emerenc
Igen ez tényleg jó jel, ha ezzel álmodsz, biztos minden rendben lesz, fő az optimizmus.
köszi a drukkot
melania
örülök, hogy van mire igyigykedned
Mi a helyzet veled? Mikor kezdtek, hogy döntöttetek?
Szerintem olyan jó ez a nyári kezdés, most frissen elérhető minden finom egészséges zöldség, gyümölcs, úgyhogy ez jobb időszak szerintem, mint a tél. Egyébként szeretem a telet is, de étkezés szempontjából mindenképp jobb a nyár, szóval hajrá, ne késlekedj
uzsuzs
én nem hiszem, hogy a stimu összefügg az emésztéssel, sztem ez inkább ilyen tudat alatti dolog lehet, hogy feszengesz, elnyomsz magadban dolgokat, próbálj meg lazitani és , ha nagyon szenvedsz én a helyedben rácsörögnék a dokira, egy telefont megér.A fájdalom tényleg nagyon rossz, de csak a leszivás után , nálad már rég el kellett volna múlni szerintem,-habár én nem értek hozzá, de nekem a leszivás utáni 6-7.napon már teljesen elmúlt minden hasfájás.A zabkorpás "tejbegrizt" próbáld ki, finom is és segiteni is fog, ja és igyál sok folyadékot, az nagyon fontos.
ritu
ezt a fostimont én sem ismerem, ez gyógyszer vagy szuri?én sosem kaptam. merionalt, gonlat, clostit kaptam mindig, mondjuk nekem lombikom volt, nem tudom te mire vársz?
agnyes
Szerintem is, ha úgy érzed akkor jelentkezz be, úgy tűnik ez most egy jó széria, kedveznek az Istenek, -
Máskor sosincs semmi bajom, mostmeg olyanok történnek velem, hogy csak na.Trüsszögök, félre nyelek és kb 5 percig köhécselek, meg ilyenek , mondjuk inkább csenben fuldokoltam, minthogy rázzam a picikéimet

, -hát nem volt valami kellemes.
...kicsit kéne takaritgatom, de úgy nincs kedvem