A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Honey! igen azért jó volt az esküvő bár tényleg küllönlegesre sikeredett a menyasszony helyében én tuti zokogtam volna de szerencsére ő nem tette! :lol:

Ditta! igen ez volt a lánybúcsús esküvő a búcsú tökéletesre sikeredett hát a többi meg....mindenki azt mondta nekik tessék már kezdődnek is a házas élet akadályai 8)

Kata! ismerősünk kivitte a gyerkőcét a strandra és csomó vizet nyelt másnapra beteg lett hányt meg a torka meg ilyesmi azt mondta a doki vírusfertőzés szóval simán lehet h az usziban szedtetek össze valamit! :(
szerencsére nekünk még ilyen nem volt bár Domi egyáltalán nem issza sem a fürcsi vizet sem az usziban sem a strandon!

Veronak! Tündéri ez a babó! Gratulálok!

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Bocsánat de ezt muszáj volt! :lol:
Kép Így úszok a békámban!

Kép Strandon

Kép Apa fodrásznak állt...

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Anikó!

Miért kérsz bocsánatot??
Sőt.....nagyon szeretjük az édi babás képeket!! :)
Nagyon édes, főleg a kis békás usziban!
Tegnap mi is megvettük a kis pancsolót, ma fel is avatjuk, majd én is hozok fotót!

Veronak!
Nagyon édi a babód!!
De most hogy is van eza vonalzó?? :shock:
Azt értem, hogy 61 hetes nem lehetsz, gondolom ez úgy maradt, de a másik....jön a tesó?? :wink:

Kép

Kép
ditta76

Mammoca:nagyon édesek a képek.A középső a kedvencem nagyon édes :lol:
lehet akkor az usziba kaptuk el. :cry: a héten ugy is szünet van,de a jövöhéten viszem ha meggyogyul nagyon élvezte és tetszik neki.

000kata

Vero: nagyon édes a picur.
Üdv újra itt :lol:

000kata

Haliho,

Veronak, nagyon szép babád van!!!

Mammuci, de jók ezek a képek. Ez saját medence? Vagy nyaraltatok? bocs lemaradtam :oops: Jó nagy haja van Dominak. Te le fogod vágni rövidre, hogy megerősödjön? Én most ezen filozok, hogy lehet, hogy le kellene vágnom Natasa haját jó rövidre legalább egyszer...

Kép
pipal

Katám
Örülök, hogy jobban vagytok!! Csak így tovább, millió gyógypuszi a picike Kevinnek!!! Nem biztos, hogy ott kaptátok el, szerencsére mi sem kaptunk még el semmit. Kevin nagyon erős, stramm gyerek. :) Majd küldesz egy képet a szép új pólójában?? :)

Katica
De jó volt Nektek!! Mi a jövőhéten megyünk, már nagyon várjuk, szerencsére (most azt mondják) nem lesz olyan dög meleg. Neked elküldte már a pasi a képeket??

Veronka
Édes a picid!! Tényleg jön a tesó???

mammuci

De jók lettek a képek!! :) A strandon nem hideg a víz??

ditta

De jó az avatárad!! :) Szuper!!

Mi szerencsére jól vagyunk , Kincső nagyon nyálzik, lehet, hogy jön fogacska? Látni, nem látom, érezni nem érzem... :roll: Jövőhéten megyünk Balcsira!! :) Hétvégen meg buli lesz, ha minden igaz. :) Minden napra van program, tegnap fodrásznál voltam, ma pedikűr, pénteken kozmetika. :) Ez a megújulás hete. Juhéj!! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anya1118 2009.07.22 10:15-kor.

Kép
Kép
anya1118

Ja, tessék szorgalmasabban töltögetni a képeket!!! :D :lol:
Ha valakinek véletlenül még nem küldtem a kódokat jelezze!! Köszi!!

Kép
Kép
anya1118

anya: ahogy lesz idő rakok képet :lol: Milyen buli lesz?

Kijött a 3. fogacskánk!!!!Ez volt a baj,éjszaka is nagyon sirt :cry:

000kata

Anya: raktam képet gmailra!!!

Csajok megnéztem a képeket amiket feltöltöttetek,nagyon jok egyik baba szebb mint a másik.Hihetelen hogy igy megy az idő.Emlékszetek nemrég még a pocakosan dumcsiztunk ls most már kész hölgyek és urak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

000kata

Csajok van valakinek borostyán lánca?vélemény róla?Köszi

000kata

Sziasztok!

Neharagudjatok,de vissza olvasni nem tudok :( Krisztián kb.3 napja eléggé hisztis.Jön felűl is a fogacskája.Szombaton meg volt az esküvő :D Nagyon megható és szép volt persze amire emlékszek belőle :lol: Eléggé megvoltunk illetődve a férj urammal :lol: Krisztián tündérien viselkedett nem volt szinte egy hangja se mintha tudta volna,hogy ez a pillanat most anyáéké :D Sajna a vihar nem kímélt minket,de nem foglalkoztunk vele :D

Teszek fel pár képet :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Sajnos most mennem kell Krisz felébredt.
Szép napot mindenkinek!

Reni

Kép
Kép
reni_24

Judit:Olvastam amit írtál.Nagyon sajnálom :cry: Remélem hamar túl leszel rajta nagyon sok erőt kívánok neked!!!

Csajok minden baba gyönyörű!!!!

Katica:Milyen volt a nyaralás?

Mostmár tényleg megyek,mert fiam elkezdett hiányolni :D

Kép
Kép
reni_24

Kedves Babanetes Közösség!

Egy topiklakó kisfiú, Roli, nagyon nagy bajban van. Vízbe esett és most tág pupillákkal, agyműködés nélkül fekszik. Kérünk Titeket, hogy ki-ki hite, világszemlélete szerint imádkozzon, szorítson Roliért, drukkoljon a felépüléséért. A közös akarat sokszor csodákra képes, és most erre van szükség. Mától minden este tíz órakor Rolira fogunk gondolni, az ő gyógyulására. Kérünk Titeket, tartsatok velünk!

2005 ősziek

Kép

KépKép
KépKép
fedi

Sziasztok!

Én is hoztam pár képet a ma délutáni strandolásról! :)

Reni!
Ezek szerint közeli hozzátartozó lehet az ifjú pár, ha ölbe fogták Krisztiánt! Édesek hárman együtt! :)

Kata!
Sajna nem tudok véleményt mondani, nincs ilyen láncunk!

Akkor a képek:

Fürdenek a nagyok:
Kép

Fürdik a pici:
Kép
Kép

Végül nagyok és picik együtt:
Kép

Ezt meg csak úgy......
Kép

Kép

Kép
ditta76

Ditta: nagyon jók a képe,de jó medencétek van :lol: megyek pancsolni :lol: Nagyon édes Ágoston hogy látszik a fogacskája :lol:

Reni:Gratulálok mégegyszer.Szépek vagytok nagyon :lol: :lol:

Szegény kisfiú :cry: sok sok erőt és gyogyulást kivánok a szülöknek meg kitartást!!!

000kata

Reni sok-sok boldog, szép évet kívánok nektek!!!!!!!!!

Mi Natiékkal strandon voltunk ma is :lol: Medencénk mint a luca széke sosem lesz kész :twisted: talán ha jövőhéten festhető állapotba kerül, de még akkor a korlát is kell, szivattyú (ezt spec 3 napja ígéri a pasi!), villany áh kész káosz!

Ágoston, de kis huncut!

Vero grat a pocaklakóhoz azért a másikat is írd át :wink:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

hahó

hát lányok nem semmi termés...:)

nagyon jók a képek bocs h nem irom egyenként, mindegyik!

nálunk sincs még egy fog sem és az a legérdekesebb h egy hónapja a doki aszonta h meg van duzzadva neki ma meg azt h semmi nem láccik még :roll: amugy én se látok semmit.

ekcémánk most rendben van igaz szteroid tette rendbe kiv vok visszajön-e v mikor :?

popsi multkor szépen rendbejött erre most megint csunya lett:(
én ugye felfüggesztettem két hete a hozzátápit a bőre miatt, aztán elkezdtem a krumplit, pár nap mulva még több pöttye lett, ugyh abbahagytam most almát kezdtem és most a popsi lett vörös :roll:
sztetek mik ezek a "tünetek"? allergiás lenne? de mindenre?

soki szerint tartsak ki most pl ne hagyjam abba az almát mert majd hozzászokik a szervezete. meg ugye megeszi és egy óra máulva már a pelusban landol uugy..

anyum néhány vizsg.-ra elment néhányra meg nem.
ah gondoltam előre, most jobban van és egyből xarik rá meg uugy pörög szal semmi tanulság én meg őszüljek bele.

amugy már az ujjaimon is van ekcéma :?
vettem halicart ha nem hat mehetek én is bőrgyógyihoz :?

na sok negativ hir mi? elnézést.

pedig amugy már 4kézlábazunk meg olyan jó baba még mindig Regus!
apával döcögünk kicsit remélem megoldódik mert ez is lefáraszt nagyon.

anya igen jó volt :wink: boldog 8hót nektek is! hihetetlen h megy az idő!

na ma ennyi voltam

ja kata gyógyuljatok!!!!!
én is izgulok mert még nem volt usziban és nyaraláskor lesz.

téleg evi mondd már el mit mondott a doki a sertésinfl.-ról!

andy

Kép
andy30

Beszélgettünk Natival a strandon és a téma a régi topikosok voltak. Ha már a régieknél tartunk mi lett Mesi-vel aki ikreket várt utoljára nov.2.-án jelentkezett be, vagy Sclarával Ő pedig nov. 16.-án? Tudtok róluk valamit?

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Andy szerintem nem normális, hogy az alma ugyanúgy távozik ahogy bement! Amúgy milyen a széklete egy banán után? vagy barack? ez egyik hasfogó a másik hashajtó hatású meg kellene próbálnod! és egyébként hízik Regus? Tényleg hozzászokik? Komolyan ez volt az orvosi vélemény? :shock:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Én is imádom a sok-sok fotót nézegetni itt is töltsétek csak csajok!:D

Pipal! Hát neked könnyebb dolgod van mert lányod van! :lol:
Egyenlőre nem akarjuk levágni a haját mert ez a szexepilje és egyáltalán nem izzad jobban mint ha rövidebb lenne! A babahaj meg előbb utóbb kihullik vagy kikopik és már nemfog ilyen kis puhus haj nőni! Előbb utóbb le kell vágnom majd h ne nézzék kislánynak de még nem akarom!
Attól nem félek hogy nem lesz erős a haja mert apának is göndör a haja na meg drót erős és nekem szintén ugyhogy jó géneket örökölt szegénykém...:)

Anya! Nem a babapancsoló tök meleg ott készült a kép is! Mi Százhalombattára járunk strandra ott van melegvizes is az 37 fokos olyanba fürdik este abban simán elvan de bevittem a nagyobb vízbe is ahhoz szoktatni kell jelezte ha hideg. De jó mert ebben a békában csak a lába lóg bele nagyrészt és könnyebb megszokni neki. De pl Velencére nem merném vinni sztem az jóval hidegebb víz....
Jó bulizást nektek és jó készülődét legalább feltöltődsz egy picit!
Amúgy milyen party lesz?

Kata! gratu a fohoz reméljük most lesz egy kis pihitek fog ügyileg! Szeény Kevin :cry:

Reni! Gratulálok szépek voltatok!:D

Ditta! Édesek a gyerekek! Ágoston kis kópé ahogy kukucskál a járókából!!! Nagyon cuki az a medence én is néztem de panelba hova??? pedig úgy tetszik!!!!
:?

Andy! Sajnálom a kiütéseket de kitartás menni fog az csak türelem!!! Legalább a krém hatott neki!:)
Panaszkodj nyugodtan nekünk lehet...:D
Hova mentek nyaralni?

Senki nem megy babával külföldre? Mi elvileg szept 1-én megynk Görögországba Domival kíváncsi vagyok hogy fogja a repcsit bírni... a többitől nem félek mert nagyon alkalmazkodó és mobilis baba na meg akkorra már 10 hónapos is lesz!

Dalma éjszakák még mindig jók?

Jó éjt mindenkinek!!!

Anikó

Kép

Kép
mammuci

mi balcsira megyünk kicsit izgulok is.

klarissza: tudod milyenek a dokik csak széttárják a karjukat. aszinta hátha kinövi hátha hozzászokik meg stb. köszi.
amugy sógornőmmel beszéltem ma és mondta h a kislányának is igy volt a kaki nagyon sokáig. most 3 éves. nagy egészséges és erős. nemtom téleg baj-e. mi még ugye most kezdtük (igaz csapó kettő de a csapó egy 3 hétig tartott kb). amugy ugy hizik h heti 5-6 dekákat. kérdeztem is h nem kevés-e aszonta doki is meg védőnő h épp elég főleg h Regi elég duci, már féléves triplázott. ja és hát nagyon sokat mozog már. nemtom micsináljak, mindenesetre muszáj már hozzátáplálnom és téleg nemtok mást csak kivárni h mi lesz. Nem? :roll:

andy

Kép
andy30

ja és mondtam a hoemós dokinak is és ő is azt mondta h eleinte átmenetileg előfordulhat ilyen. kérdés h mi az átmeneti?
pedig csináltam egy normaflore kurát is megint neki mert egy allergologus mondta h probiotikumokkal meg lehet előzni sok ételallergiát.
azért az ember csak nem szalad egyből gasztroenteorologushoz,nem? :roll:

Kép
andy30

Andy:szerintem a hozzátápi miatt ne aggodja mig van elég tejed.Kevin szinte még mindig csak cicizik nem kell neki semmi,napi egyszer eszik gyümit de van hogy ez se kell neki ( olyan bébiételt szoktam venni ami alma banán csirkehús,őszi-pulyka,alma-csirke) csak ezeket eszi meg a többit nem vettem d dobáltam kifelé). mi egy hónap alatt most 300g-ot hiztunk azt mondta a doktornő hogy nembaj mert már nem kell többet és lemozogják.

mammuci:de jó nektek hogy mentek Görögbe :lol: nem félsz e repzitől és nem mernék felülni rá.

000kata

Sziasztok!

Vagyok én is. Tényleg nem semmi a termés, ezért előre is bocsi ha valakit kihagynák.

Andy, hozzá tápi nálunk se megy napi egyszer eszik gyümit főleg almát az a kedvence, és még mi is inkább szopizunk.

Minden babó nagyon cuki, jó őket nézegetni. :lol: :lol: :lol:

Nem tudom már ki kérdezte mi külföldre mentünk volna nyaralni. Viszont a kocsinkat még mindig nem tudták elkezdeni szerelni a mocsok biztosító miatt, így lemondtuk a nyaralást. Szőrnyű, hogy be vagyunk zárva a lakásba ebben a nagy melegben. :cry:

Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok Lányok! :)

ha emlékeztek rám, én a Melaszka vagyok.Egy-két probléma miat léptem ki, nem ez topic miatt :wink: :)
Na, most újra itt!
Szoktalak benneteket olvasni, de követni nagyon nehéz!!!
Gyönyörű minden baba!!Vagy már nem is babák, hanem kisemberek!!!! :lol:
Reni, az esküvői kép nagyon szép, főleg ahol hármasban vagytok :wink:

Velünk annyi, hogy Marcell mászik,áll, megy a bútorok mellett, meg sem áll egész nap szinte. :)

Lányok, van valaki, akinek látványosan csappan a teje?Én kb. egy hete észrevettem,hogy Marcinak nem elég, és olyan mintha víz lenne csak.Ezt kipróbáltam, amikor szopizott és a szopi után megnyomkodtam, szinte víz jött csak :?
És most már egy nap egyszer szopizik, azt is csak pl.elalváshoz, meg éjjel.És elég puhák, pedig eltelik 4-5-6 óra is és olyankor már kemények szoktak léenni :?

Úgyhogy reggelire tápit kap már, meg este tejpépet.Közte meg gyümi, főzi, meg amit mi eszünk, ha olyan....

Teszek egy pár képet, anyuméknál készültek:
Kép

Kép
Kép Kép
Vendég

Kedves Kismamik!

gremese vagyok a "2007 szeptemberi babák" topikból.
Szeretnék nektek bemutatni pár saját készítésű MEI TAI-t, amelyet meg is vásárolhattok tőlem.

A MEI TAI egy ősi ázsiai babahordozó eszköz. 3-4 hónapos kortól (de azért egészen piciket is (1 hónaptól) lehet) 15 kg-ig (vagy ameddig a mama elbírja) használható.

Pár fontos információ a megkötésről:

A MEI TAI pántokat mindig csomóra kössük.
A baba hasa simuljon hozzánk, akkor elég szoros a hordozó.
Még nem ülő babáknak a háta mögött kössük a vállpántot.
Már ülő babáknak a feneke alatt köthetjük a vállpántot.
MEI TAI háti hordozást először másik felnőtt jelenlétében gyakoroljunk, ágy mellett.
A pántok a vállunk közepén menjenek, ne a nyakunknál.

Elöl hordozásnál az ajánlott kor: 1-6 hónap, csípőhordozásnál: 3-10 hónap, háti hordozásnál: 3-24 hónap, vagy ameddig elbírjuk csemeténket.

Az általam készített MEI TAI kétoldalasan hordható, megerősített varratokkal készül, bélelt derék- és vállpántokkal, bélelt combrésszel, és a vállpántokon akasztó fülecskékkel ("színén és fonákján" is), jó minőségű anyagokból!

Ára: 5300 Ft helyett Babanetes kismamiknak: 4700 Ft!

Amennyiben felkeltettem valakinek az érdeklődését, több képet szeretne látni a hordozókról, az kérem írjon privit.

További kellemes babázást!
:D :D :D

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Fürtöske=Maleszka üdv ismét itt! Tej nálam lényegében szerintem már alig-alig van, de ha fiamnak elég akkor nekem is. A kismami melltartó amit vettem az elején már lötyög úgyhogy visszaállok a normálokra. Éjszaka képes 5-ször is felkelni iszik pár kortyot, de nem jó ám neki a víz csak a tejcsi, nappal max 2-szer kéri. Mi már mindenevők vagyunk 3 napja végre rágunk is úgyhogy reggeli mindig vajas kenyér, pulykaszalámival.

Mammuci enyim fiam is göndör és én már most közöltem apukájával, hogy nem lesz a haja elvágatva!!! soha!! csak ha muszáj!! :lol:

Kri sajnálom a kocsit még mindig a biztosítók undorítóak!!!!!!!

Nagy reményeim szerint mi is megyünk külföldre igaz mi decemberbe készülünk bátyuskámhoz a repcsijegy 2 éves korig ingyenes és most egy olyan repülőjáratot találtunk, amibe benne foglaltatik egy éjszaka 4 csillagos szálloda Dubaiban azt ki nem hagynám ráadásul sokkal olcsóbb, mint az Egyiptomi járat!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

hahó

sztetek micsináljak a prvenar helye tökre bepirosodott reggelre :(
elég a borogatás?

köszi

andy

dubai? :shock: óó de jó lehet :)

Kép
andy30

Andy:szerintem elég a borogatás,meg figyel nem lázasodik e be.

Klarissza:de jó nektek :lol: irigy-irigy-irigy :lol: :lol: :lol:

000kata

kata
Megnéztem a képeket! Gyönyörűek vagytok!! :) És már pisztolyotok van?? Nem mondod? :D Nagyon édes!!!! :D Nagyon jól áll a póló Kevinnek!! :wink: Hétvégén névnapi buli lesz Kincső első névnapja + az enyém + barátnőmé. :D Tök jó!! :)

reni
Nagyon helyesek vagytok! Gratulálok!! :) Nekem az első kép a kedvencem! :)

ditta
De szuper az a medence!! Nagyon édesek a gyerkőcök, nagyon élvezik a vizet. :)

mammuci
Köszi szépen! Névnapos buli party lesz, ha minden igaz. :) És miért ne lenne ?? :) Igen, már nagyon várjuk a nyaralást!!! De jó lesz Nektek Görögbe!! Nálunk apa nem ül repcsire sajnos. :(

Klarissza
Vajas kenyér, szalámi?? :shock: Ez igaz?? Nem semmi!! És szereti?? Miket esztek még??

kri
Borzasztó! Kitartás Nektek!! Bent is lehet pancsolni, Mi legalábbis ezt tesszük, mert megőrülnék!! :( Jövőhétre már enyhülni fog!!

Na, fel is ébredt, pedig magunkról is akartam, de akkor majd jövök este és mesélek!!!

Kép
Kép
anya1118

Anya: köszönjük szépen.Anyáéknál voltunk a pisztoly az öcséméké :lol: Tetszik nekem is a poló nagyon édes köszönjük :lol:

000kata

Anya mi mindent eszünk amit főzök (értsd: halászlé, lebbencsleves gulyásleves tehát inkább levesek, mert azok szuperül turmixolhatók) drágállom a bébiételeket és úgyis azt fognak enni amit mi eszünk csak valaki hamarabb, valaki később + mindennap egy adag szezonális gyümi!

Dubai nem a végállomás :wink: A végállomás Phuket!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

A képekkel kezdem gyorsban:
Mi is nyomatjuk a parizeres kenyeret reggelire, többet eszik belőle, mint Kori:

Kép Kép Kép

Reni! Gratulálok, és sok boldogságot kívánok! A gyermekáldást már elkezdtétek, de azért kívánok még több szép egészséges gyermeket!

Kép
Kép
dalminha

Dalmi, nagyon édes Panna, ahogy eszik. :)
Ti mekkorka falatkákat adtok nekik?Mert én úgy félek, hogy nehogy félrenyelje :?
Vendég

Dalmi, nagyon édes Panna, ahogy eszik. :)
Ti mekkorka falatkákat adtok nekik?Mert én úgy félek, hogy nehogy félrenyelje :?
Vendég

dalma annyira gyönyörű ez a panna baba!!!!!
a parizer, lebbencsleves, stb nem tul sós? meg parizerben sok vacak van nem?

Kép
andy30

Andy egyszer szerintem úgyis elkezdenek sósabban enni nálunk pl imádja ha valami vagy édesebb, vagy fűszeresebb. Ezért is nem eszi meg a bébikajákat mert azok ízetlenek és szerintem igaza is van. Én spec. pulyka vagy csirkemell sonkát adok párizsit még nem próbáltam, de ha adok neki akkor kizárólag ságát (ott van ismerős)!

Fürtöske kicsiny falatokkal kezdtem én is először elszopogatta idővel a kezével eltolta valamelyik oldalra akkor már nyammnyogott is rajta 3 napja pedig elkezdte tudatosan rágni így a falatok is nagyobbak lettek! Ja és először a kenyérkét levesbe vagy pöribe áztattam azt akkor könnyebb volt elszopogatni!

Dalmi enyim gyerek is képes már egy egész szelet vajaskenyér belsejét megenni + két szelet szalámi :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Akkor most magunkról.

Nem tudom mi van, Kincső második napja nem akar aludni. :( Képzeljétek, leteszem, alszik egy picit majd sírva ül az ágyikója szélén. Ezt el játsza nagyon sokszor. :( Az Én gyerekem, aki rendre fél 7-kor már alszik.... :shock: :shock: :shock: :cry: Ma levittük a doktor nénihez, mert ugye hétfőn utazunk írattam fel ezt-azt és megnézte a pöttyeit azt mondta szúnyogcsípés, a nem alvást a melegre fogta, na meg, hogy jön a foga és nagyon be van duzzadva az inyecskéje. :( Láza szerencsére nincs. Viszont egész nap nyűgös és sír. :( Meddig tart amíg kibújik egy fog??? Meddig gyötri a picurom??? Eléggé kétségbe vagyok esve, remélem nem tart sokáig! Volt valakinek ilyen??? A széklete is elég kemény. (bocsánat :oops: ) Erre tudtok valamit? A doki guttalaxot mondott, mert barackkal meg hasonló gyümikkel nem jártunk sikerrel. :(

És egy meglepetés, hogy jó hírem is legyen! :)
Ma 07.23-án felállt egyedül a kiságyban. :D
TADAM!!!

Kép

És bocsánat, de mennem kell, mert apuka tartja a frontot.

Kép
Kép
anya1118

Sziasztok!

Hát meg sem próbálom behozni a lemaradásomat. Ezt az oldalt elolvastam, de nem fogok sztem névszerint válaszolni.

Kaja:
Fanni estétől reggelig szopizik, de mostanában, hogy alig hajlandó enni, napközben is kínáltam cicivel. Amúgy reggel eszik tejpépet vagy jighurtot, ebédre főzi, uzsira gyümi.

Tej
Én is észrevettem, hogy gyakram vízszerű a tejem, de szurintem ez ebben a nagy melegben normális, mert inkább szomjoltó hatású.

Fog
Fanninak most egyszerre jön a két alsó foga, tegnap vettem észre csak, de már majdnem kint vannak. Most így már érthető is, hogy miért volt ilyen nyügi a napokban. Alig aludt nappal, éjjel gyakran ébredt. Sikítva sírt fel éjjel sokszor, de nem ébredt fel. Nos ez már egyértelműbb fogzás jele volt.

Reni
Gratulálok nektek és sok-sok boldogságot kívánok!

Mára ennyi, próbálok gyarabban jönni.

Kép
Kép
nati80

Fedi, szörnyű amit írsz a kisfiúról! Imádkozom, hogy felépüljön és a szülőknek sok erőt, kitartást a nehéz napokra!

Reni, gratulálok esküvőtök alkalmából, minden szépet és jót nektek!

Veronak szia mi sztem még nerm "találkoztunk" helyes kisfiad van és ahogy írod, jó alvó , maradjon is ilyen!

Mammuci, húúúúúúú de jók ezek a képek, nekem a fürdőköpenyes a nyerő, az nagyon ott van!

Ditta, nekünk is ilyen a medencénk, én szeretem nagyon, de Lilla nem annyira díjazza, kimászik belőle hamar és a virágoskert a nyerő inkább, a földtúrás, lehet homokozót kell csinálnunk !?
A járókás foto a csúcs!!!! Az a huncut nézés, mindig levesz a lábamról :lol:

Melaszka, jól eltűntél, mi ez az inkognitó? Marcin mindig ledöbbenek, hogy milyen nagyfiú, a labda nálunk is nagy kedvenc.

Dalma, Klarissza nekem is eszembe jutott már egy kicsit komolyabb reggelit adni a lyánykámnak, de most megerősítettetek Ti is, itt az idő, hogy ne csak a puszta kenyérrel csapjuk be, holnaptól lesz is rajta "valami".

Dalam, Panna szopizik még? Iccaka milyen?
Nálunk tegnap megabrutál volt, de ezt ma még überelni fogja az tuti, a mi ágyunkba sem volt jó
:twisted:
Ma reggelre tiszta takony lett a ded, délelőtt volt a Prevenar utolsó felvonás, erre este 39 fok láz :twisted: és sírás a köbön, komolyan mondom a hasfájós esték pár hetesen nem voltak ilyen kemények mint ma :roll: semmi nem jó, még kézbe sem!!!!
Azt hiszem a tesó fertőzte meg.

Anya, részvétem az éjjelek miatt, de ez csak átmeneti. Tudom ez sovány vigasz, de nem tart sokáig és újra visszakapod a jó alvó Kincsedet :) Hurrrrrrááááá Kincső baba is áll! Anya gatyát felkötni!!!!!!!!! Jól elkaptad a pillanatot, jó lett a foto nagyon, olyan kis helyes ahogy rácsodálkozik a világra állva.
Foggal mi is küszködünk, most a felsőket várjuk, de nagyon. A cél érdekébe már kenyér végét is adtam neki, hátha az segít áttörni az ínyét.

Kata, örülök, hogy Kevin megggyógyult, borostyánlánchoz nem tudok tapasztalatot, nekem ez a fóbiás kategoriához tartozik és nem vennék, de sokan használják és azoknak nem volt gond a fogzással.

Andy, röfögős influ nem került szóba, elfelejtettem.
Állítólag az idősek és a 2 év alattiak a veszélyeztettetek :cry:
Múltkor akartam írni Neked, hogy nálunk a Tescos pelustól volt piros popo, Lilla valami összetevőt nem bír, mert mikor a maradékot akartam elhasználni, megint piros lett. Ja és azt vettem észre, hogy 1-3 óra alatt az a kocsonyás izé ami megköti a nedvességet, kicsapódik a fenekére, olyan zselés anyag és ezt a többi pelusnál nem tapasztaltam. Árban jó a gazdaságos pelenka, de kényes fenekű csajoknak nem való. Nekünk a Huggies vált be.
Nem éretem, amit írtál az almás kakiról, hogy-hogy ugyanúgy távozik?

Klarissza, Phuketben él az öcséd? Ne már, az én tesóm miért nem ?

Kri, a biztosítón behajthatod a nyaralás kiesést szerintem, kérdezz meg egy ügyvédet.
Én simán elindulnék külföldre Lillával, akár még repcsivel is , de éjjel utaznék. Mi azelőtt is mindig éjjel utaztunk.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok Lányok! :)

Anya, nálunk dettó ez volt, hogy este lefektetés után egy órával felsírt, mintha félne valamitől.Ült az ágyában és sírt.De ahogy kivettem, elringattam, már aludt is vissza.
Én a melegre gyanakszom, mert amikor volt múlt héten az az átmeneti lehülés, akkor átaludta az éjszakákat.
Egyébként ő is 2x-3x felébred éjjel mostanában és reggel már kukorékol fél6-kor!Bezzeg 8 körül meg visszaalszik. :shock: :D

Evi, hát egy másik topiccal volt egy kis affér, de már nem érdekel :wink: :) Sajnálom a kis Lillát

:(
Fedi, imáim nekem is mennek a kisfiúért minden este :cry:

Ditta, tényleg csúcsszuperek a képek :)

Én teszek egy tegnapi iszonyú huncut képet :lol:
Kép
Kép
Vendég

Fürtöske hát igen ennyi fogat már illik mosni :lol:

Evi igen ott él a bátyuskám már 8 éve ha tudnád mennyire szeretnék én is kiköltözni :roll: Igazából most kezdték a kétlaki életet, mert asszonyka kismami úgyhogy Ő itthon marad jövő tavaszig akkor megy apuka után. Tesóm meg szegény valszeg nem lesz itthon a szüléskor csak rá két hónapra jön haza :cry: Már annyit, de annyit gondolkodtunk hogyan kellene nekünk is kimenni, de sajna rengeteg az akadály. Előszöris két nagyfiamnak más az apja és nem bizti, hogy elengedné Őket attól függetlenül, hogy elég ritkán látogatja :cry: Na mindegy legalább telelni lehet olcsón valahol :wink:

Kri erre az esetre találták ki a DAS-t ami szerintem egy szuper jogvédő szervezet! Persze ez itt nem a reklám helye nem azért írom, de az ügyvéd is el fog vinni egy kisebb vagyont. Barátosnémhoz betörtek 3 évvel ezelőtt a biztosító meg nem akart fizetni végül bíróság lett belőle 1 hónapja fizettek!
Nekem szerencsére eddig jó tapasztalatom van a biztosítókkal mindig időben fizettek bármi baj volt.

Kincső is nagyon ügyi már innentől vége annak, hogy csak úgy leteszed aludni hogyne rögtön fel fog állni!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

hahó

Kincső babának boldog Névnapot!!! puszik!

Evi egy óra mulva már kint van és almaszagú, de nem ezen lehet jól látni hanem mondjuk répán ami uolyan (sárga püré) mint ah megette. az almát most nagyon higan kapja igy csak a szagát érezni.

Kép
andy30

Andy, nekünk is ilyen volt a kaksi, de engem ez nem zavart, az átálláshoz idő kell és szép lassan elkezd emészteni.
Még most is van, hogy naponta 3-4x tele a pelus, de az nem gond.
Nekem pl. ha szilvát vagy ilyesmit eszek, futás van :lol: gyorsabb az emésztésem ezért sikerült leadnom 30 kg szülés óta ( jó még van 5, de az ha marad se baj ) és már 5-tel kezdődik a súlyom :lol:
Nekem most is az a véleményem, mennél később vezetsz be ételeket annál nagyobb az allergia veszély :roll: ( nézd a gyönyörű etnikumunk kölykeit, agyon se lehet őket csapni , nekik nincs táplálék allergia ) :twisted:

Klarissza, mi is elég gyakran játszunk a gondolattal, hogy elmegyünk Magyarországról.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Nincs Evi csak ingyenes tápszer 1 éves korig utána meg éhenhalás :shock: :?: :!:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

A sör hátul az enyém! és alkoholmentes! :lol:
Kép

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Kincsőnek Nagyon sok Boldog névnapot kívánunk!!!!!

000kata

Klarissza: nagyon édes Matyika :lol: sör :lol: :lol: :lol:

Fürtöske: nagyon édes a huncutt kép.Ennyi fogatok van?de jó :lol:

Akkor borostyán lánc senkinek nincs.akkor hagyjuk.

Anya:nagyon ügyes Kincső hogy felállt. :lol: édes a kép nagyon.Sajnálom a nyügiket.Kevinnek elég sokáig tartott mire kijött a
foga :cry: :cry:

000kata

Kata, nekünk sincs, én vegyes eredményeket hallottam róla. Ez is olyan, mint a legtöbb dolog, van aki esküszik rá, van, aki meg hatástalannak tartja.

Klarissza, na ja, én is ezt szokta mmondani :D

Fürtöske, vitát sajnálom. Szuperek a képek, mennyi foga van már!

Anya, gratulálok a felálláshoz!

Dalmi, parizer, hát mi még ott nem tartunk! Pannababa igazi kislány már! Csudaszép!

Andy, nálunk pont fordított a helyzet, nincs kaki, csak pocakfájás, amióta HT van. De valóban előbb-utóbb hozzászokik a szervezetük. Mindenkié máshogy!

Nati, a rossz hangulatodnak rem már vége!

Kép
pipal

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?