Sziasztok!
Gabka, sajnálom, hogy ma így jártál a dokinál, ez télleg nagyon bosszantó. Elhiszem, h kiakadtál. Képzeld, Katka megnézte az anszcendensem (itt is köszi!) és u.az, mint a tied: Szűz vagyok Bak anszcendenssel

oszt nagyjából ennyi, nem ismertem magamra (persze ez azt is jelentheti, h nem ismerem magamat eléggé

)
Zazzy, olyan rossz olvasni, hogy még mindig nem érzed igazán jól magadat. Nem tudsz valahogy kikapcsolódni, lazulni? Nyaralni mentek? (nem emlékszem, h írtad-e)
Papillon, én mindig is sima szénsavmentes ásványvizet adtam Samunak inni már 4 hós korától. Ha megnézed az összetételét az úgynevezett babavíznek és ugyanabból a márkából a mentes víznek: tök ugyanaz. Na, ezután nem voltam hajlandó durva felárat fizetni a "baba" feliratért. Katababa eddig még nem kapott folyadékpótlást. Csak cicit.
Nemlajos, Kata sem viszi túlzásba a szopizást, pontosabban a gyakoriságát. Naponta 5x, ritkábban 6x eszik. És tök hamar végez a szopival. Szóval nálunk is előfordul, hogy 4 órán át nem kap cicit napközben. De amíg ilyen ütemben gyarapszik a kiscsaj (7500 g felett járunk), és ilyen sokat pisil (örökké pisil

) - addig nem érdekel, hogy hány adagban eszi meg a napi betevőt.
Nem is meséltem a csípő UH-t. Múlt csütörtökön voltunk Újpesten, az egy dolog, hogy ennél messzebbre nem nagyon tudtunk volna menni Bp közigazgatási határain belül (ide kaptunk beutalót a csepeli ortopédiáról

), de most először tömegközlekedtem hosszabban Katababával kendőben, és tök jól bírta.
Odaút 1 óra 15 perc, ott vártunk kb fél órát (mivel lekéstük negyed órával az időpontunkat), vissza 1 óra - és Kata egy szopival megoldotta, és sokat aludt. A csípője egyébként rendben van, dokinő azt mondta, hogy tökéletes a kislány
Ma voltunk strandolni a csepeli strandon, tök jó volt. Samu bölcsis haverja is volt, a két kiscsávó nagyon pörgött együtt (megbeszélték, hogy hova mennek, mit csinálnak együtt). Hihetetlen, hogy ennyi idős korba már ilyen erős baráti kötődés alakul ki a gyerekek között

Katát is belógattuk a gyerekmedencébe - hát, végülis nem sírt...
Pulcsi? Jól emlékszem, h ők költöztek mostanában, ugye? Biztos, azért nem jelentkezett már régóta.
Vica, tök jó, hogy jól érzitek magatokat. Örülök, h Nimród "jófiú". Panna hisztik csitulnak?
Most már lépek. Megint kisregényt írtam...
RÉ