Fedi, szörnyű amit írsz a kisfiúról! Imádkozom, hogy felépüljön és a szülőknek sok erőt, kitartást a nehéz napokra!
Reni, gratulálok esküvőtök alkalmából, minden szépet és jót nektek!
Veronak szia mi sztem még nerm "találkoztunk" helyes kisfiad van és ahogy írod, jó alvó , maradjon is ilyen!
Mammuci, húúúúúúú de jók ezek a képek, nekem a fürdőköpenyes a nyerő, az nagyon ott van!
Ditta, nekünk is ilyen a medencénk, én szeretem nagyon, de Lilla nem annyira díjazza, kimászik belőle hamar és a virágoskert a nyerő inkább, a földtúrás, lehet homokozót kell csinálnunk !?
A járókás foto a csúcs!!!! Az a huncut nézés, mindig levesz a lábamról
Melaszka, jól eltűntél, mi ez az inkognitó? Marcin mindig ledöbbenek, hogy milyen nagyfiú, a labda nálunk is nagy kedvenc.
Dalma, Klarissza nekem is eszembe jutott már egy kicsit komolyabb reggelit adni a lyánykámnak, de most megerősítettetek Ti is, itt az idő, hogy ne csak a puszta kenyérrel csapjuk be, holnaptól lesz is rajta "valami".
Dalam, Panna szopizik még? Iccaka milyen?
Nálunk tegnap megabrutál volt, de ezt ma még überelni fogja az tuti, a mi ágyunkba sem volt jó
Ma reggelre tiszta takony lett a ded, délelőtt volt a Prevenar utolsó felvonás, erre este 39 fok láz

és sírás a köbön, komolyan mondom a hasfájós esték pár hetesen nem voltak ilyen kemények mint ma

semmi nem jó, még kézbe sem!!!!
Azt hiszem a tesó fertőzte meg.
Anya, részvétem az éjjelek miatt, de ez csak átmeneti. Tudom ez sovány vigasz, de nem tart sokáig és újra visszakapod a jó alvó Kincsedet

Hurrrrrrááááá Kincső baba is áll! Anya gatyát felkötni!!!!!!!!! Jól elkaptad a pillanatot, jó lett a foto nagyon, olyan kis helyes ahogy rácsodálkozik a világra állva.
Foggal mi is küszködünk, most a felsőket várjuk, de nagyon. A cél érdekébe már kenyér végét is adtam neki, hátha az segít áttörni az ínyét.
Kata, örülök, hogy Kevin megggyógyult, borostyánlánchoz nem tudok tapasztalatot, nekem ez a fóbiás kategoriához tartozik és nem vennék, de sokan használják és azoknak nem volt gond a fogzással.
Andy, röfögős influ nem került szóba, elfelejtettem.
Állítólag az idősek és a 2 év alattiak a veszélyeztettetek
Múltkor akartam írni Neked, hogy nálunk a Tescos pelustól volt piros popo, Lilla valami összetevőt nem bír, mert mikor a maradékot akartam elhasználni, megint piros lett. Ja és azt vettem észre, hogy 1-3 óra alatt az a kocsonyás izé ami megköti a nedvességet, kicsapódik a fenekére, olyan zselés anyag és ezt a többi pelusnál nem tapasztaltam. Árban jó a gazdaságos pelenka, de kényes fenekű csajoknak nem való. Nekünk a Huggies vált be.
Nem éretem, amit írtál az almás kakiról, hogy-hogy ugyanúgy távozik?
Klarissza, Phuketben él az öcséd? Ne már, az én tesóm miért nem ?
Kri, a biztosítón behajthatod a nyaralás kiesést szerintem, kérdezz meg egy ügyvédet.
Én simán elindulnék külföldre Lillával, akár még repcsivel is , de éjjel utaznék. Mi azelőtt is mindig éjjel utaztunk.