Kriszti, igen, nem a legjobb olvasni a "civódó" sorokat, de az igazság az, hogy írunk-írunk ami sok esetben félreértésre/félregondolásra ad okot

biztosan, ha körbe ülnénk az asztalt, akkor max. egy kellemes nézőpontegyeztetős beszélgetés lett volna az egészből, így sajnos kicsit indulatosabbra sikeredett
Úgy gondolom, hogy azért itt sincs gond, főleg, hogy tudomásul kell vennünk, itt mindenki kismami, most főleg érzékenyebb, és ráadásnak itt ez a kutya meleg, ami mindenkit megvisel
Ma már nehezen viselem én is a meleget, alig várom, hogy egyszer hazaérjek!
O'hara köszi a képet, amit Olgának is írtam nemrégen, hogy te pocid is a tipikus fuú pocira, legalábbis nálunk az ilyenre szokták mondani az öregek.
Tulipános szorítok a hétvégi uh-hoz, és várlak a képekkel! A palóceves jól hangzik, én nagyon szeretem, csinálnék hozzá valami könnyű édességet, talán most gyülölcsrizst, ami hidegen isteni, és jól esne ebben a melegben.
Mi holnap horgászáskor szalonnát sütünk, bográcsban paprikáskrumplit főzünk, és a fiúk optimisták, így úgy gondolják, hogy halászlevet is. Ha valaki arra jár, nyugodtan ugorjon be egy vacsira, kismamákra gondolva házi kovászos ubi is lesz