az alagsorban. Te?
Ranschburgnak elégé múlt századi már az esküvője, az biztos. :lol: Megnéztem, pontosítok. 43 éve házas és 3 gyereke van. Nekem azért ez is elég. 8)

Boo,
Nagyon tudom ajánlani én is a Szülők könyvét. Szülők kis könyve ennek a legjobb fejezeteit tartalmazza. Nem csak gyerekekről ír, párkapcsolatokról, emberi viszonyokról is remek meglátásai vannak. Tetszett nagyon a Rögök az úton, de végülis még egyikben sem csalódtam, bmelyik kerül kezed ügyébe, jó lesz.

Ancsurti,
A tettlegesség sztem sehol nem célravezető. :roll: Azt is be kell azért vallanom, hogy volt olyan gyerek, akinél legszívesebben egy nagy pofonnal értem volna el, hogy felrázzam abból a vigyorgó nihilből, amibe belelőtte magát. :oops:
Nekem sokszor az az érzésem, hogy a dokik egy bizonyos kezelést tudnak jól, neked meg szerencsésnek kéne lenni, hogy azt a dokit válaszd, ami a neked megfelelő kezelést nyújtja. Az biztos, hogy Csernus nem kifejezetten a tradicionális megodlások híve.

Kép KépKép
lorca

Sziasztok !

PAGIKA : NAAAAGY GRATULA NEKED !!!! Le a kalappal előtted, hogy ezt így végigcsináltad. Babaméretek szépek, nagyon várom már , hogy képeket is lássak a három manócskáról, na meg persze a büszke Anyukájukról .

hendegabi :

Hát nem csak pocakra jött az a csekély 20 kg , de majd eltűnik. Pár napja vizesedik a kezem és fááááj nagyon, alig bírom behajlítani az ujjaimat. De mostmár nem kell sokat kibírni :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Páromat reggel behívták dolgozni de azt mondta naaaagyon hamar végez. Ebéd összeállítva, már csak meg kell sütni/ főzni és szeretnék még csinálni egy meggyes sütit is, azt az egyszerű keverjmindentegytálbanösszeéssüsdmeg fajtát. Ja és megyünk ma ctg-re is, meg lesz méhszájvizsgálat is , na az lehet beindítja itt a dolgokat. :roll: :roll: :roll:

Kép
ikoka7

Jó reggelt!

Boo
Én még nem szeretnék szülni. Még nem áll teljesen készem minden Iringó fogadásásra :cry: :wink:

Katy
Mielőbbi sebgyógyulást kívánok!

O.heni
Pihenés is van, de ezerrel össze kell készíteni a babaholmit :wink:
Apáknak meg mindig van valami ok, amire hivatkozva fiú-bulit lehet tartani :lol: :lol: :lol: :wink:

Csibe
Kösz, hogy bevettél a táblába :lol:

Az azért megdöbbentő, hogy milyen sok a császár :roll: :shock: :shock: :shock: :shock:

Anitja
Hajrá!

Én ma már kimostam egy adag babaruhát, most van a gépben a második adag.
Közben pakolom össze a kórházi csomagomat is.
Nem kapkodtam el a dolgokat :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ja és ma reggel megint hasmenésem volt. Mondtam már, hogy szülni akarooooook máááááár?

Kép
ikoka7

iringó :

Üdv. köztünk !!! Teljesen időben vagy szerintem készülés ügyileg. És ha így folytatod a mai napot , akkor lehet, hogy már végzel is ma. :D

Kép
ikoka7

Hurráááá!!! Gratula Nikici-nek és Pagika-nak is!!! Szép volt lányok!
Ezt a babaesőt??!!! Hihetetlen!
Tényleg átnevezhetnénk júnlius-i topicnak a fórumot. :lol:

A lényeg, hogy mindenki jól van! Nagyon kíváncsi vagyok már az újabb babatablóra! :wink:

Iringó! Üdv, itt nálunk a júnliusi fórumban! :lol: Nem baj, hogy nem kapkodod el a kórházi csomag összepakolását. Én sem siettem vele, aztán még mindig itthon vagyok. Lassan újból ki kéne mosnom, mert kezd beporosodni. :(

Ikoka! Hasmenés= :x Nálam meg szorulás= :x

Lorca! Babamozgás: Én is nagyon figyelem, Jázmin is visszafogta magát. Holnap megyek NST-re, kíváncsi vagyok mi lesz. Bizti már készülődnek a hosszú útra. :wink: Én is kórházkész vagyok! :roll:
Rajtunk nem múlik. Ugye?

Holnap 40. hét!!!! :shock: :shock: :shock:
Vendég

Ancsurti

Akkor én beteg vagyok :)

Ugyanis kiszedem a ribizliből a magot. Persze amikor legelem a bokorról akkor nem, de azt már utálom amikor a lekvárban van és nyiszorog :?

Agi125

A fent említett művelet úgy zajlik, hogy a megmosott gyümit összeturmixolom utána szitán átnyomogatom. Lassú unalmas és pepecs meló, de az eredmény gyönyörű piros színű áttettsző gyümölcskocsonya :D

Jelentem az éjjel semmit nem aludtam (de még azt is rosszul)
Annyira fájt a derekam + jöttek a jóslók hogy egyszer már el is bizonytalanodtam, hogy talán most szülök??

Aztán elmúlt. Sokkal jobb nem lett de a jóslók elmúltak vagy csak ritkán vannak.
Vendég

Sziasztok!

Akkor egy rövid beszámoló..., amíg Petrám fel nem ébred.

Szerda reggel 7-kor jelentkeztünk a szülőszobán, kaptam beöntést, felraktak egy infúziót, aminek még a mütét előtt le kell folynia, majd rákötöttek a cgt-re.
A ctg-n ua. volt, mint pénteken, Petrának leesett a szívhangja 70 körülire és ott volt jó pár percig. Párom rohant a szülésznőhöz, aki adott nekem oxigént, és hívta a dokit, aki elment vizitelni, mert úgy volt, hogy vizit után kezdi a műtétet.
Az oxigéntől nagy nehezen felment 100 körülire, majd lassan 120-ra. A doki rohant, 3 perc múlva ott állt az anesztezes, és egy csomó zöldbe öltözött ember. Már toltak is a műtőbe, és kb. 10-15 perc múlva kint volt a kislányunk.
Úgyhogy annyira gyorsan történt minden, hogy felocsúdni sem volt időm. Hogy a szívhang mitől ment le, azt nem tudták megmondani, mert minden rendben volt utána.

A császár nem igazán viselt meg, én sokkal rosszabbra számítottam. Másnap már "simán" járkáltam, hajoltam, ültem. Harmadnap már törökülésben etettem. Nem mondom, hogy nem fáj a hasam, de ez semmi a cicimhez képest.

Tegnap elhamarkodottan mondtam, hogy van bőven tejem, mert éjszakára már nem tudtam eleget fejni. Úgyhogy éjjel tápszert kapott, meg most reggel is. Reggel tudtam fejni a köv. etetésre, de a bal mellemre már a mellszívót sem tudom feltenni, mert a seb kezd leválni, és alatta nedvedzik. Úgyhogy azt kézzel fejtem (háromnegyed óra alatt kb. 15 ml... picit elfáradtam).

Anitja! Igen, használom a Garmastant, nekem is szépen szárít. Fejés után hagyok rajta egy kis tejet, megvárom, míg megszárad, aztán kenem be.
Szellőztetem amennyit lehet, de muszáj egy idő után melltartót vennem, mert folyik a tej.

Első éjszaka itthon: kb. 5x riasztott be a légzésfigyelő. Aztán a hajnali etetés után közelebb húztam egymáshoz az érzékelő táblákat, és levettem 3-ra az érzékenységet, azóta nem riasztott.

Petra nagyon jó kislány, szépen eszik, most már 50 g-kat simán benyom, aztán úgy bealszik egy pillanat alatt, hogy szinte még büfizni is elfelejt.

Gyógytornázni kell a lábait, mert nagyon felhúzza őket (állítólag azért, mert úgy ült a hasamban hónapokon keresztül, és ezt szokta meg). Szereti, mosolyog, meg a kezét babrálja, miközben tornáztatom, meg kell zabálni.

Majd rakok fel képeket.
Ja! és a férjem levideózta a kiemelést, így én is meg tudtam nézni, hogy hogyan született meg! :D

Látom, vannak újak is, üdv. Nektek!!!

Lányok kitartás, mindenki hamarosan babázni fog!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Manó üzeni, hogy kicsidodi, anitja és sillia ma már ne sűrűn fogjon semmibe, mert várják őket a szülőszobán! :wink: 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Amúgy, jó reggelt! :)

Köszi csajok, ezek szerinte nem (csak?) nálam van a hiba, hogy idegesít, ha elvesznek a játék darabok. :roll: :roll: :roll: :roll: :o :D :D :D :D :D (Bár az is igaz, hogy azt sem gondoltam volna, hogy ennyi gomb-fóbiás van köztünk. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

norka81! :)

Nem kell átmosnod semmit! És úgyis már csak max. 8 napod van. Ammeg semmi az elmúlt hónapok hosszú sorához képest.... :wink:

Ikoka7 hasmenése nem biztos, hogy rosszat jelez ez esetben. :wink:

lorca! :)

Tényleg menj be inkább, ha úgy érzed!
Utólagos kiegészítés, bocs :oops: :oops: :oops: :oops: : kettőre valószínűleg már nem leszek a Klinikán...

iringó! :)

"Az azért megdöbbentő, hogy milyen sok a császár"
Ezt te nem tudhatod korábbról, de az eddigi császároknál általában gondok kisebb-nagyobb voltak már korábban is.
De az is tény, hogy Magyarországon szívesebben alkalmazzák, mint másutt...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.06.28 12:39-kor.

Kép
Kép
200907?

katy76! :)

Kösz a beszámolót! :D Ezek szerint még megijdeni sem volt nagyon időtök (nem mintha szükségetek lett volna rá... :roll: ) :o
De ezt nem értem: "Petrának leesett a szívhangja 70 körülire és ott volt jó pár percig." Nem skubiztak titeket rendszeresen? :shock: :?:

Jó, hogy ilyen klasszul viselted a császárt, nagyon ügyi vagy! :P :P :P :P :P :P :P

Tejed meg igenis lesz elég. Ha belepofázhatok ( :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ), akkor inkább tedd félre a tápit és inkább sűrűbben tedd cicire Petrát. Nem baj, ha egy-két szopinál nem lakik jól. Legközelebb hamarabb kéri és beindul az ördögi kereslet-kínálati kör. :wink:

Légzésfigyelő miatt ne ijedjetek meg. Ha meg találjátok a számotokra helyes fokozatot (az Angelcare-nél alapból a 3-as a gyári beállítás), akkor jól fog működni. :wink:

"Gyógytornázni kell a lábait, mert nagyon felhúzza őket (állítólag azért, mert úgy ült a hasamban hónapokon keresztül, és ezt szokta meg). "
Miért, hogy tudott volna másképp helyezkedni??? :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :? :? :? Egy kis torna mindenesetre nem árt, mindentől függetlenül - pláne, ha még élvezi is. A babamasszázst is bevethetitek, ha vevő rá. :wink:
(Gyakran azért húzzák fel a lábukat a babák, mert fáj a poci. De persze még kismillió oka lehet ezen kívűl.)

Apa videója: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: 8) 8) 8) 8) És milyen volt vissza nézned?

Kép
Kép
200907?

Sziasztok, eddig csak rejtőzködő üzemmódban olvastalak titeket, remélem nem késő még most csatlakoznom :) Első babámat várom 2 vetélés után. Július 30-ra vagyok kiírva mensi alapján, uh-k szerint meg júli 27 lesz a nyerő dátum.

Gratulálok az eddig érkezett júnliusi babákhoz, látom mostanában nagyon beindult a babaeső :D
tike

tike! :)

Üdv itt! :D Akkor még neked egy hónapod van hátra. :o Nem tudom mennyire vágod már a centit, de hamarabb eltelik majd, mint hinnéd! :wink:

Kép
Kép
200907?

sziasztok Csajok!

Tegnap este kapcsoltam be a gépet megnézni mi van veletek! Tudjátok, hogy majdnem 3oldtalt írtatok???, :lol:
Egész nap kint voltam a férjecskémmel az udvaron, füvetnyírtunk , gazoltunk, meg pakolásztunk.
Mára tuja nyírás lett volna de itt szakad az eső... :cry:
Pedig még azt minden képp meg akarjuk ma csinálni...
Nagyon furi idő van , és hála istennek nem is reagál nagyon a babucim. Reggelre a kezem azért bedagadt, a fiam meg 2órán keresztül mocorgot, de mint a nagyfiúk úgy emelgette kezét lábát..
Kíváncsi leszek, mi meddig húzzuk :D

GRATULA MINDEN ANYUKÁNAK, AKI MOSTANÁBAN SZÜLT ÉS AKI MÁR OLYAN MÁZLISTA, HOGY OTTHON IS VAN :D

Ja az a tábla nagyon jó amiben a babucik vannak! :D

KépKép

Viki
viki23

Sziasztok!!

Te jó ég :shock: :shock: , hogy levagyok maradva :oops: :oops: :oops: !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megpróbálom átfutni az oldalakat, míg Domi alszik!!
Tabati: Gratula Noéhoz,nagyon sok boldogságot, egészséget kívánok Nektek :lol: :lol: !!!
Szonibaba: Bodza tündéri egy kis csajszi :lol: :lol: !!!
Nóri baba is milyen kis édes :lol: :lol: , és tiszta anyukája szerintem!!!
Merion: Neked is hatalmas gratula , a kis Mírához :lol: :lol:
Moncsy és Benedek: Nektek is hatalmas gratula, és természetesen sok boldogságot , tejecskét és egészséget kívánok nektek is :lol: :lol: !!!

Aztaaaaaaaaaaaaa mennyi baba született a 2 nap alatt, tényleg jól levagyok maradva!!!
Mondom én………….

Nikici: Nektek is gratula :lol: :lol: !!!!!!!!!!!!!!!Jaj de édes Dorka!!!!!!!!!
Pagikáéknak és a 3-as ikreknek is megy a gratula :lol: :lol: :lol: !!!!!!!!!!!!!!
Összefoglalva minden anyukának és babájának, nagyon- nagyon sok boldogságot, tejecskét, egészséget kívánok!!!!!!!!!!!

Tényleg mindenki megszül júniusban :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: ??!!

Nálunk szépen telnek a napok, bár Domi baba kb. 2 napja nagyon hasfájós, és szélgörcsökkel küzd. Tegnap már annyira ordított ( de komolyan még a feje is belilult) , hogy én is bőgtem vele együtt, most adom neki az Infacolt, de jelentem semmit nem ér. Tapasztalt anyukák, nem tudtok valami tanácsot adni, hogy segíthetnék neki.

Na majd jövök mennem kell, Domi felébredt.
marietta1982

Sziasztok,jó reggelt!

Tike üdv itt, 'ismerhetlek ' esetleg picuranyutól?

Kép

Kép
lidike

Bond!

Azért a kórházi motyómat még összekészíthetem....? :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Amúgy még túinván vagyunk, de én tudtam ám, hogy így lesz :wink: ! Van annyira jó arc a gyerekem, hogy nem 20 óra talponlét után "születi" meg magát :wink: :lol: ! Ledumáltuk, hogy most anyának naggyon kéne a szundi, szóval tentézzen ő is, találunk a születésre alkalmasabb időpontot is :wink: !

Viszont kicsit meg vagyok ijedve, mert tegnap este feltűnt, hogy bevizesedtek a lábaim. Ez persze teljesen érthető egy ilyen nap után. Csakhogy még mindig nagyon gáz, és a fejem is olyan, mint akit elvertek, ráadásul a legdurvább, hogy tegnap reggelhez képest 2,5 kilóval vagyok több, pedig kb. 2 hete nem hízok már semmit :shock: :shock: :shock: ! Félek, nehogy toxémia legyen, mert nagyon hírtelen jött, de a vérnyomi jó....
Ja, és tuti, hogy nem a kaja :lol: !

Katy!

Szuperügyi vagy, gratulálok nektek :wink: ! Tök jó, hogy nem fáj a pocakod, a cicidet viszont nagyon sajnálom :( ! Én úgy tudom, az anyatej mindennél jobb rá, bár nyilván próbálgatod...
Sok babára jellemző, ez a "kényszertartás", tornával pikkpakk elmúlik :wink: !
Naggyon cuki lehet Petra, várjuk a képeket!!! :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Basszus,nem vagyok egy napig és ennyien lebabáznak?!!
Moncsy,Pagika,F.Nikici hatalmas gratuláció.
F.Nikici! Dorka gyönyörű. Mindannyiótoknak sok tejcsit kívánok és sok boldogságot a kis szépségekhez!!
Úgy nézem,hogy általában 1 héttel a kiírt időpont előtt jöttek ezek a babák,nem? Az tök jó,de főleg,hogy Pagika eddig húzta a 3 babával. Nekem ezen a héten nem jöhet a Lili,mert a dokim kongresszuson van külföldön. Fasza! De bízom a kislányomban,hogy még jól érzi magát odabent.
Apa már tiszta ideg,hogy ennyi baba érkezik sorra,nehogy nekünk is idő előtt érkezzen a babó.
Dodi! Bevált a 3in1-ben kávé tejjel? Nekem nem tudom,hogy az-e,de nem bíztam a véletlenre,a dokim mondta,hogy glicerines kúpot használjak nyugodtan,na azt is felnyomtam,lett hatása...

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok

[b]Nagy-nagy gratuláció Merionnak, Moncsynak, F. Nikicinek és Pagikáéknak.[/b](Fel kellett írnom papirra, hogy ki szült, mert tegnap reggel óta 4 oldal lemaradűsom volt :shock: :shock: :shock: )

Kép
Kép
orsi777

Ja, és üdv. az újaknak és a visszatérő fórumozóknak. :lol:

Kép
Kép
orsi777

viki23! :)

"Tudjátok, hogy majdnem 3oldtalt írtatok???, "
Ez nálunk majdnem a "csak" kategóriába tartozik. :roll: :roll: :roll: 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

marietta1982! :)

Hasfájás ellen a következők a legjobbak:
-láb fel-le mozgatás, hogy megmozduljanak a belecskéi,
-poci masszírozás (nektek is ajánlom a babamasszázst :wink: )
(Ezeket nem biztos, hogy kultiválni fogja, de azért hatásosak.)
-van aki alkalmazza, van aki nem pártolja, de a köménymag teát is be szokták vetni,
(-régen libazsírt adtak a babáknak ilyen esetekben)
-ha pedig nagyon nem akar jönni a kaki, akkor érdemes egy kis szappant faragni és odaadni, mint a kúpot. GARANTÁLT eredmény pillanatokon belül. :wink: :shock: :D
-és talán ami a legfőbb: anyuka mindehhez nemhogy kötélidegekkel rendelkezik, de még mosolyog és nyugtatgatja a babát is, mondván minden rendben van és blablabla... (Majd ráér pityeregni akkor, amikor a kicsi nem látja, nem érzi meg. :wink: :( )
Ha mákotok van, akkor úgy jártok, mint mi Manóval: kb. 6 hetes volt, amikor elkezdett igaziból büfizni. Onnantól nem volt ilyen gondunk. :wink: :D :D :D :D :D :D (A fiúkat általában hasfájósabbnak mondják)
És ha mindezek együtt sem használnak, akkor marad a túlélés.... :lol: :roll: :(

kicsidodi! :)

Nem azt mondtam, hogy MOST indulj hanem, hogy lassanként várnak rátok. Pláne, hogy ilyen vizesedést emlegetsz... :roll: :( :( :( :(
Mondjuk én sem voltam még akkor összepakolva ( :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ), de azt azért mindannyian tudjuk, hogy a 36. hétre azért már "illik" összekészülve lenni... :roll: :roll: :roll: :wink:

Kép
Kép
200907?

Nekem ma olyan,de olyan dógozhatnékom van...érzem a vesztem talán....TALÁN :lol: :lol: .Reggel óta talpon vagyok(nem nagy dolgok),de mosogattam,összepakoltam,mostam,teregettem,vasaltam,kórházi csomit puccba vágtam,ágyat áthúztam,gyereket neveltem.

Szép nap lenne ez ma a szülésre,Domival is ilyen borongós volt...és lenne is mit kipihennem az akutszobában :lol: :lol:

Dehát ugye ember tervez...

Kép

Kép
lidike

Nyuszi!

Én eddig egyszer próbáltam,akkor bejött :wink: ! Most ittam meg mégegyet, de eddig semmi...Várok :D !

Bond!

Jó-jó tudom :oops: ! Igazából már minden megvan, és többnyire egy helyen,de mégis kerülgetem,pedig kb. 5 perc lenne a bőröndbe bedobálni.
Sztem ez vmilyen tudat alatti dolog: ha bepakolok, az azt jelentené, hogy bármikor indulásra készen vagyok, pedig lélekben még nem biztos :roll: ! Pedig valójában meg alig várom már, és érezni akarom az illatát, és hallani, ahogy szuszog (vagy visít :twisted: ), és nézni, ahogy álmában fintorog, nagyon-nagyon :wink: !
De ez még egy gyakorló szülőnek is nagy változás, nemhogy egy kezdőnek, s tudod, maximalista vagyok, a legjobb szülő akarok lenni, ami persze lehetetlen, ugyanakkor nyilvánvaló, hiszen Isten nem véletlenül hozzánk küldte ezt a kisnyuszit.... :wink:

Persze tudom, hogy ezek a kételyek/félelmek normálisak, sőt szükségszerűek (olyan, mint a vizsgadrukk, kihozza a maximumot :wink: ), csak feltételezemezzel függhet össze a dolog.

Ejj,de szentimentális vagyok ma...és még magamat is analizálom :lol: :lol: :lol:

Amúgy beszéltem a dokival, azt mondta, hogy simán lehet ez csak a tegnapi strapa eredménye, és pihizzek, vlsz. hamar rendeződik. Igzábóla cukrom, vérnyomim oké, fehérje nem volt sose a pisiben, csak vizes vagyok, meg fáj a fejem. De a babó is rendesen mocorog, szóval szót fogadok, pihizek, és próbálom leapasztani a cipóképem :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

lidike! :)

Lehet, hogy látványos dolog fejen állva, bekötött szemmel motorral átugratni 30 égő kamion felett, de az igazi nagy dolgok azok, amiket az imént soroltál fel. Pláne a szülőszoba előtt nem sokkal. :wink: (Szerintem neked még várni kell egy picit. :roll: :wink: )

kicsidodi! :)

Valószínűleg tök igaza van a tudat alattidnak, de a tudatod feletti azért szánja rá azt az 5 percet... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Nekem már be van pakolva a motyóm kb. 3 hete,már csak a Lili cuccait kellene összepakolni,amit be kell vinni neki a kórházba.
Holnap reggel megyek vérvételre,utána CTG,ezentúl heti 2-szer.
Dodi! Te mikor mész CTG-re először?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi!

Kedden reggel. Eredetileg én is holnap mentem volna (és akkor taliztunk volna :wink: ). De anyu kedden lesz bent, meg a Ricsinek is jobb a kedd, szóval áttetettük. Így holnap nem látlak :? , de biztos lesz még alkalom :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Biztos,mivel mondom nekem már kétszer kell mennem,valamikor majd csak összefutunk. Bár nem tudom,hogy a szülésznőink dolgoznak-e egyszerre. Na majd meglátjuk!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Gratulálok Pagikáéknak! Ügyik nagyon!

Kicsidodi
Az én lábam is a sok ficánkolás után vizesedett be (kitáncoltam magam egy lagziban), meg a vérnyomim is felment egy kicsit, de utóbbi 1 nap alatt rendeződött. A vizesedés sajnos maradt, de nem vészes. Szóval neked is biztosan csak a megerőltetés miatt van.

Kép
gumilany

Na, ha már senkinek nem akaródzik szülni és a kiccsalád is sziesztázik, akkor elpötyögök magamnak :roll: :roll: :roll: .
Akit nem érdekel, hogy az Iwiw-en jelenleg milyen véleménnyel vannak rólam, az ugorjon. (De ha megtudom, akkor megharapom!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Ilyen vagy mások szemében
33 vélemény alapján
-Jól nézel ki: 5,0 bővebben :arrow: 2 vélemény alapján abszolút
-Kreatív vagy: 4,4 bővebben :arrow: 5 vélemény alapján egyedi
-Őszinte vagy: 4,3 bővebben :arrow: 3 vélemény alapján általában
-Képben vagy: 4,3 bővebben :arrow: 4 vélemény alapján nyomon van
-Kedves vagy: 4,2 bővebben :arrow: 5 vélemény alapján többnyire
-Jó az ízlésed: 3,9 bővebben :arrow: 7 vélemény alapján többnyire ráérez
-Humoros vagy: 3,7 bővebben :arrow: 6 vélemény alapján egész vicces

Hogy ebből mi a tanulság azt nem tudom, de ami a kinézetemet illeti tuti, hogy nem a volt pasijaim szavaztak, hanem olyanok, akik nagyon régen vagy még egyáltalán nem láttak. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Rosszkedv ellen:

Egy férfi elmegy a pszichológushoz, mondván, hogy állandó rosszkedv gyötri. A pszichológus meghallgatja, feltesz pár kérdést, majd hátradől a székében:
- Nos, uram, szerintem a problémákat az okozza, hogy Önnek nincsen önbizalma. Az ilyen született veszteseknél ez elég gyakori...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Moncsyéknak és Pagikáéknak gratulálok!

Marietta, hasfájáshoz sok türelmet! A hason altatás talán még valamit jelent és amiket Bond leírt, de igazából túl kell élni.

Lehet, hogy lassan én is sorra kerülök? Reggel óta fájások vannak, 11 óta 5 percesek, de nagyon gyengék. A zuhany alatt kicsit még enyhült, de nem múlt el, most jó erős 10 percesekre váltottam. Fiúk már lepasszolva, apát még boltba sem engedem el. Várunk. Ha nem jönnék akkor üzenek :lol: . Norbi is pont ezt játszotta velünk, aztán hirtelen jött a meglepi - amúgy ő pont ennyi napra született, Martin pedig vasárnapi.

Éva

KépKépKép
agmano

Pá-pá, agmano! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

agmano! Hajrá! Tessék szülni menni, hogy ma is legyen baba! :wink:

Sillia! Te, hogy állsz ezzel a dologgal? Fájások?

Lidike! Én tegnap csináltam azt amit te ma, csak a gyereknevelés maradt ki. :shock: Ma viszont szupi vasárnapi ebédet rittyentettem a fiúknak. (Apukámnak és a páromnak!) Húsleves, hortobágyi palacsinta. Most még vasalok, berakok egy mosást, aztán jöhet a hajmosás-szárítás. Aztán holnap bemegyek szülni! :wink: :wink: :wink: Ha-ha-ha! Édes álom. :shock:

007! Teljesen igazad van! Mi ez a 8 nap a 9 hónaphoz képest! Képzeld ma utánnanéztem, hogy pont szeptember 29.-én hétfőn este fogant Jázmin. Akkor holnap este 29.-én hétfőn este fog megszületni? Milyen szép is lenne!!!
Vendég

Marietta! Hasfájásra nekünk a gyenge kamillatea vált be pici cukorral. Minden szopi előtt kapott pár kortyot. A kamillatea emésztést segít, egy picit hajt, és a cukor is hajt. Én azt hiszem pár szem édesköménymagot is főztem bele.
Sokszor a testhelyzet is segített - kólikatartás, hason fekvés - szerencsére Nolka szeretett hason aludni, sőt szinte csak úgy aludt.

Már megint esik :x így sosem fognak megszáradni a ruhák...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

norka81! :)

Ha tegnap elmaradt a gyereknevelés, akkor pótold be most: beszélj a babával, hogy holnap este várod. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Tippet megkaptad, ablakom nyitva :arrow: palacsinták fogadására felkészültem. 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

anitja! :)

"A kamillatea emésztést segít, egy picit hajt, és a cukor is hajt."
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :?: :?:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.06.28 13:39-kor.

Kép
Kép
200907?

Átnéztem a júniusiakhoz, és Moncsy ezt írta az egyik lánynak. Gondoltam bemásolom hozzánk is:
Moncsy írta, hogy ügyesen szopizik Benedek, de sajna még nem tudja, mikor mehetnek haza, mert pocakban elkapott a bébi valami fertőzést, így gyógyszert kell kapnia.

Remélem mielőbb felgyógyul Benedek!
Vendég

Mennek a palacsinták!!! Csak nehogy nagyon elázzanak! :wink: :lol: :lol:
Vendég

Agmano! Hajráááááááááááááááááááááááááááá!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

lidike: bizony, bizony ismerhetsz :)

200907: én már nagyon várom, főleg, hogy mindenki azt mondja korábban meglesz babus
tike

Hogy tudok én is vonalzót beilleszteni?
tike

Bond! Mit nem értesz?
Szélhajtó. Nekünk ez jött be, én nem szélcsöveztem...
A kamillateázást se vittük túlzásba, csak bevetettük ha kellett.

Egyébként nagyon számít hogyan étkezünk, nekem például a herbáriás szopitea nem jött be, nekem hasmenésem lett tőle, Nolkának fájt a hasa.

Tejserkentésre - nekem kellett, kevés volt, de VOLT 10 hónapig!
HOMEOS BOGYESZ (URTICA URENS)
KARAMALZ - MALÁTASÖR vagy MALÁTAKÁVÉ (CIKORIA)
SOK CSOKI
és nyugalom...
(mi egyébként vegyesen (szopi+tápi) csináltuk a 2. hónaptól fogva, mert nem fejlődött kellő ütemben Nolka, sokat sírt...)
Utána teljes lett a nyugalom és béke :lol:
Nem lett cumizavaros, imádott továbbra is szopikázni
:lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Pagika NAGYON NAGYON ÜGYES VAGY!!HIHETETLEN AZ EGÉSZ! ÖRÜLÖK NEKTEK!!!

Hendegabi
NEM, he he...

Bond,
Igen, nincs cicitartó rajtam mert:
Az egésznek a története az, hogy kedves barátom képzőre jelentkezik, s bejutott a 2. körbe.
Jó téma lett volna neki, ha csinálhat egy aktot egy várandós nőről, s azt mondtam neki egye fene :lol: :lol:
A fotó csak azért készült mert nem tudta, hogy mennyi ideje van hátra, ha időközben megszülök be tudja-e fejezni a művet.
Természetesen a rajzot megkapom majd bemutatás után...

Miről beszélsz 36. hétre illik összekészülve lenni??És a 37 végére?? :roll: :lol:
Még mindig nincs teljesen összerakva a kórházi szettem :oops: :roll: Nem is vagyok büszke... :oops:

Klarak, Boo, Ancsurti

Nem vagyok egy mutogatós fajta, nem is akartam egy fotót se.. de bond annyira erőszakos :lol: :lol:
És ha már volt ilyen fotó gondoltam beszúrom, mert hiú azért vagyok...
Megjegyzem a fejemet direkt hagytam ki :lol: :lol:
Azt azért hozzá teszem, hogy pont ma méredzkedtem és +16kg van rajtam, igaz nem voltam vastag előtte,
meg a sok sport is....de alig várom már, hogy újra mozoghassak ahogy én szeretnék! És nem csak "a" közben :lol:

Iringo

Üdv köztünk! sosem késő! :)

Ikoka7
Én most kezdtem el picit vizesedni, főleg a lábfejemen, szép kis bucó lett, legalább jól ki van párnázva :lol:

Szerintetek lehet a málnalevél teától vizesedni? Mert mióta azt iszom azóta kezdődött... :roll:

viki23
Aztaaa tényleg pici a pocak, vagy pedig csak a ruci a csalóka? :) Üdv köztünk!

nyuszi81
Én is megbeszéltem a kicsi fiammal ,hogy még jövő héten nem szülünk, mert dokim szabin van, na de utána!!! :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:48-kor.

KépKép

KépKép
boo

De ez az egész szopitéma engem már Nolkánál is kiborított, mindenki úgy csinálja ahogy tudja és jól esik
- azt például bírtam, amikor a 86 éves Nagymamám el kezdett siránkozni, hogy ne adjam cumisüvegből az anyatejet Nolkának, mert nem fogja elfogadni a cicit (nehezen kezdtük a szopit - elsimuló mellbimbó...) de nem hagytuk annyiban, és teljesen a magam feje után mentem, akkoris fejtem és nyomtam Nolkába az anytejet cumisüvegből, és a ciciből, ha még kért tápszert kapott - mindegy volt, csak egyen, legyen teli a pocak más nem számít!

Na lelőttem magam, én tényleg nem akarok tanácsokat osztogatni, lesz abból elég mindenkinek, csak azt írtam le ami velünk volt...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?