SZiasztok!
Daninak boldog első szülinapot!
Csigusznak gratu a lépésekhez, Áronnak a felálláshoz!
FOgyi: Apum csinálta a 90 naposat, ő is sokat fogyott vele. 20kilót. Az viszont tuti, hogy ha utána nem figyelsz oda a kajálásra és gondolkodás nélkül eszel, visszajön belőle.
Én is próbáltam anno, de 8 napnál tovább nem bírtam. Túl aokat kell várni, ha vmit megkívánok, és pl csak 3 nap múlva ehetem. nekem sokkal jobban bejött a Norbi módszer, ott csak másnap reggelig kell várni a bűnös kajákkal.
Igen, tényleg fejben dől el a dolog, ahogy Andi írta. Nekem most az adta az utolsó löketet, hogy felpróbáltam a bikinimet, és mindenhol lóg rajtam a hájacska, narancsbőr kíséretében. Brrrrrr.

Azt utálom, hogy olyan puha vagyok mint a szivacs.
Úgyhogy most nekiálltam, update-olok ezerrel, ezenkívül elkezdtem megint aerobikra járni, meg komolyan venni az úszást. nem beszélve arról, hogy ha Balcsiátúszni akarok, akkor oda kell tenni magam rendesen. A heti 4sport és odafigyelés a kajára, sztem pár hét alatt már mutatja az eredményt. Talán már így, egy hét után is látszik vmi.
Rékát sajna továbbra is kínozzák a fogacskák, ami főként az éjjeli órás ébredésekben nyilvánul meg. Fent kibújt már majdnem teljesen a bal kisrágó, de közben elindult a jobb oldalon is. ALul a negyedik első szinén áttörte az ínyt, de sztem azt meg sem érzi a rágók mellett. 2 napig hőemelkedése volt, kicsit megy a hasa, és nyűgöske a lelkem. És ahogy néztem még nincs vége ,mert már duzzadt alul is az ínye a kisrágóknál.
Nem tudom, mi lesz, de jövő héten nyaralunk SZalajkaligetben a bandával, remélem jól bírja majd, és jót tesz neki figyelemelterelés gyanánt a gyerektársaság.
Ha minden igaz, p-sz-V Bp-en leszünk, lehet vmi tali, de még pontosítok hogy biztos-e.
Na megyek, mert nyügi van.