A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Most nézem, hogy laptetűztem! Böbe! Átpasszoljam? :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!
Köszönöm mindenki gratulációját az első szúrimhoz. Remélem hatásos lesz a dolog és csütörökön nagy tűszöcskéket fog látni a doktornő.
Kpn szerintem nem lesz semmi gond!
Most megyek dolgozni egy kicsit....
woody

sztyopane: Fent van a baba abban a nagy fekete petezsákban. A fehér az én kis drágám.

sting1982: Igazából nem volt semmi ilyen konkrét dolog, ami kiváltotta. Túl sok mindent ettem össze és már délután sem volt tökéletes a gyomrom és a mammutban már azt mondtam, hogy ezt már be kell fejezni.

Kpn: Szerintem csak jót tesz egy kis vérbőség odalent. Ne aggódj szerintem, pláne ne utólag.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok,

Vicky: nagyon édes fotó :D

Kpn: most tényleg nem vagy rágörcsölve a projektre :D ez szerintem nagyon jó jel :D nem hiszem,hogy probléma lenne ebből,de utólag már ne is idegesítsd magad rajta!!

Sztyopane: minden rendben van velem, ma voltam u.h.-n kezdem a 2.inszemet bár a páromnak 2 napja lejárt a spermavizsgálata,de erre a hétre adtak egy új időpontot...azt mondta dr.-nő,ha nem lesz benne baci az szerencse,mert ha lesz akkor feleslegesen szúrkálom magam,mert nem lehet inszemet csinálni akkor...nem nagyon értem, ha az inszemhez adnak le spermát a fiúk akkor miért nem lehet csinálni akkor a bakterológiai vizsgálatot is???...az inszem napján már mindegy,hogy van e baci vagy nincs...még ezt is el tudom fogadni,de azt nem,hogy miért nem tudnak abból az anyagból mintát venni?!na mindegy...remélem nem lesz baci!!
A dr.-nő jővőhéttől szabin van,én a Zekéhez megyek u.h-ra..róla,illetve a szakmai tudásáról sok jót írtatok már...új szurit kaptam 39.000,- ft volt + a tüszőrepi..majdnem elájultam..megkérdeztem a patikust, hogy mi a különbség a merional és e között..hát semmi szerinte,u.a hormon van mind a kettőben...meg azt mondta,hogy a dokik azt szokták mondani,hogy ez pontosabb,de ezt sem értette a patikus, hogy miért pontosabb...nahh,ha ő nem érti én pláne nem..mindegy..ennyi "röviden"
kiss angyal

és még annyi,aki az 1.inszem előtt áll,hogy ha megjön inszem után még a BMC-s teszt előtt,akkor is vinni kell magatokkal pisit,mert úgy tudják lezárni az inszem ciklust!persze senkinek sem fog megjönni..de,ha mégis tudjátok,mert én nem vittem ma magammal.
kiss angyal

Kiss angyal, Hajrá 2. inszem, tuti nem lesz baci, ha eddig nem volt.
Nem tudod meddig lesz szabin a doktornő?
woody

Woody, ebben a hónapban...Hozzá jársz?
kiss angyal

Sziasztok!

Vicky: akkor jót néztem :lol: :lol: :lol:

kiss angyal: Nyugi nem lesz baci!!! Milyen szurit kaptál? Nekem mondta a Zeke ,hogy ha megjön akkor is vinni kell a pisit. Akkor a beültit is Zeke csinálja? A Zeke keze legyen veled!!!!! :lol: :lol: :lol: És hozzon szerencsét ha már elsőre a leszbi szex neked nem jött be!!!

kakti: te mikor mész UH-ra?

Kép
sztyopane

Sztyopane:Menopur a neve az új szurimnak..remélem,hogy Zeke csinálja az inszemet is :D ...remélem,hogy a leszbi után,ez az "ideje múlt" hagyományos hóka-móka össze fog jönni,Misi bá kellemes tekintetével megspékelve :D amit a priviben írtál az jó lett volna :D m.manóknak pedig örülök :lol:
kiss angyal

kiss angyal küldtem privit

Kép
sztyopane

válaszoltam...
kiss angyal

Sziasztok Kismamik és leendő kismamik!

Egy kicsi eltűntem (ha még emlékeztek rám), de azért olvasgattalak titeket:)

Kakti, Vicky!

Gratulálok a szép képeitekhez, nagyon aranyosak
:lol:

Vicky:
Neked kell még a BMC-be menned, vagy már a saját választott orvoshoz mész?

kiss angyal:
Jó drága volt a szurid :(
Biztos valami tuti szurit kaptál, hogy sikerüljön :lol:
Főleg, ha a Zeke csinálja az inszemet :D :D
havri1

Havri: remélem azért kaptam ilyen drágát,hogy tuti legyen :D..veled mi van?jól vagytok?
kiss angyal

szia Havri:

hogy vagytok? UH-ra mikor mész?

Kép
sztyopane

Tuti jó lesz :D :D

Ha jól tudom Vicky dokija Zeke, az enyém is ő. Vicky már kismami, és én is :lol: :lol:
És még tuti van egy pár kismami, akinek Z. doki segített!!!

Én meg már várom az első Uh-ot, hogy lássam, minden rendben van-e a pocakban :wink:
havri1

Havri:mikor mész uh.-ra?De 100%,hogy minden rendben :D :D :D
kiss angyal

Csajok

IR vizsgálatra csak nődoki küldhet vagy a körzeti is?

Kép
sztyopane

Szia Sztyopane:)

köszi, egész jól vagyunk, kicsit fáradtan, álmosan, ez az idő még álmosabbá tesz:)
Holnap megyünk UH-ra, és nagyon-nagyon izgulok :)

Nálatok mi újság?????
Kicsit elvesztem az elmúlt két hétben, ne haragudj, ha nem vagyok képben :oops:
havri1

kiss angyal:
holnap megyek :lol:
Csak azt tudnám, hogy 11 után még lehet menni UH-ra, nem??

sztyopane:
szerintem a körzeti is elküldhet IR-re..
havri1

Akkor még azt sem tudni mennyi babó van? :D
Ha hazaérsz UH-ról jelezni mizu odabent!!!

Mi most pihizünk és majd szeptemberbe indulunk tovább, addig is drukkolok ezerrel itt mindenkinek :lol: :lol: :lol:

Kép
sztyopane

11 után is lehet menni...ma én is akkor kerültem be...holnap jelentkezz!!!!!!!! :D
kiss angyal

Lépek csajok,mert holnap reggel vizsgázok és még a felét sem néztem át :D

Sziasztok:A :D
kiss angyal

Többiek hol vagytok???? :cry: :cry: :cry:

Kép
sztyopane

Nem, még nem tudjuk, hogy hányan vannak, épp ettől olyan izgalmas :lol:

Óóó, szeptember mindjárt itt van :)
Addig elmehettek nyaralni is, kikapcsolódni, hogy kipihenten kezdjetek neki az inszemnek :D
havri1

kiss angyal:

Holnapra egy kalappal!!!!!
Amúgy miből vizsgázol, ha megkérdezhetem?
havri1

igen, augusztusba megyünk egyet nyaralni :lol: :lol: :lol:

A BMC- mellett a saját dokidhoz eljártál?

Kép
sztyopane

havri: Már nem kell a budaiba visszamennem, holnap megyek a saját dokimhoz. Remélem elvállal. Tigriske is Zekéhez jár és ő is kismama. :) Sokan vagyunk a listán. Drukk neked is holnapra.

kiss angyal: Most ez a menopur a csúcs gyógyszer, de jó drága. Drukk a holnapi vizsgához.

sztyopane: Endokrinológus küldhet még IR-re.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: te most mész vissza a saját dokidhoz vagy inszemek közbe is jártál hozzá? Lehet elmegyek hozzá, hogy küldjön el IR-re :roll:

kiss angyal: mennek a drukkok holnapra

Kép
sztyopane

sztyopane: A saját dokimnál akkor voltam utoljára, mikor a meddőségibe utalt. Most biztos örülni fog az eredménynek.
vicky79
Budapest III. kerület

Sztyopáné!

Ha gyanús lennél IR-ileg (ez a három lépcsős hormonvizsgálatból kiderül), akkor a BMC-ben elküldenének rá! Szerintem ha ők nem küldenek, ne erőltesd. Ha babás leszel (márpedig hamarosan az leszel), úgyis át kell esni a terheléses cukron. Minek többször, ha nem muszáj!

Amúgy szerdán megyek UH-ra, és ha minden rendben lesz (remélem), akkor már nekem sem kell többet mennem - majd csak kistesóért. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Na csajok lépek!

További szép estét mindenkinek

sztyopáné

Kép
sztyopane

Köszi Kakti: de nekem a terheléses cukrom az mind magas lett, azért vagyok még fönn akadva az IR-en.

Kép
sztyopane

sztyopáné:
Nem, én is akkor voltam a saját dokimnál, amikor megírta a beutalót.
Nyaralásra visszatérve, így legalább kikapcsolódhatsz, ott legalább nem kell szurkálnod magad.
És merre mentek? meg lehet kérdezni?

Vicky:
Ha nem vagyok indiszkrét, ti ajándékot adtatok ugye jól tudom? Mi azon tanakodunk, hogy mit kéne majd adni, ajándékot vagy pénzt?
havri1

havri: Megvettük, de a dokim konferencián volt és még nem adtuk oda. Én nem szeretek pénzt adni, az olyan kínos. Ha akartunk volna pénzt is adni, akkor kisebb értékű valamit veszek és beleteszem a borítékot, így nem annyira gáz. De nem szándékozom pénzt adni, így 2 hét után már azt se tudom, hogy az ajándékot bevigyem-e még. Hirtelen jött az uh és azt hittem, hogy még egyszer mennem kell. Még meglátom hogy legyen.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky:
Köszi, én sem szeretek pénzt adni, amúgy meg nem tudom mi a szokás itt :wink:
Így még tanakodunk az ajándékon :)
havri1

havri: Hát azt nekem sem sikerült kiderítenem, hogy pontosan mi a szokás.
vicky79
Budapest III. kerület

Egy helyen olvastam a neten, hogy ajándékcsomagot vittek a dokinak, meg a recepciósoknak egy kis csomagot. Bár én inkább adnék a biológusnőnek, ha már ilyen jól dolgozott :lol:
havri1

havri: Én is a recepciósoknak vettem meg a dokinak. Szerintem a biológust elég nehéz utolérni, de szerintem a recepciós csomagból kap ő is.
vicky79
Budapest III. kerület

vicky:
Köszi a segítséget :wink:

Elteszem magam holnapra.

Jó éjt :)
havri1

Sziasztok!

Mindenkinek jó éjt...:)

Vicky, nagyon jó, hogy tettél fel képet! De kérjük majd az újabbat is:) Mikor is mész?A hányást meg tudod hány (:)) an írigyeljük tőled? :) Remélem azért nem lesz túl sokszor részed benne.

Havri, Te is rakj fel lécci képet!:) Remélem annyi babó lesz, amennyit szeretnétek!Mennyi is az? :)

Kakti, tőled is várunk egy friss UH felvételt!

Sztyopane, jó nyaralást, kapcsolódj ki rendesen!!

Kpn, ne aggódj a fürdő miatt!Csak jókedvvel várjad a babust és nem lesz semmi baj!

Kiss Angyal, kalappal a holnapi vizsgához!

Mindenkinek köszi az infót a tüszőrepedés vs hasfájás témakörben!Igazából holnap kéne, hogy repedjen az a fránya tüsző, de azon túl, hogy nem érzek semmi különöset hastájékon, csináltam ovulációs teszteket tegnap és ma, de a tegnapi sem volt elég erős, a mai meg még annál is haloványabb...Pedig holnap leszek a 14ik napon és általában 28 naposak a ciklusaim...No, de azért megpróbálok optimista lenni, hisz a férjemmel megtettünk minden tőlünk telhetőt :)

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Lányok!

Az IR-t kiknek csinálják meg? Én tavasszal voltam terheléses cukron, de nem a BMC-ből kifolyólag, az jó lett.
De túlsúlyos vagyok, magasvérnyomással....:(
Érdemes kérni ezt a vizsgálatot, vagy hagyjam???
lugi

Lugi!

Én már írtam kicsit korábban, de most megint mondom: ha a dokid úgy látja a lelelteidből, megcsináltatja. Ez nem olyan vizsgálat, amit minden szíre-szóra meg kell csináltatni. Csak azért, mert sokaknak megcsinálják, nem kell mindenkinek. (Ráadásul nyilván nem kétfilléres vizsgálat. És szerintem mi, akik a BMC-be járunk, rendesen kihasználjuk a befizetett TB-nket. :))

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

[quote="kakti"]S írta:kaktiztyopáné!

Ha gyanús lennél IR-ileg (ez a három lépcsős hormonvizsgálatból kiderül), akkor a BMC-ben elküldenének rá! Szerintem ha ők nem küldenek, ne erőltesd. Ha babás leszel (márpedig hamarosan az leszel), úgyis át kell esni a terheléses cukron. Minek többször, ha nem muszáj!

Kakti!
Meg kell, hogy cáfoljalak. A hormon eredményeim tökéletesek lettek, és mégis IR es vagyok. Szerintem pont ez a baj ezzel a betegséggel, hogy nincs olyan tüntete amiből arra lehet következtetni, hogy ebben szenvedsz. Mondanám, hogy a túlsúly az tünet lehet, hiszen ebből nekem is van bőven, de egy másik fórumban nem egy olyan csajjal beszéltem akik 48 kg osan IR esek voltak.

Én azt tudom ajánlani, hogy nyugodtan kérdezzen rá mindenki, hogy beutalnák e egy ilyen vizsgálatra, nehogy már rajtunk spóroljon a TB.
Mégpedig azért, mert ugye ha ez az IR fenáll, akkor nem tud megtapadni a baba, illetve, ha mégis akkor könnyen vetélés lehet a vége, ha nem kezelik.

Ha én tudtam volna erről, hogy létezik ilyen, akkor már tuti a legelső lombik előtt, illetve a legelső inszem előtt már addig mentem volna, míg meg nem csinálják. És nem dobom ki a több 100 000 forintot az ablakon, mert addig nem is kezdtem volna bele semmibe. Ja és nem jártam volna úgy, mint most......

Úgyhogy csajok, ha rám hallgattok csináltassátok meg nyugodtan!!!! Mi az a kis kellemetlenség???? (A szirupra gondolok )

Sztyopane:
Házidoki nem küldhet ilyenre, én is próbáltam. Csak nőgyógyi, vagy endokrinológus.

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

sziasztok!

Nem tudjátok Skriba dokinő meddig lesz szabin?
csézjang

Sting

drágám te hogy állsz????

Kakti!

Veled már nem sokáig találkozunk itt nemigaz? azért maradj néha duncsizni velünk már pocakosan is!!! :wink:

Rózsa!

Mesélj veled mizujs?

Sajtocska!

Eltűntél vagy csak én maradtam le mostanában?

Muzsi!

Nekem a pregnyl tüszőrepi után nagyon fájt és szurkált a hasam, szóval éreztem tudtam mikor van a tüszőrepedés , mégsem jött össze....pedig azidő tájban sokszor szexeltünk férjemmel a cél érdekében az orvos javaslatára, de mégsem.... Olyan sok mindenen múlik sajna.... :(
csézjang

Kiss angyal, nekem ez lesz az első inszemem és én még az adatok felvételénél is a doktornőnél voltam. Azért kérdeztem, hogy meddig van szabin, mivel szerintem jövő héten lesz az inszem.
Valaki jön csütörtökön reggel?
Remélem sikerül a vizsgád.

Nekem sem volt IR vizsgálat, de szerintem majd csináltatok egyet, ha itt nem akarnak. Ezen nem akarok hibázni... De most bizom az első és utolsó inszembe... :D
woody

sziasztok csajócák :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

CSézjang:szióóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!
puszilom a pofikádat!
én köszis elvagyok bár kicsit aggódóm hogy nekem kevés ez a 1/2adag merional mert nem nagyon érzek semmit!lehet nem is kellene :oops: :oops: :oops: :oops: nem toom....
mindegy holnap megyek Bmc-be és kiderül hogy alakulok.....
veled mizus anyám????????irj valami jót !!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kaktikám:remélem holnap talizunk :lol: :lol: :lol: :lol: akkor én ott leszek szerintem 1/2 8körül vagy picit elöbb...
jól vagy egyébként????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jah még akartam kérdezni hogy szerinted már most váltsam ki a tüszőrepit mert lehet 1-2napon belül kell majd?
vagy kb hányadik napon szokott ilyenkor lenni maga a beülti??

Woody:igen első és egyben utolsó inszemed lessz tuti!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

jah és kérem a laptetőttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kakti:küld nekem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

csajok:lehet kis buta vagyok de melyik tüszőrepit kell beadni éjjel 12kor és ügyeleten? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
vagy baromi nagy hülyeségeket irok.......
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
sting1982

Sziasztok!

Most jöttem az UH-ról. Hát a hírek:

HÁRMAS IKREIM VANNAK

Zeke doki ráncolta a homlokát rendesen. Azt mondta hagyjam abba az utrogestan lehet, hogy az egyik elmegy tőle. Volt kettő 9mm-es és egy 7 mm-es babám. Mindegyiknek ver a szíve. Egy kicsit beszartam, hogy hogyan tovább, de sebaj, nekünk ezt szánták. Azt hogy mit esznek és hordanak majd, azt még nem tudom, de nagyon fogjuk szeretni Őket. Mindenkinek hasonló jókat kívánok!

Kép
tigriske1978

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?