A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

De jó, laptető :D !!!!!!!!!!!!

Zsu
uzsuzs

Zsu!

Laptetőőőőő! Mégis spontán baba lesz a rosszulétek mögött? :wink:
De jó lenne!!!!!!
agnyes

Jó estét!

Nem tudtam előbb jönni. Kittivel és apával elmentünk nézelőni, és csak fél 9 felé értünk haza.
Annyit írtatok, hogy már alig bírom követni.

Moncsiga: Nagyon szép a teszted! Drukkolok péntekre!
Chilike: Látszik, hogy szépen erősödik a teszt. Nem hiszem, hogy szükség lenne még vérvételre. Így is minden rendben lesz. Nem tettek be a táblába még, mert amíg nem biztos a terhesség, addig nem lehet felkerüli rá. Majd ugye esetleg pénteken.
Szimbáék: Drukk, hogy 1,5 hét múlva kezdeni tudjatok!
Ercsikati: Neked is mennek a drukkok, hogy végre bebabásodj!
Rencsi: Ne izgasd magad, én is annyit ettem mint egy elefánt, de meg is lett az eredménye, mert egy viziló hozzám képest karcsú volt. Vigyázz az evéssel, de ami jólesik szerintem az nyugodtan megeheted.

Én jól vagyok. Cicifájás van, néha hányinger, de egyébként úgy élem a napjaimat, mint eddig csak Kittit nem emelgetem olyan sokat. Bár így, hogy már teljesen önállóan jár, nem is igényli annyira. (Csütörtökön vérvétel, pénteken uhu és végre minden kiderül. Már nagyon várom, hogy végre vége legyen ennek a bizonytalanságnak!)

Akit most kihagytam, annak is természetesen drukkolok!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Mi is drukkolunk mindannyian Neked és Kittid kicsi rejtőzködő testvérének is Csomee!

Rencsi!
Végre tudsz enni valamit! Én durván 10-12 kg-ot híztam, de le is ment a szülés után szinte azonnal. Vass doki eltiltott a z utolsó harmadban az édességektől :(

Vjulcsi! Drukkolok, hogy még fagyiba is maradjon a balsztókból!

Kitti! Mikor mész a babáidért?

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Csajocskák!
Mennyit írtatok ma! :D Alig győztem elolvasni. Ez jó!
Iszonyat a hőség, nem?
Csome, Zsani, Chilike, Meli, Katás, Julcsi, Rencsi és Csigusz! Köszönöm szépen az Eszti-s bókokat! Nagyon jólesik! :D
Rencsike! Mozgásilag és értelmileg is elképesztő a Kiscsaj. :-)
Úgy dumál hosszan, h csak nézünk. A finommotorikája sem semmi. Az egyik, amit a legjobban szeret, könyveket lapozgat és szépen megnézi mindkét oldalát. :lol: :lol: + kommentál közben. :lol: Igen, gyönyörűen fordulgat is. Minden nap több új dolog, csak ámulunk. A védőlány szerint 9 hónaposnak felel meg méretben és fejlettségben, viselkedésben pedig még sokkal többnek (hihetetlen humora van, kacag, huncut, kedves). :lol: Amikor a nagy ágyban van és nagyon fáradt, már szeretne elaludni, odafordul hozzánk, belebújik a kis arcávan a mienkbe, majd a két puha, párnás, meleg mancsocskájába veszi az arcunkat és már alszik is. :D :D Még mindig elbőgjük magunkat Tőle időnként. :oops:

Fúúú! Annyira szorítok péntekre Lányokcskák!
A többieknek pedig a sikeres folytatáshoz!
Bennem is felmerült, h baba van Uzsuzs pocijában...
Iker! Szijjjja!!!!!! Klassz, hogy jöttél!
Chilike, Te haláli vagy. :D Szép a teszt!!!!!
Moncsika! A Tied is gyönyörűűűű!!!

Jó éjt Topiklakócskák!!!!!!!

Kép
bodza2005

bodza
Köszi a dicséretet a teszthez, természetesen én is nagyon örülök neki :lol: Pont most néztem meg az első tesztet, az is abszolút két csikós volt, de a második csik azért világosabb volt és már annak is, hogy örültem :lol: , a mostani teszthez -tényleg ahogy rencsikém irta-kétség nem fér hozzá, teljesen tuti csikós, nagyon jó, hogy megcsináltam. :lol:

csomee
na már hiányoltalak tegnap :wink:
Én is abban bizom, hogy látni fogja a picikéket pénteken a doki, jó, hogy "rábeszéltél"-meg persze ti is csajok-, hogy csináljak még nyugodtan tesztet, igazatok volt, tényleg sokkal jobb érzés igy, hogy az ember megbizonyosodik róla, hogy minden rendben .
Nagyon várom már a pénteket, alig tudom kivárni, persze kénytelen vagyok, de már nagyon mennék az uh-ra. :wink:
Szerintem nálad is minden rendben lesz, csak úgyanúgy van , mint Kittinél volt, gondolom akkor is ugyanezt élted át és nézd meg ,milyen jó vége lett a dolognak :lol: , szóval nyugi, tuti rendben lesz minden. És felkerülsz te is és én is a táblára-meg persze moncsi is- :wink:
Cicim nekem is néha feszül, érzékeny, de nem folyamatosan, csak néha, viszont kicsit émelygek, persze nem akarom magamba képzelni a "terhességi tüneteket", de úgy éreztem ma reggel is, hogy olyan mintha úgy émelyegnék kicsit, nem is akartam reggelizni, csak a gyógyszer miatt rávettem magam. Ez lehet jó jel, nem? :wink:

Szerintetek az első uh-nál a terhesség 4. vagy 5. hete van?
Csak azért kérdezem, mert mindenhol azt olvasom, hogy az 5.héten már van szivhang, ennek ellenére az első uh-n apánk "csak" a petezsákot szokta nézni, nem? Szóval, hogy is van ez? :roll:
Csomee
Az első uh után mi a következő lépés? Mikor kell menni a köv. uh-ra és mikor nézi a szivhangot?
chilike1

Sziasztok!

Bodza nagyon jó volt olvasni a soraidat!! Komolyan,majdnem elbőgtem magam.Annyira ..tele van szeretettel,és olyan élénken írtad le,hogy érzem a babaillatot!
Gratulálok a kis tündérhez! Nem semmi milyen fejlettségi fokon van!
Igazi kis csodabébi!
Olyan jó ezekről olvasni,meg a csajok hogy készülnek az uh-ra..stb. ,reményre ad okot,hogy én is nemsokára ilyen dolgokkal fogok foglalkozni!
:lol:

Chilike bárcsak tudnék neked segíteni,de majd nemsokára utolérlek,és akkor én faggatlak téged,mi után mi következik! :wink: :lol:
ritu75

Tündéri vagy Ritukám! :D
Nagyon hamar utol fogod érni a Kismamijainkat!!!!! :D

Chilike!
Apánk 21.napon hív be, nem? Akkor még nincs szívhand, de pár nap és lesz az is, cseppet se félj! Te kis csíkos. :lol:

Kép
bodza2005

bodza
Igen a 21.nap lesz pénteken, tudod ez mindig úgy van, hogy van valami eredmény akkor örülünk, hú, de szupi, aztán már várom a következő dolgot. Pl. pozitiv teszt után vérvétel aztán most az uh , stb, stb-tiszta izgalom az élet :lol:
Jaj úgy várom már , hogy "nagy pocakkal" menjek sétálni erre -arra csavarogni, húúú teljesen be vagyok zsongva :lol:
Nagyon jó neked, tudom milyen jó pici babával élni, a családban is van egy csöppség igaz ő már 2 éves, de "még csak most született" :lol: :lol: , ő is annyira cuki el sem tudom mondani, megzabálom :lol:

ritu
Remélem hamarosan be tudok neked számolni, hogy mi miután következik mit , hogy csinálj stb. :lol:
Addig is nyugi és csak álmodozz te is képzeld el milyen jó lesz kismaminak lenni :lol: , tudod a pozitiv gondolkodás nagyon sokat számit.

Csajok!Pont ma gondolkodtam reggel, hogy nem is tudom mióta vágyom már erre a pillanatra, hogy várandós legyek. :roll:
Pedig elég jó a memóriám, de már annyira rég gondoltam előszőr, hogy babát szeretnék, hogy már nem is emlékszem, hogy kezdődött.
Mindegy, minden jó, ha a vége jó, úgy tűnik végre most eljött a pillanat és a jövőben csak erre szertnék koncentrálni, hogy a lehető legjobbat nyújtsam magamnak a babáknak és a páromnak is, úgyhogy innentől már csak előre tekintek :lol:
chilike1

Jó reggelt!
Csak jöttem beleolvasni, hogy kivel mi történik!
Az idő - hát arról nem is mondanék semmit! Most jöttünk fel a kutyákkal, szegények úgy lihegnek! Na meg én is! Iszonyat meleg van kint! Én meg reggelre megfáztam, vagyis már tegnap éreztem, hogy fáj a torkom és hogy nagyon sokat tüsszentek, ma reggelre meg alig volt már hangom! Amúgy velem semmi extra! Pénteken megyek Apánkhoz! Remélem mindkét tüszőm megvan még és már szépen fejlődtek is! Lehet, hogy hülye kérdés, de napok óta piszkál a dolog; lehet olyan, hogy valakinek van tüszője, de nincs benne élet, vagyis pete ami megtermékenyülhet? :?: :?: :roll: :roll:

Bodzi!
Látom egyre sűrűbben jössz! Szuper! Eszti hogy bírja ezt a dög meleget? Adj neki egy cuppanóst és mondd, hogy én küldöm! :) A kabalád még nem érkezett meg! :( Remélem nem futunk ki az időből! :)

Csomee!
Tuti ott van Kitti tesó, csak még kéreti magát! Meglátod Apánk pénteken habozás nélkül látni fogja, és nektek is elmondja majd! :)

Albi!
Péntek reggel én is megyek Apánkhoz! Mondjuk nem tudom, hogy ErcsiApu visz, vagy magamnak kell megoldani, még meglátom, de azt tudom, hogy ott leszek! Már nagyon várom! Jó lenne veled is összefutni, és beszélgetni kicsit!

Chilike!
Én nem tudom, hogy mennek ezek a dolgok amiket kérdezel, de biztos van aki tud rá válaszolni, ha esetleg nem itt - mert ugye itt mindenki azon van hogy legyen baba - akkor egy másik fórumon biztos! :) Kívánom, hogy minden rendben legyen és hogy egészségesek legyetek!

Puszi Mindenkinek!

Kép

KépKép
ercsikati

Chilikém,

ahogy Bodzám is írta a 21 napon kell visszamenni. A terhességet úgy számolják alapból, hogy a mensitől vagyis most vagy kb 5 hetes. (attól függően hogy hanyadik napon volt a megtermékenyítés) Ha már látja a petezsákot és benne a kis picurt, akkor 2 hét múlva kell menni újból és akkor szokott már szívhang is lenne, ha kicsit szégyenlősebb, mint csomeenál, akkor a 6 héten is ránéz+ vérvétel, de ezeket tudod.
A 12 héting folyamtosan 2 hetente kellett mennem aztán most már 2,5-3 hetente kell csak. Ahogy Melcsi írta, idővel sajnos menni kell, de már nem lesz mindig uh :cry:

Kép
rencsi79

Sziasztok!

Gratula a pozitív teszthez! :-)

Mi sajna Nikivel koriban voltunk, mertt anyukáméknál leesett az ágyról, és kicsit mintha elájult volna egy pillanatra, és e miatt 3 napig mnegfigyelték, úgyhogy most hulla vagyok.
Holnap meg kapják a 15 hónapos korban járó szurit, úgyhogy nagyon mozgalmas hetünk van.

Na megyek is, mert szalad a lakás!

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Bodzus,

annnnnnnyyyyyyyyyyiiiiiiiiiiira édi lehet, + te szupi mami vagy. Tegnap volt nálam a barátosném a 9 hónapos fiával és Zsombi amit művelt..... :o Ő egy kis terrorista (az anya hívja így :D ) annyira elkényesztették, hogy ha leteszik vagy nem vele foglalkoznak akkor üvölt, de akár 1 órán keresztül.....tegnap kicsit megijedtem, hogy fog nekem menni- a nem elkényesztetés, mert már most elolvadok tőle ha csak az uh-on látom. Te hogy csinálod?????

Csomeekám,

mindjárt itt a péntek és végre megláthatod a Kittitesót!!! örülök, hogy nem csak én zabálok, akkor ez a terhességgel jár.....

Albikám,

és tudni már mikor kapod vissza a fagyibabákat? persze hogy örülök, hogy végre tudok enni, sőt :D csak annyira fura volt ez a zabálási kényszer, mert megijedtem, hogy ha tart még 5,5 hónapig, akkor Dévaitól elköszönhetek.....

Kép
rencsi79

Ágikám,

de most teljesen jól van ,ugye? Vigyázz magatokra!
puszi

Kép
rencsi79

rencsi
Most, hogy nálad és melcsinél nem csinál uh-t a doki amikor mentek akkor minek kell menni? :roll: Szóval akkor mit csinál, megnézi a súlyod meg ilyesmi? Jaj, de izgi, alig várom már, hogy én is itt tartsak meg, hogy eyek annyit amennyit te :lol:
Most egyébként nem tudok túl sokat enni, lehet a meleg miatt is, de valahogy nem hiányzik a kaja, persze azért eszem, de délután jobban esik.
Na akkor jól tippeltem a saját babáim korát,pont az 5. heti terhességet tanulmányozom a héten... :lol: :lol:

Ági
Köszi a gratulát!
Remélem a picurral nincs semmi gond!!!
Szokták mondani, hogy minden gyerek legalább egszer leesik az ágyról, de azért jobb odafigyelni.
Szegénykéim, ma még a szuri is :roll:
chilike1

chilikém,
nekem eddig még mindig volt uh, csak Melcsi írta, hogy amikor utoljára volt, akkor neki már nem csinált. Megnézi a szívdobogását+ gondolom súly+vérnyomás meg ha van valami panasz....én akárkit kérdeztem a babás barátnőim közül senkinek sem kellett ilyen gyakran járni, gondolom nekünk a lombik, illetve inszem miatt kell, vagy csak Dévai ennyire lelkiismeretes.... :D
És hányingered nincs? nekem mondjuk erőteljesen a 6. héten kezdődött. Tudod Dévai szigorú, majd neked is el fogja mondani hogy max 10kg enged, így a folyamatos kajálás, gyors hízáshoz fog vezetni akkor meg jöhet a diéta..... :cry:

Kép
rencsi79

rencsi
hááát nem tudom ezt a hányingert eldönteni :roll:
Én egyébként migrénes vagyok, szerencsére nagyjából ki tudták kezelni, igy mostmár elég ritkán jön elő, Pl.:ha nagyon felidegesitem magam, utánna, vagy ha csokit eszem!!!, szóval akkor olyan hányingerem van amit képtelen vagyok visszatartani amig ki nem jön-már bocsi :lol: -most azért ilyen nincs inkább csak úgy azt mondanám, hogy reggel olyan furcsa a torkom, mintha gombóc lenne benne, kicsit olyan émelygés szerű, de miután eszem, elmúllik-csak nehezen tudom rávenni magam a kajára, mert nem kivánnok enni olyan korán. Szóval lehet, hogy hozzá vagyok szokva az érzéshez-mármint a hányinngerhez- :lol: és ez elenyésző ahhoz képest, nem tudom. Jó lenne már érezni valami tünetet... :lol:
Alapjába véve úgy érzem, hogy minden rendben van és , amikor pénteken a Dévai ezt meg is erősiti, biztos fogom majd mondani, hogy:Ja , hát én tudtam :lol: , de mostmég azért kicsit , tudod...olyan nehéz időszak ez. Na nem baj, már csak 2 kell aludni :wink:

Te hogy vagy ma? Eszegetsz?
Én most főzök illetve sütök tepsibe fokhagymás-tejben pácolt csirkét, hmmm, nem sokára kész, az egészet megeszem :lol:
(Egész héten sertés meg marhahúst ettem, ma eszem csak csirkét, holnap meg csinálok fasirtot szerintem-addig is gyorsabban tellik a nap)Isteni fasirtot tudok :wink:
chilike1

chilike!
Küldhetnél nekem recepteket -ötleteket.Mit esztek,hogy variáljátok ezt a sok húst,hogy még legyen rá az embernek gusztusa.
Köszönöm előre is!! :lol:
ritu75

chilikém,
én megyek most füvet nyírni, bár már akkora, hogy szerintem nem is viszi majd a gép.... :cry: ma nem evős napom van, mert már Domi bébi mindent visszaküld megint, annyira furi ez a folyamatos szélsőségesség, na ezt jól megmondtam... :D szóval reggel úgy ébredtem mint akit agyonvertek, pedig vagy 11 órát aludtam, azóta viszont rohangálok a wcbe. Biztos nem tetszett neki, hogy "panaszkodtam" tegnap, hogy milyen falánk, mert már rá is cáfol a kicsike....na mindegy jól el vagyok.
A tepsis csirkét imádom, de most még ez sem hozott lázba, ha ezt tegnap írod, szerintem én is csináltam volna, úgy összefutott volna a nyál a számban....nagyon érdekes ez a terhesség, de legalább sosem uncsizom, mindig van valami tünet....

Jó étvágyát neked!!!

Kép
rencsi79

Rencsi!
Szerintem nem 40 fokban kéne füvet nyírnod! Nem érne rá mondjuk este??? Nehogy valami baja legyen Domi bébinek, vagy neked! Vigyázz magatokra! :) Pusza

Kép

KépKép
ercsikati

Katám,
abba is hagytam, mert durva meleg van kint, majd szépen lassan... ja és tele van meztelen csigákkal a kert, nagyon gusztustalan :oops:
köszi, hogy aggódsz értünk! :D
Te dolgozol ezerrel? pénteken szabin leszel?

Kép
rencsi79

rencsi
Hát látod ezek a férfiak, kicsi Domi már most megmutatja ki az úr a háznál... :lol: , ha ő kajás -zaba van, ha meg nincs kedve enni-akkor neked se legyen... :lol: :lol:
Ja nagyon meleg van, ki akartam ülni én is a kertbe keresztrejtvényt fejteni, de nem birtam kint, inkább bejöttem...
Nálunk a párom ki nem adná a kezéből a fűnyirót :D :P , az a kedvence...
Jó lesz már egy kicsit előrébb lenni a terhességben, persze nem türelmetlenkedem, örülök, hogy átélhetem minden percét, csak ez annyira nehéz, hogy itthon vagyok, nem csinálok semmit, amikor én alapjába véve örök mozgó vagyok, nagyon kell figyelnem, magamra, hogy megálljam, hogy ne csináljak meg ezt vagy azt.
Később azért már, ha mocoroghat az ember, talán úgy könnyebb...
Nálad, hogy volt az első uh után még otthon kellett maradnod, húst kellett még enned?

Ritu
Húúú, nagyon sok féle húst csináltam, mert múszály variálni, hogy az ember ne únja meg-igy is unom, egyébként.
Előszőr ettem sőrben sült kacsát, hagymás májat,aztán jött a sertés hús végtelen variációi: Pl. rántott húsi, ha már untam raktam rá tejfölt meg reszelt sajtot, aztán jött a combból pörkölt, sütöttem lapockát -hagymával-krumplival, aztán csinálni szoktam olyat-igaz ez most hétvégén lesz nálunk a menű, hogy tarját elősütök fűszerekkel , jó fokhagymásan , közben dinsztelek fehér káposztát, köménymaggal, tudod, amikor majdnem félig megsült a hús kb 25 perc útán ráteszem a tetejére a káposztát, sok tejföllel beboritom, reszelt sajt és vissza a sűtőbe kb még 40-45 percre. Nagyon finom. :wink:
Aztán csináltam már marha steaket is-ezt utálom bennt sütni, mert csapkod ki belőle a viz és nagytakaritást kell utánna csinálni a konyhában :lol: .
A mai csirkehúsi úgy készült, hogy filézett combot, mellett befűszereztem(só, bors, szárnyas fűszerkeverék, petrezselyem) beletettem egy tálba , rányomtam fokhagymát összekevertem a kezemmel aztán felöntöttem tejjel. A sütőt kivajaztam raktam alulra szalonna csikokat meg félkörre vágott hagymát erre ráraktam a csirkéket, ráöntöttem azt a fokhagymás tejet ami visszamaradt, tetejére is raktam szalonnát meg füstölt sajtot. Kb 45 perc a sütés, az előkészület filézéssel együtt 15 perc.
tök fincsi volt, remélem éhes vagy :lol: :lol:
Nagyon jó oldalakat tudok a netten , ha akarod elküldöm privibe, neked? Sütni nem szeretsz? Arra is vannak nagyon tuti ötleteim. :wink:
chilike1

chilike köszi! :lol:
El is mentettem!
Szeretek sütni is ,jöhet minden! :lol:
Nagyon éhes vagyok! :wink: :lol:
ritu75

chilikém,
nekem akkor látott folyadékot a hasüregben, így aztán is kellett nyomatnom rendesen.
Én vállalkozó vagyok és trénerként dolgoztam, ami mellett nem tudtam volna uh-ra mászkálni, így megbeszéltük, hogy egy ideig nem dolgozom. aztán amikor mentem volna vissza, akkor kezdődtek a hányások, így végig itthon voltam. Most meg már tudják, hogy babát várok és azt mondták, hogy menjek vissza, hogy tanítsak be valakit, persze fizetni nem nagyon akartak....szóval most már nincs munkám, DE van egy Domi-baba a pocakban. Aki- ahogy írtad-, már most jelzi, hogy ki az úr a háznál. :D
Kicsit tesztoszteron túltengés lesz itthon, Domiapu + 2 fiú kutyu+majd Domika..... :D :o
Nálunk a férjem utálja a fűnyírást, ezért is akarom meglepni, mire este hazajön..... :D
nekem is furi sőt rossz volt ez "bezártság" az elején, bár aztán a sok róka +az iszonyú fáradság miatt nem nagyon vágytam sehova....

Kép
rencsi79

rencsi
Nálunk elméletben nőuralom lenne( én, párom kislánya, 2 lánykutya), de a párom olyan erős egyéniség, hogy még igy sem birunk vele :lol: :lol: :lol:
Párom szerint telhetetlen vagyok, de nagyon jó lenne, ha most jönne 1 fiú-1 lány :wink:
Kérlek rencsi el ne felejtkezz rólam csüti este -kicsit koncentrálj rám kérlek, hogy a pénteki uh-n minden rendben legyen és Dévai lássa a picikéimet.Persze én is minden erőmet bevetem, de azért te is kellesz :wink:
ritu
küldöm privibe a főzős oldalakat :wink:
Egyébként mi a terv, mikor kezdessz? :P

Agnyes
Merre vagy? Eltűntél... :roll: Pedig holnap számitok rád, pénteken még reggel tesztelek is meg megyek uh-ra :wink:
Úgyhogy gondolj rám kérlek és küld a kis szerencse cuccokat, tudod milyen jól bejön nekem mindig :wink: köszi :lol:
Na mi van, kértél már időpontot?

csomee
Merre vagy?
Jaj, gondolom már te is nagyon várod a pénteket, na mindegy, már csak a holnapot kell kibirni :wink:
Mivel én 3 hete nem voltam emberek között az utcán ezért holnap renoválom magam egész nap :lol: , kis manikűr, hajmosás, száritás, csavarás,epiliálás-szóval komplett felújitás rám fér,-igy remélem gyorsabban megy majd a nap, ja meg kikészitem a szerencsehozó ruhámat péntekre :lol:
Kérlek azért drukkolj nekem, és irhatnál pár bátoritó szót , mivel neked mindig igazad van :lol: :lol:
Megpróbálok pénteken korán odaérni én is , mert nagyon be vagyok sózva, remélem nem kell sokat várni, már olyan izgatott vagyok! Lenne már péntek. :roll:
Remélem holnap után lesz életem legboldogabb napja :lol:

bodza, albi, julcsi, uzsuzs, melcsi, ercsikati és a többiek- ti is drukkoljatok kérlek, hogy pénteken lássa Dévai a gyönyörű egészséges petezsákot , vagy zsákokat, -köszi mindenkinek előre is

iker
Ha fennt vagy mesélj mi volt ma Vass dokinál? :wink:
chilike1

Chilike!

Számíthatsz rám! Holnap jönnek a szerencseképek! Természetesen Csomeenak is szerencsét hoznak!

:wink:
agnyes

Aranyosak vagytok, hogy így szurkoltok a spontán babóhoz! Bárcsak igazatok lenne!!!!!!
Sajna, nem vagyok jobban, ma már reggel be kellett vennem 1 fájdalomcsillapítót, pedig nem akartam, de már nem bírtam. Meg iszom a cickafarkot is, hátha az is jó.

Chilike: Persze, hogy szurkolunk nektek, hogy minden redben legyen! Ilyet nem is kell kérned! Nálam tegnap és ma volt renoválás. Szempilla, szemöldök festés, hajfestés, epilálás, stb. Ilyenkor az ember egyből jobban érzi magát, nem :D ?

Nálunk is nagyon meleg volt napközben, de most este akkor vihar volt. Az összes kint levő virágunk csinált 1 zuhanórepülést.

Puszi

Zsu
uzsuzs

Jó reggelt,topiklakócskák!
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a drukkokat,szükségem is volt rájuk és sok erőt adott hogy Ti vagytok!
Albi,Bodza,Rencsi,Emerenc,Csomee nektek kükön köszönet!
Elnézést hogy sokára jelentkezem,de kerfiam maminál nyaral és minden nap velük vagyok ami most különösen nagyon szupi!
Rólunk:Kerapu(Kálmán)vigyáz védtelen embriócskáinkra amíg Anya nem kaphatja vissza Őket.
Majdnem korház lett a stimuból,éppen határeset volt.Így jövőhéten Apánknál raportra jelentkeznem kell.
Hihetetlen az ember mennyi húst tud magába tömni.
Az rosszul eset hogy így sem kaphattam vissza Őket!
Mindenki nagyon ari volt!
Gyors elküldöm mert előbb már írtam de elszállt!
Mosolygós napot!
kitti4

Uzsuzs:Apánkat hívd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Írj utána.Nálunk is volt vihar és a virágok dettó mint a Tieid!

Albi:Hol tartotok?Szurkolunk Párommal Peti tesóhoz+++++++++++

Vjulcsi:Vissza kaptad?Drukk+++++++++Pihiz és majd írj++++++++++++

Melánia:Örülök a jó hírnek!Szorítok a kezdéshez!

Ujaknak üdv a csapatban,zebrásoknak gratula és++++++++++továbbiakban,kismamiknak pocak simit,kezdéshez+++++

Chilike:Ikrek?Szupi erős!++++++++++++++++++
Mosolygós szép napot!
kitti4

Jó reggelt!

Tegnap nem tudtam jönni, de éjjel azért visszaolvastam. Most is csak gyorsan, aztán majd ha Kitti alszik délben akkor hosszabban jövök.

Nos, nincsenek jó híreim. Tegnap reggel teszteltünk, elég halvány lett. Megcsináltam egy második tesztet is (azt hittem az első rossz), de sajnos ugyanolyan halvány volt. Ma reggel szintén teszt, ami épp hogy látszik, vagyis szépen csökken a hcg, így a vv-re sem megyek el. Ennek vége! De nem szomorkodom, úgyis végig izgultam volna a terhességet, hogy nincs-e valami genetikai baja a babának. Most egy időre befejeztük a lombikot. Talán év vége felé vagy jövőre megpróbálkozunk az utolsó lehetőséggel, de még az sem biztos. Azért pénteken Chilike és Moncsiga találkozunk, mert elmegyünk uh-ra.

Chilike, Moncsiga továbbra is drukkolok és ne izguljatok, nálatok minden a legnagyobb rendben lesz! :lol:

Majd jövök később!

Szép napot!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Jó reggelt,

Chili, Csomee persze, hogy drukkolunk, én már ma reggel szaladtam a gép elé, mert azt hittem péntek van. De minden rendben lesz mindkettőtöknél, nyugi. :wink:

Rencsi, drága borzasztó, hogy még mindig hánysz, de neked legalább nem kell diéta. :lol: Próbálok sok gyünit és zöldséget enni, és sok húst. Nagyjából ennyi a diéta, majd meglátjuk, hogy bírom.

Én sem értem egyébként, hogyha nem csinál uh-t akkor miért kell ilyen sűrűn menni. Nekem még a méhszájamat is megnézte legutóbb.

Moncsiga, érted is szorítok nagyon, kezembe csuriba.+++++

Kép
gmelcsi1

CSomee, annyira sajnálom, egyszerre írtunk nem látszott.
Annyira drukkoltam, nagy ölelés neked, és kérlek próbálj meg nem nagyon elkeseredni, tudom könnyű ezt mondani.

Puszillak

Kép
gmelcsi1

Gmelcsi: Köszönöm, de tényleg nem vagyok elkeseredve! Inkább most legyen így, mint később legyen valami baj. Már túl vagyunk a nehezén a férjemmel. A jövőre koncentrálunk és Kittire! :lol:

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

csomeekám
Hát mint mondhatnék, nagyon sajnálom, akkor ezekszerint nem egyszerre leszünk kismamik, max . egyidőben leszünk anyukák, csak mire én szülők te már két év előnyben leszel Kittikével, és azért még az a kisfiú is becsúszhat időközben... :wink:
Azért örülök, hogy nem vagy elkeseredve, valószinűleg azért tudat alatt már készültél erre is , nem?
De ott van drága kicsi Kittikéd, ne törödj semmivel, élvezzd az anyaság minden percét :P
Gyere délben , ha Kitti elaludt.
Nem is tudom, miért teszteltél? Nem úgy volt, hogy csak vv-re kell ma menned?Vagy érzetél valamit és azért csináltad a tesztet?

Magamról: Hát én nagyon be vagyok sózva, alig várom a holnapot :lol: reggel nem tudtam meginni a kávémat, pedig nálam eddig nem kezdődőtt nap kávé nélkül, de valahogy nem esett jól. Ettem egy kis csirkét-reggelire :lol: na hát azt sem mondthatnám, hogy túl jól esett :D , de mindegy.
chilike1

Csomee: nem örülök annak, hogy rossz hírekkel jöttél, annak viszont igen, hogy előre néztek és nem adjátok fel végleg. Tulajdonképpen így a legjobb, mert ez a végkifejlet azt jelzi, hogy a genetikei résznél nem volt minden O.K., aminek minél hamarabb ki kellett derülnie. Ez nagyságrendekkel szerencsésebb helyzet, mintha hónapokkal később derült volna ki, hogy valami nincs rendben, mert akkor minden szempontból fájdalmasabb lett volna... A "csomag" jól működött, a méhed is adott egy esélyt a picinek, befogadta és még időben el is engedte. Itt sajnos egyszerre 250 dolognak kell stimmelnie (ezt Iron szokta mondani) és bizony nem kis szerencse is kell ahhoz, hogy minden jól működjön. A lényeg az, hogy pihenjétek ki magatokat és bízzatok a sikerben!

Rencsi! Csak óvatosan azokkal a falatozásokkal. Tudom, van mit pótolni, de gondolj arra, hogy nem mindig sikerülhet Dévisznél a súlymérés úgy, hogy közben kapaszkodsz. :)

Kitti! Drukkolunk, hogy minél hamarabb visszaálljon az eredeti állapot és 3 hónap múlva már mehess a babócákért. 8)

VJulcsi: :?: :o

Albi! Te mikor mész az ET-re?

Moncsiga, Chilike: Drukk holnapra! Minimum 3 babóca hírét hozzátok! :D
szimba

csomee úgy sajnálom!Veled érzek! De jó hogy így tudod felfogni az egészet,nagyon erős vagy!

Kitti remélem ez a hiperstimu most már rendeződni fog! Az embriók meg megvárnak,és ha visszakapod majd őket,veled is maradnak,meglátod.Drukk neked!

Én ma reggel szúrtam az első adagot(Fostimon-Merional) Hááát ...nem nagyon hiányzott,de a következő már nem lesz ilyen rossz. :wink: :D
ritu75

kitti
örülök, hogy újra itt vagy, nagyon eltűntél... :wink:
Mit mondtak mikor kaphatod vissza a piciket és hányat kaphatsz vissza?
Hát én örélnék , ha ketten lennének, de , ha "csak" szingli a drágám akkor is nagyon boldog leszek :lol: :lol: -holnap kiderül :wink:

uzsuzs
Na akkor te is jobb formában vagy, mi? :wink:
Én a hajfestést, szempilla -szemöldök festést most kihagyom, sőt még a körmeimet se festem ki, még szintelen-körömerősitővel sem, pedig most olyan szép hosszúak a körmeim, de inkább majd megkérdezem apánkat , mit engedhetek meg magamnak :lol: , tudod nem tudom ezekből a szerekből mennyi szivódik fel a szervezetben és én most nem kockáztatok semmit. Szóval marad a fűrdés, hajmosás :lol: :lol: :lol: -ááá , nem azért összekapom magam, de nekem már az is jó érzés lesz, hogy felvehetek valami más ruhát a tréningen kivűl :P . Egyébként nem kényelmesek a ruháim, egyik nap is felvettem egy shortot itthon, de kb. 5 perc múlva le is vettem, olyan rossz érzés volt a hasamon.Szóval valami lezserben megyek holnap is.

melcsi
hááát én is jobb szerettem volna, ha ma már péntek, de ha már ennyit kibirtam ez már meg sem kottyan :wink:
köszi a drukkot, még holnapig ne felejsd el :lol:
Te jól vagy, nem vagy rosszul meg ilyesmi?
Szegény rencsikémnek is már csak egy pár hetet kell kibirnia igy, aztán biztos neki is elmúllik a rosszullét.
Egyébként ez olyan furi, mert azt lehet mindenhol olvasni, hogy az első 12 hétben vannak rosszul a nők amig a szervezet hozzászokik a terhességi állapothoz, közben meg mindenkitől azt hallom, hogy 16-18 hetesen még javában hánynak-már bocsi :lol:
Egyáltalán mitől függ ez, van aki abszolút nincs rosszul? Fura, mi? :wink:
chilike1

ritu
előbb-utóbb megszokod a szurit, a végén már teljesen profi leszel :lol:
a dokim szokta mondani, hogy a végén már hiányozni fog, na azt azért kétlem :wink:

szimba

teljesen igazad van csomeeval kapcsolatban.
Jelzem holnap moncsinak a kérésed és azon leszünk, hogy eleget is tegyünk neki :lol: :lol: :lol:

tényleg julcsi merre van? Nem tegnap kellett visszamennie a gyermekért? :lol:
chilike1

chilike érdekes,mert ha másnak kell adnom(vagy vennem) azzal semmi bajom nincs de magamat megszúrni..kell egy nagy levegővétel hozzá! :lol: De persze nem nyafogok ,ez van-probléma egy szál se! :lol:
ritu75

Sziasztok,

Csomeekám,

annyira sajnálom!!!!! :cry: gondolom Kitti ad ilyen hatalmas lelkierőt nektek. Ahogy Szimba is írta sokkal jobb így, mintha, mondjuk a genetikai vizsgálatokor derül ki, hogy baj van.... most aztán lehet majd gyúrni majd a spontán, "illegális" babára, kívánom, hogy úgy legyen, mint Bodzuséknál!!!!!

Kittikém,
de jó, hogy visszatértél, már izgultam! Kálmánnál a legjobb helyen vannak, ő nagyon vigyázz rájukr! Aztán ha helyreállt a szervezeted, akkor viheted őket haza! :D

Ritus,
én nem tudtam megszúrni magam, bár szerintem mást se tudnék, pedig azt mondták majd hozzászokom, hát nem.Így sokkal macerásabb volt az egész, mert nekem kellett mennem hajnalba szúrásra, de ha magamnak nem ment, más választásom nem volt....

Melcsike,
nem tudsz valahova feltenni képet MArciról, már úgy megnézném?

Chilikém, már csak egy nap és láthatod őt(őket) :D küldjél smst, ha kijöttél Apánktól!!!!

Szimba,

:D :D :D :D :D ez a kapszkodás nem is rossz ötlet, miért nem nekem jutott eszembe :wink: Elvileg jövő hét vége felé mentek kukucskálásra?

Julcsiék jól vannak, tegnap hazavitték a picúrt, gondolom most pihen ezerrel :D

Kép
rencsi79

Sziasztok. :lol:

csomee:nem is tudom hogy mit mondhatnék. :cry: SAJNÁLOM.De örülök hogy nem vagy padlón teljesen.Én még reménykedek kicsit ha nem bánod.

moncsi,chilike:holnaphoz drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kata:?????
Hát talán úgy néz ki a helyzet hogy megyünk tovább.a szülők is segítenek.De az IR-től is függ.Júli.15-én megyünk IR-re utánna meg kenetre apánkhoz.Másnap elküldik emailen az eredményt.Aztán 21. megyek endokrin dokimhoz vissza vele.Glükóz rendbe van.Tényleg az IR dönt el mindent.
Csajok akkor mire készüljek apánknak 10.000ft-ot kell fizetni a kenetért???????

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Ez a kapaszkodás... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vizuális típus vagyok... :wink:

Julcsika???

Majd még jövök-olvasok később, ha tudok.

Puszik és további drukkok!!!!! ++++++++++++++++

Kép
bodza2005

melania
köszi a drukkot, ennyi holnapig elég lesz :lol: :lol:
Remélem tudtok mielőbb kezdeni, jó hogy elmentél erre a vizsgálatra, igaz én nem annyira értek ezekhez, de egy másik fórumon olvastam egy csajszit akin ez segitett,hogy kivizsgálták nála ezt. Kapott gyógyszert és utánna a köv. lombiknál terhes lett. Ja kettő ilyenről is tudok, úgyhogy hajrá! :wink:
Úgy tudom, hogy ez eléggé befolyásolja a megtapadást, csak, ha jól tudom a nőgyógyászok nem nagyon foglalkoznak az összefüggésekkel-persze biztos orvosa válogatja!

rita
Nekem forditva nem menne, én mást nem tudnák megszúrni..., :roll:
Mikor mész apánkhoz kontrollra?

Rencsi
Ja én is igy voltam ám az elején, szaladgáltam minden nap a dokihoz beadatni az injekciót, hétvégén meg ügyeletre akkor még volt vizitdij, minden szurinál 1000 ft-jó kör volt :lol:
Aztán most a 4.-nél elhatároztam magam, hogy ááá, be tudom én adni magamnak is, az első nap lementem azért az ügyeletre , hogy mutassák meg, hogy kell aztán már könnyen ment. Persze mondanom se kell párom az elején nagyon lelkes volt, hogy majd ő, beadja-de mondanom se kell egyszer se merte :lol: :lol:
Képzeld az előbb már elkapott egy olyan émelygés, hogy majdnem beh---tam, már bocsika :lol: , igaz kicsit kellett dolgoznom itthonról, lehet a munka van rám ilyen hatással :lol: :lol:
Nagyon várom már a holnapot, persze , hogy küldök üzit, mindenképp gondolok rád, úgy ahogy te is rám :wink: :lol:
Szerencsére ma azért van mit csinálnom, szóval lehet kicsit gyorsabban tellik majd a nap. Drága rencsikém Este mindenképp koncentrálj rám/ránk :lol: puszi
chilike1

melania
Ja igen én a kenetért is fizettem egy tizest előtte meg a rákszűrésért is ugyanennyit, de utánna, ha kezded a programot már nem kell fizetned, csak az ilyen nőgyógyászati vizsgálatokért kell, magáért a lombikkal vagy inszemmel kapcsolatos vizsgálatokért már nem kell, úgy tudom :wink:
chilike1

Sziasztok!

Ági: Jobbulást Nikinek!
Chilike: Az igazság az, hogy ez nagyon is benne volt a pakliban. Dévisz is azt mondta, hogy ebből még bármi lehet. Hát ez lett. Úgy volt, hogy csak vv-re kell ma mennem, de tudni akartam, hogy mire számítsak ezért teszteltem. Így elmentünk vv-re még délelőtt, de nem mentem az eredményért, majd holnap Dévai úgyis megmondja, hogy mennyi lett és az uh sokkal többet mond majd.
Szimba: Nagyon köszönöm, hogy drukkoltatok! Teljesen igazad van, hogy később ez sokkal-sokkal rosszabb lett volna, így viszont még idejében vége lett és talán nem is fáj annyira, mint mondjuk, ha a 12. heti genetikai uh-on mondták volna, hogy nem életképes a baba. Majd a következő sikerül. Nagyon drukkolok nektek, hogy tudjatok kezdeni!
Ritu: Hajrá szurik, nemsokára te is kismami leszel!
Uzsuzs: Hogy vagy?
Rencsi: Most egyenlőre csak élvezni fogjuk a nyarat, egymást és ha jönne a „betolakodó” az maga lenne a csoda, de ha nem, akkor sem kesergünk. Kitti mindenért kárpótol!
Melánia: Köszi, hogy még nem adod fel! Nagyon örülnék, ha jó híreket tudnék hozni holnap, de egészen kicsi az esély rá. Azért meglátjuk! Tök jó, hogy mégis folytatjátok! Szurkolok! És igen, kell fizetni a kenetért is!

Moncsigának is mennek a drukkok holnapra!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Vagyok és voltam is egész nap, csak kicsit feltorlódtak a munkáim és azokat mindenképpen be kellett fejeznem, mert sem pénteken, sem pedig hétfőn nem megyek dolgozni, így a határidősöket gyorsan le rendeztem! :) Velem semmi különös. Már érzem, hogy fájdogál a hasam, vagyis "a bal oldali hasam" :)! Lesz holnap reggel valaki Apánknál?

Albi!
Úgy emlékszem Te írtad, hogy jössz? Akkor tuti, vagy változott a terv?! Kb. mikor jöttök? Vagyis úgy értem, hogy megpróbáltok 7:30-ra jönni, vagy majd valamikor "beestek"? Jó lenne összefutni! :)

Csomee!
Hát nem örülök, hogy ilyeneket kell olvasnom! :( De én azért még mindig bízom, hogy holnap lát valakit Apánk, és akkor meg szuper hírekkel jössz! :)

Moncsiga!
Holnapra megy a drukk, és természetesen, ha már megérkeztél szeretnénk kérni teljeskörű beszámolót, hogy mi a helyzet ott bent! Persze: ++++++++++++++++++++++++ :)

Melánia!
Itt vagyok én is, csak tudod nincs nagyon mit írnom! Jelenleg a 13. napon vagyok, de most már egyre jobban kezdem érezni a bal oldalamat. Eddig még nem is éreztem ennyire a 13. napon! Hát ez van! Még holnap és hétfőn is szabin vagyok, mert úgy számoltam, hogy hétfőn is kell menni UH-ra, aztán rájöttem, hogy dehogyis! :) Bár majd holnap a Főnök megmondja!

Melcsi!
Jól láttam, hogy a táblácsukból kitörölted magad????? :roll: :roll: Miért is? Amúgy hogy vagy? Marci élvezi a benti életet? Simizd meg helyettem is! :)

Szimba!
Szorítok Nektek a mielőbbi kezdéshez! +++++++++ De volt még egy kérdésem, amire tőled sem kaptam választ, pedig nagyon vártam! "Lehet, hogy hülye kérdés, de napok óta piszkál a dolog; lehet olyan, hogy valakinek van tüszője, de nincs benne élet, vagyis pete ami megtermékenyülhet? " Előre is köszönöm a választ! :)

Rencsi!
Remélem a fűnyírást nem folytattad tegnap! :) Nálunk akkora felhőszakadás volt, hogy csak na! Kb. 10 percig tartott, de utána állt a víz mindenütt! :(

Bodzi!
Eltűntél! Hiányollak ám! :) Merre jársz? Ne hanyagolj minket azért! A kabalád még mindig nem érkezett meg! :( Pusza Esztinek! Hogy bírja ezt a baromi meleget?

Bocsi akit kihagytam! Nem szándékos volt! :oops:

Jövök még! Puszi Mindenkinek! :)
További szép napot és estét! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Julcsi!
Eltűntél! Mi van veled???? Ha gép közelben vagy jelezz valahogy, hogy mi a helyzet veled, vagyis Veletek! Kezdek aggódni! :(

Kitty!
Nálad mi a helyzet?! Te sem vagy nagyon közlékeny velünk!!! Írj, hogy mi a helyzet a babi bogyókkal! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Ercsikati: Sajnos van olyan eset, mikor van tüsző, megfelelő méretű, de mikor leszívják, akkor derül ki, hogy nincs benne petesejt. A másik fórumon több ilyen lány is volt, akinek volt lombik leszívásra 3-4 tüszője, de nem volt benne semmi. De szerintem ez azért ritka.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

csomee
Hát tényleg sajnálom.
Tudom, hogy most nem ez a legfontosabb dolog az életedben, de azért megköszönöm, ha eszedbe jutok és drukkolsz nekem továbbra is. :lol:
Habár egyre jobban úgy érzem , bizom benne, hogy rendben lesz minden és látni fogja apánk a babát/babákat, de azért a te "pozitiv látásmódod " - is jól jön nekem :wink:
Rencsikém
közeleg az este úgyhogy ...tudod :wink: :lol:

Jaj csajszik , de várom már a holnapot, jó lenne, ha nem kellene sokat várakozni apánknál :roll: , és gyorsan tudna Gratulálni -apánk, miután közölnte a jó hirt :lol: :lol:
Igérem akik utánnam jönnek én nem húzom sokáig, csak bemegyek gyors köszönés, bugyi le, uh, gratuláció fogadás, örömködés, puszi-puszi és már ott sem vagyok. :lol: :lol:
Na jó, most kicsit kamuztam, mert biztos bent még rendbe kell hozni a sminkemet :wink: és lesz egy pár kérdésem arra az időre vonatkozóan amig lesz a következő uh, de azért tényleg sietek majd :wink:
Amint tudok jövök holnap, de először ünneplünk szerintem :lol:
Moncsival talizok és csomeeval is, úgyhogy ők tudják hozni majd a jóhireket.
Rencsikémnek küldök majd üzit, úgyhogy aki nem tudja kivárni amig moncsi vagy csomee gép közelbe kerül, szóval akik nem tudnak várni, rencsitől első kézből megtudhatják a biztos infókat(hogy hány bébikénk van :lol: )
jövök még később...
chilike1

ercsikati
elfelejtkeztél rólam, de "megbocsájtok", csak küldj légyszi olyan szerencsehozó-nem tudom miket- amitől a holnapi Uh-n apánk látja már a petezsákokat, amiben az édes kicsi babáim fejlődhetnek szép egészségesre :lol:
köcike :wink:
chilike1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?