Kima, naaagy gratula a jogsihoz! Most már használd is majd, nehogy kiess a gyakorlatból!
Fikuszka! Irgum-burgum! Ez egy kismamás topik!!! Nem ér halálra ijeszteni a topiklakókat! MAjd szívinfarktust kaptam ahogy elkezdtem olvasni a hozzászólásod... de nagyon örülök hogy jó vége lett, és minden rendben van

Engem 11 hét 0 nap nézett após és azt mondta meg sem méri, mert még korai.. majd 2 hétmúlva megyek akkor már 13 hét körül leszek, de 13.6 ig kell megcsinálni. Inkább nézzék meg eggyel többször, mint eggyel kevesebbszer.
Nálunk majdnem 75 % volt a barna szem, 7 a zöld és 18 a kék..
Zsófinak fekete szeme van.. már a 2. héten bebarnult neki, össz vissz vagy 10 napig volt szürkés kékes a szeme.. Valami durva barna gént kapott
Brigi, akkor mégiscsak lesz ünneplés, csak hát nehéz gyerek mellett pont a megfelelő napra elrendezni mindent.. de azért látom apuka igyekszik
Detti nálam most a 11. hétre érte be az UHs vizsgálat által megállapított kor az általam számolt kort

nagy élmény hogy nem kell végre ezen kavarni

Tudod, ezek átlagos számok amiket mérnek, számolj szerintema mesid alapján! PLussz az UHs doki néha az elején legalábbis nálam nem azt mndta hogy a terhesség mennyi idős, hanem a magzat.. tehát 10 ehtes magzat, az 12 ehtes terhességet jelent.. nem tudom ez miért jó nekik, nem lehet hogy erről van nálatok is szó?
Klári most olvasom, vigyázz magadra, ne aggódj ha van szívhang minden rendben lesz. Tudod mostanában veszi át a méhlepény a sárgatest funkcióját funkciót és ez járhat homroningadozással ami okozhat vérzést a 12-14 hét között amikor meg kellen jönnie a mesinek biztos erről van szó. Kapsz homronpótlást és minden rendben lesz!!!
Írj majd hogy mit mondott a doki!