A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Rencsi
14e volt, kaptunk egy csomó képet és DVD-t. Nagyon nagy élmény volt. Nagyon megérte. Te voltál már ott?

Kép
gmelcsi1

Melánia! Nagyon örülök!!! Pár napja erről a dologról szerettem volna Nektek írni, hogy egy Barátnőmnél is ez derült ki, csak előtte meg akartam kérdezni, leírhatom-e a történetet, ezért halogattam. Azt is mondta a dokid, hogy ez is lehetett oka a korai "vetélésednek" vagyis annak, hogy elindult valaki és mégsem maradt???
Mivel a történetből nem derül ki, kiről van szó, mégis leírom, hogy segíthessen annak, aki hasonló cipőben jár:
Egy Barátnőm, aki PCO-s és mint kiderült IR-es is (inzulinrezisztencia), Vele mentem a MensMentisbe, 1 év alatt gyönyörűen lefogyott 20kg-t, helyre is állt a cukor-inzulin szintje. Gyógyszerrel és diétával. Sajnos eddig még nem sikerült Nekik a Baba (inszemek). Most egy újabb dolognak járt utána és ez az ún. APC rezisztencia. Én ehhez nem értek, de az Ő eddigi "sikertelenségének" lehet, h ez az oka, ezt az endokrinológus mondta Neki. Kivizsgálták és tényleg Leidenes (APC rezisztens)!!!
A meddőségének és a vélhető vetéléseinek (többször elindult valaki a pociban, de nem alakult ki petezsák) simán lehet ez az oka. Aki hasonló helyzetben van, talán jól teszi, ha megnézeti.

Julcsikám! Jaj, de szuper!!! Jól döntöttél!!! Iron nagyon jó arc!!! Kálmán pedig nagy kedvencem és halál profi!!!!

Chilike! Drukkk!!! A neten tudsz stíviát rendelni.

Zsani! :-) Köszi!!! Cupp Neked is!!!

Puszi Mindenkinek!

Kép
bodza2005

Leidenhez még: vérhigítót (Heparint) kell szúrni preventív, illetve műtéteknél is fontos jelezni!!!!!!!! Ha szeretnél többet tudni, összehozlak Vele.

Kép
bodza2005

Rencsi!

Szerinted érdemes beruházni Jose Silva- Agykontroll könyvébe?

Bodza!

Én csináltattam egy APC tesztet vérből. Az negatív lett. Kell még másféle vizsgálat, vagy ennyi is elég?
agnyes

bodza:aranyos vagy de én ezt már itt Szegeden is kaptam.Igaz akkor csak a Kaáliba úgy hasra ütésre adták a Clexant miután vittem a genetikáról a papírt.
Dévai elküldött a lombik elött hematológushoz,hogy adjon papírt arról hogy mekkora Clexant kell kapnom.
Hematológus leírta neki és elküldött még vérvételre.Erre 2 hónapot vártam.Ma mentem érte.Nem találtak mást csak ezt amit eddig is tudtunk.Leidenen heterózigóta.Mondtam a dokinak hogy ez havi 30-40ezer ez nagyon sok.Mire ő:hát nem írták fel magának 90%-os támogatásra.Hát nem.Így adott papírt hogy ezután így kell felírnia Dévainak.Így már érted???
Köszi a segítséget. :lol:

Kép
Kép
melánia

Meli! Jé! Akkor Te már az előző lombikok alatt is szúrtad???

Katásocska!++++++++++++++++++++++++++

Agnes! Az IR-t érdemes megcsináltatni, ha még nem nézték Neked.
Nem kell túlzott jelentőséget tulajdonítani ennek, de kellőt igen.

Kép
bodza2005

Képzeljétek! Ma volt nálunk a védőlány és teljesen odavolt Eszti fejlettségétől, tudásától és viselkedésétől. Annyira büszke voltam. :oops: :oops: :D :D :D

Dominik cép név lesz RencsiMami! :D

Kép
bodza2005

Kitti??? :oops:

Kép
bodza2005

Bodza!

IR-t megnézettem. Persze hogy van! Szedek metformint és diétázgatok! Az eredményem szépen javul. Szerencsére a cukrom tökéletes.

Az AFP-t csak önszorgalomból nézettem meg, így nem tudom,hogy ha sima vérvétellel nézték, az elég-e.
agnyes

Chilike: Keresztelőn voltunk a férjem unokatestvérénél. Nagyon jól éreztük magunkat. Igen a fiú nevünk még Kitti korból van, mikor még nem tudtuk (vagyis apánk 2x fiút mondott), hogy mi lesz a baba. Ádám lesz, ha fiú lesz. Holnap várom a tesztről a képet! Az nem kérdés,hogy kétcsíkos lesz, de drukkolok! :lol: (Én megcsinálnám holnap reggel, de én türelmetlen típus vagyok! Beszéld meg apával! Ha már vett, akkor használd fel!)

Rencsi: Nagyon szép fiúnevet választottatok. Az egyik ismerősömnek az unokája is Dominik és imádnivaló fiúcska. Ja…és nagyon szép az új vonalzód. :lol:

Ercsikati: Annak idején én is voltam Vass dokinál. Hát nekem is nagyon bejött! Írtó kedves és figyelmes ő is. Apánk meg majd megtalálja a többi tüszőt, de ez is elég egy ikerpárra! :D

Vjulcsi: Nagyon örülök, hogy így alakult. Ez gyönyörű eredmény. Szurkolok, hogy szerdán visszakapd a kis embriócskádat! Én hallottam olyanról, hogy 1 petesejtje lett a lánynak, azt megszúrták, megtermékenyült és már meg is született a kisfia. Úgyhogy 1 embrike is elég a babához!

Melánia: Nagyon-nagyon örülök, hogy esély van az újra kezdésre. Nem szabad feladni és ha úgy érzitek, és az anyagiak is úgy akarják, vágjatok bele! :lol:

Agnyes: Jelentkezz be, hiszen semmit sem vesztesz, csak időt, ha még tovább vársz!

Bodza: Esztinek nagy-nagy puszika, amiért ügyes, okos és csodaszép baba! :D

Kitti hol vagy? Nagyon eltűntél! :roll:

Szimba család merre van?

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Bodza
Nagyon ügyi Eszti :lol: Naná, hgoy elolvadtál :lol: Tudok vhol képet nézni Rólatok?

Melánia
Szuper, ghoy talán mégis belevágtok újra :lol: Tudom, hogy az a fránya pénz sok mindent befolyásol :evil: Hiszen mi is az miatt (is) adtuk fel a lombikozást. Ez a 90 %-os kedvezmény elég jelentős különbség, remélem mihamarabb kezdhettek :wink:

Melcsi
Érdemes már a 20. hét körül menni 4D-re? Én anno csak a 30. héten voltam. Akkor már nagyon jól látszott a pofija, teljesen "kialakultan".

Bocsi, de hirtelen nem ugrik be, hgoy ki kérdezte a vérvételt :twisted: Én nem voltam, a Kaáliban nem csináltak-a Mátét még ott hozták össze nekünk :lol: Szóval csak tesztem volt.

Na megyek szunya, mert 10-nél tovább nem maradok soha és már idő van :lol:

Jó éjt mindenkinek!
mnzsani

Sziasztok!

Ercsikati én voltam az a bizonyos egyik telefonáló, beállítás ügyben :D
Bizony vártam is jó sokat délután,szerintem a saját betegeit előre vette Vass doktor.
De nagyon rendes volt.És Agnyes ezt neked írom! Szimpatikus ,kedves,humora is van, óvatos volt,"jó" keze van (túléltem a méhszondázást :D )
Jól választasz,ha hozzá mész!
Ercsikati az az álom biztos nem volt véletlen!Jó jel,tuti sikerülni fog,a két tüsző nem akadály!

Vjulcsi! nem rossz! 12 embrike,nagyon akarnak titeket! :D A tesók már pihennek,most drukk a szerdai transzferhez!! :D

Chilike ez egy érzelmi libikóka! :lol: és még nincs vége! Én is szavazok- a holnapi pozitív tesztre! Várom az eredményt! :wink:
ritu75

Ó igen! :lol:
Minden rendben odabenn, megkaptam a recepteket, csütörtökön indul a stimu!
Merional, Fostimon, Clostilbegyt
Remélem jól reagálok majd.

Meli örülök a jó híreknek!Tudom mennyire elkeseredtél!De van remény látod :wink: :lol:
ritu75

Lányok, Szimba!

Segítsetek! Szerdán lesz 2 hete, hogy abbahagytuk a stimut. Azt hittem a tüszőrepedés után el fognak múlni a fájdalmaim, ami ovuteszt szerint múlt 7 elején volt. De a hasfájás nem múlik! Sőt egyre rosszabb! Alul fáj a hasam, nem a petefészkeim szúrkálnak. Már a combomra is kisugárzik. Mielőtt pisilni megyek, akkor is nagyon fáj, de utána megkönnyebbülök és elmúlik. Sokat járok pisilni. Az emésztésem is katasztrófa azóta. Sokszor kell mennem egy nap, de alig jön valami ( bocs ). Pénteken vettem be guttalaxot, aznap jó is volt, de azóta nem. Olyan sűrűn meg nem merem bevenni. Már kezdek megijedni! Lehet ez még mindig a stimutól, vagy benyeltem valami betegséget?

Előre is köszi!

Puszi mindenkinek

Zsu
uzsuzs

Szép Jó reggelt mindenkinek!
Csak jöttem a JÓ hirrel, megcsináltam éjszaka a tesztet, és SZUPER ERŐS KÉT CSIKÓS lett kb 20 másodperc alatt, persze kivártam az 5 percet és utánna is ugyanolyan erős volt. :lol: :lol: :lol: :lol: Szóval NAGYON BOLDOG VAGYOK!!!
Jövök még később irok mindenkinek!
Csomee
Nagyon köszi, úgy szeretem amikor irsz, mindig bejön, :lol:
Rencsi, neked is köszi, tudsz valamit :wink: , gyakorlok péntekig :wink:
Agnyes: Köszönöm a zebrádat, tényleg szerencsét hoz, mostmár a képedet fogom nézegeteni amit küldtél a szerencse hozó petezsákocskáról.
-Ja és persze a tiédet is nézegetem majd rencsikém :wink:
Szóval mindenkinek köszi, aki drukkolt, jövök még később.
....ez már olyan tuti két csikós, hogy most megnyugodtam egy picit( nem mintha az előző nem lett volna tuti, de igy sokkal jobb, hogy csináltam még egyet).
puszi mindenkinek

Ja bodzi
Picikád biztos rád hasonlit, te is olyan kis okos vagy, biztos volt kitől örökölni :wink:
uzsuzs
van nagyon jó tippem számodra, én rendszeresen eszem ezt, nincs baj, az emésztésemmel, de ha sok rostot eszel ,nem is lehet. Közértbe vagy bevásárló központba, bióboltba lehet kapni zabkorpát., nem túl olcsó a 450 g-kb 1000Ft , de nagyon sokáig elég. Tejet kezdj el melegiteni , izesitsd be-én édesitővel sziktam- és kb. 2-3 kanál zabkorpát tegyél bele mielőtt főni kezd. Kavargasd , mert odaéghet., nem kell túl sűrűre csinálni, mert forrás után le kell kapcsolni várni vele 2-3 percet , besűrűsödik és utánna lehet enni. Olyan, mint a tejbegriz
chilike1

Halihó. :lol:

bodzi:igen ezt már kaptam az elöző lombiknál is. :lol: Hát persze hogy megdicsérte Esztit a védönő.Hiszen jól sikerült kiscsaj!!! Sokat szenvedtetek érte aztán meg a Jó Isten megajándékozott egy tökéletes csodával:Esztivel!!! :lol:

Chilike:továbbra is drukkolok!!!És irigy irigy vagyok. :oops:
csomee:veled miújság??? Újabb fejlemény??? drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rencsi:szerintem is szép név a Dominik. :lol: Hogy vagy??? Róka??? Remélem eltünt már????

Katám:miújság??? Szépen nőnek a tüszőcskék???? Mesélj valamit.Milyenek a reggelek a Dévai Intézet előtt????

Vjulcsi,Kitti:?????
Albi:?????
Uzsuzs:hát én okosat annyit tudok mondani hogy punkció után nekem is sokáig fáj a hasam.Főleg pisiléskor.Volt már hiperstimum de az mocsokul fájt.Egész éjjel görcsöltem,nem volt alvás.Aztán másnap infúziót kaptam mert a Kaáliba duplájára nőttek a petefészkeim.Ez a fájdalom eltartott több hónapig.Ezért elmentem a nőgyógyászomhoz aki szintén ezt állapította meg.Utánna megcsináltattam a lapart is,hogy megnyugodjak.Szerintem hívd fel nyugodtan a dokid és mond el neki ezeket!!

Kép
Kép
melánia

ritu:örülök,hogy minden simán ment!!! Méhszonda is. :lol: Na és mikor kell kezdened szurni??? Én ezt a Fostimont nem ismerem.

mnzsani:Janaka ugye??? :lol: Veled miújság???? Mesélj!!!

Kép
Kép
melánia

miciona:eltüntél??? Rég olvastalak!
szimbáék:????? szintén.
gmelcsi:hogy vagy???

Kép
Kép
melánia

agnyes:tessék bejelentkezni! Tudod így is várnod kell pár hetet.Meg lehet hogy esetleg még elküld valamilyen vizsgálatra.

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Nagyon ügyesek vagytok, lányok! Ennyit írni! :lol: :lol:

Gratulálok! chilike, csome!++++++++++++

Julcsi! Ez szép 12 kis Petike, hmm ez nagyon jó! Kitty Te is nagyon ügyi vagy és megy drukk!+++++++++++++

Már nagyon izgatott vagyok, a héten kell megjönnie aztán kezdhetek, ha minden rendben lesz!

6.inszemnél álmodtam azt, hogy kisfiam lesz. :) Testvérem most a napokban álmodta, hogy ikreim lesznek! Az egyik szomszéd lány is álmodott velem, hogy teherautónyi kék színű gyerekbútor érkezik a házunk elé! Pedig akkor még nem is tudta, hogy gyerek projekt van nálunk. Nagyon jó érzés.. ennyit álmodnak velem, csak jót jelenthet! :D :D
Tudom, hogy az első lombiknak kevesebb az esélye, mint a következőknek, de nagyon úgy érzem, hogy nekem ez rögtön sikerülni fog!Igaz, ugyanilyen optimista voltam az első Ovunál is. :wink:
Bocs, hogy ennyit szövegeltem magamról, de már nagyon várom, hogy elkezdődjön, új remény, új lehetőség! Ezt Ti úgyis értitek! :wink:

A táblázattal kapcsolatban: felírtam magam, aztán eltűntem róla... : :roll:

Mindenkinek kívánom, hogy teljesüljön az amit nagyon szeretne! :)
emerenc

emerenc
Igen ez tényleg jó jel, ha ezzel álmodsz, biztos minden rendben lesz, fő az optimizmus. :lol:
köszi a drukkot :wink:

melania
örülök, hogy van mire igyigykedned :lol: :lol:
Mi a helyzet veled? Mikor kezdtek, hogy döntöttetek?
Szerintem olyan jó ez a nyári kezdés, most frissen elérhető minden finom egészséges zöldség, gyümölcs, úgyhogy ez jobb időszak szerintem, mint a tél. Egyébként szeretem a telet is, de étkezés szempontjából mindenképp jobb a nyár, szóval hajrá, ne késlekedj :wink:

uzsuzs
én nem hiszem, hogy a stimu összefügg az emésztéssel, sztem ez inkább ilyen tudat alatti dolog lehet, hogy feszengesz, elnyomsz magadban dolgokat, próbálj meg lazitani és , ha nagyon szenvedsz én a helyedben rácsörögnék a dokira, egy telefont megér.A fájdalom tényleg nagyon rossz, de csak a leszivás után , nálad már rég el kellett volna múlni szerintem,-habár én nem értek hozzá, de nekem a leszivás utáni 6-7.napon már teljesen elmúlt minden hasfájás.A zabkorpás "tejbegrizt" próbáld ki, finom is és segiteni is fog, ja és igyál sok folyadékot, az nagyon fontos.

ritu
ezt a fostimont én sem ismerem, ez gyógyszer vagy szuri?én sosem kaptam. merionalt, gonlat, clostit kaptam mindig, mondjuk nekem lombikom volt, nem tudom te mire vársz? :lol:

agnyes
Szerintem is, ha úgy érzed akkor jelentkezz be, úgy tűnik ez most egy jó széria, kedveznek az Istenek, - :wink:

Máskor sosincs semmi bajom, mostmeg olyanok történnek velem, hogy csak na.Trüsszögök, félre nyelek és kb 5 percig köhécselek, meg ilyenek , mondjuk inkább csenben fuldokoltam, minthogy rázzam a picikéimet :lol: , -hát nem volt valami kellemes. :roll: :lol:
...kicsit kéne takaritgatom, de úgy nincs kedvem :lol:
chilike1

Sziasztok lányok,

Meli,
Szuper, hogy van remény! drukkolok, hogy minél hamarabb újra kezdhessetek!

Emerenc,
Drukk a kezdéshez! persze, hogy megértjük, szerintem az inszem után a lombikban az embernek sokkal több a reménye... mégiscsak ott van már egy kis manóka, akit visszatesznek, és végülis már 'csak' ott kell őt tartani, nem igaz?
Ne foglalkozz vele, hogy az első lombiknak kevesebb esélye van a többihez képest, mégis sok embernek sikerült, szóval simán lehet, hogy neked is!

Kata,
Szuper, h nem kelllett annyit várnod, nekünk is sokkal kevesebbet kellett, mint gondoltam. Szerintem nem fogunk holnap találkozni, és őszintán szóval remélem, hogy már sem Te, sem én nem fogunk reggeli UH-ra járni... de majd max. találkozunk másképp.... mondjuk a babanéző UH-kon :)

Bodzi,
nem véletlen, hogy odavolt a védőnő kicsi Esztertől... nagyon nagyon szép kisbaba :)

Comee,
Mikor is mész UH-ra megint? Pénteken, ugye? Nagyon drukkolok majd neked!

Chilike,
Kíváncsi vagyok, hány bébi van a pocidban? :)

Én pihengetek folyamatosan, bár azt hiszem, ma már egy kicsit aktívkodni fogok (háztartás), mert holnaptól már nem lehet. Izgulok a holnap miatt, olyan jó érzés, hogy már hárman fogunk hazajönni (mármint párom, babó és én) :). Párom nagyon édes, mindenkinek úgy mesél a mi 12 csoda kis embrikénkről, mint egy büszke apuka, dagad a melle, hogy milyen kis ügyesek :)
vjulcsi

Sziasztok,

Együtt voltam punktio-n Moncsigával és Chilikével:-)
Moncsi szólt a fórumról azóta olvaslak Titeket és nagyon aranyosak vagytok, ahogy együtt drukkoltok Mindannyiotokért!!!

Most azért írok, hogy Melániának segítsek (könyvelő vagyok)

amennyiben a 5400 ft-os egészségszolgálati járulékot megfizeted Magad után minden támogatásra jogosult vagy, ugyanúgy, mintha be lennél jelentve valahova.
csak táppénzt és egyéb pénzkifizetésre nem vagy jogosult.

Remélem segítettem és a 90%-os gyógyszertámogatás mellé ez is egy plusz löket, hogy folytathassátok.
iker

jaj, elrontottam:

nem 5400, hanem 4500 Ft!! :D
iker

Sziasztok!

Remélem, kószál itt valaki, amíg itt leszek!

Puszikák nektek! Visszaolvasgatok, ameddig bírok, közben leslek titeket.

Chilike! Nekünk nem egyszerre volt a beültink? 12.-én, pénteken?

Ja, én is teszteltem ma is. :oops: Begyűjtöttem a 3. széria zebrás eredményt is. Remélem, most már így marad!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziiiia Iker! Ki vagy te igazából???

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsiga: Szívből gratulálok a csíkos tesztekhez. Hol lehet majd megnézni őket? Te is pénteken jössz uh-ra?

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Majd írok még, csak ebédelünk és délután lesz időm!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Szia Moncsiga,

én vagyok, aki csak egy picurkát kapott vissza és igen Chilikével voltunk beültin is együtt Veled:-)
iker

oké csomee, gyere várunk :lol:

moncsiga
de úgy hiszem együtt voltunk, :wink:
én is csináltam már múlt hét szerdán tesztet-Dévai külön engedélyével :lol: -POZITIV lett, múlt hét pénteken voltam vérvételen a hcg-m 319 volt, ami szuper, és ma csináltam a biztonság kedvéért még egy tesztet-ami olyan szép, hogy az csak na, nemsokára feleszem, hogy ti is megcsodáljátok :lol: , ugyanolyan szinű-olyan sötét , erős- a második csik , mint az első kontroll csik, még soha nem is láttam ilyen tesztet :wink: , szóval jól haladunk... :lol:
Pénteken még tesztelek egyet, mielőtt megyek megnézni az uh-n a picikéimet, mert szerintem többen lehetnek- :lol:

örülök, hogy te is jól vagy és szépen csikósodsz :wink:
Hogy érzed magad egyébként? Mivel töltöd a napjaidat?

iker
Örülök, hogy ránk találtál... :wink:
Te , hogy vagy? Teszteltél esetleg, vagy valami?
Minden infó érdekel... :lol:
chilike1

hááát csajok, nem semmi, itt aztán nem maradhat inkognitóba az ember :lol: :lol: :lol: :lol:
chilike1

Sziasztok,

Julcsikám, hát persze, hogy büszke JulcsiApu, 12 embrike nagy dolog!!! Ma is kell telcsizned?
Annyira szuper érzés hazahozni a pocakodban a babát, hogy nincs rá szó. Kittiről mit tudsz???

Melcsi,
igen voltunk a Istenhegyin, amikor down szűrés volt, nagyon jó volt. Hogy állsz a fogyókúrával? Hány kg-nál tartasz? Nagy már a pocakod?

Bodzus,
nem lepődtem meg, volt kitől örökölnie!!! :wink: :D Na de mesélj már valamit, forgolódik már vagy már esetleg kúszik is???

Melikém, annyira örülök, hogy felcsillant a remény!!!!

Csomee,
ugye pénteken mész? nagyon drukkolok, hogy a kis szégyenlős most már megmutassa magát!!!!

Moncsi,
meddig leszel net közelbe? mikor költöztök haza? fájdolgál azóta is a pocid?

sok puszi

Kép
rencsi79

Húúú, micsoda kampánymunkát végeztem! Büszke vagyok magamra, hogy két új csajszit is hoztam! És nem is akármilyeneket.... :lol:

Én nem tettem sehová képeket a tesztjeimről. Sőt HCG-t sem mérettem... Lehet, hogy egyszerűbb lett volna, mint szétizgulni magam a tesztekkel.
Pénteken két tesztet is csináltam, kétfélét. Az egyik tök erős lett, abból a fajtából csináltam a vasárnapit, az ugyanolyan szép mint az elődje. A másik -valószínűleg nem annyira érzékeny teszt- kicsit halványabb, de határozottan pozitív volt pénteken, annak a tesóját ma csináltam, és határozott sötétedést mutat. Ez most érhető egy kicsit?

Chilike! Te a szőke, hosszú hajú lány vagy? Iker, te meg a kamikáze-csajszi- ugye?- aki nem kért altatást???

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Ágynes,
írtam privit!

Kép
rencsi79

Szia Rencsibaba!
Csak 1-2 órát kaptam, aztán spuri vissza anyóshoz!
Még nagyon sokat pihenek. Igazából halálra untam magam, ezért könyörögtem ki a Férjecskétől egy kis netezést. Nagyon félt, de mondtam neki, hogy ez csak 10 perc autókázás, pénteken meg 2x másfél óra esz, és azt is ki kell bírnia a Babánknak!

Jól látom,Julcsinak 12 petéből 12 embrike lett? :shock: :D :D Ez csodálatos!!!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsi,

nem csodálom, hogy uncsizol....de megéri! :D :D Pénteken rögtön írj, vagy hívj ahogy végeztél a Dévainál!!!! mikor költözöl végleg haza???

hát igen Julcsi rendesen termelt..... :wink: és holnap már viszi is haza a babáját!!!!

Kép
rencsi79

Chili és Iker,

aznap én is ott voltam, csak én uh-on és Moncsival dumcsiztam... :D

Iker, neked ez hanyadik volt? miért kell lombik?

jól csinálod Moncsikám, csak gyűjteni a jófej csajszikat!!! :D :D :D

Kép
rencsi79

moncsiga
Te meg a Sherlock Holmes vagy , ugye? :lol: :lol: :lol:
Egyébként igen, én vagyok :lol:
és sztem iker is az akire gondolsz, kezdőbetűk Á....a :lol:
Én is nagyon sokat pihenek és nagyon unatkozom már, igy hogy 3 hete 2x voltam kint a lakásból, egyszer elmentünk sétálni a zuhogó esőben :D , egyszer meg a vérvételre mentem, ja az kettő volt, mert délután vissza kellett menni az eredményért.
Szóval én is pihenek, esetleg főzőgetek, a délutánok jók, mert itthon van a család, gyorsabban megy az idő, meg amúgy is ezt a kis időt már lazán kibirom. :wink:

rencsi drága-olvastad a reggeli bejegyzésem?
Milyen szupi lett a tesztem-neked is köszönhetően :lol: ?
Szóval lécci gondolj rám a továbbiakban is, köszi :wink:

Feltettem a tesztem a babanet@gmail.com-ra
nézzétek meg( jelszó babanet2009)
Várom a kommenteket... :wink:
chilike1

Hát szép napot Mindenkinek!

Én is vagyok, olvasó üzemmódban! Sok melóm van, de azért olvasni van időm! Most meg írok is! :)

Üdv Iker köztünk!

Moncsiga!
Gratulálok Neked! Látod, neked is szerencsét hoztam! :)

Melánia!
Velem semmi újság! A tüszőcskéim remélhetőleg nőnek, bár tegnap a futást kihagytam, mert nagyon-nagyon fáj a lábam! De ma már ráveszem magam! :) Én szerdán nem megyek most UH-ra valamiért Vass doki azt mondta! Majd pénteken Apánkhoz! :)

Julcsi!
Én sem szeretnék már reggelente várakozni, inkább délutánonként az UH-ra! :) Amúgy semmi extra nincs! Megint vannak ismerős arcok, és együtt izgulunk egymásért, és várjuk, hogy kinek mit mond a Nagy Főnök! :)

Bodzim!
Nagyon eltűntél! Veled mi van? Esztikém jól van??
Gratula, hogy ilyen kis okos, ügyes szép! De hát mit várunk egy "Illegális babától"?

Puszi Nektek!

Kép

KépKép
ercsikati

rencsikém
jaj, de kár, hogy nem figyeltem rád ,akkor még nem tudtam mekkora hasznodat veszem majd :lol:
De aznap olyan össze -vissza voltam, hogy még magamra se figyeltem :lol:
Na mindegy látod az ember nem kerülheti el a sorsát, ott nem tudtunk megismerkedni, itt meg... :lol:
chilike1

Chilike, Moncsiga
Először is most már hangosabban gratulálok a csíkos tesztekhez!

Nekem még várni kell rá.

Rencsi:
ez volt az első beültim és ICSI volt, mert a párom sajnálja tőlem a kis Hunyákat (Hunyadi a vezeték nevünk)

Holnap kell mennem Vass dokihoz 10-re, hogy mi ezután a következő lépés, úgyhogy pénteken nem találkozunk.

Két beülti között mindig kb 3 hónapot kell várnim vagy szervezet válogatja?
iker

Ercsikati

Szia, köszönöm az üdvözlést

:lol: :lol:
iker

iker
Óóóó, de sajnálom!
De azért úgy látom legalább a humorérzéked megvan, talán akkor nem vagy annyira kiakadva, legalábbis remélem. :wink:
Én úgy tudom mindig ki kell várni a 3 hónapot, mert a tb különben nem támogatja, ha nem telt még le a két beültetés közötti 3 hónap, de Vass doki majd megmondja holnap.
Addig is gyűjsd az erőd a folytatáshoz még következő nyári kismami lehetsz :wink: .

köszi a gratulációt, szivesen fogadtam :lol:
maradj azért itt a fórumon és mesélj mi van veled, mik a következő lépések, meg ilyesmi, :wink:
chilike1

Jaja! Chilike! Az Á...a stimmel!

Szia Kata! Annyian hozzátettetek ehhez a zebrához, hogy meg sem lehet számolni. Köszi Mindenkinek!

Én azért még egyáltalán nem vagyok nyugodt... nagyon várom a pénteket, hogy Apánk lásson valami/ki biztatót.
Chilibaba! Te érzel valamit a pocakodban? Nekem eléggé érdekes még. Olyan, mint stimu alatt, mintha teljesen tele lenne...Nyomódik, amikor leülök, meg ilyenek...

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

chilikém,
olvastam a hozzászólásaidat, nem nekem hanem magadnak köszönhetsz mindent! Tudod?!! most már csak szépen így tovább!!!! :D

Melikém,
szerencsére róka most nincs, hányinger van, de megint az van, hogy ha nem eszem óránként akkor vagyok rosszul....ez a kis Domi egy éhenkorász!!!! :D Ez kb. 1 hete tart és híztam 1,5 kg :oops: szóval gáz, remélem ez is csak átmeneti, mert a végén 100kg leszek és nálam nagyon fontos a súly, mert olyan durva gerincferdülésem van, hogy megmondta az gerinc dokim +10 kg felett szétroppanhat a csigolyám a terheléstől...... :cry:
szóval mindig történik valami, de hát ettől szép az élet, hogy zajlik.

Kép
rencsi79

Olyan ez a fórum, mint egy szenvedélybetegség:

először csak minden másnap olvastam, aztán minden nap, mostanra meg dolgozni sem tudok folyamatosan, mert mindig az új hozzászólásokat olvasom. Őrület!:-)

chilike
kössz a választ, akkor gyűjtöm az erőmet, ami nem is nehéz, ha Titeket olvas az ember
iker

Iker! Nagyon-nagyon sajnálom! Puszi-ölelés Neked! Szorítottam Neked nagyon, mert szimpi csajos vagy!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Iker,

én is sajnálom, de a következőre már ott marad(nak) a kis hunyák a pocakodban!!!!

Kép
rencsi79

Albikám,

merre vagy? mi a helyzet a fagyibabákkal? hol tartotok?

Kép
rencsi79

Rencsi! Az agykontroll-gyorstalpalóra van még szabad hely?

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?