A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Érdre költözünk

sziasztok:)

Jol kituriztam magam tegnap, a varosban valo flangalas kozben betertunk oda is.
Vettem egy ruhacskat, egy szoknyat es 2 melltartot. (bar inkabb talicska kellett volna.)

Patrik baba kapott egy kis feher sapkat, pici himzett mackofejjel az elejen.
Mast most nem vettunk, rajottunk hogy amig nincs butor nincs hova tenni a babaruhat sem. :) Igy hat minden a maga idejeben majd. Ejj, raerunk arra meg. :D:D:D

REGINA GYONYORU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az a csodalatos kis arcocska!!!!! Megyek pecsre lopizom a babat olyan szep!:D
Es mekkora haja van!! WOW!

zsand:
Melegtol kivagyok,uuuuuuuuutalom es nem birom :(

De nem vizesedem egyaltalan, a vernyomas meg a beka segge alatt most is.Az lehetseges hogy melegben meg lejjebb menjen???? Mert nekem lassan nincs is. Bar ha valaszthatok akkor inkabb az alacsony mint a magas.
Olyan meleg volt a diabetologian tegnap, amig vartunk hogy az ajulas kornyekezett. Szerencsere le tudtam ulni, voltak kenyelmes fotelek, parom meg kivarta a sort a nevemben. :D

tierno:
En nem is merek naplemente utan kimenni a hazbol mert megesznek elve a nyomorult szunyogok! Szornyu hogy mi van itt!!! Meg jo hogy nem Halasztelekre koltoztunk, a Dunapartra, szerintem mar csontig ragtak volna ott a budos bestiak!!!!

Orsi:
Hoppa, Napsugar elethaz!!!!!!!! Nagyon jo hogy vegre van Erden egy ilyen szolgaltatas!

Berni:
Gyonyoru a baboca! Zsofi hatalmasat nott! Fantasztikus a fekete-feher foto!!!!!!! Nagyon profi. Ki keszitette? Erdemes lenne kereteztetni!

sünciboglya

Mi meg Szilviéknél voltunk délelőtt!
8:15-kor hívott, hogy nincs-e kedvünk átmenni, 9-re már ott is votunk! ÚÚÚÚÚgy szeretem ezeket a spontán dolgokat!Nagyon jó kis délelőttünk volt!
Köszi Szilvi mindent! IMÁDLAK!!!!!

Nagyon szép kis házikótok, kertetek van! Nagyon kellemes, barátságos minden!

Hazajöttünk legyalultam a tököt, meg a kezemet :? , Túlvagyunk már ebéden, csimók még lubickolnak egyet aztán megyünk alcsizni! :)
Nekem a tegnapi ragús husiból mardat egy pár falat, csináltam hozzá egy hatalmas adag salit, jól belaktam!Este tekerni fogok és kihagyom a vacsit, holnap megmérem magam! :wink:

Én egész nap álmos vagyok! :shock:

Berni, csodaszép Zsófibaba! Ő is milyen nagy már! :shock:
Jól vagytok? Mentek nyaralni?

zsAndi! Szivattál, hogy küldtél privit???? :lol: :lol: :lol: Azóta azt nézem, de nem jött semmi!
Léböjtöt mára hagytam, mert nem terveztem be Szilviéket, gondoltam ma nem csinálok semmit csak iszom és ha nagyon nem ment volna ettem volna dinnyét!

Mia! Itt is ezer szunyog van!És azt vettem észre imunisak lettek a szunyogriasztókra! :?
Annyira megszoktam, hogy ékezet nélkül írsz, hogy már észre sem veszem!
Csak azt ne írd, hogy: "Tiéd az aranyérem!" :lol: :lol: :lol:

Megyek én is csobbanok egyet!
Vendég

Orsi!

Hogy mernélek szivatni?????DEHOGY SZÍVATTALAK!!!!!!!
Na, most próba még1*
Remélem bedobja a postás :D :shock:

Sziasztok
Vendég

Szasztok!

Orsi, köszi, hogy eljöttetek! Tök jó volt! Azért csak akkor szóltam, mert nem tudtam, hogy mi lesz a pözsivel....
Jajj, olyan aranyos volt Bubu ahogy a nyakamba ugrott!!!! Bogi is..... Engem még egy gyerek sem szeretett így, leszámítva a sajátjaimat.. :wink: :lol:
Aludtam egy nagyot velük, negyed óra kellett, hogy utána magamhoz térjek... :wink: Bubó2ig Pupi fél3ig aludt! 1ig és 2ig szoktak! :wink:
Step: sajna az kényelmesebb nekem időben, de arra gondoltam súlyzózni kellene :wink: :roll: De majd Nórival már alakformálóra fogunk járni, mert az Ő párja sem bizti, hogy hazaér 6előtt...

Brigi, de abba a rendelőbe járnak!! :lol:
Könyv: képzeld fogunk egyet kapni, mert amit én küldtem a kislánynak az nagyon tetszett és hálásak, és viszonzásul küldenek egyet.... :D

Berni, nagyon jók a képek!!! Micsoda kis mosolygós baba!!! És azok a fürtök..... :lol: Húúú, és már 7hónapos :shock: pedig nemrég született........

Mia, nekem is baromi alacsony szokott a vérnyomim lenni, 2x mérjük, hogy egyszer mutasson valamit. :wink:
sylph

Szilvi!

Enyimek is 3 órát aludtak! :shock: Én is vagy kettőt! :oops:
Fél 5 felé keltünk.

Bocsi, hogy olyan nagy kupit hagytunk a gyerkők szobájába, azért aludtak a Tieid ennyit, mert elfáradtak a pakolásban! :lol:

Anyósomhoz kell átszaladni, mert kell neki a nagy fazekam lekvárbefőzéshez, meg a tök gyalum, de legalább rá udtam sózni egy kis tökfőzit, olyan sok lett! Persze Fruzsi nem eszi ezt sem! Bubu 2x is evett belőle!(legalább nem hiába vágtam el a kezem!)
Apa jön haza én meg pattanok a cangámra, már nagyon várom!

Zsand! Most meg én nem tudom elküldeni a privit, szerintem nem haragaszanak meg csajok hogy ide válaszolok! :oops:

Fél órát gondolkodtm milyen gyűlésről írsz! :lol:
Szóval gyerekülést nekem csak egy fajta jó, a többi mind nagy, mert 3-at kell berakni! :wink: Nekünk ez a Graco Logico van
http://www.ajandekkatalogus.hu/ajandek/ ... 018496/97/ , ugyanilyet szeretnék venni!
Nagyon szeretjük,de ennél vannak sokkal jobb ülések, csak hozzám nem fér be! :cry:
Szóval ne hozzánk igazodjatok!De nagyon aranyos vagy!

Van egy eladó Römer King quickfix 15 ezerért, ha valakit érdekel! :wink:
Vendég

Edina: gyönyörűűűű Petrus!!!
Hol volt a keresztelő?
Hogy áll a betonozás?

Dolli: ma felhívtam a református templomra kibiggyesztett számot. Nagyon kedves hölggyel beszéltem azt mondta nekem nem kell h megkeresztelve legyek. Menjek el és megbeszéljük.
Jövő héten el is megyek, akkor majd írok mi volt.

Szilvi: 4körül kell mindig, ez azért jó mert ha én 8 előtt kelek tiszta koki vagyok aznapra! Egyszerűen nem bírok vele! Napközben eddig aludt 11-14ig, most semmi! Pedig látom rajta, h fáradt és azért ordít. Valamit rosszul csinálhatok!!!
Végre elkezdtem a könyvet, eddig nagyon tetszik, csak Lili baba nem igen enged olvasni! Mostanában mindig veszekszik velem.

Képzeljétek Lili már több mint 5 kg!!!!!
Adjatok valami tanácsot, hogy mit csináljak, hogy aludjon a Lili és nem keljen fel 10 perc után.jaa és persze csak az ölemben hajlandó aludni. De ott is csak fél órát max!

Tegnap egy hős voltam! Apa nem cserélte le a gumikat nyárira, mivel elég türelmes vagyok, eddig vártam és elvittem én. Na a szerelő rosszul tette vissza az egyiket, a kormány rángatott, és a keréktől kopogó hang jött. Nagyon félelmetes volt. Már nem akartam visszamenni, mert Lili mindig megijedt a hangoktól, melege volt és éhes is volt. Szóval mondom apának neki kell visszavinni. De ő nem tudja mert mire végez, addigra bezár a gumis. Mondja vigyem le apjához, majd ő visszaviszi addig megetetem Lilit. Na ekkor váltam hőssé. Elvittem hozzá! EGYEDÜL! A kapcsolatunk ugyanis nem felhőtlen. Ott voltam 1től 5ig, 5kor jött apa is, így ha már ott voltam megvártam anyóst és a sógornőmet is, ők szerencsére nagyon aranyosak. Na úgy volt hogy akkor pihenek, amíg jönnek, de nem tudtam, mert Lili csak a ölemben volt el….szóval jó hosszú lett a napom!

Lini
Kép
kicsi lini

Lini!

Szerintem szegény Lilinek melege van! Gondolom a panelban még melegebb van! :( Bár nálunk is 27 fok van a nappaliban , a déli oldalt egész nap süti a nap, a szobák egész jók, de nálunk se légkondi, se sötétítő! :? A házra zsalugátereket terveztünk, de az még várat magára, mert qva drága(pardon :oops: )
Tudod mit csináltam ilyenkor?
Amikor tudtam hogy jön az alvásidő, előtte a kiskádba tettem kellemes langyos vizet, nem meleget, nem is hideget és lefürdettem a csimókat, aztán csak egy szál peluba szopiztattam és úgy raktam le alukálni a jól besötétített szobába! Kicsit le kell őket hűteni őket, mert ennyi idősen még nem jó a hőháztartásuk!Vizes textilpeluval is borogathatos a lábikóját!

Tényleg ügyi voltál a gumicserével és apósékkal is! :wink:

Én is hős voltam, tekertem 60 percet beöltözve ebben a hülye melegben, hasaztam, majd bementem a szaunába és a fogyikrémmel csináltam magamnak cellulit masszázst, köpölyözést! Hááát 20 perc uzán azt hittem meghalok! :shock: Ember ennyit még nem izzadt mint én! Aztán egy jéghideg zuhany, nagyon jólesett!Vacsit kihagytam, most iszom ez epres-vanilliás shaekemet! :D
Beírtam magamnak egy piros pontot! :wink:

Holnap gyüminapozom, Apa hozott isteni őszibarackot, dinnyét! :P

Dolli merre vagy?
Vendég

Hol vagytok????? :shock:
Mindenkit elfújt az éjszakai vihar?

Mi mindjárt megyünk a skacokkal bevásárolni, holnapra is főznöm kell, és a legroszabb hogy nincs itthon domestos! :?
Viszont fel vagyok dobva, mert 1 kilóval kevesebb vagyok, mint tegnap reggel! :D
Ez még elszántabbá tesz! :wink:

Olyan jó ez a hűs levegő, az északa botzalmasan meleg volt, szenvedtem mint a kutya! :(

Kutyáról jut eszembe!Szilvi! Tegnap Marcipán kiszagolta Yodát, mászott rám, nyüszögött, nem tudtam magamról levakarni!
Már sajnálom, hogy nem vittük, nem gondoltam, hogy ilyen nagy a kertetek és tök jól elkerített! No majd legközelebb! :wink:

Már megy a mosógép, leszedtem a szárítóról a ruhákat, elpakoltam a vasaltakat, összepakoltam az egész házat, felpórszívóztam, de itt meg kellett állnom mert nincs itthot semmi takarítószer! Multkor kukát mostunk és belement egy flakon domestos.
Ma konyhámat akarom rendberakni, mert már nagyon elhanyagolt szegényke!

Na futok is, Ti meg szánjátok meg szegény magányos Orsit és írjatok valamit! :wink:
Vendég

sziasztok, joreggelt!

Gyorsan reagalok par dologra, utana megyunk Salgotarjanba eskuvore. :D:D:D:D:D:D:D
Szereztunk a pocakomra hastarto hevedert, igy megnott a szabadban toltott idokapacitasom es meg setalni is kepes vagyok 3 lepesnel tobbet!
Harcra fel!!! :D

Orsi:
Latom gyalulsz ezerrel! Tokot, ... kezedet....
Ahogy leirtad a "tokfozelek" szot, beindult a nyalcserem! Imadommm. Csak sajnos nem mindig sikerul frisset kapni ami mar le van sarabolva.
Kene nekem is egy tokgyalu, de nem tudom hol lehet venni jot. (olyan kezre-labra valot is ami legyalul mindent ami belekerul es birja a kikepzest mert nalunk aztan van rombolas konyhaszerszam ugyben!) :D Van valami jo tipped hol nezzem meg?

Aranyer :D:D:D:D:D (Ezen most is rohogok, amiota elolvastam!!!)

Szep napot kivanok mindenkinek!!

En most L! Szoritsatok hogy ne olvadjon le rolunk a ruha az eskuvon!:D

sünciboglya

Jó reggelt!

Orsi! De jó, mínusz 1 kiló! :) Én meg féllel több vagyok! Mondjuk nem csodálom, amennyit ettem tegnap... :oops:
Nekem is van dinnyém, én is azzal küzdök, mint múltkor Mia, hogy nem emelhetem ki. :roll: Csak annyi előnyöm van, hogy fél dinnye, így ha a hűtő elé állok, akkor lakomázhatok belőle! És még melegem se lesz! :lol:
Hú, 27 fok???? Jajj! Nálunk csak 25 volt, pedig még sütöttem fasírtot is sütőben...
Nálunk is tökfőzi volt, de én hozattam. :oops:
A narancsdiéta az milyen? Csak narancs és bármennyi? :roll:
Aug 20-án megyünk 4 napra. Anyós nagyon örült, hogy ő is vigyázhatott a csibére, kivett szabit. :)
Tegnap szegény páromat akasztotta ki a család, illetve apukája. Hihetetlen, hogy az emberek mennyire rosszindulatúak és ráadásul ezt rávetítik a másikra, és szegény párom csak hallgatja, hogy megy az acsarkodás a családban. :( Mondjuk már mondtam, hogy álljon a sarkára, és mondja meg, hogy hagyják ki a piti vitáikból!

Annyira bírom már most a kis Tökmagomat! Tegnap-tegnapelőtt, amikor dokikhoz mászkáltam, nem volt vészes a rosszullét. Ma meg megint gyötör, tudja, hogy itthon vagyunk! :lol:

Tegnapi vérképnek megvan az eredménye... a direkt bilirubinom magasabb, mint kéne... ami infóim szerint máj illetve epeproblémákra utalhat... No akkor most mi is van? Úgyhogy hétfőig maradok a bevált diétám mellett, mert nem szeretnék begörcsölni. Egyébként ez már a múltkori vérképen is magasabb volt, a pajzsmirigyes dokim javasolta a vizsgálat megismétlését, de az itteni dokim tojt rá. Grrrrrrrrrrrr! :evil:

Lini! Nagyon aranyos vagy, köszönöm az infokat! :)
Lili szerintem is a meleg miatt nyűgi. Egyébként emlékszem, hogy nekünk is volt ilyen 20-30 perces alvós időszak anyán... aztán az is elmúlt! Kitartás!

Berni! Jaj, de szépek vagytok! Milyen nagylány már Zsófi! :D A fekete-fehér kép isteni!

Mia! Olvasom a hozzászólásodat, és megdöbbentem, hogy a diabetológián sört osztogatnak és a párod kivárta a nevedben! :lol: Én már mindenhova pótolom az ékezeteket, ha kell, ha nem! :lol:

No most ennyi jutott eszembe...

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Én is csatlakozom a korán kelők táborához.
Bence mostanában 5 - negyed 6 körül kel! :(

Orsi!
Látom Te ma is aktív vagy, mint mindig!
Küldhetnél nekem egy kis energiát! Én meg mostanában olyan fáradtnak érzem magam!!

Mimi!
Gratulálok Regina babához!
Olyan gyönyörű baba!!!! És mennyi haja van! :shock:
Majd gyere és mesélj, ha lesz egy kis időd!

Szilvi!
Úgy néz ki, hogy ma és holnap itthon leszünk, meg majd jövő héten hétfőn és még valószínű, hogy kedden is.
Majd szólj, hogy mikor érsz rá, és akkor átvinném a ruhámat!
Előre is köszi, hogy bevállaltad!

Edina!
Olyan szép volt Petra baba a keresztelőn! Igazi gyönyörűség!
Már mi is tervezzük, hogy szeptember környékén megkeresztelnénk Benit.
Nem akarom annyira elhúzni a dolgot, mint Bencénél. Ő már majdnem másfél éves volt, amikor megkereszteltük!

Dolli!
Hogy vagy?
Már elkezdődött a kívánósság? :D
Ez nálam is már elég korán jelentkezett, és csak egyre fokozódott!! :D (Ezért is nézek most így ki! :oops: )

Berni!
Zsófi baba is nagyon édes!
És melyen helyes kis fürtjei vannak! :D

Na megyek, mert ma még ezer dolgom van!

Kép
Kép
anett_

Orsi: erre a lefürdetésre én is gondoltam, na akkor ki is próbálom!! Apa klíma szerelő így nálunk van klíma. Így amíg a kisszobában vagyunk le tudom hűteni a nagyot. Nálunk is 25-27 fok szokott lenni.
Nagyon keményen nyomod a fogyót!!!
Apa nekem is beígérte a bérletet celluit masszázsra. Mondtam neki azt kérek szülinapomra (novemberben). Mondjuk remélem akkor még szoptatok, na majd megbeszéljük, h mikor hogy lehet.
Már egy hátmasszázsra is úgy mennék hozzád!!!! Csak hát mini diktátorom még kiszámíthatatlan.

Na megyünk az sztkba csípő uhra vagy mire. Most, hogy elaludt a kezemben Lili. :(

Lini
Kép
kicsi lini

Szasztok!

Orsi, nem volt annyira vészes a kupi, mikor csak ketten vannak akkor is tudnak ilyet alkotni :wink:
Marci, de édes lehetett, de kuka voltam én is, szólhattam volna, de nem is gondoltam, hogy nem hozzátok.... na majd legközelebb!!!!!
Minusz 1kg?! Ügyes vagy!!!!!!
Jajj, nem is említettem, jó a fürdőruci, az alja épp, a tetejét egy kicsit át kell alakítani, de jó. KÖSZÖNÖM! Ha nagy leszek meghálálom! :lol:

Lini, nem csinálsz semmit rosszul!!!! Biztos melege van szegénykének. Jó ötlet a pancsi amit Orsi írt! egyébként mikor Lili volt ilyen kicsi akkor ő is alig aludt épp csak pár perceket, és óránként cicizett! Ja, és ő is sokat volt ölben.... Ez ment egy darabig, aztán rendeződtek a dolgok, Nektek is jobb lesz idővel!
Mi volt a csípő uh-n?

Dolli, ezek a rokonok.... :( :evil:
Képzeld, tegnap volt a megnyitója az itteni magánovinak, és teljesen ledöbbentem mennyi autó állt előtte! :shock: Sok, én nem is gondoltam, hogy ennyi embernek van felesleges 80ezerje.... :shock: vagy lehet azért volt ennyi mert nem tudták az árát... :wink:
Ja, ovi: mégsem jön össze :cry: tegnap kiderült, hogy magánovi az is :cry: csak a csaj elfelejtette említeni :cry:
Úgyhogy keresés folytatódik....

Anett, jó nekem a mai nap! Majd hívlak ha felkelek a skacok és megbeszéljük mikor tudsz átjönni. És az pont jó is, mert akkor megpróbálom, holnap/hétvégén megcsinálni és akkor hétfőre készen is lesz! :D

Lányok... ne tudjátok meg... égre-földre keressük a Fifi kukucskálós könyvet Lilinek és sehol sincs! Tegnap is 4helyen megnéztük, múltkor is vagy 5helyen, apu is keresgeti és egyszerűen nincs.... jól beleválasztottam.... :wink: De tegnap kiderült, hogy a szomszédunk anyukája az egyik könyvesboltot vezeti és lehet hogy tud szerezni!!!!! :lol: :lol: :lol:
sylph

Szilvi!

Képzeld, felpróbáltam most a ruhát, hogy mégis mennyit kell majd igazítani a pántján, és most láttam, hogy sajnos a mellrésznél a varrásnál elég kicsi!
Úgyhogy ne haragudj, de akkor most mégsem vinném,mert így nem is tudjuk pontosan bemérni.
Ez a ruha valószínű majd csak jövő nyárra lesz jó, ha már nem szoptatok!
Tényleg ne haragudj! :oops:
Majd tavasszal visszatérhetnénk rá! :D Bár addigra már remélem, hogy a bőségéből is vehetsz majd vissza!!! :lol:

Kép
Kép
anett_

Ó. hogy tudnám megfogni a szőke kis grabancát és ugyanúgy ráncigálni a földön, mint ahogy ő teszi a porszívójával! :twisted: Bocs! Ökör felettünk lakó! Erre ébredtem! De mintha harcászati gépjárművel takarítana, vagy én nem tudom, mit csinál! Jól meg is fájdult a fejem. :(

Anett! De jó felőletek is hallani! :) Jaj, a korán kelős időszak... Emlékszem mennyire horror volt. De ahogy látom, ezek az időszakok minden babánál megvannak. Kitartás!
Szerintem a kívánósság inkább a jó kis epediéta miatt van egyenlőre. Bár lehet, hogy hozzájön a várandós kívánósság is. :) A kettő együtt extragáz. De szerintem pár nap alatt telítődöm és akkor minden oké lesz. Vagy ez csak hiú remény? :wink:

Szilvi! Juj, tényleg! Tegnap volt 15-e. Szerintem nem tudták az árat! Te is csak a telefonból tudtad. Nem?
Egyébként az ára sajna nem extra, ahogy én elnéztem anno a családi napköziket... Ha 60 ezer volt, akkor sok esetben erre még rájött a kaja, ami minimum 10 e.

Lini! Mi volt az uh-on?

Kép
Kép
tekiroll

Jaj, nem is mondtam, ma felhívtam az oepet, és az Ikea elmehet a sunyiba! Nem szakadt meg a jogviszonyom, járni fog táppénz, tgyás, gyed és minden kutyafüle! :D

Kép
Kép
tekiroll

Dolli!

Kedves szőke szomszédod kezetfoghat az én szimpi szomszédommal(lopós, kútszétcseszős doki szülei), aki most berregteti a rohadt fűnyírót! Felkeltek csimók is! :? Éppen elaludtam, mikor rázendített, rohantam ki letakarni a medot, mert múltkor is telement fűvel! Amúgy csak annyin múlna, hogy másik irányból tolja, mert a fűnyíró jobb oldalán okádja ki a nyesedéket! Érdekes, hogy a szomszéd barátnője(nagyon nagyon szerettem a lányt!), az tudta úgy vágni, hogy nem jön át az összes car! :?

Dolli! Te csak szépen egyél, mert ez a 61 kiló szerintem nagyon kevés Neked, 65-tel is nagyon csini voltál!!!!!De legalább mínusszal kezded a terhességet, amit én magamról sosem mondhattam el! :oops: Amúgy tutira nem fogsz sokat hízni! :wink:
72 kilóval fogsz szülni menni! :wink: 65-tel jössz haza a kórházból!

Anett! Jó, hogy néha Te is írsz! Hogy vagytok? Merre mentek nyaralni?

Lini! De hülyeeeeeeeeeeeeeeeeee vagyok! :lol: :lol: :lol:
Még jó, hogy van légkonditok! :wink:
A cellulit masszázst tényleg csak szopi után, de ha van egy kis időd, gyere egy kis hát dögönyözésre! :wink:

Szilvikeeeeeeeee! Nagyon sajnálom az ovit! :cry:
Remélem még van valami remény, hogy Bubó Fruzsi csoporttársa lesz! :wink:

Fifiskönyvet néztétek a Diósd felé lévő Minimax-os üzletben????
Ott nagyon sok Fifis cucc van! Ott vettük Bogi nagy Fifijét is! :wink:
Örülök, hogy jó lett fördőruci! :D Háááááááát aki ilyen szép karcsúúú mint Te! :wink:

Én dobok egy kv-t, nekem is fáj a fejem!
Kér még valaki?
Vendég

Szasztok!

Orsi, de jó lenne, ha csoporttársak lennének!!!!! Mikor nyit az ovi?
Skacok pancsolnak a minimedencébe, alig férnek el, de élvezik. :lol: Csodálom, mert Bubó nem egy pancsis. Fif:i ott még nem néztük, de sok helyen írják, hogy van, oszt' még sincs, de lehet felhívom! Köszi az infót!
Jaj, de rossz lehetett így ébredni.... :cry:

Dolli, Ti is így ébredtetek?! :evil: :cry:
Ja, én felhívtam az ovit, onnan tudtam....

Anett, semmi gond! :lol: Majd jövőre.... :lol: Tegyél fotót a fiúkról, lécccciiiiii :D
sylph

Edina, írtam pü-t!
sylph

Jajjjjjj, Pupi végre dinnyét eszik!!!!!!!!!!!!!! Eddig kínálgattam, de semmi újat nem akart elfogadni, és most magától vette el! :lol: Juhééééééé........
sylph

Most beszéltem Mimivel!

Mindenkit puszil! Azt üzeni, hogy telcsin szokott néha minket olvasni(csak óvatosan mit beszélünk a háta mögött! :oops: :lol: ), de írni nagyon macerás lenne telcsiről!
Jól vannak, már kiszedték a varratait, Regina baba nagyon ügyesen szopikázik, jó sok tejcije van Miminek! :D
Úgy néz ki szombaton jöhetnek haza, jó hosszú lesz ez a 200km, de egyszer megállnak útközben! Párja is lent van Szabival Komlón a barátaiknál, együtt jönnek majd haza!
4-en vannak egy szobában, jófejek a szobatársai!

Röviden ennyi, és azt üzeni augusztusban már együtt strandolunk! :lol:

Szilvi! Pupi megirigyelte Yodától a dinnyét! :lol:
Mi várunk, hogy elmenjenek a szomszédból a berregők!
Ha itt vannak inkább ki sem megyek, mert mindig kritizálnak valamit!

Akkor szél volt nálunk, hogy felborult a rózsafuttató, és kidölt eltekeredett az egész napernyőnk, amiben keddel leszakadt a zsinór és tegnap cserélte ki Apa! :? Kőlapok vannak a talpán és kifordított az egészet a szél! :cry:
Napernyő nélkül meg nem szívesen engedem ki őket!
Vendég

Orsi! Épp gondoltam Mimiékre, hogy hátha hétvégén hazaengedik őket! De jó! Biztos húzós lesz az út, de Mimi stramm csajszi! :)
Hú, ekkora szél van kint? :roll:
Neked is jó szomszédaid vannak. :evil:
A próféta szóljon belőled a súlyt illetően! :wink: Én a 75-tel is kiegyeznék egyébként, de cél a 72. Meglátjuk. Mondjuk ez annyira lutri! Barátnőm nem zabált, de vizesedett és így 26 kiló plusszal ment szülni. Cseszegették is miatta rendesen, de szülés után le is ment róla sitty-sutty, pont azért, mert víz volt.
Jaj, már úgy várom, hogy Mariannal beszélhessek! :)

Szilvi! Nekem tavaly nagyon nem jött be a dinnye csibénél, most meg habzsolja! :)
Figyu! Mennyire vagy kreatív falvédő ügyben? Mert nekem nagyon nincs ötletem egyenlőre. :(

Mia! Valamikor a következő 3 napban be tudnánk ugrani hozzád az Utrogestanért?

Kép
Kép
tekiroll

Dolli!

http://images.google.hu/images?hl=hu&um ... =0&ndsp=18

Ebből lehet mazsolázni! :wink:

Amíg itt laktak a szomszédék nem volt gond, de most üresen áll a ház és a srác szülei jönnek a kertet rendben tartani! De annyira "okosak", mindent jobban tudnak, de már nem vagyok kiváncsi rájuk, így ki sem megyek inkább ha nem muszáj! :oops:

Mariannka a héten még szabin van, jővőhéten elvileg már jön hozzám is! :wink:
Vendég

Orsi! Tom, tom, csak azt nem akartam írni, hogy jaj, járjon már le Mariann szabija! :wink: Nem akarok neki rosszat, csak nekem úgy hiányzik most, hogy tudjunk beszélgetni.
Áh, meg Veletek is olyan jó lenne már csacsorászni! :lol:

Naggyon klassz a link! Most meg az a baj, hogy sok az info! :lol: Á, nem! Szuper, hogy küldted, hátha beindul a fantáziám, hogy milyet szeretnék, de szerintem ügyeskezű Szilvinket fogom megfűzni egy varrásra, ha van egy kis ideje, mert ezek nekem most bonyik. Meg varrógépem sincs... :roll:

Olyan gáz, hogy az ember inább ki sem megy a kertbe, mert kint van egy hülye szomszéd... :(

Kép
Kép
tekiroll

Szasztok!

De jóóóó, Mimiék jönnek haza?! Már nagyon várom, hogy jöjjön mesélni és fotókat hozni!!!!

Orsi, szerinted hol volt megint a Yoda?!.... naná, hogy az állatorvosnál :? :cry: toklász ment a lábába és begyulladt neki, nem bírt a mellső lábára állni mert fájt :cry: most megint buci van rajta, borogatást tettek rá, holnap vihetjük megint.... Fél éves a kutya, de a kartonja lassan tele lesz :shock: :?
Szél? Mikor? Ma? Itt egy árva szellő sincs.....

Dolli, dumcsizhatunk falvédő ügyben!!!!! :lol: Nézegess hátha megtetszik valami, én is gondolkodom valami jón. Ha van valami kedvence Gézunak azt is fel lehet varrni rá, vagy a nevét, vagy "egyszerűen" csak patchwork, lehet esetleg zsebeket, ahova kisautókat dughat el :wink: vagy kis füleket amiket felhajthat és van alatta valami kép/minta....
sylph

Szilvi!

Ezt nem mondod komolyan???? Mit csinál ez a kutya állandóan???
Látszik, hogy egy fiatal, kalandvágyó srác, aki nem vigyáz magára! :lol:
Téged nem irigyellek,ne számold össze mennyipénzt hagytatok ott az állatorvosnál! :?
Megnéztem a schnauzeres könyvet és 5-7 kiló között kell lenniük, de gondolom van valami plusz minusz, igazából a marmagasság az érdekes, mert ott csak +- 3cm a megengedett!
De hol mérik a marmagasságot????? :oops:
Na majd Mimi megmondja! :wink:
Vendég

Orsi!
Sima ügy a futás, kaptam ma egy robogót csak fölrobogok futunk aztán hazarobogok!!de mikor megyünk először?

megmondhatom én is a marmagasságot?

Marmagasság:
a mar legmagasabb pontjának távolsága.
A talajtól bottal, a könyökbub mögött mérve.

Te szoktál elrakni fekete ribizli lekvárt? Én azt még akarok elrakni, de még sosem raktam el.

Lányom ma ebédnél:
grízes tésztát ettünk és azt mondta, hogy ő már nem tesz rá több porcukrot, mert sós lesz!!!!!

Sziasztok, mindenkinek ébredésmentes jó éjszakát!!!
Vendég

Tuleltem az eskuvot, tisztelettel jelentem! :D
Igy most mar kozuletileg is atombiztosnak nyilvanithatom magam.
(Az igaz hogy tarkoig kemenyedtem has-szerkezetileg, de a fekvestol mar jobb azota a helyzet.)

Dolli:
Bevizualtam ahogy bekvartelyozod magad a huto ele es kajalod a dinnyet kifele a hutobol! :D:D:D

Utro: szombat kivetelevel barmikor delutanonkent, vagy este, ejjel. :D:D:D Priviben elkuldom a szamom, csak szoljatok oda ha jottok mert a csengot nem halljuk meg a lakasban belul!

Anett:
Ra se rants! Nem kestel le a keresztelovel sehonnan, raer az meg. :D
Az en fiam lesz a legoregebb akit megkeresztelnek.... majd ugy 14-15 eves korara, ha raszanja magat. :D:D:D:D

Na en most elhullok aludni asszem, ha sikerul! Joejt!

sünciboglya

Csak egy gyors bekukk, mert rohanok suliba! :D

zsAndiiiiiiiiiiiiiii! Ez tök jóóóóó! Jövőhéttől futhatunk, hétfő-szerda(Apa angolra jár és mégkorábban indul :? ) kivételével, mármikor! Legyen a kedd-csütörtök?
Neked nem túl korai a 3/4 6, mert ha negyed órát futunk, fél óra mire visszagyalogolunk onnan! :lol: Viccet félre, szerintem fél óránál úgse tudunk többet futni, de inkább csak kocogjunk! :wink:
De ha Neked már időpont jó, akkor nyugodtan írj, ha törik, ha szakad összehozzuk, ha már kaptál egy robogót! :D
De jóóóóóóóóóóóóó Neked, nagyon aranyos Apid van! :wink:

Mia! Nagyon ügyi voltál, hogy kibírtál egy esküvőt!
Várlak Benneteket délután! :wink:

Többieknek írok este, de most ronygolok.............

Legyen szép napotok!

Puszika: Orsi

Ácsi-ácsi, de hol van a kutya mar-ja? :oops: Ha megmarja az embert, akkor biztos a szájánál kell keresni! :lol:
Az a háta?????? Ne röhögjetek, tudom, hogy ciki, de nem tudom!
Andi ha jösz lécci mérd meg Marcipán mar magasságát! :lol:
Vendég

Szasztok!

Folyik le rólam a gatya.....

Orsi, a marmagasság az kb. a lapocka-nyak tájékán van, földtől mérve.... nem tudom, hogy jól írtam e le, de tudom hol van, majd megmutizom. :lol: Óóóóó, dehogy számolom össze az állatorvosnál elköltött lóvét! Még a végén rosszúl lennék... :wink:

Zsani, jó szövege van a lánykádnak!!!! Robogó, az csúcs lehet!
Jó futkározást Nektek! Ügyesek vagytok!!!!!

Mia, szuper, hogy bírtad a strapát! Keményedés miatt akkor ma pihi?

Éjszakánk ma sem volt jó :cry: szerintem melegük volt.... Lili 1körül kelt alig akart visszaaludi, 2x is ivott, aztán az ágyamban kötött ki, később csatlakozott a bátyja is, és baromi jó volt a 100fokban még két kis meleg test hozzámbújva. :wink: Úgyhogy hnegyed ötkor kimentem a nappaliba aludni, már épp elaludtam, erre jön az én édes drága uram, megsimizni, megpuszilni, és jól felkeltett... ő persze ment vissza aludni, mert neki volt helye, én meg küzdhettem, hogy megint elaludjak. Erra 6kor nyargal ki a Lili, később Bubó, és azóta fenn vagyok.....

Na lépek, teszem a dolgom..... pusza
sylph

Dolli, éjjel járt az agyam, milyen legyen Gézu falvédője....
Szereti a vonatokat? Mert lehetne egy dimbes-dombos táj, fákkal, sinpár és jön a vonat, és pöfögi ki a kéményén Gézu nevét! Na? :lol: A vonat vagonja közül lehetne egy kettő ami zseb, amibe akár zsepit is lehetne tenni, vagy bármit ami nem annyira a nehéz.. :wink:
De még nézegess, hátha találsz valami jót! :wink:
sylph

Sziasztok!

Mia! Köszi, akkor csörrenünk, még nem tudom, hogy ma vagy vasárnap. Tegnap megint begörcsöltem. Nem annyira, mint nyaralás alatt, de valami nem stimmel. 10-kor hívok egy magánuh-ot, ahol nyári akció van és így fele annyiba kerül, mint a Korall házban. Szóval legjobb lenne ma eljutni uh-ra és akkor hazafelé belépnénk, de még passz. Szólok úgyis! :)
Asszem széket is kéne tennem a hűtő elé, úgy mégiscsak kényelmesebb! :lol:
Pihizz sokat a nagy buli után, ma már biztos jó lesz a pocak!

Szilvi! Jaj, Te szegény ezzel az éjszakai mizériával. :( Gézu is kétszer volt fent, de apuja ment hozzá, így ma már kicsit jobban érzem magam, mint az utóbbi 1-2 hétben.
Éjjel ne a mi falvédőnkön tessék agyalni, hanem aludni! :wink:
Nagyon jó az ötlet, Gézu szereti a vonatokat, amit Orsi átküldött, abból is a vonatosak tetszettek. :)

Orsi! Vigyi magadra ebben a nagy melegben! Jó korán keltél megint... Nem tudom, hogy bírnám. :roll:

Zsand! Robogó! Hú, de szuper! :)
Jó dumája van Dorinának! :lol:

Kép
Kép
tekiroll

Szilvi: mikor rendeződött az alvás? Mond, h 3 hónaposan! :P :lol:
Rendben volt a csípő uh. Persze ott is elkezdett sírni! Pedig nagyon óvatos és kedves volt a doki. Mondta is, h nem szoktak a babák sírni! Már nem is várom, h az oltásnál ne sírjon. :lol:
Jövő héten megyek a pappal beszélni, ha meglesz az időpont, akkor majd meg kéne beszélnünk Lili ruháját. Sógornőm hozott egy csodaszépet, csak méretre kellene alakítani illetve kalap is kellene hozzá.
Jó éjszakád volt! :lol: :lol: Bocsi de jót nevettem. Nálunk apa ment ki a napaliba és úgy lehűtötte, hogy én fáztam a hálóban! Reggel le is szúrtam, h Lili megfázik!!! :P

Dolli: szerintem a munkahelyed csak azért mondta, h ne kelljen fizetni utánad. Hogy csináltad h az oep felvette neked a telot?????? :shock: Nagyon ügyi vagy!

Orsi: mennék én, csak Lili babával mi lesz?! Nem az alvásáról híres. :? Ha meg fogom úgy nem tudsz masszírozni. Apával itthon hagynám, de miután múltkor végig ordított, amíg én vásároltam, mondta h többet nem mehetek el. :(

Csajok, hol lehet olyan játékot venni, amit a baba lábához lehet tenni, h rugdossa és akkor az zenél,vagy valami hangot ad ki. Nem találok ilyet sehol!!!!!
:evil: :evil:

Lini
Kép
kicsi lini

Kedves Mindenki!

A Babanet nevében szeretettel várunk Titeket a 2009. július 25-i Találkozón, a Millenáris parkban.

Kérdésekkel bombázzatok nyugodtan, kajaügyileg is egyezkedhetünk ebben a topikban.

Gyertek, gyertek!

Dia
dia
Budapest

Szilvi:

Igen, ma pihi van ezerrel. Mar jobban vagyok, de nagyon kikeszultem tegnap ez igy utolag latom.
Meg van masfel oram hogy rendbeszedjem magam, menni akarok en is Orsiekhoz parommal, de ha nem jobb akkor nem mehetek :(:(:(

Dolli:
Varjuk a hivasod. Csorogj, mert ha nem is vagyunk eppen otthon akkorra hazaerunk amig odaertek.

sünciboglya

Mia! Jaj, tényleg, mentek Orsizni! :lol:

Lini! Elég kitartóan kellett hívnom őket, de megérte. :)
Épp akartam kérdezni, hogy párod hogy veszi az apás "akadályt"?

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok Lányok! :-)

Tegnap este írtam egy marha hosszút, erre elszállt... most próbálom megint összeszedni a gondolataimat:-)

Hogy bírjátok ezt a nagy meleget? Nálunk minden redőny le van engedve, és Petrának sok-sok pancsi van napközben! Csak 6 felé merészkedünk ki a kertbe... akkor még ott is pancsizik a medencéjébe:-)

Noémi! Nagyon szép a kislányod!!!!!!!!!!!! Olyan szép arcocskája van:-)

Berni! Gyönyörű Zsófi! Micsoda tincsei vannak, ez igen!!!
Multkor említetted, hogy szeretnél valami fix elfoglaltságot magatoknak... sikerült találnod valamit?
Nem tudod, hogy Ringató mikor lesz legközelebb Parkvárosba? Még mindig szünet van?

Lini! Nyugi... biztosan nemsokára rendeződik az alvás dolog!
Egyéként erről jut eszembe... egyik reggeli műsorba egy híradós csajszi nyilatkozott, hogy ő még azt is élvezte, hogy éjjelente fel kellett kelni a babához!!!! Háááááááááát, én ezt egyszerűen nem tudom elhinni!!! Nekem csak 4 hétig kellett kelnem Petrushoz, úgyhogy nem panaszkodok, de azért az kemény dolog, ha az ember nem tudja magát kipihenni!
Tök jó, hogy a keresztelőt már szervezitek... mi 2 hónapja húztuk, de a következő babát biztos hamarabb megkereszteljük, mert Petra annyira jól érezte a magát a templomba (a szenteltvizes epizódig:-) ), hogy folyamatosan magyarázott és énekelt! Valószínűleg már előre látta a pap, hogy ez lesz, és mondta is, hogy "nyugodtan adjunk cumit a szájába"... csakhogy nekünk az nincs, mert mindig kiköpte! :-)

Orsi! Hajrá fogyi!!! Te aztán kitartó csajszi vagy:-) Engem meg most semmi sem ösztönöz... pedig 2 hét múlva megyünk Balatonra! Addig jó lenne nekem is egy tisztító kúra. Annyi gyümink van itthon... tulajdonképpen tarthatnák is egyet! :-)
44 üveg barilekvárom lett! Ki fogja ezt megenni????????? :shock:

Zsand! Dorinának nagyon cuki a beszólása:-)

Képzeljétek, ma egyedül felállt a lányom!!! :-) Sőt ma szinte mindenhol csak ácsorogni akar... a kiságyba, a járókába, az ülőgarnitúránál...
Ja, és puszit ad, ha kérem, és a "szia"-ra integet ezerrel!
És ez mind ennek a hétnek a termése! :-)

Edina
Kép
Kép
csszedina

Mia! Vasárnap lesz a dologból, mert ma még kocsival sincs erőm kimozdulni. Én nem tudom, mi van velem. :(

Kép
Kép
tekiroll

Szilvi! Most olvasom, hogy görcsöltél! Remélem már jobb.. és hogy csak a nagy meleg az oka! Pihizz sokat!

Edina
Kép
Kép
csszedina

Sziasztok!

Mia!

Nem csodálom, hogy ma csak pihegsz, iszonyatos meleg van!

Orsi!
Nekem a kedd szuper lenne, mert vasárnap este piacra kell mennem!!!

hééé csajok!
A robogót azért kaptam, mert el lett adva a kocsim és úgy gondoltuk, hogy elég lesz a robogó is!
Ma már voltam fönt parkvárosba vele, naon jó volt, de azért még voltak bénázásaim, de apának nehogy elmondjátok, de semmi komoly például kinn maradt az index!!!

Dorinának fáj a torka alig tud nyelni, apropó Orsi Te gyerkőid jól vannak, nem tudom hol szedtük össze, remélem nálatok minden rendben!!!

Sziasztok
Vendég

Szijasztok Csajok!

Itt voltak Miáék! :D Olyan jóóóóóóóóót beszélgettünk, eddig mindig csak az Ura hátával tudtam társalogni!
Bogi teljesen odavan Miáért!Megfogja a kezét és húzza! Pedig Bogi nem egy barátkozós gyerek! :shock:
Én is odavagyok Miáért, annyira kedves aranyos, csupaszív ember!
Mia örülök, hogy megismerhettelek, remélem még sok sok közös progink lesz! még:wink:
Figyi lehet Bogi érzi Patrikot! Ha Patrik az idősebb nőkre bukik, akkor lehetne köztük valami! :wink: :lol:
Az is eszembe jutott, hogy ha már megszültél és picit nagyobb lesz Patrik csavaroghatnánk majd együtt! Szülés után gondolom vezethetsz is, nem?

Zsandika! Jaaaaaaaaaaaaaj de szupikiráj! :D
Akkor kedden 3/4 6-ra tusz iderobogni? Nyitom a garázskaput, begurulsz és már kocoghatunk is! :wink: Nagyon várom már!!!!
Mit össze nem fogunk röhögni a szenvedéstől!
Szilvi tudja ezt igazán, Vele is mit össze nem szenvedtünk! :wink:
Már úgy mennék én is tornára, meg úszni is!
De nem bánkódom, majd mindennek meglesz a maga ideje! :wink:
Ha levizsgáztam szept 14-én reszkessetek!
Nálunk nem betegek a csimók, remélem nem is lesznek! :shock:
Dórinának jobbulást!!!!!!

Jaaaaaaaaaaaaaaj Dolli! Nagyon sajnálom a görcsöt! Jobban vagy? Az epéd volt megint? :shock:
Te lány!!!! Vigyázz Magadra nagyon! :cry:

Edina! 44 üveg??????????? Az 30 kg???????Jesszus
Egyedül csináltad az egészet, vagy segített anyud?
Nem semmi vagy!
Jaaaaaaaaaaj nagyon ügyes Petra! Ilyen hamar felállt! :shock:
Tényleg nem sok idő kell Neki és járni fog!
Majd győzd utána a futkosást! :wink:
Vendég

Voltunk Orsieknal:)

En ugy szeretek hozzajuk menni! Mindig jo a hangulat, a csibek irto aranyosak! Mar nagyon baratsagosak es Bogika fogja az ujjamat!! Bibibiiiiiiiii :D:D:D
Es mar lattam a pincet is, tudom milyen lesz a szalon!
LANYOK, keszuljetek hogy nagyon ultrabrutal klassz lesz a szalon, szerintem felvaltva fogunk ott lenni mi forumosok, vagy egyszerre...... mondjuk a jacuzzi-ban:D

Orsi: Ismet nagyon klassz volt nalatok! Meg a meleg sem zavart annyira. Elmentuk gyorsan utana kajalni a Tesco-s torok kajaldaba, en begyrosoztam, de rendesen! (na jo, a pitarol le kellett mondanom, de a tobbi mehetett befele!) Most nagggggyon tele vagyok! MOst mar csak egy kis dinnye hianyzik..... na majd holnap delutan uzsira, barack helyett (kar hogy csak egy pici dinnyet lehet enni, de holnap azert is dinnye lesz, meg ha csak pici adag is!)

Dolli: tudod mit? Elvisszuk nektek az Utro-t! Parom legalabb is el tudja vinni a holnapi nap folyaman, gond nelkul. Ha az nektek jo! :) Igy nem kell ebben a nyomorult idoben kijonnod! Persze hogy nem birod, en sem vagyok oda erte, emlexem a terhesseg elejen majd meghaltam ha volt 2 fok ingadozas, holnap meg raadasul eros front lesz.
Szerintem fel kell kossuk a gatyat jo erosen mert lesz nemulass holnap......

Nekunk Salgotarjanban lenne jelenesunk de elore felek hogy nagyon gaz lesz az ido....... akkor pedig biztos nem megyek sehova, foleg nem hazassagkoto bulira!

:mrgreen:

zsand: Hos vagy a robogoval! En osszerosalnam magam 2 kereken :D:D:D:D
Milyen szinu a jarganyod?

sünciboglya

Orsi, most olvastam amit irtal :D:D:D:D:D:D:D

Nagyon jol esett! :) Mi is nagyon szeretunk hozzatok menni!
Ha megszultem tenyleg mehetunk egyutt csavarogni! Naná en allandoan szokesben leszek, majd megismered az "igazi Miat" akinek mindig zsizsik van a hatsojaban. :D

sünciboglya

Edina,
Petrus nagyon ugyes! Gratula!

Ja es megyunk hozzatok baracklekvart zsakmanyolni!!!! :D:D:D
44 uveg, wow!!! :D

sünciboglya

Dolli: apa imádja a lányát, amikor mosolyog, „beszélget”, de amit rázendít nyomja vissza a kezembe. Pedig annyira jól esne este átadni neki, én meg összepakolhatnék nyugiba, pihenhetnék…. De az esti műsort nem viseli jól. Persze amikor látja rajtam, hogy ki vagyok borulva, mert egész nap sírt, akkor azért megerőlteti magát és átveszi. Minden apa nehezen alkalmazkodik a síráshoz?

Edina: végre itt!!! Már rég voltál. Hogy halad a betonozás? Hogy vagytok? szeptemberben indul a ringató, akkor csatlakozunk mi is.

Holnap lesz a diploma osztom! Jeeeee, nem lesz talár, mert a bérlés 5000 Ft!!!! Fél óráért ennyit fizetni nem éri meg! Pedig annyira vágytam rá!

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

Húú,de dög meleg van. :x
Kép
A lakásban 28-29 fok szokott lenni,tegnap 31 volt,mert főztem.Dorinára adtam éjszakára egy rövid ujjú bodyt.Anyám szerint,az kevés,éjjel lehűl a levegő.Le is hűlt,27 fokra. :? Mielőtt lefeküdtem,adtam még rá egy vékony gatyát.Elég így,nem?

Orsi!Nem tudom miről beszélsz! :? Nem arról jutott eszembe!
Elhiszem!Néha az 1 is sok(k)! :)
Nálatok is vannak szúnyogok?Pedig nálatok nincs is annyi bokor,mint nálunk.
Marmagasság:
Kép

lbernuska!Nagyon édi Zsófi!És a fürtjei!De jó lenne,ha Dorcinak is ilyen haja lenne!

Sünciboglya!Itt nem csak naplemente után vannak szúnyogok.

Sylph!Mikor mennek tanácsadásra?Mi 22-én vagy 29-én.Oltás lesz,már most sajnálom.Akkor oda is adnám a könyvet nekik.Vagy vigyem hozzájuk?Az sincs messze.Milyen rendesek,hogy viszonozzák.Akkor már megérte.
Találtatok Fifis könyvet?Libribe is néztétek?És az Óperenciában + bookline.hu-n?

Csszedina!De ügyi Petra!Hamarosan tényleg futhatsz utána,ha így folytatja.44 üveg??? :shock: Te jó ég!

Lini!Lehet,hogy párod még bizonytalan.Pedig az apák hangja sokszor megnyugtató tud lenni.Visszagondolva Dorina nem volt sírós,főleg nappal jól elvolt,de azért előfordult,inkább este 11-től(akkor született) zendített rá.Sokszor csak ültem és sírtam,mert már mindent megpróbáltam.És akkor jött Apa és a gyermek elaludt.
Én meg úgy érzem,hogy most nehezebb vele,mint kiskorában.Egész nap pörög,20-30 percet alszik,mindenre felmászik,pakol,megrág.Kevesebb a segítségem is.Tegnap viszont jól elvolt.Egésznap áztatta magát,odaadtam a kis locsoló kannát,az nagyon tetszett neki,lelocsolta a fejemet is.Itthon volt párom is,szóval szupi nap volt.

Ti mit csináltok ilyen melegben?Amit ismerek játszóteret,ott nincs árnyék.Ti tudtok esetleg mondani?

Jó éjt Nektek!

Kép
tierno

Már megint én kezdem az oldalt?
Lini!Ez lemaradt!Hurrá diploma!5000 ft?Ezek hülyék.Akkor mibe lesztek?

Kép
tierno

Jó reggelt!

Kb olyan vagyok mint a mosott car! :? 1-ig tutira fent voltam, mert nem tudtam aludni a melegtől! :( Vizes rongyal borogattam magam, de az sem használt!Nálunk tegnap már 29 fok volt a nappaliban, a szobákban meg kellemes 27! :?
Most kellemes az idő, nyitva van az össze ablak, de olyan nehezen hül ki a ház!
Jőre veszünk mi is légkondit, meg sötétítőt is, de ha kész lesz a szalon, akkor simán lemegyünk oda aludni, ott annyira fincsi hideg van! :wink:
Mia! Háááááááááááááh-hááááááááh-hááááááááááááááh :lol:
még jó, hoy nem ijedtél meg a pincénkben uralkodó helyzettől! :lol:

Hogy jakuzzin és szaunánk legyen meg kell maszíroznom kb 800 hátat! :lol: Legalább a hely megvan!
Már annak is örülnék, ha a kűmüves rakná már a járólapot! :wink:

Lini! Jaaaaaaaaaj legyen ez a nap a Tied! Nagyon ügyi vagy hogy lediplomáztál, büszkék vagyunk Rád!!!!!!

Lilinek majd egyszer beállnak az estéi, hogy szopi után elalszik és akkor zsupsz kocsiba pattansz és átgurulsz hozzánk egy masszázsra! A barátnőm is úgy tud járni, hogy előtte lerakja aludni a kisabáját!Szeretem is, hogy olyankor jön, mert addigra csendesedik valamennyire a ház! De szoktuk hallani, hogy Apa csitítgatja a gyerkőket és röhögünk, hogy mi bent hangosabbak vagyunk! :lol:

Dolli hogy vagy????? :shock: Minden okés? Nem tudok valamiben segíteni?

MA JÖNNEK HAZA MIMIÉK! :D Gondolom lesz jobb dolga, mint nekünk írni hazaérkezés után, de talán holnap!
Mááár úgy hiányzik! :wink:
Andikáék is holnap jönnek haza Tatabányáról! :D

Na megyek mert ma annyi minden terveztem be! :D
Vendég

Jó reggelt!

Orsi! Nagyon tündér vagy, köszi! Most jobban vagyok (a rosszullétet leszámítva), valószínűleg a meleg készített ki tegnap, úgyhogy ma sem számítok jobbra. Ráadásul ebéd meghívásunk van párom keresztszüleivel, úgyhogy össze kell vakarnom magam. Bár ha úgy érzem, gond nélkül felpakolom a lábam a kanapéjukra. :lol:
És sietünk haza. Próbáltam vasárnapra rakatni ezt a dolgot, mert addigra már konszoldálódik az időjárás, de nem jött össze. :?

Jaj, Te szegény! Én éjjel voltam fent jó két és fél órát, nem éreztem, hogy nagyon melegem lenne, de aludni nem tudtam.

Lili! Gratula még egyszer a diplomához! Az hatalmas buli átvenni! :) Nálunk még anno nem volt divat a talár, viszont vettem egy szép ruhát, és abban vettem át!

Brigi! Mi nem mozdulunk a nagy melegben. Este megyünk ki vagy/és reggel, amikor még hűvi van. Szép kis fokot mutat a hőmérő! :roll:
Szerintem sem kell több ruha Dorinára! Gézu egy rövid bodyban és egy hu rugiban alszik, néha azt is soknak érzem.

Tegnap hazaért párom, kibontott egy üveg sört és csibe mondta, hogy: Kéje sö! :lol: Azt hittem, rosszul hallok, de elismételte még párszor! Szerencsére ma reggel tejbepapit kért, úgyhogy megnyugodtam! :lol:

Edina! Hű, nem semmi mennyiségű lekvár! :roll:
Milyen ügyes Petrus! Tényleg mindjárt szaladni fog, úgyhogy nem is kell majd a konditerem! :wink:

Na megyek dögleni, hátha az segít. :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Dolli!

Örülök, hogy jobban vagy! Pihengessél és tényleg most az a legfontosabb, hogy TE jólérezd Magad!!!!
Mikor mondjátok meg babót anyóséknak?

Gézu jófej, hogy sört kér! :lol: :lol: :lol:

Na én meg a héten kértem 10 kiló sárgabarit, itt a szomszédban van a néninek, erre most meghozta! :shock: El is felejtettem, hogy nekem a hétvégén lekvárt kell főznöm! :?

Megjártuk már a Tescot, nem volt bevásárló kocsi, de legalábbígy nem vettünk sok dolgot! :wink: Izgi volt azért a három gyerkővel, mert most még Bogit se tudtuk beültetni! :D

Ma jön át anyósom, megcsinálom kezét lábát és holnap délelőtt jön a kis barinőm!Úgy örülök! :D
Ha valakinek kéne pedikür, manikür, vagy műköröm az nyugodtan írjon, hogy mikor tudna jönni, mert nekem nagy segítség lenne, mert nincs kin gyakorolnom!

Na léptem lekvározni! :?
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?