A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

ja, igen. Laurának is gratula az önálló felálláshoz. nálunk ez még nincs meg. most próbálkozik vele, de inkább mindig kapaszkodik, és úgy áll fel! :)

sophie27

Zsófi: küldtem emailben fotókat, szólj, ha esetleg ezek nem jók!

Köszi

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Sushy,
Én Virág haját nem vágtam magam, hanem fodrászhoz vittem, biztos ami biztos!

Nagyon édesek a fotók mindenkiről! :D

Zsófi,
Az újszülött fotó alatt mit értesz? Még kórházi kép vagy lehet néhány napos itthoni kép is?
Ami Pöttöméket illeti, én írtam neki SMS-t amikor megírta Nono labor eredményeit, és azóta semmi válasz. Na mindegy, sokszor pusziljuk őket, ad át légyszi!

Mecsi,
Nagyon édes a videó!

Mazska,
Gratula Lauranak az első lépéseihez! Nagyon ügyi!

Adri,
Örülök, hogy írtál! Még mindig zabálnivaló Dorca, és milyen ügyesen megy már!

Kép
Kép
dia123

Hahó Csajok!

Jobban van Maja,úgy hogy kórházt megusztuk.Huhh! :roll:
Bár még indig lázas,de már csak 38 körül.És most már nem megy annyira a hasa,így bentmarad jobban az antibigyó is.
Marcinak csak hőemelkedése van egész nap,viszont óránként tele a pelusa! :shock: Hogy fér el ennyi sz@r egy ilyen kicsi gyerekben??? :shock: :lol:

TALI:Nekünk nem kell az ottani ágy,mert elég nagy kocsival megyünk,így tudjuk vinni a sajátjainkat.Hátha másnak jobban kell....

Köszönjük a gyógyulós jókívánságokat!Átadtam a törpöknek! :wink:

Képek tényleg édesek!Videó meg különösen! :D
Tegnap este volt egy kis időm és végignéztem a Picasa-n is az új képeiteket!Hát mondhatok király sorsa van itt minden gyereknek!Nagyon jó anyuka mellé sodorta őket a sors!:lol: :lol: :lol:

Szilvi!(emesedora)
Küldtem privit!

binyek

Binyek!

Fúú, állati dögős a hajszíned. Nagyon szuper.
Vendég

beleki, meg kaptad az e-mail-em?
Vendég

Csandi! Nem, beleki@freemail.hu
Vendég

Sziasztok!

JázminAndi, nagyon édesek a csajok, szuper a kukoricás kép :D

Zsófi, én is küldök este képek :)

Mazska, Laurának nagy gratula, nagyon ügyes, és jó költözést nektek! Egyébként nektek minden megvan, ami fontos a nyaraláshoz :)

Én ma egész nap barack lekvárt főztem, kicsit sokat adott a nagymami, így kipurcantam, végül 22 nagy üveg lett belőle :) Most elfáradtam, de milyen jó lesz majd, hogy még márciusban is lesz belőle :D

Csandi, Vera Sushy és aki még ráér vagy van kedve,egy tali Csütörtökön?

Látod Binyek nem csak nekem tetszik a hajad, hidd már el, hogy jól áll!

Julcsi, reggelre meg lesz a homeó bogyó, hozom magammal, mikor jöjjünk?

Akkor az ott alvósoktól kérdem, hogy érdekel-e valakit még a 3 db kiadó kiságy. Etetőszék összesen 3 db van az étteremben, szerintem aki tud, az hozzon magával azt is, mondjuk a miénk picire szétszedhető, mi biztos hozzuk.

kellemes estét mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

ja, és BInyek, mi van ha addig Miki eladja az autót?

<
sziszka78
Tolna

Sziszka,
Mikor/hol lenne a tali?

Kép
Kép
dia123

Nekünk mindegy hol talizunk, ahol a legtöbbeteknek jó, mi bárhova eljutunk, mondjuk a Ligetben még nem voltunk, de némi útbaigazítással oda is el tudunk jutni biztos, Mazska írta még hogy jönne....nektek hol lenne jó?

<
sziszka78
Tolna

szisz, rég voltunk a kopaszin, esetleg menjünk oda?
Vendég

A kopaszi nekünk is jó lenne!

Kép
Kép
dia123

MEgírnátok, hogy hogy jutok oda, mármint a kopaszi gáthoz?
Köszi
Vendég

Kopaszi nekünk is jó lenne. Mikor lenne a tali pontosan?
lei

Ha valaki akar egy írtó aranyos gólyás rövidfilmet látni, íme:

http://www.youtube.com/watch?v=IKPpXDv8WGk
Vendég

Csütörtök szuper lenne talizni! Sajnos mi a kopaszira nem tudunk kijutni, BKV nagyon macerás, a babakocsink túl nagy, nem tudunk felszállni vele a legtöbb járműre.
Liget jó lenne, még a millenárisra is el tudunk jutni.
Ha marad a kopaszi, és esetleg valaki fel tud minket venni kocsival (Hősök tere környéke), nagyon szívesen mennénk! Pláne, hogy még sosem voltam ott.

sushy

Sziasztok!

Ma delutan fuvet nyirtam, de mostmar alakul a kert. :) Csak a haz belulrol nem halad ugy, ahogy kellene, kivancsi vagyok hetvegen tudunk-e mar menni... :? Ma Laura is segitett kerteszkedni, ahogy astuk a foldet, meg gazoltunk, o is jott a homokozofelszerelesevel, sot a lepcson is fel-le ment (igaz a lefele meg egy kicsit nehezkesebb).

A gyumolcsoket nagyon szereti, ma este dinnyet ettunk es amikor a tanyerjaban elfogyott meg reklamalt, hogy adjunk meg. Amikor hoztam a konyhabol, teljesen felcsillant a szeme es alig birta kivarni, hogy vagjak neki belole. :)

Nekunk a Liget jobb lenne, de a Kopaszira is ki tudunk menni, ha ott lesz a talalkozo. Mikor jottok Sziszka?

Jo ejszakat!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Szilvi, köszi a bogyót előre is!! Akkor gyertek amikor nektek jó, mi 7 felé már biztos fent vagyunk, 8-ra összekapjuk magunkat, szóval rátok bízom. 3-asban jöttök, vagy Lackó csak kihoz Titeket? Remélem jó idő lesz, legalább a nap első felében, ahogy eddig...

A talira mi pályáznánk egy kiságyra, ha lehet, mert Eni nem komálja az utazóágyat :roll: Etetőszékünk van asztalra akasztható...

Barbi, a popsitörlőt szerintem csak jövő héten fogom tudni mondani, hogy kell-e, akkor is lesz még?

Sziszka, képek? ;-)

DE jó, hogy javul Maja, továbbra is jobbulást neki is, meg Marci bátyónak is :!:

yuyu79

Sziasztok!

Már megint egy óra volt, mire az elmúlt napok termését átolvastam! De örülök, hogy pörög a topic!

Zsóf! Sajnálom,hogy odázni kell a kistesó projectet, de biztos megvan az oka, és talán így is jelez a tested, hogy még nem áll készen az új nagy feladatra. Szóval csak fel a fejjel, addig legalább nyugodtan rohangálhatsz majd Beni után. :lol:
Köszönjük a hófordulós köszöntést!

Binyek! Dögös vörös :lol: Ez jutott eszembe a képről. Tuti szerintem is az új hajad, majd csak megszokod! Csemetéidnek jobbulást betegségügyileg!

Barbi! Durván hangzott ez a szilánknyelés, a hideg is kirázott! Örülök, hogy nincs semmi gond, remélem így is marad!

Szuszu! Jó hallani rólatok! Andris milyen nagy fiú már!

Sziszka! Nagyon édes a kutyuskátok. Ahogy néztem a Málnusos-kutyis képeket, ezt hallottam belülről: én is én is. Persze nálunk még tuti nem lesz ide albiba, de majd az új házikóba én szeretnék. De apa nem, na majd még meccselünk vele. :wink:

Na még mindjárt jövök, csak feltelepülünk a hálóba a nappaliból :D

panna1

Mecsi!

Áron kacagós fürdőse nagyon tuti! Én is úgy imádom, amikor RÉki ilyen göndren kacag!

Csandi! Mégegyszer köszi a piknikplédet, sóginőmék megkapták, nekik is nagyon tetszett! Tényleg nagyon klassz lett. Már- már én is beneveznék egyre, de apa letiltott, most másra kell a pénz, és végül is igaza van. :cry:

Gratulálok babócáinknak az első/sokadik fogacskákhoz! Nem tudom, hogy áll a legtöbb fog verseny, de Rékának elöl bújik a negyedik alsó, illetve a bal felső kisrágó három csücske már kint van, ezzel fogai száma (már ha a bújókat is számítjuk) 9-re tehető :lol: Eddig nem volt extra nyűgi sem, igaz éjjel most többször kelt, de nem volt vészes. Remélem megússzuk ennyivel.

Nagy gratula az önállóan felálló/lépegető csemetéknek is! Olyan kis ügyesek ezek a lurkók, hogy hihetetlen!

Adri! Rossz volt olvasni amit Dorca szeméről írtál, szegényke hogy szenvedhetett! De jó, hogy túl vagytok rajta! Kitartást az építkezéshez!

panna1

Örülök, hogy Nonoka betegsége megoldódik szépen! Szegényke szenvedett emiatt nem keveset!

Velünk minden okés, csak muszáj egy kicsit építkezés ügyében is intézkedni, ajánlatokat bekérni, mert nem haladunk. Úgyhogy mostanság ezzel foglalkozok... Persze Rékán kívül.... :lol:
Tücsikénk továbbra is vmibe kapaszkodva megy, (kivéve a kezünk, mert úgy egyből letérdel), zenére baromi aranyosan táncol: egyik lábáról másikra áll, ha szólok, hogy rogyasszon is, akkor csinálja :lol:
Továbbra is próbálja a zoknit, cipőt felhúzni a lábára, néha a nadrágot is, felülre meg a pólót, kabátot, sapkát. Gondolhajátok mennyi sikerrel :D . Ha vmi összecsatolni valót lát, vagy kupakos dolgot, azokat egből megpróbálja összeilleszteni, összedugni, ilyenkor vicsorogva erőlködik (néha csak azért hogy minket szórakoztasson), mi meg nevetünk rajta.
Irtó huncut a kiscsaj, imádnivaló. APja vmelyik nap megjegyezte, hogy nem lesz ez így jó, mert már őt is leveszi a lábáról, hogy fogjuk így nevelni? :lol: :wink:
Mi két hét múlva megyünk nyaralni (12 felnőtt, 8 gyerek), már nagyon várjuk (Szalajkaliget). Hétvégén volt tali pár baráttal ezek közül, hát sztem nagyon jól ellessz Réka, élvezi a gyerektársaságot, meg a nyüzsit!

Mecsi! Hol vagytok ti helyileg Bp-en? Egy ismerősömnek volt egy ideig babysittere, mert második terhességével feküdnie kellett egy ideig, és kisfiához muszáj volt, rákérdezek, ha gondolod. Ők a Mammut környkén laknak, nem tudom a csaj honnan járt hozzájuk.
Tnyleg jó, ha pár órára el tudsz szabadulni otthonról. Feleannyi idő gyerek nélkül ügyintézni, mint vele. A saját kedvedre fordított időről meg ne is beszéljünk! Én most neki akarok állni sportolni végre, mert olyan puha vagyok, hogy már fáj. Ráadásul, ha nem kapom össze magam, az idei Balcsiátúszás is kimarad. Pedig jó lenne...

Zsóf! Fotót kollázsba én is keresek majd, legalább megvan a sürgető indok, hogy az utolsó két hónap képeit felrakjam...
:oops:

Pediped cipő: megkaptuk csütörtökön az M-est, ez a kényelmes Rékának. Ha feláll benne,kb.fél centi marad elöl. A kisebblehet hogy nyomta is. Nagyon szép amúgy, és úgy látom, Réka is szívesen hordja.

Jobbulást még a többi kis betegnek is, Beninek, Eninek!

Az elmúlt két napban két ismerősöm súgta meg, hogy terhes, mindketten régóta próbálkoztak, úgy örültem a jó hírnek, mint majom a farkának! Remélem itt hallom a következő jó hírt! Hajrá csajok!

panna1

sushy, 4-es 6-os villamos neked nem jó?mi is a petőfi hídbudai hídfőjénél szállunk le csak mi a 212buszról és onnan sétálunk be a kopaszira.kb.10-15perc,hmmm?
Vendég

Andi, erre nem is gondoltam :)!
Mivel a 6-osra még mi is fel tudunk szállni, megpróbálunk menni!
Hánykor van a tali?

sushy

szerintem ahogy a sziszkáék odaérnek,nem??délelött valamikor?mikor szisz?kutyust is hozzátok?
Vendég

Jobb reggelt!

Úgy néz ki mi épp lerobbanunk Áront alig bírtuk elaltatni este sztem a torka fájhatott mert eléggé berekedt estére és köhögött, mára meg már nagyon tüsszög. Adtam neki belladonna ch9ből a torkára , és jó megmelegítettem neki a tápszert így sikerült elaltatni.
Remélem csak egy enyhe megfázás, de így mi szokás szerint megint kiesünk a taliból.

Nálunk tegnap szóba jött a tesó project, hogy azért majd mégis jó lenne egy tesó , de nem most.

Panna nagyon cuki lehet Rékus ahogy táncizik.

Laurának is gratu nagyon ügyike!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

sziasztok!

gyűlnek a fotók! szuper! küldjétek mind a kollázshoz légyszi! :)

Áronnak jobbulást! remélem, hogy nem robban le azért teljesen! puszi a torkára!

Mecsi, örülök, hogy meggondoltátok a dolgot! ;) mármint kistesó ügyben!

Benimnek kijött a felső bal oldali középső fogacskája is! szerintem a jobb is napok kérdése és áttöri az ínyét! amúgy az éjjelünk katasztrofális volt! :( de gondolom, hogy a foga miatt. közénk vettük már elég hamar és közöttünk is csak forgolódott, nyüglődött, szenvedett, sírdogált, szóval sokat nem aludtunk! :(

boldog hófordulót Gergőnek, Levinek és Dorcikának! sok sok puszi nektek manócskák!

és továbbra is jobbulást minden betegeskedőnek! nálunk még az orrszívás napi szinten bejátszik, de max. 2-3x, amúgy minden szuper!

a csütörtöki talival kapcsolatban az a gondom, hogy apa reggel átviszi anyóshoz a törpit, én meg takarítok, mert 7végén vendégeket várunk, gyerekkel meg ez egy lehetetlen vállalkozás. szóval gyerek nélkül leszek szinte egész nap. aztán mikor megyek már érte, délután lesz, akkor meg már nem valószínű, hogy kint lesztek a gáton, nem!? vagy? Sziszka, tudod, hogy meddig érsz rá???

Réka nagyon édes lehet táncizás közben! nálunk a táncikálás igazából ilyen rugózás szerű. de nagyon édes Benim is ilyenkor :)

sophie27

Zsóf,
Korábban kérdeztem de valszínű nem vetted észre: a kollázs fotóhoz az újszülött kép alatt mit értesz, még kórházi kép legyen vagy lehet itthoni néhány napos kép is?

Talira mi is inkább délután érnénk rá.

Kép
Kép
dia123

Dia, bocsi, valóban kérdezted, akartam is válaszolni. hát szerintem simán lehet otthoni pár napos is! ;)

sophie27

Zsófi én nem találom az emailcimed! :evil:

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok csajok!

Megjöttünk szuper kis félnapot töltöttünk Julcsiéknál vendégségben :) Majd dobok képeket is, most Málnus kidőlt.

Mi elég korán Pesten leszünk, a férjem szerint már 9 óra körül (de egyébként mi mindig késünk, ő ilyen fajta, szóval kicsit későbbre is számolhattok velünk :) ), és nekünk a kopaszi tökéletes, mert pont útba esik, nem kell semerre kavarognunk....Anna, olyan jó lenne, ha meg tudnád oldani, Szuszuval még megpróbálok egyeztetni, ő is onnan jön, és ő autóval szokott azt hiszem!

Panna, ez a 9 fog nem semmi, gratulálunk hozzá!

Zsófi, úgy sajnálnám, ha nem jönne össze, én tippem szerint 3-4 óráig ott leszünk, ha ez jó nektek....Akartam már írni, hogy Beni fiad ügyesen megtanította Málnusnak a popsitörlő evés művészetetét, azóta is bőszen gyakorolná, ha hagynám :D Szóval ha kérhetném csütörtökön tanítsa meg valaki integetni, mert még nem megy nekünk :D Julcsi Enije pedig papírt tépni tanította meg, úgy látszik minden ragad a gyerekre :D

Nekünk a dinnye egyenlőre nem jött be, de nem adom fel, mert annyit evett a pocakban, hogy lehetetlen, hogy nem szereti :)

Mecsi, jobbulást nektek, sajnálom, hogy most sem tudunk találkozni :(

Málnus is kicsit benáthásodott, de remélem semmi baja nem lesz holnapra, annyira kiszámíthatatlan ez az időjárás, hogy szerintem csak meghűlt egy kicsit....

Julcsi, köszönjük a mai napot, nagyon jól éreztük magunkat, már tolom is a képeket, hamarosan meglesznek :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Szisz. megteszek mindent, de nem ígérgetek, mert nem tudom, hogy hogyan alakul a napunk!

amúgy bocsi a popsitörlő evésért... én sem akarom engedni neki, de van, hogy nem veszem észre, és 15 db-ot kivesz a dobozból, és azt csócsizza :evil: :oops: persze, én hibám, mert figyelmetlen vagyok! azért bízom benne, hogy az egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaz... :P

sophie27

akkor 10 körül gyülekezzünk a kopaszin??
Vendég

most beszéltem a cáfé ponyvaregénnyel és a duna vízállása sem zavarja a gáti életet :D :D szóval jön még valaki 10körül?
és foglaltam nekünk egy (4-6fős) azstalt a pincér javaslatára :wink:
Vendég

HA megírja valaki, hogy hogyan jutunk oda (apa visz autóval) megyünk. 10 körül mi is.
Vendég

Megyünk mi is holnap. Nagyon meleg lesz azt hiszem.

Andi, ti miért váltototk ovit? Mi azért, mert nagyon nem vagyok megelégedve a mostanival :( sajnos ez a körzetes, és egyelőre fogalmam sincs hova tudom vinni Zétit, de keresgélek tovább.

Zsomi annyira jó fej kölyök :D Ha megyünk valahova vendégségbe akkor mindenkit levesz a lábáról széles mosolyával, mindig kérdik, hogy ilyen nyugodt, mosolygós bab? Na persze itthon sokszor áll a bál, de mindegy :) Tegnap is vidéken voltunk rokonoknál és hihetetlen dolgokat művel: bátyus békát halászott nyeles hálóval, ő is rögtön felkapott egyet és lógatta a vízbe, Zéti felhúzta a mozdonyt egy kulccsal, rögtön ő is dugta a lyukba és próbálkozott, visszateszi a kupakokat az üvegre, stb. Nagyon ügyi :D Most viszont ordít, mert felébredt, megyek.
Vendég

HA ez a cím, odatalálunk:

1111 Bercsényi utca 5. Café ponyvaregény
Vendég

Képzeljétek, mi is kiestünk a fogversenyből, Emmának kibújt egy fogacskája! Kíváncsi leszek, ki fog nyerni.

Szuszuval most beszéltem, és megyünk együtt holnap a kopaszira! 10 után tudunk indulni.

sushy

Beleki!Az a másik kávézójuk.Ez a gáti:

Café Ponyvaregény Kopaszi Gát
Café Ponyvaregény
1117 Budapest, Kopaszi Gát 5.
Tel: +36 20 535 1818
e-mail: garamvarii@gmail.com

Lehet hogy mi is kinézünk ,még Bencével egyezkedem.
Vera
l.veronika

Vera! Köszönöm.
Vendég

Sziasztok!

Olyan jó, hogy ennyien összejöttünk :D :D :D Mindenkinek nagyon örülök!

Csandi, jól emlékszem, hogy a Kopaszira nem lehet kutyát egyáltalán bevinni, ugye???

Zsófi nem szemrehányás volt :) Én is igyekszem megfékezni a mutatványt, erre szokták mondani, hogy hülyeség ragadós :D

A kutya miatt kicsit vacilálok, ugyan maradt már itthon egy-egy fél órára, de egész napra nem....a férjem meg csak nem viszi be az APEH-hez :D Viszont ennyi baba közé én sem szívesen vinném, azt hiszem eljött az ideje, az első egyedüli napnak...kicsit sajnálom szegényt :(

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Akkor fix a holnapi 10 óra kopaszi gát, ponyvaregény kávézó?

Mi fix, hogy megyünk.
Vendég

Sziszka!
Sajnos nem lehet a kopszira kutyát vinni!
Vera
l.veronika

Köszi Vera :) Akkor végképp eldöntve.... Jöttök ti is ugye?

Kata, részünkről tuti :) Ha csak nem zárja el valami reggelig a 6-os utat, ellenkező esetben ott leszünk :)

<
sziszka78
Tolna

Meddig lesztek kint? Nekünk a 10 még korán van, de talán 12 és 13 között tudunk odaérni. Persze ha Virág délelőtt nem hajlandó aludni, akkor elindulok vele.

Kép
Kép
dia123

Dia!
Részemről a férjemnek 3 hivatalba kell menni a város különböző pontjain, szerintem 3-ig biztos elhúzódik neki, de hogy 1-kor még ott leszünk, ebben egész biztos vagyok!

Anna, Emmának gratulálunk a fogacskához, nektek hol jött ki?

Zsófi, küldtem képeket a gmailedre, remélem megkaptad!

Nem emlékszem ki kérdezte már, hogy hogy állunk a napi egy alvással, de jelentem sehogy :)

Nekünk általában van egy alvásunk 11 körül, ez fél óra összesen, és van egy nagyobb 3 óra felé, ez 1,5-2,5 óra. Ha megpróbálom délig ébren tartani akkor déltől alszik fél órát, és kitolódik az egész alvás, akkor meg nem tudom letenni este időben....szóval egyenlőre halasztva.

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

sziazstok!

Sziszka köszönöm a segítséget,de már írtam a Balázsnak!

Még akkartam valamit, jah a mi is beléptünk a fogasok táborába, jön egyszerre kettő elöl lent.

Olyat keresk a neten már egy órája, autóba ülésvédő, de játék,amit nyomkodhat a lábával és mittomén mitcsinál. valaki nem ismeri esetleg? neve?
nem találom, anyira béna vagyok... :shock: :cry:

jah és még egy meghökkentő a magyar eü-ről
ugye a kálváriánkat ismeritek nagyjából az allergia körül, na múlthéten voltunk ismét kontorllon (írtam is talán) és hazaküldek bennünket tiszta ekcémásan és zöldkakisan ,h próbálgassam csak a túró és afféléket, mert ha jobba foltos lesz a gyerek akkor valóban tejfehérjés is, na én meg begerjedtem valamelyik reggel (szinte semmit nem alszunk éjszaka,mertsírdogál,vergődik, óriás pukik...) és be akartam jelentkezni allergia vizsgálatra győrbe, erre mondja a főorvos asszony,h sehol az országban nem csinálnak vér alapú allergia vizsgálatot,mert a válság miatt enm támogatját, tehát nincs ki fizesse.!!!
így megyünk a budai allergia központba pénzért kb 20 e-ért allergia vizsgálatot csinálni (ami márnem érdekel,h fizetni kel, csak tudjuk már meg,h mire allergiás a gyerek :shock: :roll: :cry: :cry: ) 15-én megyünk . agyrém nem? és ha nekem most nem lenne ennyi pénzem? akkor így maradna a gyerek?!

bocsánat osszú lettem és még valamit akartam :roll:
makadu

Sziasztok!

Gratula az újabb fogacskákhoz! Betegeskedőknek (Áron, ikrek stb. stb.) jobbulást!

Nekünk is holnap tali, a helyiekkel! 10-kor talizunk mi is! :)

Sziszka: nem pici a kutyus egyedül egész napra? Nem fog sírni? Nincs rokon otthon,akire rá lehet bízni?? Szegényke! :(

Most megyek, jó talizást holnap, fotókat kérünk ám!! Elég későn estünk ma fel és nagyon fáradt vagyok. De Emesém most tett be egy jó vígjátékot, hogy velem akarja nézni!

Jó éjszakát!

Sziasztok

Szilvia

Kinek nincs még foga? Málnusnak és ...

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kitti, bocsi, küldöm a tel.számot, csak most nincs a közelemben a telefon. Majd holnap reggel... nem felejtettelek ám el! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Mi is megprobalunk kimenni holnap a Kopaszira - akik szoktak jarni, mennyire van arnyek, mert pont ebben az idoben van sajnos a legmelegebb?

Jo ejszakat!
Petra

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?