A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Szép reggelt! :P

Mozi klasz volt. Jó volt a választás, tényleg kikapcsolt. Bevallom legjobban azt élveztem, hogy az autópályán száguldoztam bömbölő zenével. 8) Olyan szabadságérzetem volt.... :oops:

Az éjszaka viszont nagyon rossz volt. Peti 1/2 2-től kelt folyamatosan. 1/2 4-kor észrevettem, hogy van egy kis láza, úgyhogy kapott egy extra szopit, de utána is nyügös maradt. 5-kor úgy döntött, hogy ő felkel. 6-kor sikerült egy újabb szopival visszaaltatni, de akkor már maradt mellettem. Továbbra is felébredt fél óránként, de még 8-ig szundikáltunk. Most viszont láztalan.
1/2 9-re jöttek az önkormányzattól felmérni a lakást, hogy alkalmas -e a Dani nevelésére (Petiapu válóperében elrendelte a bíróság). Szóval, ha volt még valaki Etyeken, aki nem tudta, hogy milyen kitekert családmodellben élünk, hát már az is tudja.... Tiszta nevetséges az egész. Tételesen fel kellett sorolni az összes műszaki berendezés márkáját, életkorát és árát. :shock: Miért nem az számít, hogy van fürdőszoba és Daninak külön szobája van???? De hát ezen is túl vagyunk.... Ha váltok, akkor azt csak közös megegyezéssel szabad.

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

köszi Katka, h lelazásztál, nagyon jól esik :lol: télleg ilyennek tűnök? :lol:

Bea: a nyaralónk Bánkon van, a szép kép Hollókőn készült. Nem rossz nyaraló, csak iszonyat pici és kényelmetlen az ágy. Szép vagy a kidőlős képen is 8)

Csibb királyak a képek és a videók.

Adryn: a kis vőlegényt még meg sem dicsértem, nagyon helyes vagány csávó!!!

Én állandóan küszködök a kilókkal, hol feljön 3 hol lemegy :evil: kezdek depis lenni a súlyom miatt :evil:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

jessszus Katka ez nagyon despotán hangzik :?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Pappilon: Hozzám képest laza vagy. lehet, hogy máshoz képest nem. De nekem az az egyik legnagyobb gondom magammal, hogy túl komoly és felelősségteljes vagyok. Nálad úgy érzem a hsz-eid alapján, hogy jobban tudsz örülni az életnek és sok mindent lazábban kezelsz és mégis működnek a dolgok (pédául az a középkori kínzóeszköz Lizannának, én biztos ráadom a gyerekre, ha azt mondják). Szóval tanulok tőled. Remélem nem bántottalak meg vele. :oops:

Peti láztalanságát elkiabáltam. Megint felment neki, de most (levonva) 38 lett, szóval adtam kúpot, most végre jó izűen alszik. Lehet, hogy ezt kellett volna hajnalban és akkor én is aludtam volna....

Katka

katka22

Szegény Katka :(
amúgy dehogy bántottál meg, kifejezetten NAGYON jól esett!!! Köszi :lol:

engem sem hagyott reggel aludni, úgy, mint te 6-8ig kínlódtunk az ágyamban, ő dumált, nyekergett én meg félálomban próbáltam aludni :?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Ja és Katka, asszem mindannyian egyetértünk abban, hogy tőled borzasztó sokat tanultunk már eddig is, hihetetlen kreatív, jó pedagógus és nagy teherbírású vagy és még sorolhatnám a dícséreteket 8)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

az én fiam éjszakája sem volt éppen idilli... szerintem jön a foga...
2-szer kelt éjjel, pedig mostanában egyszer sem szokott, és nehezebben alszik el... elkezdtem adni neki homeos bogyót adni. egész nap a kezét rágja, és tegnap az én ujjamat is elég rendesen harapdálta... :roll: szegényke...

örülök, hogy jól sikerült a mozizás!

Katka
sajnálom az éjszakátokat...

na fel is ébredt... pedig fél órája sem raktam le... :?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

na, látszik, hogy kapkodok... kicsit sok a hiba... :oops:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Katka: mi is 1/2 2-től voltunk fenn, Márti 1/4 4-ig nem volt hajlandó elaludni. :shock: De ez azért jobb, mint ami nálatok volt. Mitől lehet lázas Peti? :shock:

Masut
masut

Sziasztok!

Tényleg jó volt a mozi, előtte még nyomtunk egy kis shake-et is. Katka valóban tök feldobódott hangulatban érkezett, ahogy írta is: autópálya, bömbölő zene, száguldás, porsche, szerelem :D
A film meg az az igazi csajos kategória: amerikai romatikus Sandra Bullock-os másfél órányi kikapcsolódás, ahol a karrierista-buldózer vaslady-ről kiderül, hogy egy szerencsétlen sorsú, mélyen érző stb. kislány, és a papucsként viselkedő asszisztense pedig kőgazdag, nagyokat érző és persze tökéletes izmos hasfalú herceg. Ahogy kell.

Katababánál működött az anyaradar, csak 11 után aludt el, addig állítólag volt itt mindenféle nyűglődés, de apa helytállt, nem rángatott ki a moziból emiatt :)
És nagyon jó dolgom volt: Gabka háztól házig szállított.

Katka, sajnálom a rossz éjszakát, biztosan az oltás zavarta meg Petit. De látod, megvárt az ébredéssel!

Csibb, fotók szuperek. Az ausztriai Märchenland-ban voltatok? A Fertő tó mellett? Ott dolgozik az unokatesóm, már kapacitált, h menjünk.
Hú, és Fanni nagyon-nagyon ügyes az úszással! Apa ilyen jól megtanította? nem semmi!
Fogzós-rossz éjszakát sajnálom.

Ovis-bölcsis anyukák! Ti miket szoktatok adni a bölcsi-óvónéniknek búcsúajándékként? Samunak ez az utolsó hete a bölcsiben, többet már nem megy, és gondoltam, hogy adok valamit köszönetképp a gondozónőknek. Tavaly nyáron is adtunk, de ez a végső búcsúajándék lesz.

Lépek, Katalány ébredezik, és lassan indulok Samuért a bölcsibe.
É

erpé

Erpé
én még nem vagyok ovis-bölcsis anyuka, de én könyvutalványt adnék... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Erpé: sablon, de tán cserepes virág, ajcsi csomag.

mozi: örülök, h jól telt. A következőre én is kimenőt kaptam, de csak péntek v szombatra, akkor tud vinni-hozni. Én sajna nem vezetek és ez nagyon sz@r :evil: még ezt a nagy félelmemet kellene leküzdenem :roll:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Csibb, köszönjük, anyum nevében is :wink:

Kuklika, hogy hogy felfelé mennek a kilók, kívánós nem vagy? :wink: :P

Katka, sajnáom a lázat, látod én ezért szoktam már felet beadni, ha márcsak 38-hoz közelít is. Jobbulást nektek. Más: amúgy szerintem te is laza vagy!!!

Papillon, lazaság mellett én is azt láttam, hogy nagyon életvidám vagy a képeken, és csábosan is nézel az egyiken, tényleg igaz az amit mondanak, hogy az anyák és a szerelmes nők sugároznak.

Erpé Samu már ilyen nagy, búcsúbölcsi?? 8)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Erpé: ha van kedved hozzá, akkor én a helyedben körülnéznék kreatív boltban. Ott már sok minden van, amit Samu is meg tud csinálni 15 perces munkával és egy kis segítséggel. Nem hinném, hogy ezt egy iparművészetisnek nekem kellene jobban elmagyarázni.... ;)
És ha én gondozó néni lennék, akkor örülnék neki, hogy - egy kisfiú, aki egész pöttönként jött és most már nagyfiú . milyen szép ajándékot készít nekem.

Katka

katka22

És mit néztetek meg végül? Nászajánlat?

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. :P

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: Tudom, hogy elkéstem ajándék ötlettel, de hát lesz még karácsony is. :oops: Szóval egy nagyit szerintem olyannal lehet levenni a lábáról, hogy veszel kreatív boltba gipszet, meg képkeretet. Kikevered a gipeszet, betöltöd a képkeretbe és amikor még lágy, akkor beleteszed Maja kéz és láb nyomát. Utána ha megszilrádult, akkor ki is festheted. Szerintem ez olcsó ajándék, kicsit piszkos megcsinálni, de garantált a nagyiolvadás. ;)

Katka

katka22

Zazzy, megint hasonló cipőben járunk. :) Amikor úgy tűnt, kezd kialakulni egy új napirendünk, közbejött az oltás és azóta nálunk is sírás van megint, ha el kell aludni. Most már napközben is, meg este is. És úgy, ahogy írod: szinte hisztiszerű, torkaszakadtából üvölt. Akkor is, ha nem pörgött túl és nem fáradt ki, akkor is, ha igen. Valamelyik nap az vált be, kétszer is, hogy felvettem a vállamhoz és így voltunk egy ideig csendben, nyugiban (egy idő után abbahagyta a sírást). Majd amikor letettem, kezdett volna sírni, gyorsan kapott cumit és utána elaludt. De nem mindig működik...
Horkolásra altatás: :lol: :lol:

Gabka, ha elhozod a talira Levit, akkor max. megismerjük, más bajunk nem lehet tőle. :lol:

Katka, közben rájöttem, hogy biztos az oltástól lett lázas Peti...

Gyöngyi, nálunk is van elalvásnál lepedőkaparászás, meg csapkodás, ha nem akar elaludni. :)

Papillon, hajrá a névnap-kereséshez!
Jók a képek. :)

Csibb! Képek :lol: Klassz lehetett! És Fanni nagyon ügyes!

Nemlajos, tök jó, hogy legközelebb te is jössz mozizni. :) Ügyes vagy a jelnyelv-dvd-vel. :)

Papillon, ha párod fog hozni-vinni mozizáskor, akkor ki lesz Lizivel?

Masut
masut

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, most alszanak a gyerekek 8) bár volt egy kis hiszti megint.
Csibb irtó ügyi Fanni, Panna is próbálkozik csak a gond hogy alig engedi hogy megmutassam hogyan kell úszni, itt is látszik mennyire makacs.
Amúgy Nimród nagyon jó gyerek csak Panna és Bulcsúval van gond, de talán tényleg belerázódunk.

Örülök hogy jól sikerült a mozizás.

Bocs most csak ennyi futtában olvastam. Megyek lassan felébrednek.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok,

Köszi az ötleteket. Van már néhány nekem is, csak már időm nem sok (későn kaptam észbe). Gondoltam saját készítésű hűtőmágnesre, saját festésű pólóra, táskára (most nagyon sajnálom, h a varrógépem nem müxik), stb. Találtam jópofa verset is, de majd a következő 3 napban összedobunk valamit Samuval. Tavaly az egyik anyuka szervezte (ötletelt és pénzbegyűjtött), akkor egy-egy kisebb ajándékcsomagot kaptak tőlünk a gondozónők. Most ez valahogy elmarad, pedig sokan nem mennek már augusztusban bölcsibe, hiszen szept legelején kezdődik az ovi...
Mindegy, ez van, most egyéni ajándékok jönnek :)

erpé

Egy totál off topiccal jönnék a kertész lelkekhez:
A 7 éves cseresznyefánk 1 hete elkedzett sárgulni, hullajtja a leveleit (mintha ősz lenne). Egyes ágai már teljesen üresek illetve ezeken bepödrődött megbarnult levelek vannak. Ezt úgy olvastam, hogy gombás fertőzés és erre permetezünk. De a megsárgulás mi lehet. Olvasgattam, hogy esetleg magnézium hiány vagy hasonló....
Segítenétek, ha van ötletetek? Én nem értek ehhez, de a fa szomrú és szenved.... :?

Katka

katka22

Erpé: nálunk csütörtökön lesz egy rendkívüli szülői, ahol összeülünk (szülők) és kitaláljuk, hogy mit adjuk.
Nálunk még mennek a gyerekek, mivel csak augusztus 9ig van szünet. És Levi eleve csak október1-én kezdi.
Ötletem sajnos nincs :(

A mozi nagyon jó volt és szerencsémre nem müködött Liliannában az "anyanincsittradar" :)
Viszont alig hogy elaludtam volna, fél 2kor vinnyogott Levi vizért, de szerencsére rögtön vissza is aludt. aztán fél 5kor kellett Lilit szoptatni és 7kor jött Levi, hogy eleget aludtunk :shock:
Viszont sikerült délben egyszerre elaltatni a gyerekeket így én is tudtam aludni egy órát.

Viszont délelött jól felhúztam magam.
Elmentem a 2 gyerekkel Lili oltásáért (Párom nem tudott itthon maradni, mert épp most volt neki fogorvoshoz időpontja).
Amikor odaértünk ott volt 3 anyuka 4 gyerekkel, velünk együtt 4 anyuka 6 gyerekre változott a létszám. Levetköztettem Lilit méricskélés, közben Levi fenyítés, mert pörgött mint a hugyosbögre. Közölte a védőnéni, hogy a doktornéninek el kellett mennie újszülöttet látogatni (amikor már ott várnak rá 4 gyerekkel????). Elöntötte a fos az agyamat, összeszedtem a gyerekeket és eljöttünk.
Kettőkor kapott észbe a védőnő, hogy megkaptuk-e az oltást. Mondtam, hoyg nem és legközelebb legyenek szívesek vagy betartani az időpontot, vagy jöjjön ide a doktornő. Jaaa nem jön ki házhoz csak az első látogatásra. Abban maradtunk, hogy csütörtökön 9re ott leszek újra.

Kép

Kép
gabka77

masut: anyám :lol:

gabka: dva lehetett :cry:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

gabka :shock: :?

Nekem szerencsém volt, én most hazafelé összefutottam a dokinővel, itt a lakóparkban, és gyors megmutattam Döme bőrét.
Azt mondta, hintőporozzam... Remek, szerintem az tovább szárítja, de legyen...

Jelnyelven viszont sziporkáztam, úgyhogy megérte az éjjeli műszak :wink:
Viszont Döme semmit nem evett megint az idő alatt, de szerintem majd' 4 óra nem olyan sok egy hűvös lakásban, ha alszik is, meg játszik is...

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Katka!

Apukám agrármérnök, megkérdezem tőle neked estére.
Vendég

Lilla: Előre is nagyon köszönöm. :)

Gabka: Na igen, ilyenek előfordulnak.... Ilyenen ne bosszantsd magad, nem éri meg. Azt meg jól tetted, hogy megmontad a magadét. Kitört belőled az anyatigris! ;) Helyes!

Nemlajos: Jó lehetett a sziporka! A kezeitek sziporkáznak és közben tök csend van? vagy kimondjátok, amikor mutogattok? vagy hogy megy ez?
Viszont ilyen melegben 4 óra szerintem nagyon sok folyadék nélkül Dömének. Én ilyenkor 10 és 4 között 1-2 óránként szoptatok, hogy Peti ki ne száradjon.... és kell is neki, mert elfogadja a cicit. Szóval erre szerintem azért keress megoldást....

Katka

katka22

Pappilon: nagyon kedves vagy, hogy így megdicsérsz, de csak annyi a plusz, hogy nekem már több gyerekem van és kicsit megtépett az élet. majd meglátod 2 óvodás gyerek mellől te is simán osztod majd az észt! ;)

Katka

katka22

reméljük Katka :lol:
amúgy Lizibe is tömöm a cicit, de nem kől neki :x nem tom mi van. Lehet nincs tejem megint, úgyhogy homeózok és sörözök... mert vagy kiszívja pillanatok alatt, vagy kevés van... nem tom :shock:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

katka: 10ml-t evett, szóval ha kellene neki, enne többet is, szerintem. Ilyen meleg meg csak nem lesz minden kéthetente kedden (egyéb keddeken anyu vigyáz rá, s mivel neki nincs még egy csecsemője, ráér akár fél órán keresztül is próbálkozni, mire Döme végre eszik rendesen. De mondjuk itt nem is akart, épp sírt)
Meg mondom, a hűvös lakásban volt, és aznap már túl volt (reggel 8-ra) 3 szopin, délben a negyediken.
Egyébként most is 2 órája alszik a szentem, ha éhes maradt volna, vagy szomjas, nem húzná így a lóbőrt, hanem pótolna :wink:
Persze nem örülök, de nem aggódom. Még...

jelnyelv: nem, hang nélkül jelelünk, mert máshogyan kell artikulálni, mint beszédkor. Most volt három fiatal lány, akik hospitálnak, és hát úgy lettem "eladva" nekik, mint profi, ami jól esett, még ha nem is igaz, mert az utóbbi időben kicsit lemaradtam a többiektől a sok hiányzás, meg a szülés miatt időkiesés miatt, de ezek szerint már beértem őket :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

sztem de aggódj nemlajos :P

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

na, a laza beszól... :D
És akkor most mit csináljak, már majd' 3 órája alszik, mint egy kis angyal. Most se eszik ám.
(persze, hogy aggódom, de szerintem fél 9-től 12-ig nem sok az az idő, más gyereke 4 óránként eszik, és láthatóan Dömének sincs most többre igénye)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hát, lehet hogy Dömének a melegről az alvás jut eszébe! Igazi PASI! Már látom 30 év múlva a Balatonon, ahogy jóízűen durmol az árnyékban egy sör után, miközben a családja körülötte dong. :lol:
Esetleg próbálhatsz még forralt lehűtött vizet, esetleg pár csepp cirom hozzá. Mert ugye nem az a baj, hogy éhes, hanem hogy esetleg szomjas.... De nem okoskodom tovább, ha szemmel láthatóan jól van, akkor tényleg minek parázok én itt????? :shock:

Katka

katka22

most nézem mekkora béna vok, de-t írtam a se helyett :!: :!: :!:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

kérdés: a bnőm babájának középfülgyuszija van. elkaphatjuk? Anyám szerint igen, bnőm szerint nem. Holnap lett vón közös nap, mielőtt nyaralni megy :( ő valszeg babaúszáson kapta, kőbányán

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

öhm, erről fogalmam sincs, de itt is megköszönöm, hogy felhívtál (igen-igen, papillon ANNYIRA laza, hogy ráparázott a félregépelésre, hát megzabálom!!! :D :D :D )

katka
, ha már víz: az ásványvizet is forralni kell, vagy csak a csapvizet?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hehe :P hát igen, ennyire laza vok.... jah, és az a férjem céges száma, ha esetleg elmentetted.

ja és én olyan laza vok, h sima mizse mentes vizet adtam neki, persze csak miután anyám 20szor elmondta, h simán lehet :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Papillon!

A középfülgyulladást nem lehet elkapni, nyugi!
Vendég

ez tuti? de akkor mért szed rá antibiotikumot?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

hogy meggyógyuljon? :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ezzel zavarok, de gyermekeim kinőtt ruháit szeretném eladni. A ruhákat az alábbi linkre kattintva találjátok meg:

http://indafoto.hu/fruzsinap/collections

Kérésre természetesen mérek.
Ahogy időm engedi folyamatosan töltöm fel a ruhákat.
Személyes átvételre Budapesten van lehetőség, illetve el tudom küldeni postán is a vásárolt ruhát, a postaköltség a vevőt terheli.

email címem: fruzsinap@freemail.hu
fruzsinapp

hehe :lol: igen, de akkor azt bacik okozzák, amit ugye ellehet elvileg kapni :?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

na ehhez sem értek... :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Pappilon: Én nem értek hozzá, de nekem Zsófi 5 hónaposan elkapta a szomszéd 9 hónapos kisfiútól. Egyértelműen onnan jött a baci.... Szerintem inkább ne talizz! :roll:

Katka

katka22

Sziasztok!
Megint nem tudok majd mindenre reagálni :oops: rossz passzban vagyok nagyon, valahogy nem megy a kikecmergés, de azért bekukantottam :wink:
Masut!
sajnálom a hasonló cipőt :( Nem valami kellemes.De azt mondtátok, nem lehet gáz a porszívótól, úgyhogy biza ma esti elalvásnál is bevetettem.A szomszédok majd mondják, milyen szorgos vagyok, folyton takarítok :lol: :lol: :lol:
Amúgy bármi jó:hajszárító, páraelszívó, fűnyíró :shock: Hihetetlen.Ezekre megnyugszik, az én ringatásomtól meg ordít :shock: :lol:

Ma volt a 8."kakamentes" napunk :shock: :shock: :shock: Kezdek aggódni, de ma legalább már minden pelusban volt "kezdemény", (és nem sír, nem szenved)majdcsak lesz már valami :roll: Ugye mi beálltunk 5 napra(a múltkor 6.nap reggelén sikerült)de arra gyanakszom, hogy most, amikor megjött, 3 napig szegény alig tudott mit enni.Najó, ez talán túlzás, de tényleg sokat nyűgösködött, a szokásos 10 perc helyett fél órát lógott cicin, szóval tuti nem volt elég.Ja és hiába jött vissza azóta a tej, az éjféli kelés megmaradt, pedig már nagyon régóta csak egyszer kelt 3-4 között :roll:
Katka!
Megnyugtattál ezzel a sűrű szopizással, a védőnő annyira mondta,hogy csak 3-4 óránként etessem,és úgy örültem, hogy amikor visszaállt a tejcsi, aznap 3-3és fél óránként evett egész nap.Úgy örültem, ilyen még soha nem volt, aztán másnap meg ma is újra 2 óránként.Végülis 8szor eszik egy nap, ez nem olyan sok 3 hósan, nem? :roll:

Gabka!
Ne is mondd!Mi ugye most elég sokszor voltunk(fejl.neurológia, gyerekorvos kontroll, kardiológia, holnapután csípő uh)elvileg mindenhová időpontra mentünk és mindenhol min.1 órát vártunk :evil: Még jó,hogy viszonylag nyugodt természet vagyok, de azért akkor már nekem is elszakadt a cérna, amikor gyakorlatilag már alva visszük be a gyereket, addig vártunk, és nem elég "aktív" :evil: Tudtam volna anyázódni :oops: pedig nem szokásom, hogy ó milyen aktív lenne felébresztve, idegen arcok között, azt se tudja hol van. :x

Na ennyire futotta....Mennem kéne tusolni.

Kép
Kép
zazzy

Zazzy: Akkor aludjatok porszívóval. Majd csak elhagyjátok egyszer..... Szopizni meg ilyen melegben szerintem nyugodtan lehet sűrűn. Nem tudod túletetni. Nyugodtan kínáld meg gyakran.

Vica: Nem csodálom, hogy kimerít a nyaralás 3 gyerekkel. Már kettő is sok, nemhogy 3 kicsi. Még 3 évig szerintem ez így lesz. legközelebb vigyetek egy nagyit és minden nap 2 órát szánjatok magatokra is. ;)

Katka

katka22

Sziasztok!

Gabka, sajnálom, hogy ma így jártál a dokinál, ez télleg nagyon bosszantó. Elhiszem, h kiakadtál. Képzeld, Katka megnézte az anszcendensem (itt is köszi!) és u.az, mint a tied: Szűz vagyok Bak anszcendenssel :) oszt nagyjából ennyi, nem ismertem magamra (persze ez azt is jelentheti, h nem ismerem magamat eléggé :) )

Zazzy, olyan rossz olvasni, hogy még mindig nem érzed igazán jól magadat. Nem tudsz valahogy kikapcsolódni, lazulni? Nyaralni mentek? (nem emlékszem, h írtad-e)

Papillon, én mindig is sima szénsavmentes ásványvizet adtam Samunak inni már 4 hós korától. Ha megnézed az összetételét az úgynevezett babavíznek és ugyanabból a márkából a mentes víznek: tök ugyanaz. Na, ezután nem voltam hajlandó durva felárat fizetni a "baba" feliratért. Katababa eddig még nem kapott folyadékpótlást. Csak cicit.

Nemlajos, Kata sem viszi túlzásba a szopizást, pontosabban a gyakoriságát. Naponta 5x, ritkábban 6x eszik. És tök hamar végez a szopival. Szóval nálunk is előfordul, hogy 4 órán át nem kap cicit napközben. De amíg ilyen ütemben gyarapszik a kiscsaj (7500 g felett járunk), és ilyen sokat pisil (örökké pisil :) ) - addig nem érdekel, hogy hány adagban eszi meg a napi betevőt.

Nem is meséltem a csípő UH-t. Múlt csütörtökön voltunk Újpesten, az egy dolog, hogy ennél messzebbre nem nagyon tudtunk volna menni Bp közigazgatási határain belül (ide kaptunk beutalót a csepeli ortopédiáról :shock: ), de most először tömegközlekedtem hosszabban Katababával kendőben, és tök jól bírta.
Odaút 1 óra 15 perc, ott vártunk kb fél órát (mivel lekéstük negyed órával az időpontunkat), vissza 1 óra - és Kata egy szopival megoldotta, és sokat aludt. A csípője egyébként rendben van, dokinő azt mondta, hogy tökéletes a kislány :)

Ma voltunk strandolni a csepeli strandon, tök jó volt. Samu bölcsis haverja is volt, a két kiscsávó nagyon pörgött együtt (megbeszélték, hogy hova mennek, mit csinálnak együtt). Hihetetlen, hogy ennyi idős korba már ilyen erős baráti kötődés alakul ki a gyerekek között :) Katát is belógattuk a gyerekmedencébe - hát, végülis nem sírt...

Pulcsi? Jól emlékszem, h ők költöztek mostanában, ugye? Biztos, azért nem jelentkezett már régóta.

Vica, tök jó, hogy jól érzitek magatokat. Örülök, h Nimród "jófiú". Panna hisztik csitulnak?

Most már lépek. Megint kisregényt írtam...

erpé

Óóóóóó, zazzy, erpé, ez a mai nap ne vezessen Titeket félre, bizony Döme is gyakran cicizik, dehogy 3-4 óránként!
Van, hogy egy-másfél órán belül is kér még, ilyenkor nem tagadom meg tőle.
Szóval Döme is kb. 7-szer eszik egy nap, de van, hogy szinte egész nap cicin lóg, van, hogy 6 evés is elég neki.
Ilyen ez. Nekünk se egyforma minden napunk :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Erpé
erre elfelejtettem válaszolni... igen, az a mesepark! szerintem ne habozzatok tovább, és menjetek! :wink:

Zazzy
kitartás! Fanni rekordja 10 nap volt! Máté is hetente egyszer kakilt mostanában, bár Sopronban elkezdett 2 naponta, ezt 3-szor csinálta, ma kellett volna megint.. de ma elmaradt...
én már kezdem megszokni, nem idegeskedem rajta, egyszer úgyis kijön... na jó, azért a 6. naptól már ideges vagyok... :lol:

Gabka
doki... :evil:
én is kivagyok az enyémtől... furcsa megjegyzései vannak, ráadásul a rota elleni oltásról meg sem kérdezte, hogy akarom-e, csak úgy felírta, és mikor közöltem, hogy Fanni sem kapta, erre azt válaszolta, hogy azért mert akkor nem volt (ami nem igaz), és adjuk! úgyhogy majd valamelyik nap telefonálok, hogy adjanak időpontot a 3 hós oltásra meg a prevenar-ra, és a rotát nem kérem. amúgy sem vagyok a túl sok oltás híve, de valahogy Máténál méginkább viszolygok tőle... :roll:

ma mi is gyakrabban ciciztünk. amúgy is inkább 2 óránként eszik Máté, de ma volt 1,5 is.
elég nyügis is, a mellemet is kezdi kicsinálni, ezerrel rágcsálja a kezét, és úgy látom, hogy be van dagadva alul az ínye... nehezen is aludt el, benurofeneztem végül.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

hát ezek az orvosok!
Hihetetlen!
Remélem, a rotát a miénk nem akarja, mert AZT már tuti nem engedem (a prevenar meg a gennyes agyhártya nem bános, de a rota tényleg fölös, szerintem).

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

ööö... nem tudok megválni a csúnyábbik vonalzótól, nem baj, ha egy gyerekre egy darabig kettőt néztek? :oops: :roll: :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

melyik a csúnyább?
tök jó a sapis kép! :wink:
engem nem zavar, hogy kettő van! :D

Kép
Kép
Kép