Örülök, hogy Nonoka betegsége megoldódik szépen! Szegényke szenvedett emiatt nem keveset!
Velünk minden okés, csak muszáj egy kicsit építkezés ügyében is intézkedni, ajánlatokat bekérni, mert nem haladunk. Úgyhogy mostanság ezzel foglalkozok... Persze Rékán kívül....
Tücsikénk továbbra is vmibe kapaszkodva megy, (kivéve a kezünk, mert úgy egyből letérdel), zenére baromi aranyosan táncol: egyik lábáról másikra áll, ha szólok, hogy rogyasszon is, akkor csinálja
Továbbra is próbálja a zoknit, cipőt felhúzni a lábára, néha a nadrágot is, felülre meg a pólót, kabátot, sapkát. Gondolhajátok mennyi sikerrel

. Ha vmi összecsatolni valót lát, vagy kupakos dolgot, azokat egből megpróbálja összeilleszteni, összedugni, ilyenkor vicsorogva erőlködik (néha csak azért hogy minket szórakoztasson), mi meg nevetünk rajta.
Irtó huncut a kiscsaj, imádnivaló. APja vmelyik nap megjegyezte, hogy nem lesz ez így jó, mert már őt is leveszi a lábáról, hogy fogjuk így nevelni?
Mi két hét múlva megyünk nyaralni (12 felnőtt, 8 gyerek), már nagyon várjuk (Szalajkaliget). Hétvégén volt tali pár baráttal ezek közül, hát sztem nagyon jól ellessz Réka, élvezi a gyerektársaságot, meg a nyüzsit!
Mecsi! Hol vagytok ti helyileg Bp-en? Egy ismerősömnek volt egy ideig babysittere, mert második terhességével feküdnie kellett egy ideig, és kisfiához muszáj volt, rákérdezek, ha gondolod. Ők a Mammut környkén laknak, nem tudom a csaj honnan járt hozzájuk.
Tnyleg jó, ha pár órára el tudsz szabadulni otthonról. Feleannyi idő gyerek nélkül ügyintézni, mint vele. A saját kedvedre fordított időről meg ne is beszéljünk! Én most neki akarok állni sportolni végre, mert olyan puha vagyok, hogy már fáj. Ráadásul, ha nem kapom össze magam, az idei Balcsiátúszás is kimarad. Pedig jó lenne...
Zsóf! Fotót kollázsba én is keresek majd, legalább megvan a sürgető indok, hogy az utolsó két hónap képeit felrakjam...
Pediped cipő: megkaptuk csütörtökön az M-est, ez a kényelmes Rékának. Ha feláll benne,kb.fél centi marad elöl. A kisebblehet hogy nyomta is. Nagyon szép amúgy, és úgy látom, Réka is szívesen hordja.
Jobbulást még a többi kis betegnek is, Beninek, Eninek!
Az elmúlt két napban két ismerősöm súgta meg, hogy terhes, mindketten régóta próbálkoztak, úgy örültem a jó hírnek, mint majom a farkának! Remélem itt hallom a következő jó hírt! Hajrá csajok!