Szimba,
Mézga Géza sem nyitotta ki soha az ablakot

)))))
Remélem sikerül kezdenetek! Cisztátalanítás
Bár egy kicsit önző vagyok és annak sem lennék ellenére, ha szeptemberben együtt kezdenék, és végre találkoznék Szimba familyvel
Renna,
én is stimu alatt fogytam, aztán a beülti után jött a fekete leves, a sok fekvés , éhség és visszajött kamatostól ami előtte lement.
Kata,
kicsit szomorkásnak érezlek, remélem tudsz pihenni és visszatér a lelkes Kata, aki mindenkinek szerencsét hoz.
Julcsi,
már nagyon a hajrában vagy!!
Napok kérdése és kiderül , hogy ott egy baba.
Rencsi,
jó érzés lehet, hogy mindenki a pocidat csodálja, bízom benne, hogy hamarosan átéljük mi is ezt. Egyenlőre én még azon dolgozom, hogy ne lássa senki a pocim, szóval nem is poci ez most még, hanem úszógumi
Nagyon klassz lenne, ha letudnátok menni Tiszafüredre, tényleg olyan szép, majd meglátod!
Képzeld kiderült, hogy férjecske egyik unokatesója is agykontrolozik. Csak sajna nem sokat tudunk vele talizni.
Rita,
gratulálok a 3 petihez!
Szorítok, hogy szépen meg is termékenyüljenek!
Albi,
Azon gondolkodtam, hogy a babák végülis Petike iker tesói nem??
Vagy nagyon hülye vagyok?
Ha Petikét vesszük, akkor nagyon kis édes babák lesznek.
Bodzi,
te is egy éjjeli bagoly vagy, Albival együtt:)))))
Nagyon ari vagy, hogy még írtál éjszaka:))
Nem is tudom , hogy honnan van ennyi energiád??
Melánia,
Az jutott eszembe, nekem is ,amit azt hiszem Albi írt(

), hogy talán jól is jöhet egy kis pihi, hogy nem kell dolgozni. Én végig ezt érzem, csak nem tudom megoldani. Persze, ha idegeskednék, hogy mikor lesz újra munka az nem jó, de ez a rohanás sem. Nincs egy napom sem amikor csak úgy otthon lennék. Mindig azt mondogatom, majd ha jön a baba, közben meg azt érzem így nem tud jön, ha állandóan pörgünk.