A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sziasztok!

Gabi1, szuperek a képek, örülök, hogy jól vagytok, köszönjük a szüléstörténetet is.

Tabati, Nektek is üdv itthon!

Lilisgabi, iringó, hajrá drukkolok Nektek!

Nálam szülésnek még nem sok jele, legalábbis nem rohamoztak meg a fájások :cry:

Fél napomat a SOTE 2-n töltöttem. Délelőtt CTG-vel kezdtem, de egy kicsit magasabb volt a baba szívfrekvenciája a határértéknél (160), így elküldtek az ambulanciára egy orvosi aláírásért (hazaengedés miatt). Az ambulanciáról elküldtek uh-ra, áramlásmérésre. Az ok volt, így az ambulánsdokitól megkaptam az aaláírást + a csütörtöki ctg-n kívül holnapi újabb ctg-t kértek. Vissza a ctg-re újabb időpontért + meg kellett várnom a dokit, hogy megmutassam nekia ctg-t, aki éppen műtőtt. Holnap hideg élelemmel készülök. Doki kérdezte, hogy nem akarok-e szülni, fájások? Mondtam, hogy én már szülnék, de fájás nuku még. Bízom abban, hogy most már hamarosan történik valami, mert annyira utálok orvosi vizsgálatokra járkálgatni. Dokim meg se vizsgált, méhszáj állapotáról nincs infóm :cry:

Kép
Kép
Kép
teranita

Norka! Ne aggódj! 3 nap múlva én is betipegek a túlhordós kismamák csapatába - a helyzet nálunk is változatlan, keményedés, fájás itt, fájás ott, tágulgatás, szép lassan-lassan...

Gabi! Nagyon helyes a Kislányod!

Tabati! Ügyes mami vagy, csak így tovább!

Bond! :cry: Sajnálom, én is bízok benne, hogy nem kell a kötelező 3-4 napnál többet eltölteni a kórházban.
Azért Nikinek milyen kemény lehetett... (tudod, neki is 2007szeptemberi a Kislánya)

Tényleg! Mi van a Veletek Niki???

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Gabi1

Tudtam!!!Ezt mondtam a férjemnek is, hogy szerintem a doki fog fényképezni.

Bond

Kitartás a bentléthez, sokat gondolunk majd Rád. Szerintem eléggé lefog lassulni a fórum nélküled :( .

Nem tudom, hogy Gumilány küldte-e, de esik az eső minnyyááááááááááá :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Orsi!
Hát persze, hogy én voltam! :)

Bond!
Kitartás! Reméljük tudja a lánykád, hogy, ha már kórházban vagytok, akkor sürgősen ki is kell bújnia!

Iringo!
Hagyd a csudába azt a vasalást! Mindjárt anyuka leszel! Ügyi légy!

Kicsidodi!
Én is azon morfondíroztam ma, hogy vajon Csibe hol jár a tábláival? Remélem épp szopiztat!

Kiváncsi leszek, hogy mennyire fog bejönni a statisztika, hogy inkább a lányok lesznek-e a túlhordósak. Bocsi Norka, nem azt szeretném, hogy ti lányosok tovább várakozzatok, hanem, hogy az én kis Pockom minél hamarabb kibújjon. No meg érdekel nagyanyáink megfigyelése...

Kép
gumilany

sziasztok!
nem volt időm visszaolvasni.
eléggé pörgős napom volt.nyűgös vagyok,görcsölgetek...de
sztem egyenlőlre még csak jóslok...

csak azért léptem most fel,hogy Szonibabának és 007-nek irjam,
hogy vannak törpös törcsik mától.itt a sparba is és a pusba is,
ezért gondolom már mindenhol lehet kapni.

majd még késöbb megpróbálok jönni és visszaolvasni...

Kép
Kép
csibe83

Bond!

Megy a drukk!! Ügyi légy!!
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Kép
szisz89

:D
Ne is mondjátok, itt esik.. Azóta görcsöl a hasam alja... Utálom ezt az időt.... Fújjjjjj

KépKép

Viki
viki23

Engem kiborít az a gondolat, hogy a védőnőnek van igaza.. És akkro most nem is 35 hanem 37hetesek vagyunk... :oops:

KépKép

Viki
viki23

Teranita,
A baba szívfrekvenciája nyugisan mehet 170-180 fölé is, nekem a mai legmagasabb 205 volt. Az alapfrekvenciának kell 120-160 között lennie. CTG-t mindig alá kell iratni orvossal, mivel nővér nem értékelhet.

Tike,
Front van itt is, csak hatás nincs. :wink:

Iringo,
Dolgozok perinatalis hypoxiás gyerekekkel
Hm...akkor egy kis fóbiáért neked sem kell a szomszédba menni. :roll:

Norka,
Még van a mai napból pár óra, hátha csak arra vár babó, hogy besötétedjen, beindul és nem fogod túlhordani. :D Soha nem szabad a reményt feladni! Majd csak holnap. :roll:

007,
Sajnálom, hogy be kell feküdni. :( Szülés megindulásának éppenséggel nincs jele, csak elővigyázatosság, jól értem?
Szerdán 1 után bent leszek a Klinikán. :wink:

Kicsidodi,
Ha jó az ovi, az nagy szerencse. Annak nem túlságosan örülök, hogy nekünk mindenképp valami közlekedési eszköz kell, hogy oda jussunk. Van közelebb kettő is, csak épp oda nem akartam vinni. :oops:

Hendegabi,
Általában nekem is megy egy százalékszámítás. :lol: Csak akkor nem, ha szita az agyam. :lol: Végülis közgázsuliban végeztem képfokon és programozói szakmát szereztem, könyvelni két nyelven is tanultam. Azaz voltam én jobb formában is. :lol:

Hasam én is mértem: 117/42. Vicces, hogy hátulról nemigazán látszik, csak a tehénállásom, így rendszeresen kapom a döbbent képeket, amikor megfordulok. Ma is a zöldségesnél egy nőnek majd kiestek a szemei, annyira ledöbbent, hirtelenjében csak nevetni tudott. :lol:
Súlyom viszont elérte a 85-öt. Ez szülést jelent, de akkor én miért nem érzem?!

Viki,
Egy babának egy emberre van szüksége kötődés szempontjából. Nem feltétlenül az anya, de a három nap ide, három oda az nem a legjobb megoldás pár hónaposan.
Nati 2 hónapos volt, amikor én elkezdtem dolgozni, igaz, itthon. Szabi meg 6.
Az éjszakával nem az a baj, amikor megérkezik a baba, hogy rövid. Inkább a részletekben van az ördög elásva. Egy felnőtt alvásciklusa 3 óra, ha nincs meg ennyi egyben, hiába alszol akár napi 10 órát is, nem biztos, hogy elég. 4-5 óra egyben sokkal többet ér.

Sillia,
Nekem ha valaki hozzáér a pocimhoz, a gyerekek vagy Robi kivételével, nagyon kellemetlen. Szerintem a kislány egy amolyan ősi félelem, azért borzasztott el.

Kép KépKép
lorca

Sziasztok.

Hétfő. .....

HAZAJÖTTÜÜÜÜÜÜNK :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek köszönjük a drukkokat, a bíztató szavakat és egyáltalán, hogy "kispapaként" - ha ideiglenesen is, de - befogadtatok :)

Sok-sok dolgot vettem észre ebben a közösségben, ami gyakorlatilag ugyanúgy működik, mint nálunk pasiknál. (pl. ennyi szexre éhes kismamát... :lol: :lol: :lol: ) Ez a része nekünk sem könnyű.... :P

Pótolom majd az elmaradásokat (pl. boo-nak jövök még a káddal kapcsolatos porokkal), és most már lesznek otthoni babás és szobás képek is.

Innentől szerintem azért Anya fog majd többet "Rátok nézni".

Aki túl van rajta, annak nagyon-nagyon boldog babás éveket, aki még előtte áll, azoknak (persze később emellett) pedig kitartást és gondtalan szülést kívánok.

Azért még a képekkel és boo-nak a tippel valamelyik nap jövök.

Ma szokás szerint munka... Miért is legyen jó az első otthon töltött nap a kispapának... :cry:

Szép estét.
nellike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:59-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:59-kor.

KépKép

KépKép
boo

lorca: hát igazad van, de amint irtam a muszály az nagyon nagy ÚR!!!!

boo: Igen enyém is kamionos! De hála belföldön, hajnalban elmegy este haza jön (vagyis van sajnos olyan hogy ott "ragad" vhol).
25hetes terhes lehetttem mikor kiküldték Olaszba.... Igaz csak 2napról volt szó , de én végig sírtam az egészet, nem aludtam semmit, és csak sírtam és sírtam..... :cry:
Most vasárnap leszünk 4évesek és mi még soha nem voltunk külön 2napnál többet, de azt is úgy hogy taliztunk reggel vagy este, és tudtunk telefonon beszélni. De amikor kiment olaszba még felhívni se tudtuk egymást... Felhívtam a pannont, hogy csináljanak vmit, mert nem tudom felhívni a szerelmem.. Mikor már 5ére hívtam a pannont akkor már a csávó azt a telcsi számot is beállította nekem nemzetközire ami nem is az én nevemen volt hanem a férjemén.. :P
Nagyoon akaratos tudok lenni :lol: :lol: :lol: :lol:
És a csávó észre is vette.. Mondtam neki ha most rögtön nem csinál valamit egész nap hívogatni fogam és sírok a telefonba... :lol:
Meg is ijedt és beállította :D

KépKép

Viki
viki23

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:00-kor.

KépKép

KépKép
boo

Bond! Igen,úgy tűnik,eljött a te időd is. Bár nekem Lili még csak az első babám lesz,de eltudom képzelni,mennyire rossz lesz neked otthonhagyni Manót!! De annál jobb lesz őt viszontlátni minden nap a kórházban.
Hirtelen nem tudom ki írta,de én meg pont fordítva vettem észre,szerintem inkább a melegfront indítja be a szüléseket. Nem lányok?
Nellikeapa! Üdv otthon,nagyon jó nektek! Vigyázz anyára és a picúrokra!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:01-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nellike családnak gratulálok a hazatéréshez!Sok boldogságot a babákhoz,és egymáshoz! :D
Vendég

boo:
Hát ha cicis lesz a fiam akkor más a helyzet mert akkor maradok természesen itthon. A mai világban sajnos a pénz a hihetetlen hamar elfogyo dolog.. És mindent meg szeretnénk adni a fiúnknak.
Nemtom.. sokan vannak így mint mi, és ha megtudjuk oldani, akkor meg is oldjuk.. 4éve, ez van, de a legjobb dolog volt eddig ez a 4év..
Ja no meg a párom minden képp szeretne sok időt a fiúnkkal tölteni, mint már emlitettem, van neki már 3fia és a 3fiú úgy nőt fel hogy nem is látták az apjukat csak 7végén, mert éjjel nappal dolgozot.. És ezt a "hibát" még egyszer nem szeretné elkövetni.. Én örülök, hogy így fogja fel, segítünk egymásnak..
De majd eldöl mi lesz :D
Nem félek attól, ha vissza kell mennem, dolgozni, megoldom, mint mindenki más, és mint mindent az elmúlt 4évben..
:roll:

KépKép

Viki
viki23

200907? Most vettem csak észre, de ari vagy az első beírásomért :wink:

boo: szerintem "apát" nem nagyon fogja zavarni a gyermekágyi időszak végén, hogy éppen maradt-e még a narancs- és karfiol ültetvényekből (legalábbis ha magamból indulok ki). A letámadós trükk szerintem nálunk is alkalmazásra fog kerülni. Remélem halvány emlékeim addigra felerősödnek :D :D :D Ha jól számolom, nálunk 2 hét múlva leketyeg... :lol: :lol: :lol: :wink: És jóleső érzés, hogy van, aki szívesen viszontlát a fórumon :lol:
nellike

Sziasztok!

Lilisgabi:http://www.naptarak.com/naptarak_hold.html
Ez alapjan juli 7-8 a telihold,pontosan 7.-e.....Ezert remenykedek 8.-aban,es az utolso uh,ami meg 29 hetesen volt,ott nagyon ezt a datumot rebesgettek....Es micsoda ambicioid vannak!!!

Lidike:Ez nem semmi kep Domirol :lol: :lol: :lol: :lol: Csudapofa egy gyerek az mar biztos!!!Ez olyan kepeslaposra sikerult.... :wink:

Gabi:Orulok hogy mar otthon is vagytok!!!Es remelem gyorsan felepulsz....Nori edes nagyon!Tiszta Te!!!

Ikoka:Szurkolok hogy az az ize....az a nyakdugeszod volt...akkor mar nem sok van vissza!!!

Boo:Meg veletlenul sem akadtal ossze egy ilyen tipusu keppel? :shock: :shock: :shock: Jobb kesobb mint soha......erdekes mindenesetre a kapcsolodasi vezetek a babainkal...

Dodi:En mar igazan ereznek valami komolyabbat is,bar en sem alszok am sokat,de szerintem nalam meg nem az igaziak a fajasok...bar kellemetlen,meg szetszakadok...de ezek meg nem azok....mar a szemerem csontom is fajdogal....

Bond:Azert a vanillias karika nem egszen csokolade.....azt tudom hogy sokan sok szenhidratot kivannak es nyomnak is szoptataskor :wink: en csak a cukor rossz hatasarol irtam,ami belekerul a baba belrendszerebe,es ez is okozhat problemat.
A tej osszetetelevel tisztaban vagyok....aludt-tej :lol: :lol: :lol:
Megy a drukk,hogy ne kelljen bent fetrengeni Mano nelkul,inkabb bujjon ki mar Hugica!!!!

Tabati:Udv ujra itt,esboldogsagos babazast kivanok!!!Varjuk am a kepeket kisfiadrol!!!!!!!!!

Lorca:Keretlen jo tanacsok kiakasztoak rendesen...En meg a:-mikor szulsz mar?-csinalj valamit mert oriasi a hasad....!-ez tmeg hogy birod?-jujj de dagadt a bokad,szuljel mar!!!...tipusu mondatoknal tartok...inkabb antiszoci vagyok emiatt!

Sillia:Most mar nemsokara Te kovetkezel!!!Koszi a hireket Szkarabeuszrol!

Tike:Es az orvosok szerint mi okozta a bajt apanal?Annyira tetszik a nevetek...nagyon ritka...Hedi...szep!!!Hedvig lesz egyebkent?

Gumilany:Nalunk is bolondozik az ido....szinte mindig esik,van par nap kivetel,mikor nem...nem banom,csak meleg ne legyen meg nagyon!!!

Hnedegabi:Jo hogy a pisi is rendben!Es milyen szuper a vernyomasod :shock: Nekem a pulzus szamom van az egekben sokszor...

Szisz:Csodas ctg!!!Hurra!!!Remelem lassan keszen vagy am Te is a lakassal!!
Timit udvozoljuk,es ugyes legyen...bar biztos nagyon turelmetlen lehet...!

Agi:Annyit beszeltek a ribizlirol...es itt nem lehet kapni sehol :cry: :cry: mar napok ota kivagyok,mert azt ennek...kuldjel mar ide is,szivesen fogadnam!!!

Agmano:Nalam tegnap egett ki a biztositek a megvaltozott testem miatt....annyit bogtem.....megertem egy kisgyerek mennyire nehezen fogadhatja ezt...(en a sok viz miatt vagyok kiakadva,mar nem hajlik egy hajlatom sem,mert szetreccsenek...es az ujjaim :shock: :shock: :shock: legalabb korlatozodott volna kevesebb helyre..de hogy mindenhol ilyen vagyok...nehez na!)

Norka:Nem semmi!Lanyod kitartoan jol erzi magat odabent!!Az itteni baratnom mara van kiirva,de sehol semmi :? :? :? Szurkolok nektek!!!

Iringo:Hajra!!!

Nellike apa!!!Hurra!!Vegre!!!Mar ugyvartam ezt...de gondolom Ti megjobban!Azert nem elhanyagolni minket,nagyon jo olvasni egy apuka szemeszogebol is a dolgokat!!!
Es varjuk a fotokat ha lesz idotok erre....

Boo:Akkor mit vagyok en ketsegbeesve ha 3 hosszu megallo utan nem birom a menetet,es aztan meg 1 oras bevasarlas,es aztan haza....raadasul mindezt nem keves testsullyal...
Igyekszem nem kakaot spriccelni...mert el kene kerulnom a csokikat!!!Bar tegnap itt mindenki sutikrol beszelt,be kellett kapnom 3 kockaval :evil:

Viki:Azon tul hogy ennyire buzogsz,nekem is a szoptatassal kapcsolatos dolgok ugrottak be eloszor...azert megfontolando,ki mit valaszt...Sokakat nem vet fel a penz jelenleg,de tudom nagyur a muszaj.....Azert remelem megoldhato esszeruen ugy hogy azert babonak is jo legyen....

Kép
Kép
ancsurti

boo: A sírdogálás is már a hormonok miatt voltak... 8)
Nem szokásom sírni, 23éves vagyok 4éve a magam úra... Felnőttem mielőtt észbe kaptam volna és sokkal erősebb vagyok már most mint eddig vha... Hány 23éves mondhatja el, hogy háza van, autója, logisztikai cég kis főnőke, és jön a várva várt baba...
Ott a kolleganőm,... 32éves , se férje, se háza , boldogtalan hisz csak a munka meg a munka meg a munka..

Telefon azért nem volt elérhető mert a köcsög pannon nem állította be a nemzetközit.... :x

Kamionozás: billencses a párom jelenleg. Itt megtudja oldani, hogy mikor én itthon vagyok ő dolgozik és forditva.. Ha nem tudná megoldani egyértelmű hogy én lennék itthon.
De mivel itt Bugyin más sincs csak válalkozok egymás nyakán, ezért könnyebb lesz a helyzet.

Sokan kérdezik,hogy fogom bírni, de aki ismer az tudja, hogy a jég hátán is elvagyok :lol:
Ha meg nem akkor rohadtul félre ismertem magam........ :?

KépKép

Viki
viki23

Tök jó,most üzent a szülésznőm,hogy negatív lett a streptococccus eredményem :lol:
Pénteken megint megyek CTg-re!

KépKép
KépKép
nyuszi81

na sikerült visszaolvasnom...

007!
sajnálom a holnapi napod...

köszönöm mindenkinek a hiányolást.az az igazság,hogy egész nap
szinte mentünk...hisz tudjátok ez z első munkamentes napom...
szinte egész délután görcsölgettem...

holnap megyek ctg-re és doihoz...remélem minden kiderül...

táblát sajna nem tudok dobni,mert párom alszik és ezért a nappalból
netzek és a benti gépre tettem fel a tábákat...
de igyekszem majd mihamarabb feltenni...

Gabi!
nagyon jók a képek!jó hogy már otthon vagytok...

tabati!
neked is még1szer gratula...biztos hamarosan rendeződnek az éjszakáitok!

nellike!
nektek is nag gratula,hogy végre otthon lehettek...

Kép
Kép
csibe83

Nyuszi:De joooo!!!

Viki:Hat sajnos nem sok 23 eves mondhatja ezt el,de SAJNOS nem is az o sajat hibajuk!Mint tudjuk a penz az nagyur,es ha a dolgok nem ugy mennek,akkor nincs mit tenni....
Azert nem minden a haz meg az auto.... :oops: ,de ugyes vagy nagyon hogy megcsinaltad!!!Kolleganod is biztos azert dolgozik sokat,hogy haladjon az eletben,de ez egy mokuskerek sajnos....nem mindenkinek sikerul....nekem se ment egyedul ugy hogy elerjem a celjaimat,pedig eleg kemenyen kuzdottem,es szar volt azt hallani hogy nincsen hazam,autom,ferjem 30 evesen....
Egy baba eleteben az elso idoszak eleg meghatarozo tud lenni...

Kép
Kép
ancsurti

Ja a hormonokról:
Mindenkinek máshogy borulnak fel a hormonjai. A barátnőm az pl. maga a gyötrelem a férfiak réme.. Ahogy megtudta hogy terhes minden baja volt..
Én a másik véglet, egyszer hánytam azt annyi 28hetes terhesen végig táncoltam az esküvőm, max 3órát ha ültem és kibírtam..
Minden terhesség más és más... Hála én EDDIG jól bírtam, tény hogy most már magamon is észre veszem, hogy szó kimondobb vagyok (eddig is az voltam) , de félelmetesen, és most már hamarabb bepöccenek dolgokon..
Heti alkalommal megyek át gyálra az unokatesomékhoz, kikapcsolodni, akkor be megyek a melohelyre, ill anyuékhoz benézek..
Imádok vezetni, a mai napig , mindenhova én vezetek, nem engedem, hogy más vezessen :D
Egy másik toppikba irogat az egyik barátnőm, ő mondta, hogy nem vagyok egyszerű eset mert ő már ilyenkor kész volt.. Én meg jövök-megyek... Pihenni utálok.. Persze ha érzem hogy a fiam már unja a ficánkolásom akkor pihi van.. De magamból és a páromból kiindulva Alex is úgyan ilyen lesz egy perc nyugtunk nem lesz tőle :lol: :lol: :lol:
De hát ez van.. MÁR ALIG VÁROM, hogy minden időnket kitöltse.. :D

KépKép

Viki
viki23

ancsurti: Hát igen... Megmondom öszintén én a páromnak köszönhetem hogy ilyen lette amilyen.. Ha ő nincs én sehol nem lennék... se ház, se munka , se autó...
Otthonról úgy jöttem el, hogy vagy most lépek és saját lábamra állok, vagy maradok és soha nem jutok egyről a kettőre...
Anyumék, a mai napig nem fogadták el hogy idősebb a párom nálam, és ez még nehezebbé tette a dolgokat, és még erősebb lettem.. Tudtam, ha nem megyek és csinálom akkor elveszek vhol a nagy világban...
Ne értsetek félre , nem sztárolom magam, de amit elértem azt fent is akarom tartani, és megmutatni PONT AZ ANYÁMNAK hogy igen én ezt megtudom csinálni és végig viszem, mert ez az álmom az életem.. A férjem a FIAM és a munkám...
És sajnos azért is kell korán visszamennem, mert pont hogy nő vagyok , fiatal és roppant gyorsan találnak a helyemre mást...
Húú... bocsi.... de ezt én igy érzem... Most már lassan körül írom mit és miért teszek úgy ahogy teszek....

KépKép

Viki
viki23

Viki: :wink: Teljesen igazad van bizonyos dolgokban,es ezert irtam hogy ugyes vagy!De!Azert nem mindenkinek megy ez igy,es errol nem ok tehetnek.En is leleptem koran,pont ezert,de egyedul,es egyedul probaltam gondoskodni magamrol....nem ment,eppen csak alberltere,es egy "normal"eletre futotta evekig....Most 34 vagyok...es sok adossag a hitelek miatt,(hogy legyen lakasom)de van egy ferjem,varjuk a babankat,uj eletet kezdtunk itt,es nem szerettem sosem ha valakitol ezt hallottam hogy...na ennek se ferje,se haza,se gyereke.....nem az en hibam,max.nem talatam meg azt az embert sokaig,akivel mindezt veghez is tudjuk vinni.Rengeteg munka van mogottem,napi 12-16ora, a legnagyobb reklamcegnel...ez nem panasz,csak tenyek.Azert megitelni valakit arrol,hogy mindez mikor jon ossze.... :roll: :idea:
Tenyleg semmi baj,de azert meggondolando hany ambiciozus,es okos,szorgalmas embernek nem ugysikerul az elet ahogy,hiaba tesz meg mindent erte....

A terhesegeddel kapcsolatban....szerencses vagy ez ugyben is!Nekem sem volt sok problemam,1x hanytam,es tettem-vettem amig birtam....egeszen szinte mostanaig....de vannak olyanok akiknek sokkal de sokkal problemasabb a dolog....Bar vannak akik semmifele megterhelest nem birnak amugy sem...de azert a hormonok csunya trefakat is uzhetnek....Ezt is embere valogatja! Ja es egy terhesseg sem ugyanolyan,itt azert jol latszik ez az elmult 9 honap alatt.....

Kép
Kép
ancsurti

Végre döntöttem, jövő héttől nem dolgozom. :D Próbálok inkább megszülni. 8) Meg is írtam az sms-t a tanítványoknak, csak még azt is sikerült elrontani, mivel csoportost nem szoktam küldeni. :twisted: Kitöröltem a fogalmazványomat véletlenül. :oops: Nem baj, majd megint bepötyögöm.

Ma is érdemes volt azért bemenni a kórházba. Azt tudtam, hogy ha olyan 80 körülire esik le a szívhang, akkor a ctg engem fogott be, csak nemigazán értettem, hogyan. Most legalább megtudtam a pofonegyszerű megoldást. Nem a szívemet érzi (kicsit messza van, na), hanem a baba nyomta oda az érzékelőfej elé a köldökzsinórt. :D

Viki,
Szerintem az a szerencsés alkat, aki a terhességtől nem borul ki, tudja élni rendesen az életét. :wink:
A pénz, a muszáj az nagy úr. :( De az biztos, hogy egy babának, pici gyereknek az ingyenes dolgok a legfontosabbak. Nálunk is érdekes a helyzet, mivel három gyerek mellett páromnak most nincs munkája én meg csak a nyomi Tgyást/Gyedet fogom kapni, ráadásul jövő héttől kiesik a fizum, ugrik a Gyes is.
Amit gyerek nélkül lehet bírni, azt lehet gyerekkel, de nem épp jó ötlet. Én is dolgoztam napi 8-10 órát, ahogy mások, simán bírtam. De egy csecsemővel nem lehetsz fáradt, nyűgös, mert akkor megérzi. Akkor meg jön a hajjaj.

Ancsurti,
Ezt a vizesedés dolgot én is nagyon utálom. Ami most bosszant, hogy amikor behajlítom a lábfejem, érzem, hogy a talpam is be van dagadva. Egyáltalán nem fáj, csak hülye érzés. :roll: Meg persze jobb nem ránézni. :lol:

Kép KépKép
lorca

:wink: Ja es semmi szemelyes dolog egyebkent...csak azert kulonbozo eletek vannak am itt is........es szerettem volna belekotyogni.......Nagyon jol kepzett emberek sinylodnek am ugy ahogyan azt nem kene,es nem biztos hogy ez jol esik nekik,es kozben nagyon ertekes emberek,tele szeretettel,meg ha nem is "minden" adatik meg feltetlen Nekik!
(Ez a MINDEN annyira tag fogalom....nekem pl.egy kocsi sosem volt fontos...bar most mar jol jonne :lol: mert azert erdekes a bevasarlas,es az eljutas A-bol B-be!!!)

Na megyek lecsot fozni,mert az volt a kivansag listan!!!!

Csibe:akkor meg egyben vagytok!Ez a sok tennivalo.......Nekem is nap mint nap jonnek elo hogy meg ezt is,meg azt is...es lassan elolrol kell kezdenem....

Kép
Kép
ancsurti

Csak gyorsban Bondnak:
Ne aggódj Manó miatt, mnden nap úgyis fog látni téged, s legalább megnyugszol, hogy jól van :D Viszont neked szorítok, hogy minden rendben találtassék a heggel :D Tudsz majd bentről tudósítani?

Kép
agi125r

Lorca:Jelenleg ez a legjobb mar amit tehetsz...penz ide vagy oda!!!Koncentralj gyerokre :lol: Es szulj maaaaaa meg!!!
Na a talpamon ugy erzem magam,mint voltak ezek a fabol keszult regi itatosok,es billegek a talpamon mint egy keljfelJancsi!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Es ma tetozott :shock: :shock: :shock:
A kezeim detto,es most nagyon jo lenne hasznalni ennyi paradicsom es paprika megpucolasahoz!!!

Kép
Kép
ancsurti

ancsurti: Hát igen a kolleganőm is úgyan ezt mondta, hogy eddig nem találta meg az igazit, de kérdem én akkor miért él 13éve a pasijával..?? Én ezt nem értem... Ha vmi nem jó miért erőlteti?? Fél egyedül maradni?? Megszokás???
Nagyon imádom a kolleganőm és mikor kérdezem,hogy miért azt a választ kapom ő sem tudja, neki most ez igy jó....
Mindenki más....
Mikor megtudta hogy terhes vagyok tök kiborult, nem is szólt hozzám.. Nem tudtam mire vélni.. És akkor mondta hogy büszke rám.. Élné az életem....
Igen sajnos sok minden nem a mai fiatalok hibája, hanem a mostani helyzet ami a kis országunkban van..
Én sokat a főnőkömnek köszönhetek, neki se volt egyszerű megnevelni e....
:D

KépKép

Viki
viki23

07! Ez nem ér most itt picsogok a gép előtt :cry: :oops: .Azt kívánom,hogy Hugi minél előbb kibújjon és siethessetek haza Manóhoz :lol: .Amúgy 'csak' a heg miatt kell befeküdnöd?

Kép

Kép
lidike

Ancsurti lecsó jöhet ide is,nyami :wink: .

Nellike(apa) remek hír,hogy végre otthon lehettek :)

Boo jól kicsesztél a BKV-val :lol: :lol: :lol: ,bocsi :wink:

Lorca 85 kiló az ideális súly a szüléshez? :lol: Akkor én még mit keresek itthon??? :mrgreen: ...háromra induljunk :?: :idea:

Kép

Kép
lidike

Viki ne haragudj,hogy belevau...én sem érzem magam egy elveszett csajnak,de erre a munka dologra majd tényleg térjünk vissza a szülésed után pár héttel (és egyáltalán nem rosszindulatból mondom :oops: :oops: )...csaknem bírtam ki,hogy ne szóljak bele :roll: :oops: :oops:

Kép

Kép
lidike

Viki
Remélem, Iringó megvárja, hogy mindent elrendezzek.
Sikerült kivasalnom, és gyorsan össze is pakoltam :wink:

200907
Igazából én se érzek semmit...kicsit a derakam és alul fáj...
Drukk neked!

Tike
Itt ma nagyon jó idő volt, nem esett az eső :lol: :wink:

Teranita
Ettől az ide-oda küldözgetéstől én már idegbajt kaptam volna :evil:

Gumilány
Gyűrött ruhába hozzuk haza Iringót? :roll: :wink:

Nellike
Otthon :lol: :lol: :lol: :lol:

Boo
Átérzem a helyzeted. Enyém apa katona, mielőtt Iringót összehoztuk, külmissziózott :cry:

Ancsurti
És mikor az embert az édesanyukája hívja fel naponta 6754397000-szer, hogy ilyen-olyan tanácsokat adjon... :roll: :cry: :evil: :twisted:

Nyuszi :lol: :lol: :lol:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:02-kor.

KépKép

KépKép
boo

Viki:En nem elnem mas eletet... :oops: :oops: :oops: Nem biztos hogy a latszat mogott az van amit en szivesen megelnek...Nekem az sokszor keves es ures....
Az ilyet en sem ertem,de lehet csak nem avat bele...A tesom 30eves,es most szakitott 13 ev utan...nem tudhatjuk....

Lidike:Kuldok ha keszen vagyok!!!Huuu akkor en mar javaban szulhetnek....85kilo :roll: :roll: :roll:

Iringo:Anyukam szerencsere nem tesz ilyet...4 gyerek es 2 unoka utan sem...kivancsi leszek hogy lesz ez ha itt lesz.Bar eros akaratom van,nem hinnem hogy beprobalkozik...fo a bekesseg!!!

Jelentem,paprikak megpucolva,paradicsomok kovetkeznek...es itt delutan 14 ora 45 perckor korom sotet uralkodik,mert vihar vihar hatan!!! :shock: :shock: :shock: :twisted:

Kép
Kép
ancsurti

lidike: nyugodtan szóljá be :D
Igen majd ha megszültem újra dumálunk róla... :D

boo: autom már meg volt mikor megismertem a féjem. A házat azt úgy vettem hogy a párom adott bele önerőt, de az egész az én nevemen van.
a melot meg azért köszönhetem a főnőkömnek, mert rám mert bízni , egy szállítási osztályt.. Igaz bizonyitanom kellett mindig belém kötöttek: "kis gyerek vagy még, fel kell nőnőd, bizonyítanod kell" meg ilyenek , de megcsináltam :D
a szüleimnek az a bajuk, hogy a párom volt felesége egy kicsit össze vissza beszélt , a páromról mindent nekik ők meg inkább hittek neki minthogy megkérdezték volna..
Ja még mielőtt megkérdeznétek már RÉG EL VOLTAK VÁLVA MIKOR MEGISMERTEM!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Kolleganőm: Én próbálok segíteni neki, mindig osztom az észt neki, de ő ilyne. .. Ezért imádom.. Majd ő eldönti végül mit is akar.. Ezért gondoltam rá hogy ő legyen Alex keresztmamija... Bizti őrülne :D

KépKép

Viki
viki23

Megyünk szülni... elfolyt a magzatvíz...
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:03-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lányok! :)

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a drukkokat, a vigasztalást, a ránkgondolást és úgy egyáltalán mindent!!!! Hála nektek az egerek már nem szomjasak és a munkaterápia is jót tett. :wink: 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

orsi777! :)

"Szerintem eléggé lefog lassulni a fórum nélküled "
Ettől nagyobb bajod ne legyen! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Ha valaki mégis úgy érezné, hogy sürgősen tennie kéne valamit, az találjon ki egy izgi progit magának. Mondjuk egy szülést... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

csibe83! :)

Köszi, hogy külön jelentkeztél a türcsik miatt! :wink: :D :D :D :D :D :D Ha minden igaz, akkor anyám lő egyet holnap. :roll:

lorca! :)

"Szerdán 1 után bent leszek a Klinikán."
Én is. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nellikéék! :)

Üdv otthon nektek is és hajráááááááá, csak így tovább! :wink: :D :D :D :D :D :D

agi125r! :)

Köszi szépen, egyelőre semmi nyoma nincs annak, hogy bármi gubanc lenne a heggel. A mai tipi-tapinál is rékérdezett a doki, hogy érzékeny-e. Nem és nem volt soha. :D

ZsiriKém majd informál titeket. :wink:

lidike! :)

Hála az égnek minden rendben van! Gyakorlatilag ezzel fogadott a doki, ahogy beléptem az ajtón és épphogy ránézett a CTG-kre. Szeretne szem előtt tudni, ha már jövő hét hétfőra vagyok kiírva.

iringó! :)

"Enyém apa katona, mielőtt Iringót összehoztuk, külmissziózott "
Asszem te "nyertél". :shock: :shock: :shock: :( :( :( :( :(

Kép
Kép
200907?

[quote="iringó"]M írta:iringóegyünk szülni... elfolyt a magzatvíz...

Hajrá iringóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!

:wink: :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:04-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:04-kor.

KépKép

KépKép
boo

Iringo!!!!!
A hideg is kirazott a hirtol!!!!Mennek a drukkok!!!Ugyes legyel!!!!

Boo:semmi vesz zsinor ugyben..csak furi volt,mert en annyira kivancsi voltam ra....meg az elvagasra,hogy akarva is,es akaratlanul osszefutottam mar vele kepeken :wink:
Durva jegyarak vannak....itt 2,75$,de egy iranyba korlatlanul hasznalhatod barmire,barmennyi atszallasra!Azert ez jobban hangzik...es emlekszem nemreg meg siman leszaladtam jopar megallot gyalog,sporolasbol is,mozgas miatt is,es hat ismerjuk meg kornyezetunket okan is!Na ez most necces...

Bond:Csak sird ki magad :wink: hianyozni fogsz am arra a kis idore rendesen!!!

Kép
Kép
ancsurti

Na jol elfelejtettem!!!

Ikoka...vagy valaki!!!!Szeretnek apanak egy BAROMI EGYSZERU es GYORS sutit!Mondjuk meggyessuit koppintast csak cserkoval!
Kernek receptet!!!Olyat amivel nem kell nagyon pepecselni!!!!
Mert am nem sok energiam van,de hat megerdemli a zuram!!! :wink:

Kép
Kép
ancsurti

iringó: HAJRÁÁÁ!!!!

KépKép

Viki
viki23

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:05-kor.

KépKép

KépKép
boo

ancsurti! :)

A legegyszerűbb, ha kibontod a megfelelő zacsit! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?