Sziasztok!
Látom dúl a depiidőszak

Sajnálom. Itt is

Anyósommal balhéztunk(vagyis ő velem, pedig ilyen még nem volt)férjemmel is összezördültünk, mert utálom, hogy folyton azzal kérkedik,hogy milyen apás lesz a lánya.Én meg mondom,hog nem LESZ, hanem márisAZ, de én ettől még imádom, és fordított esetben biztosan nem dörgölném folyton az orra alá, mert nagyon rosszul esik.És ezt már annyiszor mondtam, és mégis...

Meg utálom az ilyen "apa kisbabája"szövegeket Áhhhhhhhhhh
Ja!Meg megjött , most először, és nem esett túl jól, még bírtam volna nélküle

és nekem sajna bejött,hogy kevesebb emiatt a tejcsi

olyan pocsék volt ma este is elalvás előtti szopinál nézni, ahogy teljes erőbedobással szívja a semmit

Pedig tudjátok, mennyi tejem volt.Még most is csak egyből etetek egy alkalommal(illetve most nem, mert kevés lett, de amúgy igen)Ugye,ha elmúlik, visszaáll???Remélem, minél hamarabb.
Lenne kérdésem:
Lara ugye sosem cumizott, illetve annó a technikája ment, csak nem kellett neki, most bepróbálkoztam újra, haláli volt, azt sem tudta, mit kell vele csinálni

Ergo:NEM TUD cumizni.Ez hagyján, de mivel ilyen kevés most a tejcsi és el kellett ma mennünk, vittem egy kis vizet cumisüvegben, vészhelyzetre(bár a védőnő mondta,hogy adhatok, de amíg van tej, minek a víz, nem???)és azzal sem tudott mit csinálni

Tehát cumisüvegből sem tud inni(életében kétszer ivott belőle, jó régen, mikor kaka miatt cukrosteát adtunk).Miből tudom majd itatni?Ezeket a "csőrös" poharakat(amiket tanulópohárnak is vagy hogy hívnak)mikortól lehet?Ha most nem lenne tejem, mit tudnék vele csinálni???????

Komolyan érdekel!!!!