Jol kituriztam magam tegnap, a varosban valo flangalas kozben betertunk oda is.
Vettem egy ruhacskat, egy szoknyat es 2 melltartot. (bar inkabb talicska kellett volna.)
Patrik baba kapott egy kis feher sapkat, pici himzett mackofejjel az elejen.
Mast most nem vettunk, rajottunk hogy amig nincs butor nincs hova tenni a babaruhat sem.
REGINA GYONYORU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az a csodalatos kis arcocska!!!!! Megyek pecsre lopizom a babat olyan szep!:D
Es mekkora haja van!! WOW!
zsand:
Melegtol kivagyok,uuuuuuuuutalom es nem birom
De nem vizesedem egyaltalan, a vernyomas meg a beka segge alatt most is.Az lehetseges hogy melegben meg lejjebb menjen???? Mert nekem lassan nincs is. Bar ha valaszthatok akkor inkabb az alacsony mint a magas.
Olyan meleg volt a diabetologian tegnap, amig vartunk hogy az ajulas kornyekezett. Szerencsere le tudtam ulni, voltak kenyelmes fotelek, parom meg kivarta a sort a nevemben.
tierno:
En nem is merek naplemente utan kimenni a hazbol mert megesznek elve a nyomorult szunyogok! Szornyu hogy mi van itt!!! Meg jo hogy nem Halasztelekre koltoztunk, a Dunapartra, szerintem mar csontig ragtak volna ott a budos bestiak!!!!
Orsi:
Hoppa, Napsugar elethaz!!!!!!!! Nagyon jo hogy vegre van Erden egy ilyen szolgaltatas!
Berni:
Gyonyoru a baboca! Zsofi hatalmasat nott! Fantasztikus a fekete-feher foto!!!!!!! Nagyon profi. Ki keszitette? Erdemes lenne kereteztetni!