Zsu:
1 hónap a szövettan? Jó hosszú idő, de legalább szépen beforrsz addigra. Nekem 3 lukam volt, a köldökömnél lévő sajna meglátszik, a másik kettő viszont alig, nagyítóval kéne nézni, h. észrevegye v.ki. Ne izgulj, addigra szépen beágyazol a babócádnak!
Hülyekolléganő mindenhol akad, remélem azért találsz egy "mentes" melóhelyet!
Tigriske:

Veled kellett volna befejeznem, mint a desszerttel, de nem bírtam ki!!! Eszem- f..szom megáll (már +bocsáss)
Hogy is van ez? A kanapéról - amit feltettem 2 babát vettél el magadnak, a harmadik pedig önszorgalom?

Szívből gratulálok mindhármójukhoz, jobb helyre nem is kerülhettek volna!!! Lesz egy szuper anyucijuk és apucijuk!
Sting:
Csütörtökön végre inszem? Szorítok!!!
Juccy:
A barnázás még nem gáz, szerintem minden ok.
KPN:
Micsoda pozitív hozzáállás, ezt nevezem! Eleve gondoltam rád, de nem is sikerült volna elfelejtenem, mert kétszer is KPN-es rendszámú autót láttam

Tartson ki a + végig, nagyon drukkolok nektek! Eddig én is úgy tudtam, h. leszbosziból nem lesz boszi, de mára erre több kismamink is rácáfolt. Azért a pasis akció nálam jobban bejön, kicsit konzervatív vagyok (még

).
Te Drága Kenyér!

Az a vizesmasszázs miatti para = eső után köpönyeg. Remélem a picikédnek is tetszett!

Ha nem voltál felette órákat, szerintem nem ártott meg és minden rendben lesz.
Kiss Angyal:
A párodnak bacimentességet kívánok, neked pedig gratulálok a szuper vizsgaeredményedhez!
Tényleg 35 felett nem kell végigcsinálni a 6 inszemet?

Ezt nekem miért nem mondták? Már rég lombikolhattam volna! Biztos így van?
Babszika:
Az a házidoki dilis, váltsd le! Komolyan mondom, nekem oltári nagy szerencsém van az enyémmel! Milyen volt a családi buli?
Woody:
Üdv a csapatban, gyors pocinövesztést!

Izgulni pedig TILOS (na jó tanácsot adtam, mi?) !!!
Csézjang-bébi:
Engem az iszem után közvetlenül letakartak, pedig bennem voltak még a kütyük. Örülök, h. túl vagy a műtéten és ügyesen szurkálod magad - te kis hősnő!

A tű-témában ikrek vagyunk, mert én is irtózom tőle, pedig másban megy a fakírkodás - ezért a Zuram adja be nekem a bökőket (na Ő aztán nem is sajnál fél órát a szúrás előtt, nyomja, oszt jóvan).
Vicky:
Gondolom nem bánod, h. fehér a kiskönyved, hajrá kreativitás!

Háát átestél az első rókakoma-látogatáson, egy kicsit irígyke vagyok! Persze csak viccelek, a kép pedig tündéri, jó volt nézegetni, köszi!
Ágica:
Üdv nálunk, gyors babásodást!
Vasikáét pedig cuppantósan pusszantom, nagy űrt hagyott, hiányzik a vidámsága és a társasága. Ha rá gondolok, mindig megjelenik előttem a mosolygóg arca...
Lugi:
Jövő hétre mennek a drukkok!
Lili:
Jobbulást kívánok, keresem a baciűző varázsigét, csak még nem akadtam rá...
Rózsa:

Naná, h. hiányzol!!! Vigyázz magadra, nehogy a sok munkába betegj meg, annyit nem ér! Veletek mizu, mikor kezdtek?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2009.07.08 22:03-kor.