rencsi
Hát látod ezek a férfiak, kicsi Domi már most megmutatja ki az úr a háznál...

, ha ő kajás -zaba van, ha meg nincs kedve enni-akkor neked se legyen...
Ja nagyon meleg van, ki akartam ülni én is a kertbe keresztrejtvényt fejteni, de nem birtam kint, inkább bejöttem...
Nálunk a párom ki nem adná a kezéből a fűnyirót

, az a kedvence...
Jó lesz már egy kicsit előrébb lenni a terhességben, persze nem türelmetlenkedem, örülök, hogy átélhetem minden percét, csak ez annyira nehéz, hogy itthon vagyok, nem csinálok semmit, amikor én alapjába véve örök mozgó vagyok, nagyon kell figyelnem, magamra, hogy megálljam, hogy ne csináljak meg ezt vagy azt.
Később azért már, ha mocoroghat az ember, talán úgy könnyebb...
Nálad, hogy volt az első uh után még otthon kellett maradnod, húst kellett még enned?
Ritu
Húúú, nagyon sok féle húst csináltam, mert múszály variálni, hogy az ember ne únja meg-igy is unom, egyébként.
Előszőr ettem sőrben sült kacsát, hagymás májat,aztán jött a sertés hús végtelen variációi: Pl. rántott húsi, ha már untam raktam rá tejfölt meg reszelt sajtot, aztán jött a combból pörkölt, sütöttem lapockát -hagymával-krumplival, aztán csinálni szoktam olyat-igaz ez most hétvégén lesz nálunk a menű, hogy tarját elősütök fűszerekkel , jó fokhagymásan , közben dinsztelek fehér káposztát, köménymaggal, tudod, amikor majdnem félig megsült a hús kb 25 perc útán ráteszem a tetejére a káposztát, sok tejföllel beboritom, reszelt sajt és vissza a sűtőbe kb még 40-45 percre. Nagyon finom.
Aztán csináltam már marha steaket is-ezt utálom bennt sütni, mert csapkod ki belőle a viz és nagytakaritást kell utánna csinálni a konyhában

.
A mai csirkehúsi úgy készült, hogy filézett combot, mellett befűszereztem(só, bors, szárnyas fűszerkeverék, petrezselyem) beletettem egy tálba , rányomtam fokhagymát összekevertem a kezemmel aztán felöntöttem tejjel. A sütőt kivajaztam raktam alulra szalonna csikokat meg félkörre vágott hagymát erre ráraktam a csirkéket, ráöntöttem azt a fokhagymás tejet ami visszamaradt, tetejére is raktam szalonnát meg füstölt sajtot. Kb 45 perc a sütés, az előkészület filézéssel együtt 15 perc.
tök fincsi volt, remélem éhes vagy
Nagyon jó oldalakat tudok a netten , ha akarod elküldöm privibe, neked? Sütni nem szeretsz? Arra is vannak nagyon tuti ötleteim.