A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Vicky!

De édes vagy !!!

Megmondanád hogy mennyibe kerül egy inszem,mármint az injekciók+tüszőrepi injekció? Csak hogy kalkuláljak mennyibe fog fájni nekem..... :? :roll:
csézjang

Vicky!

általában havonta mehet az inszem? vagy sokszor előfordul hogy marad ciszta és ki kell hagyni 1 hónapot? Mi az általános? Mert sajna nálam nagy az esély rá, mert júniusban is amiatt nem kezdhettünk....
csézjang

csézjang: Ha merionalt kapsz és elég egy doboznyi, akkor az 13.000 Ft volt és 3-7000Ft a tüszőrepesztő. Mostanában azonban a menopur is szóba jöhet, ami 35.000 körül van. Vannak közte is alternatívák. Mehet havonta az inszem, ha nem marad ciszta. Nekem sajnos minden hónapoban maradt cisztám és mindegyik után ki kellett hagyni 1 hónapot, mire eltüntek. Nem hiszem hogy ez annyira általános lenne. A kis cisztáktól még mehetnek a dolgok, a nagyobbaknál már nem lehet stimulálni.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!

Akkor jól emlékeztem hogy te voltál az aki szintén ki kellett hogy hagyjon 1 hónapot. Hát lehet hogy én is így leszek majd ahogy a mellékelt ábra mutatta.Neked ugye a 3.inszem sikerült ?És hányadik napon teszteltél?Számítottál rá, éreztél valamit vagy totál nem gondoltad???

Jaj, a menopur nagyon durva, azt ugye ritkán írják fel???
:roll: :roll: :roll: A Skriba dokinő meilyket szokta? Mert rohadtul nem mindegy hogy 13 vagy 30 ezer... :roll: :roll: :roll:
csézjang

Sziasztok!

Tigriske, nagyon ügyik vagytok, csak jókat a kicsiknek és nektek is!!Ja, és aztaaaaaaaa...

Kakti, egy ilyen elbocsátásban én is benne lennék:), mármint ha valami ilyesmi képecskét nyomnának a kezembe "végkielégítés"ként.

Vicky, hmm, képecske, babuska, de jó lehet a sajátodat nézegetni.. :)

Ildi, remélem nem túl komoly dolog miatt voltál kórházban!

Kisangyal, gratu a vizsgához!

Lukácsné, mi is tervezzük a horvátoi nyaralást...remélem hasonlóképp járunk :)

Kpn, csak pozitívan, tudod!Most én is nagy várakozásban vagyok, mert mostanság lehetek túl a tüszőrepedésen-márha egyáltalán volt-, szal nem könnyű...Néha nagyon jó a kedvem és csak arra tudok gondolni, hogy most talán összejött, néha meg...No, de a lényeg, hogy csak +an...!!:)

Aki beavatkozás előtt áll, kalappal!!!!!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Ja a betegszabikról annyit, hogy kolléganőm minden inszem után 2 hetet volt otthon, aztán már csak egyet, és amikor már lesz@rta az egészet akkor sikerült a 4.inszem, amikor már nem is ment betegszabira!!! Fene se tudja kinek mikor jön össze... :D
csézjang

csézjang: Ez a menopur most elég nagy divat lett sajnos, de reménykedjünk. Én még Wiegand dokinak mondtam, hogy ha nem annyival nagyobb a különbség, akkor inkább az olcsóbbat írja fel és ő belement, mert egyébként is ezt írta volna. Nálunk 5 stimuláció volt és ebből a 4. inszem sikerült. A 14. napon teszteltem az inszem után. Nekem teljesen más érzéseim voltak, mint a többi inszemnél. Másképp éreztem magát az inszemet és másképp fájt a hasam is már a beavatkozás napjától. És már az elejétől úgy éreztem, hogy sikerült. Nem igazán tudom megmagyarázni, hogy miért mert inszem előtt abszolút nem bíztam már az inszemben. De mégis bejött. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Csajok, ki tudja meddig lesz Skriba dokinő szabin?
2 hetet? 1 hónapot???
Mennyit szoktak általában egy huzamban???
csézjang

vicky, ez olyan király !!!

Remélem hogy nemsokára én is ilyen boldogan fogom nektek elmesélni !!! :D
csézjang

muzsi: Az volt, azóta mindig az jut eszembe, ahogy mozgatta a kis kezeit meg lábait és vigyorgok, mint a vadalma.

csézjang: Úgy látszik mindenki a 4. inszemre sokall be és akkor üt be a ménykű. :) Mikor már annyira nem bízik az ember a sikerben, hogy nem is foglalkozik a dologgal.
vicky79
Budapest III. kerület

csézjang: Kopp-kopp-kopp, így legyen. A dokinő a hónap végéig van azt hiszem. Kialakult rutinja még nem lehet ebben, mert még csak az idén jött.
vicky79
Budapest III. kerület

Csézjang, nagyon jó hírrel jöttél! Az remek, hogy akár már most is elkezdheted!! De ha mégsem, valamimiatt, akkor meg legalább mégmégmég erősebb leszel addigra.
A betegállomány kapcsán: Szerintem az ember maradjon annyit otthon, amennyi tényleg szükséges. A munkahelyet meg szerintem magasról le kell tojni, merthát ostobának kell lenni ahhoz, hogy valaki ezért háborogjon...

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

köszi Vicky!

Megyek alukálni, mert leragad a szemem, jó pocaknövesztgetést neked, aludj jól, holnap jövök ha ráérek, puszi !!! :lol:
csézjang

Muzsi,

Tök igazad van a betegácsival kapcsolatban.
Holnap jövök, aludj jól te is !!!!! :D
csézjang

Köszi a gratulációkat!
Végre segített apa és itt a kép (remélem sikerül láthatóan):
Nem tűnek egyformának, de kettő 9 mm-es egy pedig 7mm-es.

Kép

Kép
tigriske1978

Szióka Evribádi!

Rólunk:
A kégli alakul, mint púpos gyerek a prés alatt, csak annál is lassabban, mint ahogy a kurtafarkú malac túr - a nyóckeren innen... Azéris csakakkor rakok fel képet, hamá elkékül a lakáska :P :lol: A fürdőszoba majdnem kész, a konyha burkolva, de festve nem és még nincs konyhabútorom, az még több hét :cry: A slozi burkolva és lehet használni, de még nem festett; van új bejárati ajtónk; előszoba burkolva, de nem festve (perwollal mosva :) ) és a villanyszerelési munkák még sehol sincsenek. Hát dióhéjban ennyi, már nagyon unom... Ez nem nyavajgás, azért nagyon örülök, hogy már nem kell átmenni anyósékhoz fürdeni! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Hát, gyönyörűek ezek a kölkök!!!!! :lol: :lol: :lol:

Csajok, mindenki volt az inszemmel betegszabin???
Én csak az elsőnél voltam pár napot, a 2.,3.-nál aznap maradtam otthon, holnap meg már a BMC-ből rohanok melózni....majd közvetlen utána pihizek egy kicsit, ha lesz ágy:(
lugi

Zsu:
1 hónap a szövettan? Jó hosszú idő, de legalább szépen beforrsz addigra. Nekem 3 lukam volt, a köldökömnél lévő sajna meglátszik, a másik kettő viszont alig, nagyítóval kéne nézni, h. észrevegye v.ki. Ne izgulj, addigra szépen beágyazol a babócádnak! :)
Hülyekolléganő mindenhol akad, remélem azért találsz egy "mentes" melóhelyet!

Tigriske:
:shock: Veled kellett volna befejeznem, mint a desszerttel, de nem bírtam ki!!! Eszem- f..szom megáll (már +bocsáss) :lol: :lol: :lol:
Hogy is van ez? A kanapéról - amit feltettem 2 babát vettél el magadnak, a harmadik pedig önszorgalom? :wink: Szívből gratulálok mindhármójukhoz, jobb helyre nem is kerülhettek volna!!! Lesz egy szuper anyucijuk és apucijuk! :D
Kép

Sting:
Csütörtökön végre inszem? Szorítok!!! :D

Juccy:
A barnázás még nem gáz, szerintem minden ok. :)

KPN:
Micsoda pozitív hozzáállás, ezt nevezem! Eleve gondoltam rád, de nem is sikerült volna elfelejtenem, mert kétszer is KPN-es rendszámú autót láttam :) Tartson ki a + végig, nagyon drukkolok nektek! Eddig én is úgy tudtam, h. leszbosziból nem lesz boszi, de mára erre több kismamink is rácáfolt. Azért a pasis akció nálam jobban bejön, kicsit konzervatív vagyok (még :) ).
Te Drága Kenyér! :) Az a vizesmasszázs miatti para = eső után köpönyeg. Remélem a picikédnek is tetszett! :wink: Ha nem voltál felette órákat, szerintem nem ártott meg és minden rendben lesz.

Kiss Angyal:
A párodnak bacimentességet kívánok, neked pedig gratulálok a szuper vizsgaeredményedhez! :lol:
Tényleg 35 felett nem kell végigcsinálni a 6 inszemet? :roll: Ezt nekem miért nem mondták? Már rég lombikolhattam volna! Biztos így van?

Babszika:
Az a házidoki dilis, váltsd le! Komolyan mondom, nekem oltári nagy szerencsém van az enyémmel! Milyen volt a családi buli? :)

Woody:
Üdv a csapatban, gyors pocinövesztést! :) Izgulni pedig TILOS (na jó tanácsot adtam, mi?) !!! :wink:

Csézjang-bébi:
Engem az iszem után közvetlenül letakartak, pedig bennem voltak még a kütyük. Örülök, h. túl vagy a műtéten és ügyesen szurkálod magad - te kis hősnő! :) A tű-témában ikrek vagyunk, mert én is irtózom tőle, pedig másban megy a fakírkodás - ezért a Zuram adja be nekem a bökőket (na Ő aztán nem is sajnál fél órát a szúrás előtt, nyomja, oszt jóvan). :lol:

Vicky:
Gondolom nem bánod, h. fehér a kiskönyved, hajrá kreativitás! :wink: Háát átestél az első rókakoma-látogatáson, egy kicsit irígyke vagyok! Persze csak viccelek, a kép pedig tündéri, jó volt nézegetni, köszi! :)

Ágica:
Üdv nálunk, gyors babásodást! :)
Vasikáét pedig cuppantósan pusszantom, nagy űrt hagyott, hiányzik a vidámsága és a társasága. Ha rá gondolok, mindig megjelenik előttem a mosolygóg arca...

Lugi:
Jövő hétre mennek a drukkok! :)
Lili:
Jobbulást kívánok, keresem a baciűző varázsigét, csak még nem akadtam rá...

Rózsa:
:lol: Naná, h. hiányzol!!! Vigyázz magadra, nehogy a sok munkába betegj meg, annyit nem ér! Veletek mizu, mikor kezdtek?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2009.07.08 22:03-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Lugi:
én is tp-en voltam utána, amíg meg nem jött.

Sztyopáné:
:) Jó lenne felavatni az összes helyiséget, csak még sajna nincs kész! Bár a konyhában jó látvány lennénk (az összes szomszéd elmegy a konyhaablak előtt), nem is értem miért nem csináltuk még? Lehet, h. irígy vagyok? :lol:
Jó Balcsizást, aztán hajrá inszem!!! :)

Havri:
Hogy vagy? Tegyél fel uhus képet, ha kapsz, olyan fáncsi vagyok!!! :) Lécci-lécci-lééééccciiii!

Heni:
Jó, h. nem bírtad ki nélkülünk! Megértelek, ha búslakodtál az eltolódó kezdés miatt, de eljön a Ti időtök is, ne félj! :)

Lukácsné:
:shock: Minden sarkát a kecónak? Szép lenne! :lol: Két sokszor XL-es test, amint egymásnak feszül (azokban a pici sarkokban)... :roll: :lol: :lol: :lol:
Tudod, a jó munkához idő kell!
Drukkolok a stimudhoz!!! :)

Szöszi:
:) Veled mi a helyzet, fehér hollósat játszol mostanában.

Győriné Ildi:
Hogy vagy? Események? Lemaradtam valamiről? :oops:

Pá Drágáim!
sajt@

Megyek csucsulni, mert hulla vagyok... Termeltetek rendesen, alig tudtam visszaolvasni :D

Egyébként netünk sem volt jó pár napig, azért sem tudtam jönni :cry: Mostmár talán picit sűrűbben jövök, reszkessetek! :lol: :lol: :lol:

Jójcakkát!

Pá Drágáim!
sajt@

Jajj, SAJT holnapra küldd a drukkkkkokat, de sokat!!!!!!!!!!!!!!
Bár a jövő7en is jöhet belőle!:)
lugi

Jó reggelt lyányok!

Lugi!

Én nem megyek inszemmel betegtszabira. Drukkolok ma neked!

Sajtocska!

Egy saját vagy új kecónál nincs jobb, nem beszélve az anyósnál fürdésről... :lol:
Én is utáltam amikor átköltöztünk 2008 ősszel ide az új lakásunkba, mert ezer munka volt, iszonyú fáradt voltam, de gondolj arra hogy egyszer vége lesz ennek is! aztán már csak az új lakás élvezete marad !!!
Te hogy állsz az inszemmel? Bocsi de tök lemaradtam,....néha keverlek Stinggel és Rózsával mert hasonló inszemidejű csapat vagyunk!!! :lol: :lol: :lol: / Ha jól emlékszem mi nagyjából egyszerre is kezdtünk a BMC-ben, egyszerre haladunk-én egy kis késéssel- és ez tök jó/ :roll:
csézjang

Sajt!

Végre itt vagy, már hiányoltalak. Nekem is mindig a kanapé jut eszembe:-)

Lugi!

Én vagyok az élő példa, hogy semmit nem jelent az inszem utáni fekvés. Az elsőnél feküdtem 4 napot. Most inszem után felsétáltam az emeleti szobába és másnap nekiálltam takarítani, na persze nem szabad emelgetni. És az inszem utáni hét végén (beágyazódás) szintén otthon maradtam és csak nyugisan csináltam a dolgokat.
Szóval no para, nagyon szurkolok Neked!

Kép
tigriske1978

Jó reggelt.
Nekem mindkettő inszem szerdán volt.
Én az első után csak azon a héten voltam otthon, a második után pedig tesztig. Fene tudja, hogy ez segített-e. Nem vagyok benne biztos. De az gondolom, jó volt, hogy nem zötykölődtem naponta 2x a HÉV-en.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!

Nem húzta a száját a dokid hogy ilyen miatt kiíratod magad? tudod mert olyan bunkók tudnak lenni az emberek, tisztelet a kivételnek.... Sajna az én munkahelyi dokim nem egy megértő típus ahogy észrevettem, vagy csak fura a stílusa???Nem tudom....
csézjang

A körzetim meg a sebészem egy tündér, de a munkahelyemen már százszor is megnézik mire írnak ki :evil:
csézjang

Ami a doktornőt meg a szabit illeti:

Szerdán (tegnap) reggel dolgozott! Böbével meg is jegyeztük, hogy ahhoz képest, hogy szabin van, egész élethűnek látszik munkaruhában. :lol:

Csézjang:

A házidokim már tudta, mire készülünk. Előre mondta, hogy ha szeretném, automatikusan kiír a tesztig. Ezt - ha olyan a munkád - javasolják is a BMC-ben. A zárójelentésre rá is van írva. A munkahelyemen meg a Főnököm tudta, hogy mi az ábra. Szóltam neki, hogy megpróbálnám, hogy otthon maradok. Ő azt mondta (mindenki doki a családjában, csak ő meg a tesója nem), szerinte nem ez fog segíteni, de ha én úgy gondolom, akkor természetesen beleegyezik. Szóval nálam ebből nem volt gond.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok Lányok!
Köszönöm az infokat és abba hagytam az Aspirin projectet.Alig térek magamhoz mert 24óráig dolgoztunk és én az éjjszakába nyuló müszakot nem birom.A szombatot nem válalom be mert az már érzem nagyon sok lenne mult héten is dolg.szom.vasárnap.Nem azt irtátok hogy a Drnö.jövöhéten lesz szabin?
Sajtocskám!
Végre jelentkeztél már!Biztos rengetteg munka van otthon de aztán amikor kész csak élvezned kell, és pihenni.De azért mostse dolgozál túl sokat!!!!
A betegácsival kapcsolatba meg engem a Drnö.leszidot kérd.hól dolgozom és azt mondta mért nem mentem táppénzre mert az inszem ellötti napon is dolgoztam a 5fokba!!És nekem azt mondta mivel ilyen helyen dolgozom mennyek az elsö szurinál betegácsiba.A házi orvosom minden zokk szó nélkül kiir.nem tudom a kodját.
Bocsi lányok megyek még pihenni mert ma is hosszú müszakom lesz!Sziasztók
Rózsa

Kép
rózsa11

Jó reggelt csajócák!

rengeteget irtatok nem győzőm visszaolvasni! :lol: :lol: :lol: :lol:

sajt@:szia!végre jelentkezdtél!majd ha kész lessz a laláska akkor tegyél ám fel képet !meg kell nézzük hová is érkezik majd a manóka.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rózsám:szia!te már megint szarrá hajtod magad!nem leszünk így jóba :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kaktikám:tök jó volt locsogni örülök hogy tudtunk talizni!nézdtem amit küldtél!majd irok privit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jah amit akartam kérdezni töletek: folsavat szed valaki??????mert nekem már most ajánlották!pedig nem vagyok vérszegény se semmi.....???????
sting1982

csajok!
kicsit nem jövök és ...... :shock: :shock:

tigris betripláztál? azta, de szépek a kis pöttyöcskék! vigyázz rájuk!
most jól mintát veszek róluk és legalább 1 pöttyöt én is kérek majd pár nap múlva a bmc-től :lol:

én már a 4. szuriál tartok és hétfőn megyek uh-ra :wink:

jut eszembe!
álmomban szültem..... :shock: hogy ez honnan jött, azt nem tudom, de teljesen kiakadtam álmoman, mert nem emlékeztem rá, h milyen volt. nem tudtam, h fájt, vagy sem és hiányoltam az érzést :roll:

babszika

Dokker bácsim tegnap mondta hogy van egy 14mm és egy 15mm tüszőcském!tegnap meg ma még szúratnom kell 1/2 merionalt pénteken még rámnéz és valszinű hét elejeén inszem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szerintetek elég a méretek a sikerességhez??mert állitólag ezek még nőnek is ugye tegnapi meg mai szuritól! :? :? :? :? :? :? :? :?
sting1982

Szia babszika!
én is múlt héten álmomba szültem de részletekre már én sem emlékezek..
sting1982

Babszika: héthőn már mész uhura!ez remek!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

sting!
de én már álmomban nem emlékeztem az érzésre.
és még sírtam is és mondtam a férjemnek, h ez szemétség.
ha már ennyit vártunk a babára, akkor a fájdalmat is akartam volna érezni

2mm-t őnek még naponta a petikék!
és ugye még jön a repesztő is, akkor is nőnek még
szóval jó a méretük, ne aggódj!

babszika

jah hogy még a repitől is nőnek???????? :oops: :oops: :oops: :oops: nem tudtam...

édes pofám:akartál fájdalmat érezni!!!!!!!!
ne szomorkodj eljön hamarosan..........
sting1982

Böbe!
Te nem szedsz terhesvitamint?
Nekem anno mondta Szűcsdoki, hogy kezdjem el szedni (még a stimu előtt). Azt mondta, rám bízza, melyiket, csak szedjem folyamatosan, és ha lehet, ne váltogassam őket. Én (ügyesen) kiválasztottam a legdrágábbat: Femibion 800 (a terhesség 12. hetétől Femibion 400). De ebben minden szükséges benne van. Folsav és vitaminok is.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Dr.nő jövőhéttől lesz szabin,azt hiszem augusztus elejéig...

Sajt@:igen 35 év felett 3. inszem kötelező a többi nem,mehet a lombik :D Neked mennyi inszem volt már?

Tigriske: Cukik a lúrkók :lol: :lol: :lol:

Rózsa: örülök,hogy abba hagytad az aspirint.

Csézjang: a házi dokidhoz kell menned és ha az egy tündér úgyis ki fog írni...én a dr.nőhöz járok, nekem most a 39.000,-tüszőérlelőt írta ki és a 7.000,- tüszőrepit...készülj a legrosszabbra és ha az olcsóbbat kapod legalább kellemes lesz a meglepeté... :)

Folsavat azért kell már ilyenkor szedni,hogy beépüljön a szervezetbe...az nem nekünk kell,hanem a leendő babának :D (ezt nem tudom ki kérdezte)
kiss angyal

Szia!de Elevitet szedek!
még javasolták a folsavat is tapasztaltabb anyukák....
sting1982

Kiss angyal:én kérdeztem sting:Böbe!mert nekem már most ajánlották a folsavat!
sting1982

Sting:nekem azt mondta a doki,hogy nem szedjek Elevitet,de már mástól is hallottam, hogy az nem javasolják már ezt...inkább a Femibion 800-at..abban benne van a folsav is.és olyan formában, hogy az egész be tud épülni a szervezetedbe, a sima folsavnak pedig csak bizonyos %-a...nézd meg a googleben,hogy mit írnak a Femibion 800-ról... :D tényleg sokkal jobbakat írnak, mint a többi ilyen jellegű vitaminról..
kiss angyal

Böbe: jól megaszondtam :D az nem javasolják már ezt :lol: :lol: :lol: na de érted azért,mert nem tudok fogalamzni :lol:
kiss angyal

Böbém: meg tudod nézni vagy bemásoljam ide?

Rózsa: Te hol dolgozol?
kiss angyal

Tigriske1978: Nagyon jó kép. Szerintem ha hamarabb is szülsz, még beleférhetsz a februárba. Akkor mondjuk már jó nagyok lennének. Még egyszer gratulálok.

Sajt: Szerintem nagyon szépen haladtok. 35 felett tényleg másképp mennek az inszemek, Zeke doki is mondta, hogy ez egy indok lenne hogy ne kelljen végigcsinálni. A kiskönyvem még mindig fehér, majd nézek rá én is matricákat.

Csézjang: A háziorvos az inszemes papír alapján engem szó nélkül kiírt mindig. Még ő kérdezte, hogy mennyit szeretnék otthon lenni.

Sting: Én a terhes vitamint és a folsavat szedtem inszemtől. Előtte nem. Szerintem ezek jó méretek lesznek addigra.

Babszika: Már én is többször szültem álmomban, de a fájdalom részére én sem emlékszem. Hajrá tüszők, nőjetek szép nagyra.

Kis angyal: Az elevitben és a gravidában is van folsav, csak most ez a femibion az új és jó drága is (tudom, nem olyan a folsav benne). Én most a legolcsóbbat szedem+folsavat. Szerintem ez a femibion is csak egy divathullám, most éppen ez a sztár. Eddig volt a gravida utána meg az elevit. Én úgy gondolom, hogy mindegy, csak valamiben legyen folsav. Egyébként én a gyógyszertárban kérdeztem ezt a folsavas dolgot és azt mondta a csajszi, hogy 6mg-ig lehet szedni. Ehhez képest a terhes vitaminokban még 1 mg sincs! Én most szedem a sima vitamint és a folsav tablettám 3 mg-os. Ennyinek már elégnek kell lennie.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Csézjang én is a dr.nőhöz járok és nekem is a menopurt írta ki, az volt 39e. Most vagyok a 6. szurinál.
Én is femibiont szedek+méhpempőt. Remélem hatásos lesz. :)

A betegszabiról én azt gondolom, hogy mindenki maga dönti el, hogy neki mi a legjobb, és persze a megnyugtatóbb.
Az én véleményem, hogy nekem az inszem, nem attól fog sikerülni, hogy fekszem-e (ez inkább a lombiknál nagyon fontos) vagy, hogy nem megyek dolgozni. Persze én ülő munkát végzek (nem emelek semmit, csak bámulom egész nap a gépet.... :lol: ). Az más lenne, ha valami speciális munkát végeznék (emelnék, hidegben lennék stb.), akkor tuti betegszabi, de az sem fekvéssel.

Ma voltam a BMC-be a a dr.nő jövő héttől nem lesz, azt mondta is, hogy majd Szűcs v. Zeke dr-hoz kell mennem.
A lényeg, hogy nem mondott semmit, csak azt, hogy még hétfőig folytatnom kell és majd, akkor ismét lesz u.h.
Szerintetek ez normális 6 után, hogy nincs semmi különös (tüsző)?
woody

Vicky:szerintem sincs akkora különbség csak valahogy az elevittől úgy hallottam,hogy baromira lehet hízni,és a babák is órisira nőnek...igen,és a femibionban a folsav valahogy más...mindegy az a lényeg,hogy legyen vitamin és folsav is a szervezetben...

Woody.mi az hogy semmi különös tüsző nincs? nincs domináns tüsző? nem mondta, hogy mennyi kezdett elindulni, mekkora a méhny.h?

én sem érzek ettől a menopurtól semmit,a merionaltól fájt egy picit a hasam,olyan érzés volt mint amikor érzrem,hogy ott növekszenek a tüszőcskék...
kiss angyal

Kiss angyal:bemásolnád!addig is olvasok vissza :lol: :lol: :lol: :lol:

puszis
sting1982

sziasztok!

Tigriske: melóhelyen mutogatom a babáidat a kolléganőknek, dicsekedek vele, mintha nekem lenne :lol:

Sajt : kérjük vissza a kanapét!!! szeretnék én is választani 1 babát :lol:

Woody: de hogy hogy semmit nem mondott??? Megvizsgált közölte, hogy nincs semmi hétfőn UH???????

Babszika: én is álmodtam már ,hogy szülök mindig kislányt és a párom is ott volt. Fájdalom, hmm nekem se volt? Csajok könnyen fogunk szülni
:lol: :lol: :lol: :lol:

Sting: Én eddig folsavat szedtem meg magne B6-ot. De kiss angyal javaslatára elkezdtem a femibiont. Az elevitről én se hallottam jókat

csézjang: a házidoki engem is kiírt 1hétre, de mondta ha akarom tovább is maradhatok, de a 2.nál nem akarok otthon maradni, nekem nem volt jó otthon, mert egész nap a jeleket figyeltem. Szuper, hogy akár már most is kezdhetitek az inszemet!!!!!

Sajt@: hát üdv újra közöttünk :wink: :lol:

Kép
sztyopane

Böbe:A metafolin – mint természetes formában leggyakrabban előforduló folát – a szervezet számára jobban és gyorsabban hasznosítható, mint a folsav.

Ahhoz, hogy a folsav a szervezett számára hasznosítható legyen, először biológiailag aktív folát formává kell átalkítania azt. A metafolin ezzel szemben a szervezetben természetes módon előforduló, biológiailag aktív folát forma, ezért a szervezet számára azonnal, további átalakítás szüksége nélkül áll rendelkezésre és sokkal jobban hasznosítható.

A femibion azért tartalmaz 400 μg folsavat és megfelelő mennyiségű metafolin-t, hogy elősegítse a szükséges folsavszint elérését a kezdetektől fogva, azon nők esetében is, akik szervezete a folsavat nem tudja biológiailag aktív formájú foláttá alakítani és optimálisan hasznosítani.

A femibion további 9 vitamint és jódot is tartalmaz, hogy hozzájáruljon a terhességi időszak alatti megemelkedett vitamin- és nyomelem-szükséglet kielégítéséhez.
kiss angyal

Woody:nem látott egyetlen egy db tüszikét sem????????
nem kérdeztél rá????????
6.napon azért szerintem már azért valami kicsikét is látnia kellett volna.....
azt egyébként én is halottam hogy az Elevittől nagyok lesznek a babák de ezt a hónapot már megeszem....már a 30db-ot!de az sem túl jó ha váltogatom....
akkor szedjek vagy ne szedjek már most mellé folsavat??????
kérdezzem meg a dokkertől????????Szűcstől?
sting1982

Sztyopane: jajjj,de jó ma jön Apa :D a tied is és az enyém is :D
kiss angyal

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?