A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 januári kismamák

Sziasztok!

Én sajnos tegnap megint véreztem egy kicsit, úgyhogy melóban kiborult a bili. Rohantam a klinikára, ahol egy csomót kellett várnom, mert szabadság-hegyek, a többi doki meg műtött.

Végül megvizsgáltak, + volt UH, van szívverés, és sajnos van haematóma, nem az vérzett. Mondták, hogy nem ártana betegállományba mennem, de azért beszéljek a saját dokimmal is. Ma találkoom vele a kombinált teszten, úgyhogy most nagyon izgulok :( 11-re kell mennem, de UH csak du. 4-re. Most jön be a párom is, én meg teljesen parázok, hogy az a látvány fogad minket, mint dytt-tet. :cry:

Klári

Kép
claracroft

Sziasztok!

Fikuszka rám is a frászt hoztad először! Nyugi minden rendben lesz !
Köszi a dicséretet a cicushoz, nagy franc.. És olyan jó hogy ilyen hízelkedős és igényli a törődést. Imádom :D

Klári nagyon drukkolok, hogy ne legyen baj! Írj hogy mi volt! Nyugi!

Brigi majd küldöm az elérhetőségemet! Na jól van csak lesz vacsi! A pasik sajnos nem mindig érzik ezeknek a dolgoknak a fontosságát, úgyhogy egyszerűbb előre elmondani mit szeretnénk, bár így elveszik a varázs... :roll:

Kép
arian78

Szemszínre nekem 50% barna, 35% kék, 15% zöld. Az én szűk családomban mindenki kék szemű, sőt apai ágon a nagyszülők is. Ehhez képest a párom és apukája bedomináltak a barna szemmel...Bár a páromnak inkább zöldes-barna, de ilyen lehetőség nem volt

Kima: grat a jogsihoz!!!

Fikuszka: Ahogy elkezdted írni a sztorit, annyira megijedtem....Örülök, hogy jók lettek az UH eredményeid, és szerintem ne parázz, teljesen normális hogy visszahívtak. Ráadásul újra láthatod a Pocaklakót :lol: :lol:

Hékás: minden jó, ha a vége jó, nem? Ez igazi dupla vagy semmi történet :P Nálunk a helyzet lassan javul. Szerintem nem ártana egy beszélgetés, férjem szerint ez felesleges...Tipikus pasi. Azért még dolgozom az ügyön

Clara, nagyon drukkolok!!!! A tegnapi szívhang mindenképp bíztató jel, de gondolom, most majd sokat kell pihenned. Majd jelentkezz, hogy mi volt a dokinál!

Kép
szerencsemák

Kima, naaagy gratula a jogsihoz! Most már használd is majd, nehogy kiess a gyakorlatból!

Fikuszka! Irgum-burgum! Ez egy kismamás topik!!! Nem ér halálra ijeszteni a topiklakókat! MAjd szívinfarktust kaptam ahogy elkezdtem olvasni a hozzászólásod... de nagyon örülök hogy jó vége lett, és minden rendben van :) Engem 11 hét 0 nap nézett após és azt mondta meg sem méri, mert még korai.. majd 2 hétmúlva megyek akkor már 13 hét körül leszek, de 13.6 ig kell megcsinálni. Inkább nézzék meg eggyel többször, mint eggyel kevesebbszer.

Nálunk majdnem 75 % volt a barna szem, 7 a zöld és 18 a kék..
Zsófinak fekete szeme van.. már a 2. héten bebarnult neki, össz vissz vagy 10 napig volt szürkés kékes a szeme.. Valami durva barna gént kapott :lol:

Brigi, akkor mégiscsak lesz ünneplés, csak hát nehéz gyerek mellett pont a megfelelő napra elrendezni mindent.. de azért látom apuka igyekszik :wink:

Detti nálam most a 11. hétre érte be az UHs vizsgálat által megállapított kor az általam számolt kort :) nagy élmény hogy nem kell végre ezen kavarni :wink: :lol: Tudod, ezek átlagos számok amiket mérnek, számolj szerintema mesid alapján! PLussz az UHs doki néha az elején legalábbis nálam nem azt mndta hogy a terhesség mennyi idős, hanem a magzat.. tehát 10 ehtes magzat, az 12 ehtes terhességet jelent.. nem tudom ez miért jó nekik, nem lehet hogy erről van nálatok is szó?

Klári most olvasom, vigyázz magadra, ne aggódj ha van szívhang minden rendben lesz. Tudod mostanában veszi át a méhlepény a sárgatest funkcióját funkciót és ez járhat homroningadozással ami okozhat vérzést a 12-14 hét között amikor meg kellen jönnie a mesinek biztos erről van szó. Kapsz homronpótlást és minden rendben lesz!!!

Írj majd hogy mit mondott a doki!
pici76

a xar vonalzóm leragadt a szerdai állapotnál.. asszem lecserélem, kiábrándító nézni ahogy megáll az idő, pláne hétközben.. becseszne ha még csak szerda lenne és holnap jöhetnék megint dolgozni :wink:
pici76

Pici, nekem is szokott akadozni, de úgy döntöttem, csak a 12. heti UH után cserélem le :wink: Az már csak 1 hét...

Kép
szerencsemák

én már lecseréltem ez kevesebb helyet is foglal :D
pici76

Pici: de pontosan. Most, hogy leírtad nem tűnt olyan bonyinak. Szerintem már túl sokat agyaltam rajta tegnap. :)

Klári: megy a sok-sok hatalmas drukkk! Minden rendben lesz remélem, de a pihielrendelés szerintem is szinte biztos! :roll:

Kép
detti_

Kima, gratula a vizsgához :) Feltétlenül vezess legalább hetente 1x, hogy ne ess ki a gyakorlatból. És csak lazán, nyugodtan.

Heydie: igen, kérlek cseréld ki a születés dátumát: jan. 12-re. :)

Klári, Picinek igaza van, szerintem is a méhlepény-dolog miatt vérezgetsz: pihenj amennyit csak lehet és próbálj nyugodt lenni. Az sokmindenen segít.

Hatodik UH: esetleg jan. 6.-án, ha még egyben leszünk :)
Kép
nilszi

Klári, nem könnyű most. De tuti, hogy minden rendben lesz. Volt UH, volt szívhang, szóval tuti ma is lesz :wink: Pihenj amennyit csak tudsz, és jelentkezz, ha van híred!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok Lányok!

Brigi elküldtem az adatokat

Én is ma voltam 12. heti Uh-on az Istvánban ugy tűnik itt fogok szülni

minden okés

:D :CRL:58 mm, BPD:19mm, Fl:9mm, NT:1,3 mm 12w+4d
8) : CRL:63mm, BPD:20mm, Fl:8,4, NT:1,3mm 12w+6d

most akkor csináljak két vonalzót?

még gondolkodom a megszólitásukon habár egy barátom szerint A-nak és B-nek kellene szólítani őket miután megszülettek is :?

Vettek vért kombinált teszthez ugyhogy azért még izgulok, sőt most jött csak ki igazán rajtam utólag a gyomoridegesség remélem majd ez is elmúlik
Férjem bejött velem a vizsgálatra, :D teljesen odavolt :lol: integetett nekik :shock: nagyon élvezte még nem látott ilyet
Jövő szombaton megyünk újra mozizni majd akkor lesz kép is

szoritok Klári minden rendben lesz :)

Móni
KépKép
reunion

Klári, drukkolok, hogy ne legyen semmi baj!
Pár napig mindenesetre feküdj, és kerülj minden megerőltetést! Elhiszem, hogy a frász jött rád, én is így voltam 3 hete.

Reunion, kép nincs? :wink:

KépKépKépKépKép
uxi

Pár hétre elraktam a legókészletet, most elővettem, s ezerrel megy a legózás. Az újdonság erejével hat :mrgreen: .

KépKépKépKépKép
uxi

Reunion: nagy hurrá az eredményekhez!!!Nagyon kíváncsi vagyok a jövő szombati képekre (remélem megosztod velünk) :lol: Anno a barátnőm ikreiről láttam UH képet, de akkor még csak 2 kis pötty voltak...

Kép
szerencsemák

Reunion, szerintem lődd be a vonalzó 12+5-re :lol: Ki csinálta az UH-t? dr. Lázár? Morcos volt? Mert nekem utoljára nagyon :cry: Ha van kép, én is kíváncsi vagyok ám nagyon :lol:

Uxi, nálunk is nagy sikere van a régen elrakott játékoknak. A gond az, hogy rájött, hogy hova szoktam eldugni, és már megy a kincsesdobozhoz magától :twisted:

Vajon mi lehet Klárival? Remélem csak nincs gépközelben, azért nem ír :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

4re megy UHra, gondolom majd azután jelentkezik, előtte sok mindent nem fog megtudni

Kép
szerencsemák

Brigi, be szoktam kötni az egyik kétajtós szekrény ajtaját, ebben van a legó, így nem férnek hozzá. Muszáj volt, mert már állandóan azt csinálták, hogy ha arra jártak,levették a polcról a 3 nagy doboznyi legót, kiöntötték és azonnal otthagyták. :evil:
Ha meg pakolni kellett, ment a nyűglődés. :?

Csajok, ez a rosszullét már kiakasztó. Már kidobtam a wc illatosítót, a férjem tegnap lecserélte a folyékony szappant egy semleges illatúra, száműztem bizonyos tusfürdőket, de még a mosogatószer szagát sem bírom. :?

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

Fikuszka - én is megijedtem először, ahogy olvastam, de örülök, h minden rendben! Ne aggódj a jövőheti UH miatt, ezek tényleg jó értékek :)

Hús: ehhez már hozzá akartam szólni. Én alapból imádom, de sokkal kevesebbet eszem mostanában. A sajtkrémes zsömle ubival nálam is nagyon menő, mint Dettinél, meg tudjátok h van az olvasztottsajt-mizériám, azt még mindig bármikor bármennyit tudok enni.

Clara - nagyon drukkolok!!! Mindenképpen jelentkezz utána!

Nilszi - rendben ;)

Uxi - én akkor akadtam ki, amikor a tusfürdőmnek vodkanarancs szaga volt :shock: pedig nem narancsos, semmi köze nincs hozzá :roll:

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie

A képeket jövő szombaton hozom,
a bolgárkerék utcára megyünk a Belics Zoránhoz azt olvastam ő nagyon jó UH-os orvos meg amikor a Baross utcán műtöttek akkor minden nap Ő csinálta az UH-ot igy több a bizalmam

ITt A vizsgálatot dr Kodaj Imre csinálta nagyon normális volt, megmutogatta mi hol van,
meg bejött az én dokim is, viccelődtek egy sort, megnézte őket ő is

Móni
KépKép
reunion

Uxi szörnyűek ezek a szagok... Rájöttem, hogy én emiatt látom viszont az azelőtt megevett bármit... csak nem tudom elkerülni, hogy megérezzek szemetes-szagot, bizonyos szappanszagot (ezt a szappant száműztem a kicsi fürdőbe, amit én nem használok). A legutóbb használt öblítő szagától is rosszul vagyok, az ágyneműt újra kellett mossam öblítő nélkül. Úgy látszik a mosópor-szag nem zavar. Remélem a szag-érzékenység is elmúlik mostanában...

Hatodik UH: esetleg jan. 6.-án, ha még egyben leszünk :)
Kép
nilszi

Ne haragudjatok Lányok, ha megijesztettelek benneteket! Csak úgy akartam leírni, ahogyan akkor éreztem. Egyébként nekem is volt vérvétel az integrált teszthez az első, de valószínűleg én csak a második vérvétel után tudom meg az eredményeket egy hónap múlva. Köszönöm a biztatásokat és próbálom én is úgy felfogni, hogy kapok egy plussz képet babócáról.
Klári, ne izgulj mindannyian szorítunk érted, biztosan csak a hormonok játszanak veled. Ha baj lenne, akkor nem halottad volna babócád szívhangját. Engem is az nyugatott meg!(és öntött el boldogsággal)
Brigi örülök, hogy azért mégis kárpótolva leszel, még jobban is jársz! Két vacsi az mégsem egy! :lol:
Kima gratula a jogsidhoz, de azt javaslom én is, hogy ahányszor csak lehet vezess, mert akkor fogsz igazán megtanúlni vezetni, akkor szerzed meg igazán a biztonságos vezetés gyakorlatát.
Reunion Gratula a szép eredményekhez, nagyon szépen növögetnek a picurik. A képre én is nagyon kiváncsi vagyok. Tarkóredőt nem mértek, arról nem írtál?

Nóra

Kép
fikuszka

Reunion De hülye vagyok most látom, hogy az NT az tarkóredőt jelent. mégegyszer gratula!

Nóra

Kép
fikuszka

Brigi!
Akkor mégiscsak rendes a párod! Gondolt Ő rád, csak egy kicsit el

Adrienne!

http://bolthely.hu/babyshop/id/01650_Ma ... ction_2009
Nekünk pirosban van.

Fikuszka!
Jól beparáztam, amikor elkezdtem olvasni a hozzászólásod. Aztán láttam jó a vége, de legközelebb ne ijesztgess! Azért pedig ne izgulj, hogy újra kell menned. Engem is visszatapsoltam egy plusz uh-ra hétfőre, azért mert nem akkora a nagysága alapján, mint amennyi a kora alapján. LEgalább többször láthatjuk Őket

Detti!
Nem irigyellek a családi látogatás miatt. A vonalzók 40 hétre vannak állítva és amikor szülsz, akkor is a 40 hetet veszik alapul.

Uxi!
A te gyereked is átrendezte a belső szerveidet?! :lol: :lol:

Klári!
Remélem minden rendben veled! Azért jelentkezz, ha gépközelben vagy.

Reunion!
A te ikreid két nap eltéréssel fognak születni......hosszú szülésre készülj. :lol: :D :D :D

Mindnekinek közi a gratulációt

Kima
Kép
Kép
kima75

Azt sem bánnám ha 2 napig tartana :shock: csak legyenek meg épen és egészségesen :D
és ne kelljen látnom koraszülött mentőt
sajnos nekem is pont az orrom előtt ment el amikor a kórházba tartottunk

olyan jók ezek a babaautók amiket mutogattok hogy már azon gondolkodom mi lenne ha 2 kocsit vennénk és kapoccsal fognánk össze őket, igy a liftbe is könnyebben beférne

Móni
KépKép
reunion

[quote="reunion"]A írta:reunionzt sem bánnám ha 2 napig tartana

Na erre rákérdezünk majd szülés után is :lol: :lol: :lol:

Milyen fura, amikor én mentem a genetikai UH-ra, akkor is az István kórházban találkoztam koraszülött mentővel, akkor jöttek egy babáért... Nem kívánom senkinek, hogy ilyenben része legyen, én a keresztlányomat 2 hónapos korában láttam először, mert pont Marcit vártam, amikor kibújt :cry:

Egyébként lehet kapni olyan kapcsot, amivel 2 babakocsi gond nélkül, stabilan összekapcsolható.

Brigi

Kép

Kép
hékás

na jó :lol: visszaszívom az elejét

Móni
KépKép
reunion

Reunion!
Azt hiszem lesz miről beszélgessünk 26 hét múlva (38 hétre már születhetnek): "Azt sem bánnám ha 2 napig tartana " :D :D
Ilyenen meg ne is gondolkodj, hogy koraszülött mentő. Tudod, hogy rengeteg ikrek születik és nem olyan nagy százalékuk a koraszülött. No meg az sem mindegy mit tekintünk koraszülöttnek. Azt gondolom, hogy ikrek esetében egy 36-37 héttel simán ki lehet egyezni. A másik, hogy tényleg nem szabad ilyenekre gondolni, mert "bevonzod. Csak pozitívan!!!!

Kima
Kép
Kép
kima75

Sziasztok! Jó sokat írtatok ez alatt a pár nap allatt..
Remélem mindenki jól van!!!
Én tegnap voltam a 12.heti uh-n. Semmit nem mondtak, nem hallgattak szívhangot...stb. Tisztára bunkó volt a doki is, meg a tanuló csaj is..... Szóval nagyot csalódtam a II.Sote-ban!!! :(
Kértem képet képet, mondtam ha fizetni kell érte, akkor kifizetem.. De nem adtak!!! :cry: :cry: :cry:
Szóval csak a méreteket tudom leírni: BPD:2,03cm CRL:5,44cm NT:0,2cm Placenta a hátsó falon.

Kép

Kép
henya75

2szót nem szóltak hozzám a vizsgálat közben!! Semmit!!! Meg sem mertem kérdezni hogy jók-e a mért értékek. Szóval azóta tiszta ideg vagyok. Dokibácsim csak 21-én lesz, genetikai tanácsadásra pedig augusztus 10-én kell mennem.

Kép

Kép
henya75

Még 2hétig parázhatok. De csak szóltak volna ha valami nincs rendben. Nem? Szerintetek a tarkóredő mérete normális? nem nagy az a 2cm? Olyan jó volt látni a picurt, csak szerintem aludt. Nem igen mocorgott! Vagy csak lusti egy kicsit... :) Hétfőn azért elmegyek védőnénihez, nézze meg ő is a papírt.

Kép

Kép
henya75

Henya: annyira gáz, amikor ilyenek vizsgálatkor. Nekem a 2. UH-n volt ilyen a doki, aki vizsgált, teljesen kiakadtam, és 1 hétig paráztam, hogy minden ok-e. Valahol most olvastam, hogy a tarkóredő 2.5cm-ig teljesen okés. Egyébként meg szerintem jellemzően kérdezni kell, és akkor kénytelenek válaszolni, ha maguktól nem beszélnének...

Reunion: tényleg merész volt a 2 napos szülés szöveg ;-) Egyébként mekkora az esélye, hogy rendesen meg tudod őket szülni? Van erre valami statisztika ikerterhességnél?

Én most elindulok haza, este még benézek, hoyg Claraval minden ok-e.

üdv:

szcsm

Kép
szerencsemák

Reunion, az ikrek képei mindig egzotikus élményszámba mennek, én is nagyon várom hogy lássam a képet! Jót röhögtem a két napos szülésen :lol: MOndjuk aki tényleg két nap alatt szül annak gondolom ez nem annyira vicces :roll:

Henya sajnálom hogy ilyen bunkók voltak. Ha összehasonlítod őket Reunionéval ahogy fentebb írta, figyelembe véve hogy 2 nappal elvileg kisebb a babód, jónak tűnik nem? Persze jobb lett volna ezt egy dokitól hallanod. .de ha baj lett volna szóltak volna ám!!!

na én lépek a hétvégére majd hétfőn jövök :)
azért még benézek majd mi újság Klárival..

Mindnekinek kellemes, szagmentes, émelygés mentes, depi mentes hétvégét kívánok!
pici76

juhéjj már csak 200 nap van vissza Kisprücsköm születéséig :lol:
pici76

Henya
Neked mondtak valamit hogy mi lesz a genetikai tanácsadáson? Ott csinálnak plusz UH-ot vagy ilyesmi ,vagy csak monológot adnak elő a lehetséges rendellenességekről pár álmatlan éjszakát okozva ezzel, én nem is nagyon akarok elmenni
szerintem jók az eredményeid ne aggódj! 0,3 cm-ig jó a tarkóredő nem?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára reunion 2009.07.10 16:23-kor.

Móni
KépKép
reunion

Henya, 3 mm-ig jó a tarkóredő, szóval a 2 mm teljesen jó!

Nekem az Istvánban voltak ilyenek anno, egy kanyi szót nem bírtak sosem szólni az uhus dokik, ha meg kérdeztem valamit, nagy sértődötten vakkantottak valamit. :?

KépKépKépKépKép
uxi

Ez a két napos szülés nem hangzana túl jól :D .

Emivel két napig vajúdtam, fél nap után leálltak a fájások, aztán utana fél nap szünet, majd kb 13 óra vajúdás után kibújt.
Benit 3 óra alatt kihajtották oxitocinnal.

Nahát inkább 13 óra simán, mint 3 oxitocinnal... :evil: Dehát nincs választás.

KépKépKépKépKép
uxi

Henya, szép adadatok, ne idegesítsd magad!!

ikrek: A barátnőm megszülte az ikerlányait :)

Kép
Kép
alma26

Pici!
Igen ha összehasonlítom akkor jók az eredmények.
szcsm!
ha valaki ennyire érzéketlen tuskó, hogy lehet uh orvos? depisek lesznek tőle a kismamik!!! :o se egy mosoly, se egy jó szó. pedig ilyenkor olyan jó volna egy kis bizatás!
reunoin!
nem mondtak semmit. bekérték az uh-os leletet, aztán kb. fél óra múlva kiadta az aszisztens az időpontot, és azt mondta vigyem magammal majd az utolsó uh-leletet. szerintem ott nem csinálnak uh-t, csak beszélgetnek!!

Kép

Kép
henya75

Bakker! :shock:
Ha egy időpontra fél órát kell várni akkor az orvosra vajon mennyit :?:
ez a BAross utca átka hogy 2 napi élelemmel kell menni :twisted:

Móni
KépKép
reunion

Én barátnőm is simán megszülte a kiscsajokat. Neki a harmadik szülése volt. 4óra alatt meglettek. :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
henya75

egyébként iszonyat sokan voltak. egyszerre 3-4 kismamát hívtak be. félre és egészre adják az időpontokat. úgy szóltak ki, hogy a fél 12-esek menjenek be. nem tudom pontosan, de 4-en vagy 5-en mentek be.

Kép

Kép
henya75

reunion!
Te mikor mész genetikára?

Kép

Kép
henya75

ja, és az egészben az a legszörnyűbb, hogy 50km-t kellett utaznom csak az időpont miatt!!! :?
ugyanis telefonon nem tudtam őket elérni 2héten keresztül. ennyit a magyar eü-ről

Kép

Kép
henya75

július 17-én pénteken 9.30 ra kell mennem,
kb 3 hete kértem az időpontot

Móni
KépKép
reunion

Henya: a magyar eü-ről szót sem érdemes ejteni...Addig jó, amíg az ember nem kerül kórházba. Mi ezt most nem ússzuk meg, viszont a Baross u-ban nagyon jó a szülészet. Legalább ez bíztasson :) Egyébként a régi dokim nekem is odament, úh esélyes volt hogy én is ott szülök, de mivel szeptemberig külföldön van, visszamentem a Kútvölgyibe. Felkészültségből mindenképp jobb a Baross u., mert ott ugye akár koraszülötteket is ellátnak, viszont a vizsgálatok előtti sorban állás az horror. De kitartás mindkettőtöknek!!!

Az, hogy az ilyen barátságtalan dokik miért csinálják azt amit: ennek sztem 2 oldala van. Egyrészt valóban kiakasztó a dolog, másrészt meg lehet, hogy csak épp rossz napja volt. Persze, tegnap nekem is rossz napom volt, és a 10 órás tárgyalásom előtt 5 perccel még bőgtem a kocsiban, de aztán az ügyféllel kedvesen viselkedtem, és normálisan levezettem a tárgyalást. Különbözőek vagyunk. Szerencsére, ha visszajön a dokid, már nem kell máshoz menned.

A kutyáim a változatosság kedvéért megint megszöktek, szerencsére pár utcával feljebb megtaláltuk őket. Vasárnap intenzív kerítés megerősítő műveletekbe kezdünk...isteni lesz :wink:

Kép
szerencsemák

Kép
szerencsemák

Clara, gyere nyugtass meg minket :!: Ugye nincs semmi baj?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi, küldtem az adataimat priviben, megkaptad?
nilszi

Igen, megkaptam. Eddig Bogaracska, Cat, Heydie, Kima, Nilszi, Reunion, Twist adatai vannak meg. Aki az első körben be szeretne kerülni, a hétvégén küldje el, mert vasárnap este mailen körbeküldöm. Addig nem nagyon leszek, szép hétvégén mindenkinek!

Ha tudok, bekukkantok, van-e hír Clara-ról.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Jó reggelt Csajok!

Olyan vagyok, mint a mosott sz..r, egész éjszaka semmit nem aludtam. Szó szerint semmit. Úgyhogy inkább kimásztam az ágyból és ideültem egy kávé társaságában...fáradt vagyok, meg vmitől kimerült, de nem álmos. Életemben nem forgolódtam még 6 órán keresztül :shock: remélem a gyerek a normál alvókámat örökli, amikor bárhol tudok szunyálni akár 12 órákat... :roll:

Henya - sajnálom h ilyen bunkók voltak az uh-sok! Az ilyeneken annyira fel tudom húzni magam, alapból segítőkésznek kellene lenni a "páciensekkel"...
A 2mm-en ne idegesítsd magad :)

Claraval remélem minden oké!!!

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?