Sziasztok,
Meg is jöttünk tegnap. Most sajna nem tudok aludni, így visszaolvastam. Majd igyekszem felvenni a fonalat
Enikő, nagyon vigyázz magatokra, bár tudom, hogy eddig is ezen voltál. Akkor nem is tudni, hogy mitől lehetett a vérzés? Elhiszem, hogy nagyon megijedtél, de lényeg, hogy a baba jól van, és most már neked sincsenek fájdalmaid. Nehéz most neked. Anyukád ott van még? Tud valaki segíteni? Annának boldog névnapot!
Csajok, de jó, hogy túlvagytok a cukorterhelésen és minden rendben volt.
Fleur, gratula a kisfiúhoz! Akkor már tényleg csak a mi babánk titkolózik

Lilla jó alvó amúgy? Mostanában Blani is nagyokat alszik napközben...na este aztán bepótolja, még éjfélkor is balhézik, hogy még egy meséééét...
Edina, mennyivel nagyobb a babád? Móni is annyira előreszaladt a vonalzóval...Már előre látom magam novevemberben, hogy ti már rég babáztok, én meg itt fogok ücsörögni még pocakkal... Sok van még hátra az átalakításból? A gyümölcsszüret biztosan sok munkával jár. Mi a szeder sorsa? Fagyasztás, vagy befőzés?
Akkor a konyhatündérségre még nekem is lehet reményem ezek szerint, ha te sem gyerekkorod óta űzöd?...
Móni, sokáig dolgoztam a Kapás u-ban, így még a rendelőbe is eljutottam. Eddig azért úgy gondoltam, hogy van rosszabb is, de, az, hogy végig kellett nézned x vérvételt...ezen kiakadtam...Nagyon csini a pocakos fotód. Úgy látszik, hogy sokunknak beszólogatnak ezért vagy azért, szerintem csak nem tudják, hogy mit mondjanak és valamit szeretnének hozzászólni a témához...Majd referálj a pitéről, hogy milyen lett?...
Kata, Zsuzsi, örülök, hogy veletek is minden ok. Akkor ősszel mehet a szüret? Borospince is tartozik a szőlőhöz?
Kata, egy tipp a konyhabútorhoz: Mi is asztalossal csináltattuk és először horror árral állt elő, de aztán újratárgyaltuk a dolgot, és kértük, hogy mondja meg, hol lehet csökkenteni úgy, hogy nem megy a minőség rovására. Igaz 1-2 dologról lemondtam, de nagyon sokkal olcsóbbra ki tudta hozni végül, és még szép is lett
Kriszta, gratula a szép új kocsihoz! Jó lehet, hogy már otthon van

Mostanában keveset írtál. Bírod a fekvést?
Dorka, most akkor neked feküdnöd kell? Erre nem emlékeztem...Nem lehet kellemes a lábdagadás, remélem,hogy el is múlt már azóta.
Most elbizonytalanodtam, de én úgy emlékszem, hogy rögtön a helyszínen megmondták a cukorterhelés eredményét.
Majd jövök még, megpróbálok aludni kicsit...
Jó éjt!
R