A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Rencsi ez a számmisztika tényleg jó lehet,én is hiszek benne.És hogy ilyen szupi dolgokat mondott a babáról!... :lol: Már most büszke lehetsz rá!

Meli hogy vagy?????nátha?teszt?(mensi?) Az a kép tegnap naggyon jó volt!
ritu75

Julcsi most megnyugtattál kicsit! Köszi!!!
ritu75

csak nem egy laptető????
Hát ez rámfért :)
vjulcsi

Beusocska! Na, ezt már szeretem!!!! Így minden rendben lesz!!!;-)
Cupppppp itt is. :D :wink:

Julcsi, Beus! Szuperdrukk a csíkoshoz+++++++++++++++++++++

Albika! Neked is!!!++++++++++++++++++

Moncsi és Chili! Megadrukk a szívhangokhoz!!!!!!!!!!++++++++++++

Akciózók és nemsokára kezdők!++++++++++++++++++++

Julcsi! Mensikor a terhesség során is sokaknak van eleinte olyan érzés, amit leírsz! DE: nem hagyjuk!!!! :lol:

Rencsi és Melcsi! Pocisimogatást küldök a kiscsávóknak!!!!!!!!!

Kép
bodza2005

Julcsi, akkor tényleg nem lesz korai a vasárnapi teszt. :) Drukkolok nagyon!!!! Én azon gondolkodom, hogy vasárnap hol vennék le a vért? Tudnátok ebben segíteni?

Ritu, tényleg ne aggódj, minden rendben lesz holnap, és sok szívecskével a tenyeredben fogsz ébredni! :D

Bea
beus77

Beus, sajnos nem tudok neked ebben segíteni :( talán a neten próbálj kutakodni...
vjulcsi

itu
ja szerintem se izgulj, abszolút nem kell, eleve úgy csinálják a stimut, hogy legyen elég, szóval nincs miért félni, tuti rendben lesz minden. Én mindig azt hangoztatom, hogy nem a mennyiségre hanem a minőségre kell hajtani. Volt olyan lány akinek 13 szivtak le és ugyanúgy 7 termékenyitettek meg, mint nekem, végül ő is és én is 3-at kaptunk vissza. Vele sajna azóta nem találkoztam, nem tudom mi lett vele, de nekem két gyönyörű babácska van a pocimba, most vagyok 6 hetes, szóval nyugi :wink:
chilike1

Beus! Albi már többször megírta, hol vannak jó csapoló helyek, pár oldalt nézz vissza, mintha láttam volna a napokban is, h írta.

Kép
bodza2005

Chilike, Melike! Vadas tegnap éjjel ment mailben, v/ettétek? :lol:
Julcsikám és Kittim! A kis kabala végül csak ma lett feladva, mert Férjecske tegnap az autóban felejtette. :oops:
Melcsi! Merre vagy?????? :roll: Katàs!++++++++ ;-)
Renna! Ügyes vagy!!!+++++ :D
Cupákolok Mindenkit!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bodza2005 2009.07.09 19:48-kor.

Kép
bodza2005

Chilike köszi,ha sokat mondogatjátok tényleg megnyugszom! :wink: :lol:

Bodza a vadas receptet én is kérem !!! :wink: :lol: Köszi! :wink:
ritu75

Bodzim tudom, hogy hol lehet megnézetni fizetősbe, de nekem konkértan az kellene, hogy vasárnap vegyék le a vért. :) De már közben kutakodom a neten. Remélem valaki csak leveszi. :)

Bea
beus77

beus
szerintem hivd fel a nyirőt meg a jános kórház laborját, ott biztos tudnak segiteni.
A telkiben biztos levennék, de ha jól tudom , ott horror árak vannak. :roll:

julcsi
én a teszt előtt tiszta depi voltam, semmit nem éreztem és nagyon féltem megcsinálni a tesztet, de amikor láttam, hogy azonnal becsikósodott az olyan öröm volt, hogy nem is lehet szavakkal leirni :lol: Szóval nyugi, rendben lesz minden, valószinűleg vasárnap már kimutatja a teszt a két csikót :wink: , szóval hajrá, hajrá :lol:
Bodziiii
Hát te itt? Elveszett ember... 8)
Öööööööö, úgy látom nem ért ide a vadas :lol: :lol: :lol:
Na nem baj, most úgysem megyek bevásárolni :D
puszi neked
chilike1

bodzii
ja már elküldted, mindjárt meglesem :wink:
chilike1

Próbálom hívni a János Kórházat, de nem veszik fel a telefont. A Telkire nem is gondoltam, de ott valóban horror árak vannak. :roll:
Lehet megpróbálom felhívni a Nyírőt, próba cseresznye. :lol:

Chilike, tényleg nem éreztél semmit????? De egyáltalán semmit???

Bea
beus77

Vééégre sikerült elérni a Nyírőnek a laborját, és leveszik vasárnap! :D Pont az a nő vette fel a telefont, aki vasárnap ügyelni fog. :lol: Megnyugodtam, hogy nem kell hétfőn egyből lógással kezdenem a munkát. :roll:

Bea
beus77

Végre van egy kétcsíkos tesztem!Persze csak az Ovitrelle hatása ,de olyan kíváncsi voltam tudok-e én egyáltalán olyat produkálni,mert még sosem volt(csak ovu-teszt kétcsíkos)És ez most jó érzés :oops: :lol:
ezzel múlatom az időt,hát nem nevetséges?.De megyek mindjárt pihenni.
ritu75

Ritu, te is bolond :)
Amúgy nem is, én is utólag gondoltam rá, hogy kellett volna csinálni egyet ovitrelle után, csak úgy poénból, és azt kitűzni, hogy na, két hét múlva egy ugyanilyet! :)
Mondjuk nekem már volt halvány kétcsíkos tesztem., szóval láttam már, milyen az :( (nem lett jó vége)
vjulcsi

Ritu, Te kész vagy! :lol: Lesz kétcsíkos teszted hamarosan!!

Nekem is volt már kétcsíkos tesztem. Nem is egy. Csak sajnos mind a kétszer méhen kívül volt a baba. :cry: Na de majd most!!!!! :D

Bea
beus77

Ugye nem csak én gondoltam rá??? :wink: :lol:
Mit szól hozzá Rencsi?Jó a módszer?Kitűzhetem a falra,hogy jó példát mutasson? :lol: Nagyon 'pihent 'vagyok!
ritu75

Már most kipihent vagy, mi lesz még ha pihenésre leszel ítélve? :lol: :lol:

Bea
beus77

Chilike és Bejjjus! Telkiben nekünk olcsóbban csináltak egy csomó dolgot, mint máshol. Labort is. Igen meglepődtünk. Ha érdekel, priviben leírom, elő is keresem azokat a számlákat, h pontos legyek, Ti is meg fogtok lepődni. Most mennem kell, de este jövök. Pusssssssssssz
Ritu! Ez tényleg kész! Halálos vagy! :lol: Persze, küldöm, mailben tudom, mert scanneltem egy részét (a szalvétagombócot).

Kép
bodza2005

Amúgy Ritu jól csinálod, végülis ez a lényege a Titok című könyvnek is. :lol: :lol: Pusssssssssz

Kép
bodza2005

Beus! Legyen nyerőnyírő! ;-)
Chilike! megeszed vagy meglesed? Ígértél fotót!!! :oops: :P
Na, rúgjatok ki! :D

Kép
bodza2005

Ritu: örlet vagy :lol: !!!! én holnap szerintem mar negyed9re ott leszek, majd kereslek, hatha még kint leszel, és akkor adok neked egy bátorito ölelést!!! És tényelg ne izgulj, igaz én még csak a jovoheten jutok el a punkcioig, de latod, lányok csak tudják!!!! :)

Agnyes, sikerult Vass dokit felhivnod? Ha kell megadom a mobil szamat is, bár én azon nem tudtam még elérni....

És köszönöm nektem a pozitiv energiákat!!!!
renna77

bodza
Áha, szóval fotó kell, na akkor mindjárt neki állok keresni... :lol:
Nemsokára jön haza a férjem és megigérte, hogy legurit fagyizni :lol: , szokta mondani, hogy naa már alakulsz :lol: -ezt az alakomra érti :lol:
Nagyon be vagyok zsongva, húú ma múszály kimozdulnom, mert úgy rám jött a mehetnék, hogy az csak na. Nem is tudom hányadik hete vagyok már itthon, ami persze nem érdekel, ha a babákról van szó, csak most érzem, hogy már nagyon kell a lelkivilágomnak, hogy egy kicsit kimozduljak.
Igy is olyan car, hogy állandóan tréningbe meg polóba vagyok, alig várom már, hogy hordhassak kis divatos kismami rucikat,-nem farmer kertésznadrágra gondolok- :lol: hanem most pont olyan jó a divat, jó kis tunikákat meg rucikat lehet látni(én csak az újságokban látom egyenlőre) szóval lehet befűtőm a családot jövő héten menjünk el shoppingolni-végre most nem kell majd behúzni a hasam , kinyomni a mellem, ha próbálok egy ruhát, :lol: :lol:

ritu
húú én azt hittem csak nekem vannak fura dolgaim,-például, hoy már fel tudom venni a lábammal a leesett cuccokat, :lol: , mindent leejtek, de nem akarok hajolgatni, szóval kellett valami megoldás :D de te leköröztél :lol:

beus
Nem , nem éreztem. Fájdogált a hasam, és mivel előtte már háromszor voltam lombikon, igy már kezdtem azon gondolkozni, hogy lehet, hogy más megoldást kell keresnem, mert nem ez az én utam._nálunk nincsenek szervi problémák, elméletileg természetes úton is lehetne gyerekünk, sőt voltam is terhes spontán, szóval kezdtem olyan reményvesztett lenni-amikor beszéltem a következő terveimről a férjemnek-ez még a teszt előtt volt-kérdezte, hogy akkor mi lesz ezekkel a gyerekekkel :lol: , azt hittem csak vigasztalni akar, de úgy tűnik ő már érezte előre, hogy sikerült-mindent megérez, mindig-szóval nagyon meglepődtem amikor szuper pozitiv lett a tesztem, majd kiugrottam a bőrömből, soha azelőtt nem volt még pozitiv tesztem.Szóval attól kezdve kezdtem kicsit megnyugodni. Én nem használtam Ovitrellt, és még a teszt előtt is amikor jöttek ezek a depis gondolatok, akkor is próbáltam mindig elterelni a figyelmemet és pozitivan hozzáállni a kérdéshez. A teszt után beszéltem rencsikémmel, azóta próbállok koncentrállni a dolgokra, igaz az ellazulás még nem teljesen megy, de úgy tűnik, hogy igy is műkődik a dolog, csak erősen, de lazán, nem görcsösen kell akarni.

julcsi
Szerintem csak előre kell tekinteni, ne foglalkozz azzal, hogy a múltban mi volt, az a lényeg, hogy most mi van és most tuti oké minden :wink:
chilike1

Csatlakozom Bodzához! Mi is jártunk úgy, hogy Telkiben csináltattuk meg a lombikos programhoz szükséges vérvételt (kivéve hormonok), tehát volt teljes vérkép, ellenanyag, stb. és majdnem padlót fogtunk, hogy mindezért teljesen emberi összeget kértek. Sokan azt hiszik, hogy - mivel ez papíron egy magánklinika - nagyon drága, de ez nem teljesen így van. Egyrészt csinálnak OEP-támogatott műtéteket is, másrészt az áraik sokszor jobbak, mint egy fapados helyen csak maga a hálapénz (ami itt nincs). Tény, hogy náluk a szülés drága, de a kisebb beavatkozásokat és vizsgálatokat megéri ott megcsináltatni, még ha egy kicsit messze is van Pösttől. 8)
szimba

Sziasztok,
ma csak gyors bekukk, mert nagyon nyüzsi napon van( VÉGRE :D )
most mentek el vendégek este meg mi megyünk kártyaparti+társasozni barátokhoz!

Ritus, írtam privit!

Chilike,
pont most vannak a leárazások, így gyönyörű kismami cuccokat tudsz majd venni! :D

Julcsikám,
nagyon drukkolok!!!

Bocsi, hogy most csak ennyit, de rohanok, mindenkinek cuppanás!

Kép
rencsi79

SZiasztok!

MEg volt kedden a "randink" Dévai doktorral :)
Tényleg jó humora van :) Férjemmel egymásra is találtak a szívatásomban :)
LÉnyeg hogy egy csomó leletem meg van ami neki kell és kérdezte hoyg akkor szeptemberben mehet-e a következő lombik? Én egy kicsit meglepődtem mert abban reménykedtem hogy talál mást alternatívát.
Mivel most sajna szabira megy augusztusban kell mad visszamennem (végén) addig egy két leletemet "frissíteni" kell.

Ezért ha tudtok segítsetek ki hova ment vizsgálatokra (hormon, clamydia, rákszűrés) , eddig ugyanis államiban élveztem hyog minden ott volt egyből, helyileg.
Köszi előre is.
JA és Dévai volt az első doki aki közölte velem hogy egy nagy daganat van (jóindulatú) a méhemben...Ahhoz képest hoyg vagy 4-5 doki látott az elmúlt 3 évben tök jó hogí senki nem említette. Bár állítólag ez nem befolyásolja a beágyazódást, de én akkor sem nyugodtam meg...

JA és képzeljétek kb 7-8 perc várakozás után bekerültem :)
madrin

Madrin, örülök, hogy jó volt a "randi" a dokival. :)
A daganatra nem mondta, hogy meg kellene műteni?
A hormonokkal a Nyírőbe kell menni, a clamydia-t és a rákszűrést nekem mindig a Dévai csinálja meg. Nem kaptál rá időpontot? Lehet, hogy aug. végén fogja megcsinálni amikor mentek megint, nem?

Ilyen kevesen voltak?? Jééé, ez meglepő. Bár az utóbbi időben én is voltam ott úgy egy jó párszor, hogy üres volt a váró. Kár, hogy nincs mindig így.

Rencsi, jó kártyázást és tárasasozást estére! :)

Bea
beus77

beus nem kaptam még rá időpontot. Gondoltam rákszűrést elintézem augusztusig.
Ami vicces volt hoyg teljesen más ok miatt voltam mammográfián , ezt a régi helyen soha nem kérték. Dévai meg igen, mikor átnyújtottam akkor döbbenten kérdezte ez meg hogyhogy van :)

Máshol nem lehet vért vetetni csak a Nyírőben? ( vagy ez lenne ingyenes) NEkem marha messze van sokkal jobb lenne a János pl.

Gondolom szeptembertől ott is nagyobb élet lesz...
madrin

Madrin,
Szuper, hogy kezdtek ti is hamarosan!

A rákszűrést addit meg tudod csináltatni (és persze a clamydiat is) a nőgyógyászodnál. De vigyázz, hogy a lelet jó legyen! Az én rákszűrésemet nem tudta elfogadni Dévisz, mert valahogy kevés volt az info, amit a nőgyogyim ráírt. Inkább kérdezd meg Déviszt, hogy minek kell rajta lennie, az a tuti.

Beus,
hogy vagy?
Képzeld, én ma teljesen meg vagyok bolondulva, egész nap eszem, mindegy mit... akármit eszem, akármilyen gyakran, mindig éhesnek érzem magam :( Eddig ez nem volt, lehet, h ma már idegesebb vagyok (kezdek picit izgulni, hogy mi lesz), talán ezért.

Rencsi,
nagyon jó szórakozást estére!!! :)
vjulcsi

Madrin, mehetsz a Jánosba is vérvételre. A Nyírő azért jó, mert oda nem kell visszamenni az eredményért, mert a Dévaiék elviszik, és egyből az anyagodhoz tudják tenni.

Julcsi, én is így vagyok pár napja, hogy állandóan éhes vagyok. Ma valahogy annyira nem is, de tegnap és tegnap előtt nagyon. :D

Bea
beus77

Renna!

Köszi! Holnap felhívom! :lol:

Ritu!

Nagyon sok szép szívecskét kívánok neked holnapra!
agnyes

Helló.

Csajocskák:az állandó éhség gyógyszer mellékhatás.Ez biztos!Szimba is megerősít ebben.De persze a mensis fájdalom is nagyon jó jel!!!

Ritu:hú,már itt tartasz.Hanyadik napon vagy?? Olyan mintha még most kezdtél volna.Holnapra DRUKK++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Reménykedtem benne,hogy szerdán találkozunk apánknál de akkor ez most nem így lesz. :cry: Egyébként nem teszteltem és mensi sincs.

Agnyes:na sikerült már időpontot kérned???
Katám?????????
bodzi:akkor mindjárt megnézem. :lol:
melánia

na sziasztok csajszik

Ma napközben haza jött a férjem, elmentünk bevásárolni, semmit nem emeltem, pakoltam, de olyan jó volt kicsit kimozdulni, már nagyon be voltam zsongva. Igaz most, hogy elmentem itthonról, -még akkor is, ha egy halom pénzt elköltöttünk-, de most éreztem, hogy milyen fáradt vagyok egész nap, ha dolgoznom kéne, szerintem egész nap ásitoznék meg dőlöngélnék.Utánna elmentünk vacsizni , aztán jöttünk haza.
Kocsival mentünk párom vezetett, persze szép lassan, óvatosan, meg hétfőn amúgy is megyek apánkhoz uh-ra, úgyhogy ennyi azért belefért. Kb összesen oda -vissza a bevásárlás meg az étterem max. 15 perc volt, Dévaihoz mire odaérek kb. 40 perc.

Az étterembe ahová elég sűrűn járunk a tulajdonosnak a barátnője is terhes 9 hetes, tök szupi, hogy most mindenki babát vár körülöttem, úgyhogy hajrá csajszik, nehogy lemaradjatok :wink:

julcsi
én is úgy voltam vele, hogy rengeteget ettem hiztam is a három hét alatt 3 kilót, csak ettem meg feküdtem. Mostmeg azt hittem, hogy várandós leszek úgyanúgy eszek mindent, sőt akartam is enni, régen mindig diétáztam, na mondom , majd , ha terhes leszek megeszek mindent-tudom, hogy nem ez a helyes táplálkozás, de mindegy :wink: -szóval mostmeg abszolút nem kivánok semmit, főleg nem édességet. Állandóan körül vagyok véve jobbnál jobb kajákkal édességekkel én meg csak úgy csipegetek, csak a gyümölcs esik jól. :lol:
chilike1

Meli akkor most mi van?? Kivárod a szerdát? Szerintem még talizhatunk akkor,ha a ET akkor lesz!De ezt nem tudjuk előre.Pedig én is nagyon kíváncsi vagyok rád,sajnálnám,ha ez kimaradna!

Chilike nem mondod,hogy ilyen ripsz-ropsz vásároltatok?? És még ettetek is :shock: ez igen! :lol:
Én nagyon bírok bóklászni,nézelődni,persze ha nincs tömeg... de most tudom más a helyzet,vigyázni kell!
ritu75

Beszéltem du-n Rencsivel! Olyan jó volt hallani a hangját!Csak mondta és mondta... :lol: Igyekszem megfogadni a tanácsát.
Holnap dobok neki egy sms-t a punctio után
ritu75

Ritu!Gondolunk Ràd holnap!!!! Kata merre vagy???

Kép
bodza2005

ès Te,Mucim??? :oops:

Kép
bodza2005

AlbiCsalàdka hogy vagytok?Pihengetsz Albikàm?Petike?Pusza

Kép
bodza2005

Bodzi! Melánia!
Nem tűntem el. Ment mindkettőtöknek privi!
Puszi

Kép

KépKép
ercsikati

Jó estét!

Csak bejelentkezek, hogy élek és virulok! Minden a legnagyobb rendben! Kittinek már jön a rágófoga is úgyhogy most egy cseppet nyűgösebb, de jól van! Apa másfél hét múlva elutazik Egyiptomba búvárkodni, mi rokonokhoz megyünk pár napra, úgyhogy nem fogok unatkozni.

Lelkesen és rendszeresen olvaslak benneteket de nem mindig tudok hozzászólni a témához, így csöndben hallgatok! :D

Mindenkinek nagyon-nagyon drukkolok! Ritunak a punkció, Vjulcsinak, Albinak, Beusnak, Melániának, Ercsikatinak a zebrás teszt, és mindeni másnak a kezdés, a stimuláció, az uh-on való szívdobogás és a problémamentes babavárás miatt!

(Akit kihagytam, attól töredelems elnézést kérek!)

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Jó sok minden történt mióta nem írtam. :roll:

Akikkel még nem "találkoztam" Beus (druszám), Ritu, Madrin, Titeket üdvözöllek!

Moncsi,
olvastam a naplód a hoxán, bár már nem írok oda soha , de bejelőltem kedvencnek.:))

Julcsi,
a kajálás tényleg progi hatás, úgyhogy ha nem akarsz plussz kilókat zöldségekkel tömd meg a pocid. Én még mindig azt fogyózom.Főleg, mert ott a baba is, aztán Apánktól kapsz a hízásért, tudod!!

Rita, neked megy a drukk holnapra, szép kis szivecskékkel gyere haza :)))

Mindenkinek puszi, megpróbálok holnap újra képbe kerülni, mert nem tudom mik az aktuális hírek.

Szerintetek , ha jövő héten telefonálok Apánknak, akkor már augusztusra kapok időpontot a folytatáshoz (mármint szabija után), vagy csak szeptember?
Tuti kell kenet miatt, lejárt beutalok miatt egy időpont, ugye?
Mert ha augusztus már busy, akkor lehet, hogy októberre csúszik a kezdés.
miciona

Moncsi, Chili! Drukk a szívdobogáshoz és köszönöm a rám gondolást. Chilike, a második trimeszter már nagyon jó, aggódás az marad, de az endorfin mindent el fog nyomni. Moncsi, szerintem is fokozatosan hagyd el a duphastont.

Vjulcsi és drága visszatérő Beus! Ezek a görcsök én szerintem nagyon jót jelentenek. Beus vasárnap aztán írj gyorsan, hogy mi is tudjunk örülni.

Ritu, Renna, Emerenc! Drukk a tüsző növekedéshez. Ritunak külön drukk a holnapi punkcióhoz.

ErcsiKati! Te mikor zebrásodsz?

Kittikém! Mikor mentek pontosan vissza? Gondolok rátok, kész csoda ez a fagyasztás és hogy utána minden ott folytatódik, mintha nem is hónapok vagy évek teltek volna el.

Rencsi, Gmelcsi! Pocak simi nektek és babáitoknak.

Csomee! Sok-sok erőt nektek, de látom, hogy napról-napra növekszik benned.

Bodza! Olyan édes vagy, ahogy írsz nekünk, mivelünk minden rendben. Azt az apróságot leszámítva, hogy Petike idegen csajoknak több puszit ad, mint nekem :)

Melánia! Nagyon szépen köszönjük drukkjaidat. Olyan szomorúság sugárzik a hozzászólásaidból. Nagyon örülök, hogy úgy döntöttetek, hogy folytatjátok. Még az is megfordult a fejemben, hogy ez a kényszer otthonlét kedvezni fog a babának.

Szimbáék! Számoljatok be hogy haladtok!

Többieknek pedig sok erőt kívánok a felkészüléshez.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Sziasztok!
Most kicsit kevesebbet jövök, de rendszeresen olvaslak benneteket természetesen!

Üdvözlöm az Újakat! és csak annyit tudok Nektek mondani, hogy jó helyen vagytok! Mind topik, mind orvos szempontból!

Hogy velem mi van? Hát most éppen várakozó üzemmódban vagyok! Nem keresek tüneteket, de azért megfigyeltem, hogy már kb. 2 napja néha-néha tompán elkezd fájni a hasam, és a ciciim még nem nőttek. Az előzőkben már ilyenkor fájt és már nagyobb is volt, de most ez eddig elmaradt! Holnap megyünk Bajára, halászléfőző-versenyre! Alig várom! Minden évben megyünk, és így lesz most is!

Albi!
Hogy mikor tesztelek zebrásat? Hát remélhetőleg jövő hét végén ha nem jön meg, akkor a következő 7en valamelyik reggel! Tudni fogtok róla nyugi! Bár most annyira nem vagyok biztos benne, hogy sikerült, ezért már lelkiekben készítem magam az inszemre. Hát ennyi! Te mikor mész Apánkhoz?

Melánia!
Örülök, hogy egyet értesz velem. Ígérem többet fogok írni ide, ha meg esetleg nem akkor Te biztos kapsz majd hírt! :)

Bodzi!
Tetszik a hozzáállásod. Azt hiszem én is így vagyok! Örülök, hogy egyet értünk! Azért nekem néha írhatsz Esztiről ám! Bár én az iwiw-en nyomon követem a kisasszony fejlődését! :) Remélem a kabalád szerencsét hoz!

Miciona!
A telefonálással kapcsolatban csak annyit tudok mondani, hogy próba szerencse! Hátha kapsz időpontot! Én a helyedben hívnám, és akkor tuti lenne időpont! :)

Tigrincs!
Felvettelek msn-re! :) Remélem rájöttél, hogy én vagyok! :) A kabalád Bodziéval együtt az ágyunk felett van! Remélem szerencsét hoztok, ha nem most, akkor majd a következő stimukor! Milyen volt a nyaralás? Mesélj valamit! Csajszikák hogy bírták az utazást?

Csomee!
Köszönöm, hogy gondolsz rám! :) Jó pihenést Nektek! És azért gyere majd sűrűn, hogy tudjunk rólad is, és hogy mindig képben legyél velünk kapcsolatban! :)

Puszi Mindenkinek!

Kép

KépKép
ercsikati

OOPS! Egy valaki kihagytam! - vagyis többet, de neki nagyon-nagyon szurkolok!

JULCSI!
Vigyázz magadra és szorítok 1000-rel! :) +++++++++++++
Gyere sűrűn és számolj be nekünk, hogy mi a helyzet veled! Mikor tesztelsz? ++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
ercsikati

jó reggelt lányok!!
NAgyon-nagyon köszönöm a drukkokat a tüszőkhöz, remélem kb. 1 óra mulva látom is az eredményét :)

Igaz én csak 3 napig (most reggelre már nem irt Vass doki szuri adagot a kontroll miatt) szúrtam magam, de nekem tudjátok mik vannak? Elég erős derék fájdalom, mozgás után (csak nyomok mindennap 35 perc szobabicajt, igy kis kalória égetés is van) még erősebb hasfeszulést. És ami a legfurább!!! EGÉSZ NAP ÁLLATI SZOMJAS VAGYOK!!!!! A kaja nem izgat, sőt fogytam -juhhééé- a három nap alatt 1 kilót!!!! De egész nap csak a folyadékon csüngök. Asszem 3-3,5 litert iszom meg. és ebben még nincs benne a kajával bevitt mennyiség....Ez nem gáz egy kicsit?? Hiszen még nincs is 40 fok!!!! Akkor aztán tutira intravénásan adnám magamnak a vizet :lol: :lol: Szóval eddig - ahogy ti szoktátok irni - kopp-kopp a nem hizás miatt. Igaz tegnap vettem észre először, hogy (bocsánat hogy ilyen nyiltan leirom) olyan mennyiségű nyák termelődésem van, mint még soha....

Chilike: drukk a szívhanghoz, barátnőm is mondta, hogy nincs annál szebb érzés (persze később lesz)!!!!

Ritu: remélem sikerül még összefutnunk a punkciód előtt!!! És bátorság, látod rencsi hangja már megnyugtatott. Tud valamit.... :)

NEm tudom Vass doki elküld e már vérvételbe, de már elfelejtettem melyik vérszivóhoz ne menjek :shock: Csak nem szaggatják szét a vénáimat!!! Amelyeket még a Holdról is lehet látni :D

Agnyes: felhivtad Vass dokit? Mikor mész hozzá?

Modrooka:
rég jártál itt...

nk valamit reggelizni, aztán fél óra mulva indulok az intézetbe...majd beszámolok mit találtunk!!!!
renna77

Renna!
Szorítok, hogy minden rendben legyen! Gyere majd! +++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
ercsikati

Végre bejelentkeztem a Vass dokihoz. 24-én megyek fél háromra. Jön valaki?
agnyes

Jó reggelt!

LÁnyok, köszönöm a sok drukkot! Nagyon aranyosak vagytok, és nagyon sokat jelent nekem, hogy így gondoltok rám.
Jól vagyok amúgy, a tegnapi, kicsit idegesebb reggel után olyan nyugalom szállt meg. Nagyon reménykedem benne, hogy sikerült most, mert úgy érzem, nagyon ideálisak voltak a körülmények, de akkor sem fogok kétségbeesni, ha nem. Igy is azt hiszem, nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hogy 8 fagyibaba vár ránk, úgy érzem ez6 hihetetlen eredmény és nagyon hálás vagyok érte. Szóval akármi lesz, minden rendben lesz :)

Katám,
Mostanában nagyon ritkán jössz :( Van valami oka?
Drukkolok neked! Remélem, hogy sikerülni fog most, de ha véletlenül mégsem, akkor jó a tudat, hogy ott van az inszem lehetősége. De azért nagyon remélem, hogy addig nem juttok már el! :)

Bodzikám,
Még nem is köszöntem meg, hogy elküdted a kabbalát! Még nem kaptam meg, viszont addig nem akarok tesztelni, míg nincs nálam. Valahonnal le kell lesnem a zerbracsíkokat :) És köszönöm előre is!
Te is olyan keveset jössz, ennyire lefoglal mostanában Eszti? És hogy van a leggyönyörűbb kislány?

Renna,
Én is nagyon szomjas voltam, és vagyok is, szerintem ez normális. Drukkolok neked, hogy gyönyörű szép petikéid legyenek!

Ritu,
Te már túl vagy a műtéten, remélem sok szívecske van a tenyeredben! :) Majd gyere és mesélj!

Moncsi, Chilike,
hogy vagytok? van valami új tünetetek?

Melcsi, Rencsi kismamik,
Hát ti? Jól eltűntetek... Rencsi milyen volt a tegnap este? Gondolom nagyon jó volt végre kimozdulni, barátokkal lenni...

Kitti,
Veled mi újság? Pihengetsz? Nem a héten voltál Apánknál?

Beus,
Hogy vagy? Mit csinálsz egész nap? Pihengetsz? Te mész autóval ide-oda, vagy azért azt még nem?

Szimbáék,
Mi újság, hol tartotok?

Comee,
Örülök, hogy jól vagy!

Albi,
Drukkok mennek neked is!

Hú, remélem nem hagytam ki senkit, ha mégis, elnézést kérek...
vjulcsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?