Sziasztok!
[quote="kakti"]S írta:kaktiztyopáné!
Ha gyanús lennél IR-ileg (ez a három lépcsős hormonvizsgálatból kiderül), akkor a BMC-ben elküldenének rá! Szerintem ha ők nem küldenek, ne erőltesd. Ha babás leszel (márpedig hamarosan az leszel), úgyis át kell esni a terheléses cukron. Minek többször, ha nem muszáj!
Kakti!
Meg kell, hogy cáfoljalak. A hormon eredményeim tökéletesek lettek, és mégis IR es vagyok. Szerintem pont ez a baj ezzel a betegséggel, hogy nincs olyan tüntete amiből arra lehet következtetni, hogy ebben szenvedsz. Mondanám, hogy a túlsúly az tünet lehet, hiszen ebből nekem is van bőven, de egy másik fórumban nem egy olyan csajjal beszéltem akik 48 kg osan IR esek voltak.
Én azt tudom ajánlani, hogy nyugodtan kérdezzen rá mindenki, hogy beutalnák e egy ilyen vizsgálatra, nehogy már rajtunk spóroljon a TB.
Mégpedig azért, mert ugye ha ez az IR fenáll, akkor nem tud megtapadni a baba, illetve, ha mégis akkor könnyen vetélés lehet a vége, ha nem kezelik.
Ha én tudtam volna erről, hogy létezik ilyen, akkor már tuti a legelső lombik előtt, illetve a legelső inszem előtt már addig mentem volna, míg meg nem csinálják. És nem dobom ki a több 100 000 forintot az ablakon, mert addig nem is kezdtem volna bele semmibe. Ja és nem jártam volna úgy, mint most......
Úgyhogy csajok, ha rám hallgattok csináltassátok meg nyugodtan!!!! Mi az a kis kellemetlenség???? (A szirupra gondolok )
Sztyopane:
Házidoki nem küldhet ilyenre, én is próbáltam. Csak nőgyógyi, vagy endokrinológus.