Niki: okosodj ki.
Hallottam olyant is, hogy a túlzott folyadékbeviteltől is csökkenhet a tej mennyisége. Neked asszem ez nem játszik
Banyoszkának igaza van az Infacollal, mi ugyan még nem alkalmaztuk, de én is ezt hallottam, hogy ezért kell többször felszívni.
Köszönöm a csajom nevében a szülinapi jókívánságokat, hasonló szépeket kívánunk holnapra mi is Cosmonak.
Hú lányok....gáz ez az angyalkás téma. Elméletice nekünk is van, bár én nem tudom annak számolni. Ugye spirál mellett fogant a tudtunkon kívül, csak akkor szereztem róla tudomást, mikor spontán távozott (naná orvosi befejezés lett a vége). Valahogy semmilyen kötődés nem alakult ki köztem meg ama kis "betolakodó" között, ezért nem hívtam sosem angyalkának.
Cosmo: lehet azért volt engedékenyebb a dokid a csaszi után, mert azért nem volt teljesen kihordott az előző terhességed, ergó a pocid nem öltött teljes méretet, a méhed sem volt a véksőkig igénybe véve. Aztán lehet ez az én elméletem, s nem fedi a valóságot.
Lys: már nem olvasod...azért további jó Balcsizást Nektek.
Na, 3 hét múlva mi elméletice a tengerparton leszünk. Már várom. Grét kisebb volt mikor először tengerezett.
Azért a Kolpingozóknak is tuti jó lesz. Kár, hogy nem jön össze egy minitalicska ott nektek.
Niki: aranyos a csajod....nekem valahogy még fel kell dolgozni, hogy a fidres-fodros rucikat nem tudom tovább hasznosítani (főleg Grétinek van csomó, ő a legnőcisebb csajom).
Büfi: ha a szopiba belealszik, akkor elmarad. Különben meg álltalában hármat szokott, jó férfias "röfögéssel".
Emlékzetek, hogy kiakadtam, hogy jönnek sógorék?
Jogos volt. Hozták a formájukat. Grétim SEMMIT nem kapott szülinapjára, Géza béb ajándékzacskójában volt 2 tábla csoki, 1 csomag állatmintás keksz, meg egy polisztirén cumisüveg termosz.
Meg az "aranyos" viselkedésük....áááá....mit nem adnék, ha összejönne, hogy nem tudnak majd eljönni a keresztelőre.
Na, nem dühöngök tovább.
Mormotát én is hiányolom már. Ő volt az akinek gáz szomszédjai vannak, ugye? Éccakai műsor és társai....