Sziasztok,
Blani már jobban van, de még nem az igazi, most is alszik.
Hááát, nekem most olyan furi, hogy munkáról beszéltek, mert én jól kivontam magam a forgalomból. 15 évig dolgoztam bankban és nem szeretnék visszamenni. Gyakorlatom mondjuk ebből van, úgyhogy nem nagyon ugrálhatok. Majd meglátjuk. Engem januárban hívtak, hogy mikor megyek vissza, azóta a háromnegyed céget leépítették (autófinanszírozási rész). Szerencsére most nem ezen kell törni a fejem. Most még nem tudom elképzelni, hogy csak hétvégén lássam a gyerekemet. Majd meglátjátok milyen hamar elröppen 2 év!
Persze, az Anya hangja a legszebb a babának, és az az első, amit megismer! Azt is olvastam, hogy a babák nyelvzsenik, megismerik az anyanyelv jellegzetességeit, így azt is, ha az anyukájuk idegen nyelven szólal meg.
Zsuzsi, az én babám (megfigyeltem) akkor mocorog, ha valami nem tetszik neki, egyébként békésen alszik. (ha éhes/szomjas vagyok, vagy túl nagy zaj van, akkor rúgdos) Blani pont az ellenkezője volt.
Hajfestés: nekem muszáj, mert nagyon őszül a sötét hajam és ápolatlannak érzem magam. Igyekszem minél ritkábban és olyan festékkel, ami a legkevésbé árt. Az, hogy jól érzem magam a bőrömben, szerintem kicsit kompenzálja a kis vegyszerbevitelt.
Magyar mondókákat már sokat tudok, Blani nagyon szereti a Füzesi Zsuzsa könyveket, mert azok szépek is. Vagy: Egyedem-begyedem...abban több száz mondóka van. Járunk babatornára Blanival, így a kisbaba is hallja a mondókázást, dalolást, persze itthon is sokat szoktunk.
Kata, teszek majd fel képet, csak vártam,hogy nőjön egy kicsit a pocim, és persze Blaniról is. Nagyon kis édes...
Angol dalok, mondókák vannak esetleg valakinek?
Móni, én egész életemben küzdöttem hasonló problémával, így sok mindent kipróbáltam, szerintem számít az is, hogy mi okozza, de hashajtót sosem vennék be. A lenmagliszt, szezámpehely, zabkorpa nekem is bevállt. Papaya kapszula ami még bejött, mert nekem pont a fehérjebontással van a probléma. Nekem is tetszik ez a 12-36 hó, ha legközelebb megkérdeznek, majd bevetem én is
Aki táppénzen van... nektek nincs gond a kifizetéssel? Úgy látszik engem szivatnak (már bocs a kifejezésért, de ezzel küzdünk két hete, mert nem akarnak fizetni)
Reni