A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Tegnap is laptetü, ma is laptetü... :D
vjulcsi

Kata kérdezted, hogy mikor tesztelek...
Tegnap még úgy gondoltam, hogy vasárnap, de most már nem tudom...
Mindenképpen megvárom Bodzi kabaláját :) Igazából Vass doki azt mondta, hogy beülti után 2 héttel teszteljek, az jövő szerda. Lehet, hogy megvárom, már csak azért is, mert olyan sűrűn járok pisilni, hogy lehet, hogy a vasárnapi még nem tudná kimutatni...
vjulcsi

Sziasztok.

Itt vagyok de még nem kaptam Ritutól sms-t.Pedig nagyon VÁROM MÁR!!!

Katám:privit megkaptam tegnap,válaszoltam rá!!! És teljes mértékben megértelek!!!
De azért gyere és számolj be nekünk néha legalább.Ti is főztök a versenyen?

Albikám:szomorúan írok. :cry: Hát hol így hol úgy.De úgy érzem pedig,hogy már túl tettem magam az elöző kudarcon.Inkább ezért a mensi késésért aggódom.Nincs második csíkom ma sem.Csak az a nyavalyás szellem csík.Szerdán kéne mennünk apánkhoz.És már el is terveztük,hogy elötte nap Balcsin leszünk.De így aggódom,hogy hogy megyek kenetre ha megjön.Sehogy.Akkor másik időpontot kell kérnem majd.
Drukk nektek továbbra is és RAGI++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
vjulcsi:RAGI+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Rencsi:hú,szerintem az csak jó ha sok folyadékot iszol.Bár nekem nem volt ilyen "mellékhatásom" de ez csak jó!!!
bodzim:egy vallomással tartozom.Még meg sem néztem a receptedet.Megyek és megnézem.Cup-cup.Esztinek is.
melánia

Na ismét ragyogok!!! Már melózom egy órája.

Igazából jó hirek, Vass doki szépen nyugtázta, hogy na jol van, lesz itt tüsző, növögetnek, néhányat lemért láttam, de nem mondott róluk semmit, se fej ingatás se semmi. Szóval hgoy még az elején vagyunk de jol alakulnak a dolgok. Mondom azt érzem, mert nagyon szokott fájni a hasam. Azt mondja ezt elhiszin, mert szépen dogloznak a hormonok :)

Kicsit azert félve mentem be, mert volt elottem egy lány (nem tudom hogy hivtak) és neki sajna nem jott be eddig a stimu, nem nagyon indult el neki, ha jol ertettem. Szoval én fél órás késéssel mentem be... és utanam még volt egy pár, meg egy lány. Esetleg kozuletek valaki? :)

Apátoknal full volt a váró!!! Alig lehetett bemenni!!!
Ritu, sajnos nem láttalak, pedig keresgéltelek nem nagyon feltunoen...

Kata, köszi, látom te vagy itt a kis szerencse csillag :)

Szóval tovább mehet a gonal-F, holnap meg vasáűrnap már csak 75 egységet kapok, és a closty is csak két napig megy még . Aztán leáll. és vasarnap estére kaptam valami O betus szurit, egy adag, 11 000-et fizettem érte!!!!!! Gyorsan bele olvastam a tájékoztatóba, és ha jol ertelemztem, leállitja a tüszőrepedést elősegitő hormonokat. És hétfőn reggel irány a Nyírő vérvételre...Na most akkor kihez is TILOS menni?????
És akkor délutan vissza megyek, hogy akkor hogyan is tovább....
renna77

Madrin: miért mennél a rákszűrés miatt másik dokihoz? :shock: Ha Dévisznek kell, meg fogja csinálni. Tudom, vannak olyan intézmények, ahol a dokik úgy érzik, hogy a lombik mellett leszakadna a kezük, ha kenetet vennének, vagy éppen rákszűrést csinálnának, ezért (meg hogy munkát adjanak egymásnak) elküldözgetik a pácienseket a kedves kollégáikhoz. :evil: Mivel ezek a dolgok a "szakma" alapját jelentik, még csak azt sem mondhatják, hogy ez nem a szakterületük. Amióta először beléptünk Déviszhez, nem volt szükség arra, hogy egy másik dokihoz elmenjünk. Mindegy, hogy "csak" egy egyszerű vizsgálatról, vagy éppen műtétről van szó, ő elvégzi. Ahogy írtad, aug. végére kaptál időpontot. Akkor - ha kell - megcsinálja a rákszűrést, egyúttal megcsinálja a Clamydia-szűrést és vesz kenetet is. Ha valamilyen beutaló kell (hormon, vérkép, Aids, Hepa...), azt is a kezedbe fogja nyomni, ha kedden nem tette meg. Persze vannak olyan esetek, amikor más jellegű betegség miatt egy másik szakorvostól kell papírt kérni, de arra a legkevésbé sincs szükség, hogy egy másik nőgyogyihoz elmenj.

Renna: ilyenkor rengeteget kell inni, legalább ezt könnyen be tudod tartani. :D A mozgás is fontos, meg a husi is. Ami a szobabiciklit illeti, nálunk nem vált be. Napi két órányi(!) intenzív tekerés kevesebbet ért, mint fél óra futás. Ez tapasztalat.
Várjuk a mai UH eredményét! 8)

Miciona: ha a vörösök csak szept. közepén "támadnak", akkor nem kell sietni, ha viszont szept. elején már indulnotok kéne, akkor ne tétovázz és akár már ma telefonálj egy aug. végi időpöttyért! 8)

Nálunk egyelőre még semmi, de max. hétfőn kiderül, hogy indulhatunk-e. Cisztaparám van... :roll:

Drukk a szurizgató és a már pihengető sorstársaknak is! 8)
szimba

Renna: egy szakálas, alkesz kinézetű muki és egy nagyon fiatal, szőkített csibe az, akit feltétlenül el kell kerülni. Ha van valaki más, veszélyes pióca is, a többiek majd kijavítanak. :)

Gondolom, az O-betűs szer az Orgalutran, ami lényegében ugyanaz, mint a Cetrotide. (Mi az egyszerűség kedvéért csak orangutánnak hívjuk. :) ) A másik O-betűs az Ovitrelle lenne, de azt még nem kaphatod, túl korai lenne és nem is ennyibe kerül.
szimba

Sziasztok,

Renna,
gyere majd a hírekkel!!!

Julcsikám,
köszi nagyon jó volt az este, olyan jó volt egy kicsit kimozdulni. Ja és persze mindeki azzal fogadott,hogy húúúúúú mekkora hasam van. Pedig még mindig nem híztam akezdő súlyomhoz képest.
Ezt a hozzáállást szeretem :D :D :D :D :D :D :D én a punkció után két héttel teszeltem először. Nekem is a pisiléssel voltak félelmeim, mert kb 4-5x mentem, de így is látszott.....
Pocak hogy van? Fáj még?
nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Albika,
nagyon ritkán írtok :cry:Petike mellett tudsz piheni?
mennek a drukkok++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ágnes,
de jó, most már van mit várnod :wink:

Meli, jól vagy már?

Micike,
a szálloda gyönyörű, most gyűjtünk, hátha mi is el tudunk menni 2-3 napra. szerintem gyorsan kérj időpontot.

Kitti, mit mondott Dévai?

Chilikém,
drága merre vagy? azért pihengess sokat, az ikrekre nagyon vigyázz! :D

Többiek merre vagytok?

Kép
rencsi79

Kép
Ritu,ezt most külön neked küldöm.Elvégre nagyon tetszett neked és hátha szerencsét hoz!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melánia 2009.07.10 11:05-kor.

Kép
Kép
melánia

mire megszültem a levelet, addigra már megint egy csomó minden nem aktuális.... :cry: lassan írok úgy látszik

Kép
rencsi79

Rencsi:egyre jobban vagyok ami a megfázást illeti.És ti????
szimba:akkor hétfőre mennek a drukkok nektek is!!! :lol:

Kép
Kép
melánia

rencsi:mire gondolsz,hogy már nem aktuális??? :roll:

Kép
Kép
melánia

Melikém,
pl: Renna leírta, hogy mi a volt a uh-on. Írt Szimba is......

Mi meg vagyunk, tegnap még a kártyaparti előtt beugrott róka koma látogatóba, de már úgy jön mintha haza jönne, meg sem lepődök, ha futnom kell. szerencsére azért egyre ritkábban teszi tiszteletét..... :wink: ja és egyre kényelmetlenebb az alvás, de ezek édes problémák persze....
Egy napra mentek a Balcsira?

Kép
rencsi79

Julcsika! Várd meg feltétlenül! :wink: :wink: :wink:
Cukorság vagy!!!!!+++++++++++++

Meli! Na? Tecccik a recipe?

Rencsi! Te megkapod, amiket küldök???

Szimbáék! CISZTAŰZŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!!!!!!!!!! Itt repül!!!!!!!!!!
Kezdéshez minden jó körülményt teremtőőőőőőőőőőőő már megy is fénypostával Felétek!++++++++++++++++++++++++
Ha elkezditek és szeretnétek, küldök kabalát, h Baba legyen a vége. Tudod, akkor már csak rajtam múlik. ;-)
Eddig bejött mindenkinek. :D

Katásom! KÖSZI!!!! Igen, kevesebbet tudok jönni, de igyekszem. :oops: Drukkkkkkkkkkkkkhegyek!!!!!!!!!!++++++++++

Albika! Édesség vagy Te is nagyon! Úgy szorítok!!! Kis cuki fagyikák, jó erősek, lehet, h még egy kisfiú...??? :oops:

Kép
bodza2005

Rencsi,
de jó, hogy jöttél! :) Örülök, hogy jó volt a tegnap estéd, és irigy-irgy a pocira :)
Hát én ma vagyok punkció után 2 héttel. De mivel van egy olyan érzésem, hogy nekem utro és duphaston mellett is lehet, h megjön (és ennek ma vagy holnap lenne a napja), inkább várok még. Annyira de annyira nem szeretem a negatív teszteket.

A pocim továbbra is mensisen fáj, de nagyon tompán, szerencsére olyan kis görcsöm azóta nem volt, mint tegnap reggel. De azért érzem a hasam folyamatosan, illetve néha belenyilalgat a petefészkembe.
A cicim fájdogál, de ezt már ismerem, ez a hormonok hatása, inszemnél is volt.

Neked voltak tüneteid már akkor, amikor teszeltél?

Szimba,
Nagy drukk nektek hétfőre!!! Miért van cisztaparád? Van valami jele? Ne haragudj, de valahogy nem vagyok képbe, lehet, hogy már említetted...
vjulcsi

Bodzikáááám :)
De jó, hogy jöttél!
Megvárom feltétlenül! :)

Arra nem válaszoltál, hogy csodababa Eszti hogy van?
vjulcsi

bodzim:megnéztem!!! Szuper!!! Biztos finni is.Csak egy valamit nem találtam meg.Méghozzá:milyen húsból készíted???

Kép
Kép
melánia

Vjulcsi: jaj elfelejtettem, végre valaki, aki szintén kifogyasztotta a kútból a vizet, nem csak én :lol: . Már ma is tul vagyok 1,5 liter folyadékon!!!! Őrüólet, de legalabb nem a hűtőt falom fel :lol:

szimba: Hát nekem azért ugy latszik a szobabicaj is hasznal, mert Iron nem csóválgatta a fejét...szóval én folytatom, mega napi 30-40 perc sétát is...de azert koszike...ja, fentebb leirtam az uhus eredményt....az, hogy nem kaptam rosszat, nekem jó hir :) köszi az infót a vérszivókról!!!! Ja igen, az a szuri, amit irtál.... hát a husit is könnyu lesz betartani, ma ismet halat eszek!!! És már össze irtam jovoheten minden nap hust hussaleszek majd ebédre meg vacsira is!!! Persze marhát, sertést meg pulykat...

rencsi: nem, baj, de legalabb már választ is kaptál a kérdéseidre :) , te ezt a rókát seggbe kéne már rúgni hgoy tanuljon meg repülni!!!

ritu: gyere és mond el mi volt!!!!!

[/b]
renna77

Julcsikám,
igazából ami volt, az sok pisilés, cicifeszülés és nagyon kívántam a levest....időnként nagyon enyhe hányinger, de ez annyira változó, szerintem nálam minden sokkal jobban jelentkezett, (pl később a hányás) így nem hiszem, hogy ez mérvadó....akkor várd meg ezt a két napot, de ha mégis megjönne( NEM FOG!!!!), akkor csak arra gondolj, hogy 8 tündibündi fagyibébi vár rád!!!!

Kép
rencsi79

Bodza drága,
írtam neked amikor megkaptam maileket, azóta nem jött semm, de megnézem, lehet, hogy betelt a postaládám....

Renna,
ha legközelebb jön, megmondom neki, hogy seggbe lesz rúgva! :wink: :D :D :D
Én min 4 liter vizet ittam, Domiapu teljesen kész volt, hogy mennyire nyomatom, szegény 2 naponta hozhatta az újabb kartont... :oops: ja és elkezdtem szépen fogyni, de aztán az előírt brutál húsmennyiségtől, meg hízni....

Kép
rencsi79

Kaptam sms-t Ritutól.De még a felhatalmazásra várok hogy elmondhatom-e én vagy ő szeretné. :lol:

Kép
Kép
melánia

Engedélyt megkaptam.
Még álmos a drága.Ritu kezébe 3szivecske van rajzolva!!!!! :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melánia 2009.07.10 11:56-kor.

Kép
Kép
melánia

rencsi, na nálam is ez van!!! Hogy miota szuirom magam fogytam!!!! De azért remélem a hustol nem hizok, ebben az evben adtam le 10 kilot nem akarnam vissza szedni. Igyekszem a hust is inkabb valami salival enni!!!!

Melánia, remélem szabad utat kapsz az info kozlésben!!!!
renna77

Meli bébi, megelőztél, amíg írtam Ritusnak, már hoztad is a jóhírt! :D

Kép
rencsi79

rencsi:hát már tülkön ültem. :oops: Siettem ám.

Kép
Kép
melánia

Ritunak: Kép

Kép
Kép
melánia

[quote="bodza2005"]. írta:bodza2005..már megy is fénypostával Felétek!++++++++++++++++++++++++

Jaj, elfelejtettem időben kinyitni az ablakot... :( :)

Köszönjük a drukkokat! A kabalát megrendeljük, ahogy sikerül elindulnunk. :D

Julcsi: azt hiszem, nem maradtál le semmiről. A tüszővel alapvetően 3 dolog történhet: megreped, felszívódik, vagy pedig cisztává alakul. A legutóbbi UH eredménye alapján ebben a ciklusban nem volt tüszőrepedés, ezért a legnagyobb tüszőnek az átlagosnál nagyobb esélye van cisztává alakulni. Drukkoljatok, hogy ne így legyen! 8)
szimba

Szimba,
drukkolok, hogy ne legyen ciszta!!!
vjulcsi

Szimba,
Mézga Géza sem nyitotta ki soha az ablakot :))))))
Remélem sikerül kezdenetek! Cisztátalanítás :wink:
Bár egy kicsit önző vagyok és annak sem lennék ellenére, ha szeptemberben együtt kezdenék, és végre találkoznék Szimba familyvel :)

Renna,
én is stimu alatt fogytam, aztán a beülti után jött a fekete leves, a sok fekvés , éhség és visszajött kamatostól ami előtte lement.

Kata,
kicsit szomorkásnak érezlek, remélem tudsz pihenni és visszatér a lelkes Kata, aki mindenkinek szerencsét hoz.

Julcsi,
már nagyon a hajrában vagy!!
Napok kérdése és kiderül , hogy ott egy baba.

Rencsi,
jó érzés lehet, hogy mindenki a pocidat csodálja, bízom benne, hogy hamarosan átéljük mi is ezt. Egyenlőre én még azon dolgozom, hogy ne lássa senki a pocim, szóval nem is poci ez most még, hanem úszógumi :oops:
Nagyon klassz lenne, ha letudnátok menni Tiszafüredre, tényleg olyan szép, majd meglátod!
Képzeld kiderült, hogy férjecske egyik unokatesója is agykontrolozik. Csak sajna nem sokat tudunk vele talizni.

Rita,
gratulálok a 3 petihez!
Szorítok, hogy szépen meg is termékenyüljenek!

Albi,
Azon gondolkodtam, hogy a babák végülis Petike iker tesói nem??
Vagy nagyon hülye vagyok?
Ha Petikét vesszük, akkor nagyon kis édes babák lesznek.

Bodzi,
te is egy éjjeli bagoly vagy, Albival együtt:)))))
Nagyon ari vagy, hogy még írtál éjszaka:))
Nem is tudom , hogy honnan van ennyi energiád??

Melánia,
Az jutott eszembe, nekem is ,amit azt hiszem Albi írt( :roll: ), hogy talán jól is jöhet egy kis pihi, hogy nem kell dolgozni. Én végig ezt érzem, csak nem tudom megoldani. Persze, ha idegeskednék, hogy mikor lesz újra munka az nem jó, de ez a rohanás sem. Nincs egy napom sem amikor csak úgy otthon lennék. Mindig azt mondogatom, majd ha jön a baba, közben meg azt érzem így nem tud jön, ha állandóan pörgünk.
miciona

Lányok, Fiúk!!!!

Tudok agykontrolozni 8) 8) 8)

Megvan már az augusztusi beóm.
23-ig szabi, aztán az utcsó héten mikor kezd Apánk is minden nap dolgozom kivéve péntek.
Arra gondoltam akkor lenne jó menni, ha nem akarok cserélni.
És mit kaptam aug. 28 ,péntek 11 óra!!!
Bejött!!!
Rencsikém, ez már kicsit tudás , ugye :wink: :lol: :lol: :lol:
miciona

húú csajok, de lemaradtam, pedig csak tegnap este meg ma délelőtt nem tudtam jönni :lol:

rencsikém
Hát nagyon jó lehet büszkének lenni a pocidra én is az vagyok, az enyémre, habár az enyém még nem olyan összefüggő kerekpoci inkább csak alul gömbölyödik. :lol:

ritu
Gratula! Nagyon ügyike voltál :wink:

ágnyes
Jaj, de örülök, hogy meg van az időpontod, meg persze micionának is, nagyon ügyik vagytok csajok, addig meg lazuljatok ... 8)

csomee
De szupi, hogy itt vagy te is-vagy az tegnap volt-na mindegy, örülök neked. :lol: Na akkor a férjecskéd kiszellőzteti a fejét a gyönyörű vörös tengerben és mire hazaér, rádveti magát, csak úgy potyognak majd az utódok :lol: :lol:
Tényleg azt olvastam múltkor, hogy "hosszabb" találka után jobban egymásra találnak a sejtecskék, szóval még akármi lehet :wink:

Képzeljétek , annyira vártam már , hogy egy kicsi valamilyen tünetem legyen ami összehozható a terhességgel, hogy úgylátszik sikerült "bevonzanom" egy elég erős émelygést reggel, nem is birtam enni, azt hittem mindjárt kidobom a taccsot , de végül semmi nem történt elmúlt, aztán egy fél órája megint visszajött. ha eszem kicsit elmúllik, de hát ki tud ilyenkor enni, amikor épp hányingere van. Persze mondanom se kell , annyira hüle vagyok, hogy még "igy sem hiszem el" , hogy ez kismami tünet. :lol:
Mindegy győzködöm magam, hogy igazi kismami vagyok már két csöppséggel a pocimban és nagyon készülök a hétfői uh-ra, úgyhogy drukkoljatok , ahogy szoktatok, ez még mindig segitett.

Na visszaolvasok, aztán jövök még

Ja julcsi drága
Szerintem is, ha kibirod akkor várhatsz még a teszttel, ahbár én is beülti utáni 13.napon csináltam és megfigyeltem, hogy átlagba másfél óránként mentem pisilni, de a teszt igy is kimutatta!
Érdekes, hogy amióta nem kapom a gyógyszereket, csak elevitet kapok reggel este meg folsavat,ja meg persze az utroghestrant, meg reggel egy progi injekciót-hú most látom, hogy azért igy is kapok , de nem annyit mint ezelőtt, szóval most azért kevesebbet kell pisilnem, na nem panaszkodom, most is kell, vagy lehet, hogy már hozzászoktam? :wink:
chilike1

Miciona,
Szuper, hogy igy beagykontrolloztad magadnak az időpontot! Ügyes vagy nagyon! :)
Hajrá szeptemberi lombik!

Chilike,
Igen, én is kb. másfél óránként járok, de azért éjjel nem, csak 1-2x, de akkor sem telik el 3 óránál több kettő között. Na majd meglátjuk, minden Bodzi kabalájától függ :)
Örülök, hogy van tüneted, de most már ez nyugtasson meg! :)
vjulcsi

Sziasztok!

Jóóó sokat írtatok ma! :D

Chilike, hajrá kismami tünetek, és hétfői UH!! :D

Ritu, gratula a 3 szivecskéhez!!!! Megy a randisugi a megtermékenyüléshez! +++++++++++++++++

Renna, mennek a tüszőnövesztők!!!

Julcsi, ne izgulj! Zebrás lesz az a teszt! :wink: Drukkolok nagyon, remélem együtt fogunk babásodni! :D +++++++++++++++++++

Albi, mennek a ragasztók Neked is! +++++++++++++++

Miciona, nagyon ügyi vagy!!!! Hajrá aug. 28.!!! :D

Szimbáék, ne aggódjatok a ciszta miatt! Küldök én is Nektek cisztaűzőket!!!! ++++++++++++++++++++++

Melánia, semmit nem változik azóta sem a teszt? Próbáltál másik típust is? Nagyon drukkolok, hogy baba legyen a dologban!! +++++++++++++

Rencsi, sajnálom a rókakoma látogatását. Küldök űzőket!!! +++++++++++++

Bea
beus77

Köszönöm mindenkinek! :lol:
Gyorsan írok megyek pihenni,hosszú volt a nap ,nemrég értünk haza! :? :shock:
Őrület ami ma a váróban volt!
Rencsi az sms-ed nagyon jólesett!Köszike! :lol:
Meli a tiéd is!Sokat segített a bizakodásotok!
Kis tündér vagy,olyan mint a figuráid! :lol:
Pusszantás!!
Holnap reggel telefon-aztán írok,mi a fejlemény.Remélem szépen egymásra találnak-osztódnak..
ritu75

Renna
Én is kerestelek,de gondolom fent várakoztál.Remélem szépen növögetnek a tüszőid,ügyes legyél!
Mikor mész legközelebb uh-ra?Hétfőn?
ritu75

Ritu,
Drukkolok holnapra, hogy szépen megtermékenyüljenek a petécskéid!!! :)
Pussz

Beus,
Arról nem írtál, te hogy vagy?
vjulcsi

itt vagyok ám csajok és olvaslak titeket, csak olyan furin érzem magam.
Olyan érdekes ez,ha most nem tudnám, hogy várandós vagyok nem jönnék rá a tünetekből, mert nem ilyennek képzeltem.
Olyan gyenge vagyok, kedvetlen, erőtlen, az előbb csináltam finom szendvicset magamnak, tonhalasat, csirával, salátával, sajttal , paprika-paradicsom, tök jól nézett ki, azt hittem majd jól befalom az egészet, közben meg nem birtam megenni, mert rájöttem, hogy nem is kivánom, meg annyira nem is esik jól. :roll:
Biztos mindenkinél másképp van, nálam ezekszerint igy igazodik a szervezetem a másállapothoz. Persze sokkal jobb, mintha egész nap émelyegnék meg hánynék(már bocsi), de olyan fura, nem ilyennek képzeltem.

julcsi drága, te hogy érzed magad? Eldöntötted mikor tesztelsz? Mikor ér oda a kabalád?

Ritu
Pihengessél ma holnap meg gyere mesélni, mi a tényállás? :wink:

renna
a hústól nem lehet hizni csak a körettől, úgyhogy egyél nyugodtan :lol:
chilike1

Sziasztok!

Reggel tény, hogy nagyon sokan voltak.Ennyien talán még nem is voltunk.
Ritu sejtem ki vagy.. :wink: Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen veled. Piros kardigán volt rajtad?

Renna, te jöttél le Vass dokitól egyszer, hogy csak ki mész levegőzni? Ági kérdezte, ilyen hamar végzett?

Julcsi: nagyon drukkolok Neked!
Kata:+++++++++++

Sajnos nagyon rossz hírrel kellett haza térnem, a baktériumok eltűntek, hurrá! a petéim nem nőttek meg túlzottan, Apánk mondta, hogy nem tud velük mit csinálni, megnőtt a miómám is (jó indulatú daganat) a hormonoktól, útban is van már, műtét. Telefonált a Jánosba, beszélt egy dokival, időpont stb. De ha már úgyis így benne leszek még egy vizsgálat, polip gyanú. Színtén a hormonok hatásától alakulhat ki. Eddig nem volt..
Devai doki nagyon emberi volt és kedves, Ágikával együtt.Meg is hatodtam rendesen...

Jó hír: Szeptemberben folytathatom....Újabb remény....nem adom fel, majd csak fog bennem élet is fejlődni.... :D

Mindenkinek drukkkkk!!!!
emerenc

Ritu!

Drukk holnapra, hogy szépen osztódjanak a kicsikék!

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers
agnyes

Emerenc!

A műtét mindent megold és a szeptember már mindjárt itt van. Majd együtt megyünk! :wink:
agnyes

Valaki írja meg nekem, hogy mit bénázok a vonalzómmal! :oops: :oops: :oops:

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers
agnyes

emerenc: igen, ez voltam én :) , annyira befülledt fennt a levegő azt hittem megfulladok, ráadásul VAss doki később jött, és még előttem volt egy lány... Te melyik voltál??? Annyira sokan voltatok nem mertem csak sutyiban vizsgálódni :D

ritu, hát gratula, tul vagy rajta és nagy drukk holnapra!!!!! sajnálom hogy nem tudtunk összefutni, de hétfőn nekem csak délutan 2-re kell mennem, eddigre Iron lehivja a nyirőből az eredményemet. De kivettem a hetfot szabira nincs értelme egész nap rohangálnom a kórház-munkahely-intézet között...

miciona, én is ettől félek, hogy akkor meg visszamásznak a most leadott kilók!!!! De azért bizom benne odafigyeléssel csak nem jon vissza mind a tiz kilóóó!!!!

beus, igen, köszönöm, a ti tüszőnövekedés küldésektől ma egész nap fájt a hasam!!!!!

Én ma kb. 4 kilo hust vettem :lol: :lol: :lol: , és ez leeht jövöheten el is fogy....hát igen, kell a húslevesbe, a meggymártáshoz, sütni, stb..szóval a babáért mindent!!!!! lassan már a tejeskávéhoz is hust fogok enni :lol:

Mindenkinek szép hétvégét!!!! És mennek a drukkok, tapadókorongok, stb mindenkinek akiknek szuksége van rájuk!!!!
renna77

Albikám! Petikéd nem semmi kis nőcsábász. :lol: :lol: :lol:

Édes Julcsim! Jaj, nagyon tündéri, köszönöm!!!!! :D :D

Meli! Szóval tecccik? Örülök! Marha (comb) pl., de vadból is isteni.
Ezek a figurák és rajzok, szuperek! :D

Rencsibébi! Igen, már látom, hogy írtál. Cuppogtatlak!!! Pocit is! :D

Szimbafiú! Várom, h leadjátok a rendelést!!!! :wink: :wink:

Micike! Ez a Mézga Géza duma. :lol: :lol: :lol:
Csak így tovább a programozásban!!!! :wink:

Ritu! Drukkkkkkkkkkk holnapra!!!+++++++++

Emerenc! Istenkém, nagyon sajnálom!!! Minden 1xre... Legyél túl a nehézségeken hamar és szépen készülj fel a jó kis szeptemberre!!! Persze, hogy így lesz, egy édes kisBabád lesz hamarosan!!!!
A két kabalamalacka (Kata és én) is beveti majd magát a cél érdekében. :wink: :wink:

Julcsika!+++++++++++++
Csigum!++++++++++++++
Beus!+++++++++++++++
és persze mindenkinek, akinek inge++++++++++++++++

Most nem írok éjjel, ha nem baj :lol: , mert igen álmos vagyok. :roll:
DE: Tényleg mindenkinek cupppp és nagy drukkkkkkkkkkk++++++++++++++++++++
Lyó éjt Lánykák és Fiúkák! :D

Kép
bodza2005

Szimba, hozzád fordulok,vagy a többiekhez is akiknek kellett ezt az orgalutran szurit beadni. a tájékoztatón azt irjak lehetőleg combba kell adni. Én azt gondoltam ezt is a hasba..akkor most hova adjam be???? Mondjuk most néztem meg hgoy ebben mennyi anyag van, és hat igen, ennek beadása kicsit több idot fog igenybe venni.

Köszi az infot!!!!
renna77

Köszönöm a drukkokat ErcsiKati, Beus, VJulcsi, Rencsi, Bodza, Miciona, Agnyes, Melánia! Viszont drukkok mennek ErcsiKatinak és VJulcsinak a pozitív teszthez, Beusnak vasárnaphoz. Rencsinek, Melcsinek, Chilinek, Moncsinak pocak simi. Bodzának és Tündérkéjének távpuszi. Micionanak és Agnyesnek sok-sok erőt a közeli kezdéshez. Miciona, bizony igazad van, a két kis visszakapott embrió Petike ikertestvérei, csak számukra majdnem két évre megdermedt az idő.

Kedves kis Emerenc! Az ilyen méhműtétek lelkileg nagyon rosszkor jönnek, mert az ember végre el akarja kezdeni a programot, de a valóságban nagyon megnövelik a megtapadás esélyét. Nekem UH-n sose láttak semmit, csak méhtükrözésen derült ki, hogy összenövésem van, ez már a 4. lombik után volt és csúsztam egy évet, de ha nem műti meg Vass doki nem tudtam volna kihordani Petikét. Majd meglátod mikor puszilgatod a Kisbabádat, hogy ez a sok várakozás mind-mind feledésbe merül.

Renna! Tüszőnövesztő drukkok mennek.

Rituka! Ügyes legyen a 3 picinyke embrikéd!

Chili! Amikor a legerősebb a hányinger egyél egy kis kekszet, gyömbéreset vagy sima háztartásit. Nekem az ágyam mellett is volt.

Szimba! Kívánom ne legyen igazad ciszta ügyben és kezdhessetek.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Agnyes! A vonalzódba csak az első img-től a második img utasításig lévő részt másold be.

Megpróbálom megmutatni, de vigyázz, mert a []-k elől vedd ki a / jeleket azokat pirossal jelölöm:

/[img/]http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/4;10750;443/st/20090724/e/1.+konzi/dt/-1/k/8609/event.png/[/img/]

Az eredmény:

Kép

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Jó reggelt mindenkinek!

Ma egy kicsit depis hangulatban vagyok, alig várom már a hétfőt, hogy hozzam a szivdobbanásos képecskét nektek.
De ugyanakkor meg tele vagyok aggodalommal, tudom, hogy hülyeség és ezt a részét már élvezni kéne, elvégre mennyi mindenen keresztül mentem már mire ide eljutottam és már képeket is kaptam a kicsikéimről. :wink:
Szóval elméletben akár nyugodt is lehetnék és tudom , hogy minden rendben van, szépen dobognak a kicsikéim szivei meg fejlődnek úgy ahogy kell, mindent meg is teszek, hogy biztositsam nekik a körülményeket, viszont ma például semmit nem érzek a cicim abszolút nem érzékeny, egyáltalán nem., lecsekkoltam a tükörbe, azért nagy meg telt me minden, de semmi tünet. Se hányinger, se semmi. :roll:
chilike1

chilike!!!! Sokan nagyon irigyelnek téged ezert a szép terhességi tunetmentes időszakért :) Te a rókakomát csak a VUK-ból ismered!!!!!
Én is kicsit megijedtem, hgoy reggel nem fajt a hasam, na modnom akkor most mi van?? DE aztan beadtam a reggeli szurit aztan azota fáj rendesen. És amit nem ertek: a derekam is marhára fáj a bal oldalon...

lányok, remélem tudtok segiteni a fentebb emlitett injekcio beadásában!! IGaz az van ráirva bőr alá, de tényleg akkor hova adjam? Comb (amit irnak) vagy hasba??? Iron nem mondta hova kell :shock:
Holnap este kell beadnom....előre is nagyon köszi!!!!
Ugy döntöttem az ures injekcios tollat nem dobom ki a szemetesbe hanem elsétálok vele a gyógyszertárba. az jo kis 40 perc séta..és annyira jó idő van. igaz kicsit fúj a szél, de sétához ideális!!!!
renna77

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a hsz-at. A helyzet : 3 psejtből 1 termékenyült meg.
Hétfőn reggel telefon újra,addig mit csinál a drága,osztódik-e rendesen,akkor megtudom,visszakaphatom-e.
Érdekes,mert teljesen nyugodt vagyok.Elfogadtam,hogy bármi lesz,az úgy van jól.Nem idegeskedem- most még :wink:
:lol:
Szóval várunk.Próbálok koncentrálni,bár nem tudom lehet-e befolyásolni az eseményeket?Mindenesetre a gyógyszereket eszem,készítem a 'fészket' ,ha mégis érkezne a lakója. :lol:
ritu75

Renna!

Szerintem csörgesd meg az intézetet, hátha tudnak segíteni. Vagy menj el az ügyeletre, ott biztos beadják!

Nagyon lelkiismeretes vagy, hogy elviszed a tűket a szemetesbe!

Chilike!

Ne aggódj annyit! Persze könnyű ezt mondani, ha majd én is itt tartok már tiszta idegbeteg leszek.
Minden rendben lesz. Hétfőn hallod a 2 kicsi szívdobogását.
Aztán majd megjön a rókakoma is! Bár annyira nem biztos, hogy jó lesz! Az unokahúgom most 27 hetes terhes. Kb. 4 hete kezdett el hányni!
agnyes

Emerenc igen piros kardigánban voltam :lol: De te ki vagy?Bár szerintem nem arra figyeltem akkor,nem tudnálak felidézni.
Sajnálom,hogy műtét vár rád,de legalább rendben leszel,és az hogy emberin bántak veled,az sokat számít a lelkednek ,tudom, ez jó!!És meglátod nyugodtan fogsz kezdeni,hisz semmilyen zavaró körülmény,idegeskedni való nem lesz!

Renna hajrá tüszők,növögessetek!

Chilike ne legyél depis!Egyél egy kis csokit,az jót tesz a lelkednek,legalábbis az enyémnek jó szokott lenni :wink: Ne aggódj,minden rendben,hétfő már mindjárt itt van!
ritu75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?