A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

Halihó!

Anitaa gyere holnap a képekkel! :)
Pókica bezavart kicsit,mert hogy mennek el,folyton azt hiszem már holnap szombat lesz :) ....de még csak péntek...már nagyon várom a vasárnapi UH-t én is!!!!

Ma vettem a fiuknak egy emeletes ágyat 10ezerért!Tök jó árban volt! :)
Szerintetek mit főzzek zöldbabbol?Holnap leszedem...eddig Palócleves a nyerő!...ti mit főztök hétvégén?
Vendég

Sprite
a felvételhez a csapat mellett lévő "jelentkezés" fülre kell kattintani. Amúgy bárki felvehet mert sztem mindenkinek van admin joga. Én részemről nem láttam a jelentkezést.

Tulip
én zöldbabból nagyon szeretem pl. a rakottat rizzsel és kis darált hússal
Vendég

Sprite én sem láttalak sajna,bár én nem tom hogy lehet felvenni valakit!
Vendég

A rakottra én is gondoltam,de ma rakott krumpli volt...már sok lenne a rakott! :lol:
Vendég

Pókica, nagyon örülök, hogy ilyen jó hírrel jöttél az uh-ról, és megnyugodtál. De ha a baba valóban ilyen óriási lesz, felkötheted a gatyód! :) A férjemnek egyből el is meséltem, ő is csak nézett, hogy 5 kg körüli baba, húúúúúúúú. És még mindig sokat kell pihenni, vagy az a probléma is megoldódott?

Anita várjuk holnap a híreket tőled is!
Vendég

Felteszek én is egy nem túl jól sikerült pocakfotót:

Kép
Vendég

5 kilós gyerek, az azért kemény lenne!! De szerintem még annyira messze van a vége, hogy nemigen tudnak tippelni arra, hogy mennyivel születnek!

A csimota meg szerintem ugyanaz, mint a csemete, csak régiesen!

/
lemonsong

O'hara, nagyon csini vagy! Az én hasam napról napra nő, most hozza be a korábbi lemaradást! Már nem jönnek rám a nadrágjaim, csak szoknyában tudok járni!

/
lemonsong

hát én a nyitó oldalon kívül nem tudok megnyitni semmit ezen a tanyán.

Kép
Kép
Kép
endaaj

Hát látom sok ezzel a tanyával a probléma:-)
Nekem semmi gondom vele, de a kedélyek megnyugtatása végett írtam az oldal adminisztrátorának hogy törölje a topicot, mert tévedés volt. 8) Nem sértődiségből, de gyakorlatilag sok pozitív reakció úgysem érkezett.
én és mások annak idején mikor odakeveredtünk egy adott csapattal, örültünk a zárt körnek a nyílt fórum után, de tudom nem mindenki van így ezzel és lehet több idő kell elteljen amíg kialakul, összekovácsolódik egy erősebb közösség és talán akkor erősebb az igény is a zárt infokra. Végülis ez a topic nem túl régi hisz még mi sem vagyunk régi kismamik:-) Ha vki mégis szeretne ott csevegni, akkor létre tud hozni vmi topicot nem ezen a néven mint itt és akkor nem lesz keveredés és max. azoknak szól priviben akiket érdekel az ilyen zárt közösségi csevegés.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.16 20:23-kor.
Vendég

O'hara,
csodaszép vékony vagy!! és velem ellentétben jól lent van a pocid is. :)
Vendég

Köszi Gio, talán túl vékony is. Sopánkodik is mindenki, hogy a fölös kilók még mindig nem gyűlnek. :? De szerintem azon kívül, ami a babának kell, nem is fog több feljönni. Pedig eszegetek rendesen!
Vendég

Sajna az anyatanya nekem sem jött be eddig. 3 üzenetet írtam már, kettőt a gyorsba egyet a rendesbe, de nem mennek el valamiért. Az adminisztrátori felületet pedig meg sem találtam, így nem tudtam, hogyan kell a jelentkezéseket elfogadni. Vagy csak jó bamba vagyok? Azt láttam, hogy kérted a törlést. Hát sajnálom, pedig jó ötlet volt. Az pedig nagyon tetszett, hogy a profilodban megjelent, hogy mikor lesznek a következő vizsgálatok.
Vendég

A jól lentről eszembe jutott, hogy tegnap már azon viccelődtünk a férjemmel, hogy már nem is a hasmban van a babuci. Totál kitapintható volt, így a férjem is meglepődött hogy amennyire lehet, totál "lecsúszott". Meg is kérdezte, mit csinál annyira lent a baba. Hát, jó kérdés. Azért remélem még nem a kiutat kutatja. :)
Vendég

O'hara,
Sztem tök jó a pocid és az alakod is. Akik a hízást hiányolják szerintem csak irigyek:-) Szülés után 2 nappal már valszleg senki nem mondja meg hogy szültél olyan simán visszaáll a tested a normálra. És ez nagyon szerencsés dolog!
Vendég

Teodorka a lakásfelújításról teszel fel képet? A babaszoba is most lett felújítva, kialakítva? Habár nálunk egyelőre még nincs babaszoba (szoba, konyha, fürdőszoba a lakásunk), remélem addigra megoldódik a lakáshelyzetünk, és lesz, így már a babaszobán gondolkodok. A falat gyerekkorunk mesefiguráival szeretném dísziteni, már töltöttem is le képeket a netről (vizipók, Dr. Bubó, Pumukli, Vuk, Kockás fülű nyúl, vili a veréb, Kisvakond, Pompom..) Először arra gondoltam, hogy a falra festem őket a minták alapján, most viszont azon agyalok, hogy talán jobb, és könnyebb ha álmennyezet papírra rajzolok, festek, majd kivágom, és azt ragasztom fel. Vízszintesen csak szebbet lehet alkotni, mint függőlegesen nem? Valaki csinált már ilyet, vagy tervez hasonlót? Érdekelnének a módszerek, a festékek. A mennyezetre is gondoltam felhőket, napocskát, holdat és csillagokat. És úgy gondoltam, hogy a figurákat ragasztanám, de a hátteret a flara festeném (tó, mező fával virágokkal) Bár így meg lehet, hogy sok lesz?
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, de ma is csak annyi időm van, hogy beugorjak hozzátok egy pillanatra, mert el vagyok havazva melóval :shock: .
A lényeg, hogy ma voltam abban a kismamaruhaboltban a XIII ker-ben amit ajánlottam, de sajnos nem tudom miért, de be van zárva. :( Remélem nem mentetek el ti is feleslegesen. Ha mégis szeretnétek menni akkor van egy másik boltjuk amit tudok a Nagy Lajos király útja 112 sz. alatt a Minimanó bolttal együtt. De biztos ami biztos jobb telefonon érdeklődni mielőtt mennétek. A honlapon a kapcsolatnál minden megvan. www.kismamadivat.hu
Remélem Mindenki jól van és azt is hogy holnap vissza tudlak olvasni benneteket.

Pussz
Memi
memi

Köszi! De szerintem te sem panaszkodhatsz. :D
Egyébként arra gondoltam a minap, hogy ha már 7-8 kg-nál tartanék, tuti nem tenné szóvá senki. Azt meg, hogy nem tudok hízni.... (3 hete +2 kg-nál tartottam, és ezt eléggé kevesli a család)
Ezzel eddig is voltak problémáim, pedig totál egészséges vagyok, a házidokim is mondta egy részletes kivizsgálás után, hogy örüljek, hogy ehetek, ami belémfér, nem lesz bünti utána, meg fogyókúra. Csak a negatív kritikák...
Most meg különösen rosszul esik a megjegyzés azoktól, akik tudják, hogy alapból így vagyok összerakva, nem koplaltatom a manót.
:?

De nem is rágódok tovább ezen, tény, hogy inkább így legyen, mint elnehezedjek a szülés után a sok feleslegtől.
Vendég

Hát sajnálom a felselges kört ebben a hőségben Memi. Köszi, hogy szóltál. Én még csak a kelengyelistájuk, és az árak alapján szemlélődtem, mit érdemes náluk megnézni (pl. textilpelust úgy láttam jó áron van. Eddig a legolcsóbb 280 Ft volt, itt 115.)
Vendég

JO reggelt mindenkinek! En most lelepek par napra, mindenkinek szep hetveget!
O'hara! neked akartam csak gyorsan reagalni, mert pont en irtam tegnap a kilokrol. Azert a te esetedben teljesen mas a dolog. ha valaki alapban vekony testalkatu, annak ellenere, hogy eszik, es egeszseges is, az azert van, mert egyszeruen ilyen hatasosan mukodik az egeto-mechanizmusa. EZ szerintem is szerencses dolgo, bar en szivesebben nyomok 3-mal tobbet, mint 3-mal kevesebbet, de az teny, hogy sok gondol, munkatol megov. Szerintem az ilyen nok sosem szednek fel a terhesseg alatt, volt jopar ismerosom igy (azok persze dogivel, akik fogyokura miatt sovanyak), es sosem lesz hatalmas pocakjuk. A tied azert szepen latszik, megha megsem lesz a vegere olyan, mint kozulunk a legnagyobb...de legalabb kenyelmesebben vagy :) A ferjem fonoke gebe, pedig egyfolytaban zabal, es egeszsegugyileg 100 %...de tenyleg zabal egesz nap. Egy jo baratnom ilyen testalkatu, 3 gyereket szult, 2-szer lattam 7 honaposan, alig-pocakkal (eloszor valami hihetetlenul szuk farmer volt rajta), sovanyan, es mindig normalis sulyu es meretu babai szulettek....hova fertek, nem tudom, de biztos jol be tudtak magukat feszkelni. En ra sem hederitenek ezekre a megjegyzesekre, igaza van Gio-nak, csak irigysegbol mondjak...az emberek ilyenek: mindig azt kritizaljak, ami van...ha tobb lenne, azt hallgathatnad. Es hat azert gebe egyaltalan nem vagy, szerintem ez meg bosegesen a csinosan sovany kategoria :):):)

Kép
pumipumi

Koszi memi, hogy irtad a boltot, mert en oda is menni akartam...es hat max 2-3 uzletre lesz idom kutyafuttaban (mar az utitervet keszitem), igy nagyon jol jon nekem az ilyen info...meg mas esetleg, amit tudtok ajanlani.

Kép
pumipumi

Pumi kellemes hétvégét, vigyázzatok magatokra!
Vendég

Sziasztok.
Vagyok, nem tűntem el, csak tanulnom kellett a vizsgáimra (Szoc. Gond. és ápolói), de sikerült minden vizsgám, így vége a tanulásnak egyenlőre.

A szerdai uh-on kiderült, hogy megint fiút várunk, így tényleg el leszek kényeztetve majd. :oops: :oops:

manocskak

Manócskák gratulálok a vizsgákhoz és a kisfiúhoz is!
Vendég

Pókica először is nagyon-nagyon örülök, hogy minden rendben, jöhet a gondtalan időszak :) ráérünk még aggódni a baba súlya miatt, engem is riogatnak azzal, hogy 4 kg. körül lesz :shock:
Kérdésedre: 9 évvel idősebb a tesóm, és fiú.
Biztosan a neveltetés is sokat jelent gyermekkorban, de a tesók közötti viták szerintem bármiféle nevelés mellett is mindennaposak :(

Sprite örülök, hogy ejutottál hastáncra, 3 hét után már ez is sikerélmény!
Vendég

Sziasztok Kismamik!

Húúúú! Ahogy olvasgatok elég feszült lett egy kis időre a hangulat, de örömmel konstatálom, hogy ez a múlté, és minden rendben. Személy szerint nekem tök mindegy, hogy hova írok, és hol olvaslak Titeket, én is a társasághoz ragaszkodok. Mondjuk én tökéletesen kezdő fórumozó vagyok. Életemben először fórumozok. Először a Mamanetre írtam, de itt jobban érzem magam. Ehhez a nyílt és zárt dologhoz nem is nagyon tudok hozzászólni. Kezdő mivoltomhoz hűen nekem nem volt még rossz tapasztalatom, ezért elhiszem Nektek, hogy itt vagy ott jobb, de az is logikusnak tűnik, hogy aki igazán akar ártani vagy perverzkedni, az bárhol megtalálja a módját.
Na be is fejezem a témát, mert ahogy olvastam Gio-t tökéletesen tárgytalan a téma már.
Viszont Csajok tényleg rossz volt olvasni, hogy cívódtok! Tök szarul esett. Olyan jó kis topic ez jó társasággal! :D Remélem így is marad!

És IGEN! Nagyon remélem hogy csinálunk egy talit, ahol személyesen is megismerhetjük egymást! Én nagyon örülnék neki!

Egyébként mindenkinek gratulálok a kisfiúkhoz és a kislányokhoz!!! :D :D :D :D
Már annyira kíváncsi vagyok hogy melyikünk kisbabája hogy fog kinézni már pocakon kívül. OLegalábbis én már nagyon várom, hogy az enyém kint legyen. (Pedig még van elég idő addig! :oops: :shock: :D )

Ti hogy bírjátok a meleget? Én elég vegyesen. Megyek is egy kicsit a vízre.

Addig is mindenki vigyázzon magára! Aki a hétvégén nem jönne, annak meg kellemes hétvégét, horgászatot, strandolást, stb....
Vendég

Kriszti, igen, nem a legjobb olvasni a "civódó" sorokat, de az igazság az, hogy írunk-írunk ami sok esetben félreértésre/félregondolásra ad okot :( biztosan, ha körbe ülnénk az asztalt, akkor max. egy kellemes nézőpontegyeztetős beszélgetés lett volna az egészből, így sajnos kicsit indulatosabbra sikeredett :(
Úgy gondolom, hogy azért itt sincs gond, főleg, hogy tudomásul kell vennünk, itt mindenki kismami, most főleg érzékenyebb, és ráadásnak itt ez a kutya meleg, ami mindenkit megvisel :(
Ma már nehezen viselem én is a meleget, alig várom, hogy egyszer hazaérjek!

O'hara köszi a képet, amit Olgának is írtam nemrégen, hogy te pocid is a tipikus fuú pocira, legalábbis nálunk az ilyenre szokták mondani az öregek.

Tulipános szorítok a hétvégi uh-hoz, és várlak a képekkel! A palóceves jól hangzik, én nagyon szeretem, csinálnék hozzá valami könnyű édességet, talán most gyülölcsrizst, ami hidegen isteni, és jól esne ebben a melegben.
Mi holnap horgászáskor szalonnát sütünk, bográcsban paprikáskrumplit főzünk, és a fiúk optimisták, így úgy gondolják, hogy halászlevet is. Ha valaki arra jár, nyugodtan ugorjon be egy vacsira, kismamákra gondolva házi kovászos ubi is lesz :D
Vendég

Sziasztok!

Ohara nagyon kis aranyos a pocid!Az első babánál én is így néztem ki!Szóval ne aggódj 6hónapig alig jött fel rám súly,és látszani sem látszott!Utánna viszont 17kg..... :shock:
Én is ki akarom festeni a gyerekszobát :D ,én még nem tudom mi legyen rajta..,de a fiamat is be akarom vonni(ő már 7éves),és szerintem jól rajzol!...akartam feltölteni rajzát..,de m sikerült....majd apa megnézi miért!

Manocskak gratulálok a vizsgádhoz!grat a babához is .....és megint fiú!Szerintem ha királynőnek születtél volna akkor a király teljesen elkényeztett volna,hiszen ott a fiú utód szinte kötelező volt! :lol: :lol: :lol:

Pumi jó hétvégét neked!

Gabi ezzel a gyümölcsrizzsel jó ötletet adtál...a rizsfelfújthoz!Az nálunk jobban megy! :) Köszi!Megyek is megcsinálom gyorsan! :)
Vendég

Sziasztok!
Pumi: én meg azt hittem, hogy a Csimota szintén olasz szóból származik. :shock: Azt hiszem, nem valami jó a az olasz nyelvérzékem. 8)
Manócskák: gratula a vizsgákhoz, most előtted a jól megérdemelt kánikula. :wink: :) Gratu a kis tökihez is!
M&G: imádom a szabadtéri kajákat, irigyellek. Bár ha minden igaz, szombaton mi is megyünk Tordasra, és ott szalonnázunk. Annyira kívánom már, pedig utána tuti roszul leszek a sok zsírtól, de feláldozom magam falánkságom oltárán. :lol:
Mamarucik: a maglódi Auchanban árleszállítás van, nem tudom máshol is van -e. Én már őszre vásárolgatok, mert erre a 1-2 hónapra nem merek venni már semmit.
Mindenkinek jó hétvégét,
Marcsi

macianyu

Gyerektapéta: nekünk még nincs gyerektapéta, de anno hallottam, hogy lehet venni gyerekszobába való falra ragasztható (és talán levehető?) mesefigurákat, azt hiszem gyerekboltokban is.

macianyu

Hali!!!

Elveszek 2 napra és tessék...még jó,h megoldódott a feszkó.
Személyes véleményem:Én semmiképpen nem költöztem volna el,egyszer írtam egy itteni fórumra(hozzátáplálós)és az ottani csajok folyton azon paráztak,h hű,de rossz,idegenek válaszolnak nekik,meg véleményt alkotnak a hozzátáplálásukról.Hozzáteszem,nekem is más volt anno is a véleményem,mert ők nyomták a 2 hónapost tejjel meg kiflivel meg sóskafőzelékkel,míg én 22 hónapig szoptattam,6 hónapig kizárólag.A vége az lett,h csinált az egyik csaj egy fórumot máshol,nem az anyatanyán,valami más volt.Átmentünk oda.Aztán az sem tetszett nekik,mert állítólag a "rosszakaróik"is olvasták őket és zaklatták a véleményükkel.Átmentünk egy 3.fórumra...aztán szétszéledt a csapat,mert meguntuk sokan ezt a hülyeséget.

Ne haragudjatok,de a véleményem:ha valaki felvállalja,h egy nyilvános fórumra felteszi a nevét,arcát,véleményét,akkor fogadja is el,h megvan rá az esély,h olyanok is elolvassák,akik szerinte viszsaélhetnek vele,vagy rosszindulatot kelthet.De ez önkéntes és teljesen nyilvánvaló,h ha nem akarjuk,h valami kiderüljön,azt nem írjuk ki ide.Visszaélések lehetnek fotókkal,hallottam már róla.Szemétség,de sajnos előfordulhat.
Ennyi.

Palócleves....nagyon szeretném!!!!!!!!!Én is azt csinálok vasárnap.
Ma csirkecomb volt összesütve cukkinivel(annyi van a kertben,h lassan kiírom a kapura,h eladó)holnap z.séges rizottó lesz.

29-én,szerdán megyek genetikára,olyan izgatott vagyok,remélem minden rendben lesz és úgy szeretném már tudni a nemét is!!!!!

Gratula a kislányokhoz és kisfiúkhoz!!!!!

Megyek lekvárt főzni!!!

Kép Kép
meli1118

Milyen lekvárt főzöl Meli?
A cukkini nálunk is sok! :roll:
Vendég

Sziasztok! Este már elég tartósan görcsölgettem -barna szerencsére elmúlt- így ma felhívtam a dokim mi legyen. Elkezdem mondani neki, mire közli, hogy ő most szabin van, de rendes volt mert végighallgatott és mondta, hogy akkor menjek be uh-ra ma, és mondjam, hogy ő küldött. :) (na ezért is éri meg nekem a viszonylag nagy összeg amit szülésnél adunk)
Kedden mentem volna genetikaira, de azt tanácsolta most nézzék meg, most van panaszom. Hál' Istennek nincs vérömleny, a méhen látszott valami jele, hogy görcsöltem, de babóval minden rendben. :D Ami még érdekes, hogy rákerült a papírra 16+5, (18+0) viszont a szülés időpontja nem lett módosítva. Lehet, hogy majd kedden a hivatalos orvosi uh-n? Eddig mindig csak 1 nappal voltam lemaradva, de most úgy néz ki lustul babó. BPD: 40 mm, FL: 23 mm. Fekvése fejvégű, lepény helye a mellső falon, tapadása belső méhszájat eléri. Szerintetek ezutóbbi nem gond?
Ja, azt elszúrtam, hogy nem kérdeztem meg a dokit, hogy szedjek-e MagneB6-ot, de siettem, ne tartsam fel, ha már szabin van.
csillag25

sziasztok
minden rendben a kis pocaklakóval :) szépen növöget és mindene meg van rendben még a kis ujjait és lábujjait is láttuk.bent volt a párom is és mondta hogy milyen szépen kivehető mindene .és most sem volt szégyenlős megint megmutata hogy ő bizony kisfiú :D képet csak olyanokat írt cd-re amin pont mér valamit szóval nincs olyan amin az egész babóca rajta lenne vagy legalább az arca :( de a lényeg hogy minden oké.4 hét múlva kell mennem legközelebb addig jó lenne eljutni egy 4ds-re.

Kép
Kép
anitaaa03

csillag örülök hogy jól van a babód.szerintem a magneb6tal nem ártasz de te tudod nekem használt

Kép
Kép
anitaaa03

Örülök Anitaa és mi lesz a neve a babónak?A képekért kár,pedig kiváncsi voltam,na de majd legközelebb!

Csillag én sajna nem tudok neked tanácsot adni,nekem ilyen gondjaim nem voltak...,de jobbulást neked és sok sok sok pihit!
Amúgy nagyon rendes a dokid,hogy végighallgatott!
Vendég

Anita, örülök, hogy minden rendben van babácskával. :) Gratula a kis kukihoz is. :lol: Talán nálunk is kis tökös lesz, de a mai uh nem arról szólt és nem is akartam erőltetni, de úgy nézte a néni. :D Talán kedden többet tudunk majd. Neked 4 hét mulva újra uh? Én úgy néztem a "terhesek kötelező szűrővizsgálatai" papíron, hogy a 18. heti után csak a 30. héten lesz uh. :!: :shock:
Nem is tudom, hogy bírom majd ki, még ha egy 4D-s lesz is közben a 3 hónap nagyon hosszú idő. :roll:
csillag25

Örülök Anitaa és mi lesz a neve a babónak?A képekért kár,pedig kiváncsi voltam,na de majd legközelebb!

Csillag én sajna nem tudok neked tanácsot adni,nekem ilyen gondjaim nem voltak...,de jobbulást neked és sok sok sok pihit!
Amúgy nagyon rendes a dokid,hogy végighallgatott!
Vendég

Köszi, én is úgy gondolom, hogy az nem árt. Tesóm is szedte többször terhessége alatt.
Tulipános, semmi gond, majd valaki sokat tapasztalt talán ír rá nekem valamit. :) Köszönöm neked is, megyek is pihizni. Tényleg rendes a doki, de nem akartam kihasználni, amilyen hamar lehet, befejeztem a beszélgetést. :wink:
csillag25

csillag akkor valószinűleg fiú lessz ilyenkor már ritkán tévednek :)
4 hét múlva mivel magánrendelésre járok így havonta megnéz a doki hogy minden oké-e.ezért jó ha van orosa az embernek amúgy tudom hogy a kötelező mikor van az tényleg nagy idő az a 4 hét sem kevés.
tulipános a név még nem dőlt el

Kép
Kép
anitaaa03

Csillag,Anita,örülök,h minden OK mindenkinél!!!!De jó lenne már nekem is menni,olyan régen nem láttuk a manót!!!!

Tulipános!Most őszibarackot csinálok,de van már eltéve meggy,alma-körte és vegyes(alma,s.barack,ő.barack,szilva)Dzsemfixxel,kevés cukorral.Olyan finomak lettek....

Kép Kép
meli1118

meli őszibarack nekem van a kertben lehet hétvégén csinálok vele valami sütit mert nem olyan sok megy már tönkre szegény fácska

Kép
Kép
anitaaa03

Ja, hogy nálatok a doki nézi. Tényleg, mint ha már írtad volna valamikor. Itt hiába járok magánba, neki nincs uh, így max. megvizsgál, de uh-ra nem hiszem hogy elküld, ha csak nincs valami panasz.
Igen, ilyenkor már ritkán tévednek, de várom, hogy valaki hivatalosan is megnézze és rámondja, hogy kisfiú. :) Most ugye nem azt néztük (nem is akartam, hogy ilyen irányba terelődjön a dolog, még azt hiszik a végén csak az érdekel) de egy pillanatra úgy nézett ki...
csillag25

Köszi Meli! Te mikor mégy legközelebb?
Jól hangzik a sok fini lekvár. :wink:
csillag25

és fiút szeretetek voln vagy inkább lányt?

Kép
Kép
anitaaa03

Megmondom őszintén, valahogy kislányra készültünk, de mikor pár hete felvetődött (akkor még nagyon halványan) hogy talán kisfiú, akkor elkezdtünk belegondolni a kisfiú "előnyeibe". Így most úgy várjuk az eredményt, hogy tényleg teljesen mindegy. Csak a nevek és a kisruhák miatt érdekes számomra is, meg persze, hogy hogyan beszéljünk hozzá? :) :) :)
csillag25

Írtam is itt multkor, hogy mivel lányneveink már vannak (Jázmin, Lili) ezért biztos fiú lesz, hogy törhessük a buksinkat. :D :shock:
csillag25

hát mi is bíztunk hogy másodszorra lány sikerül de elég hamar kiderül hogy a fiúk csapata bővül,de így legalább már tudni fogjuk hogy milyen és persze talán nem lessz annyi vita a két gyerek között

Kép
Kép
anitaaa03

Meg a kisruhák is jobban hasznosíthatók, főleg ha nem unisex, hanem egyértelműen fiús darabok voltak. :wink:
Egyébként tök furi, hogy aki meg annyira kisfiút szeretne -nem itt a fórumon- annak kislánya születik. :oops:
csillag25

Csillag, Anita, én is gratulálok!

Csillag, vigyázz magadra, ha a méhlepény eléri a belső méhszájat, az okozhat vérzést, lehet, hogy ez volt nálad is. Nekem az előző babámnál csak a közelében volt, de mondták, hogy figyelni kell. Egy ismerősöm elég komolyan vérzett is tőle, de semmi gond nem lett! Mindenesetre azt mondják ilyenkor, hogy sokat kell pihenni, és nagyon óvatosan szoktak vizsgálni, nehogy megsértsék, mert elmozdulhat könnyen, és attól vérzik. Meghát a házasélettel is igen óvatosan... Ennyit tudtam erről, gondoltam leírom hátha hasznát veszed. Ja, és nekem még azt is mondták, hogy feljebb is "vándorolhat" még a méhlepény, ilyenkor még korán van, és sokat változik a méh helyzete, de ez nem tudom, hogy akkor is igaz-e, ha eléri a méhszájat a lepény... Az orvosodnak azért feltétlenül mondd, meg bárkinek, aki vizsgál, mert állítólag fontos info!

Kép

Kép
nóna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?