bodza
Áha, szóval fotó kell, na akkor mindjárt neki állok keresni...
Nemsokára jön haza a férjem és megigérte, hogy legurit fagyizni

, szokta mondani, hogy naa már alakulsz

-ezt az alakomra érti
Nagyon be vagyok zsongva, húú ma múszály kimozdulnom, mert úgy rám jött a mehetnék, hogy az csak na. Nem is tudom hányadik hete vagyok már itthon, ami persze nem érdekel, ha a babákról van szó, csak most érzem, hogy már nagyon kell a lelkivilágomnak, hogy egy kicsit kimozduljak.
Igy is olyan car, hogy állandóan tréningbe meg polóba vagyok, alig várom már, hogy hordhassak kis divatos kismami rucikat,-nem farmer kertésznadrágra gondolok-

hanem most pont olyan jó a divat, jó kis tunikákat meg rucikat lehet látni(én csak az újságokban látom egyenlőre) szóval lehet befűtőm a családot jövő héten menjünk el shoppingolni-végre most nem kell majd behúzni a hasam , kinyomni a mellem, ha próbálok egy ruhát,
ritu
húú én azt hittem csak nekem vannak fura dolgaim,-például, hoy már fel tudom venni a lábammal a leesett cuccokat,

, mindent leejtek, de nem akarok hajolgatni, szóval kellett valami megoldás

de te leköröztél
beus
Nem , nem éreztem. Fájdogált a hasam, és mivel előtte már háromszor voltam lombikon, igy már kezdtem azon gondolkozni, hogy lehet, hogy más megoldást kell keresnem, mert nem ez az én utam._nálunk nincsenek szervi problémák, elméletileg természetes úton is lehetne gyerekünk, sőt voltam is terhes spontán, szóval kezdtem olyan reményvesztett lenni-amikor beszéltem a következő terveimről a férjemnek-ez még a teszt előtt volt-kérdezte, hogy akkor mi lesz ezekkel a gyerekekkel

, azt hittem csak vigasztalni akar, de úgy tűnik ő már érezte előre, hogy sikerült-mindent megérez, mindig-szóval nagyon meglepődtem amikor szuper pozitiv lett a tesztem, majd kiugrottam a bőrömből, soha azelőtt nem volt még pozitiv tesztem.Szóval attól kezdve kezdtem kicsit megnyugodni. Én nem használtam Ovitrellt, és még a teszt előtt is amikor jöttek ezek a depis gondolatok, akkor is próbáltam mindig elterelni a figyelmemet és pozitivan hozzáállni a kérdéshez. A teszt után beszéltem rencsikémmel, azóta próbállok koncentrállni a dolgokra, igaz az ellazulás még nem teljesen megy, de úgy tűnik, hogy igy is műkődik a dolog, csak erősen, de lazán, nem görcsösen kell akarni.
julcsi
Szerintem csak előre kell tekinteni, ne foglalkozz azzal, hogy a múltban mi volt, az a lényeg, hogy most mi van és most tuti oké minden