Sziasztok!
Lilisgabi:http://www.naptarak.com/naptarak_hold.html
Ez alapjan juli 7-8 a telihold,pontosan 7.-e.....Ezert remenykedek 8.-aban,es az utolso uh,ami meg 29 hetesen volt,ott nagyon ezt a datumot rebesgettek....Es micsoda ambicioid vannak!!!
Lidike:Ez nem semmi kep Domirol

Csudapofa egy gyerek az mar biztos!!!Ez olyan kepeslaposra sikerult....
Gabi:Orulok hogy mar otthon is vagytok!!!Es remelem gyorsan felepulsz....Nori edes nagyon!Tiszta Te!!!
Ikoka:Szurkolok hogy az az ize....az a nyakdugeszod volt...akkor mar nem sok van vissza!!!
Boo:Meg veletlenul sem akadtal ossze egy ilyen tipusu keppel?

Jobb kesobb mint soha......erdekes mindenesetre a kapcsolodasi vezetek a babainkal...
Dodi:En mar igazan ereznek valami komolyabbat is,bar en sem alszok am sokat,de szerintem nalam meg nem az igaziak a fajasok...bar kellemetlen,meg szetszakadok...de ezek meg nem azok....mar a szemerem csontom is fajdogal....
Bond:Azert a vanillias karika nem egszen csokolade.....azt tudom hogy sokan sok szenhidratot kivannak es nyomnak is szoptataskor

en csak a cukor rossz hatasarol irtam,ami belekerul a baba belrendszerebe,es ez is okozhat problemat.
A tej osszetetelevel tisztaban vagyok....aludt-tej
Megy a drukk,hogy ne kelljen bent fetrengeni Mano nelkul,inkabb bujjon ki mar Hugica!!!!
Tabati:Udv ujra itt,esboldogsagos babazast kivanok!!!Varjuk am a kepeket kisfiadrol!!!!!!!!!
Lorca:Keretlen jo tanacsok kiakasztoak rendesen...En meg a:-mikor szulsz mar?-csinalj valamit mert oriasi a hasad....!-ez tmeg hogy birod?-jujj de dagadt a bokad,szuljel mar!!!...tipusu mondatoknal tartok...inkabb antiszoci vagyok emiatt!
Sillia:Most mar nemsokara Te kovetkezel!!!Koszi a hireket Szkarabeuszrol!
Tike:Es az orvosok szerint mi okozta a bajt apanal?Annyira tetszik a nevetek...nagyon ritka...Hedi...szep!!!Hedvig lesz egyebkent?
Gumilany:Nalunk is bolondozik az ido....szinte mindig esik,van par nap kivetel,mikor nem...nem banom,csak meleg ne legyen meg nagyon!!!
Hnedegabi:Jo hogy a pisi is rendben!Es milyen szuper a vernyomasod

Nekem a pulzus szamom van az egekben sokszor...
Szisz:Csodas ctg!!!Hurra!!!Remelem lassan keszen vagy am Te is a lakassal!!
Timit udvozoljuk,es ugyes legyen...bar biztos nagyon turelmetlen lehet...!
Agi:Annyit beszeltek a ribizlirol...es itt nem lehet kapni sehol

mar napok ota kivagyok,mert azt ennek...kuldjel mar ide is,szivesen fogadnam!!!
Agmano:Nalam tegnap egett ki a biztositek a megvaltozott testem miatt....annyit bogtem.....megertem egy kisgyerek mennyire nehezen fogadhatja ezt...(en a sok viz miatt vagyok kiakadva,mar nem hajlik egy hajlatom sem,mert szetreccsenek...es az ujjaim

legalabb korlatozodott volna kevesebb helyre..de hogy mindenhol ilyen vagyok...nehez na!)
Norka:Nem semmi!Lanyod kitartoan jol erzi magat odabent!!Az itteni baratnom mara van kiirva,de sehol semmi

Szurkolok nektek!!!
Iringo:Hajra!!!
Nellike apa!!!Hurra!!Vegre!!!Mar ugyvartam ezt...de gondolom Ti megjobban!Azert nem elhanyagolni minket,nagyon jo olvasni egy apuka szemeszogebol is a dolgokat!!!
Es varjuk a fotokat ha lesz idotok erre....
Boo:Akkor mit vagyok en ketsegbeesve ha 3 hosszu megallo utan nem birom a menetet,es aztan meg 1 oras bevasarlas,es aztan haza....raadasul mindezt nem keves testsullyal...
Igyekszem nem kakaot spriccelni...mert el kene kerulnom a csokikat!!!Bar tegnap itt mindenki sutikrol beszelt,be kellett kapnom 3 kockaval
Viki:Azon tul hogy ennyire buzogsz,nekem is a szoptatassal kapcsolatos dolgok ugrottak be eloszor...azert megfontolando,ki mit valaszt...Sokakat nem vet fel a penz jelenleg,de tudom nagyur a muszaj.....Azert remelem megoldhato esszeruen ugy hogy azert babonak is jo legyen....