A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Edina, csak msot láttam hogy írtál előttem, bocsi.
Na a redőnyösök minimális kupit csináltak, de majd csak este takarítom össze ottkinn, mert most fullon odatűz a nap.

Na akkor holnap is takaríthatsz.De remélem rendesek ezek a szakemberek.
Ma mit főztél?

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Kata
borsóleves,töltött csirkecomb, petrezselymes burgonya,uborkasaláta
a korán kelés eredménye,hogy már meg is ebédeltünk.
ja,a héten megint rámtört a koránkelés... :?
de mostmár csak pihenek,meg várom,hogy elmenjenek a szakik,és takaríthatok.. :lol:
vigyázz a meleggel!
10 körül leszaladtam a házidokihoz a beutalóért,kocsival 3 perc,de azt hittem megfúlok,mig leérek. Csorgott rólam a víz... :shock:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Hát lányok... akkor csak annyit, hogy kitartás, és kívánom, hogy gyorsan elmúljon az allergiaszezon...
(jaj, habár akkor meg már nagyon közeledne a szülés ideje, és az is félelmetes...)

Edina, a szedres pite még mindig érdekelne:) ha van egy kis időd - a takarítás után:( légyszi írd meg a receptjét... ja, és ha úgy gondolod, hogy kezdők is megpróbálkozhatnak vele.

Kata, nem ennyire jó a társaság a munkahelyen, ez egy felülről szervezett közös alkalom, rendelnek 4 tortát, felköszöntik a júliusban szülinapot ünneplő munkatársakat, ennyi. Nem túl családias, és már a pezsgőt is betiltották tavaly.
Mondjuk, a torták finomak, szó se róla:)
monke

Móni
elküldtem priviben! :wink:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok,

Konyhatündér vagy Edina! De jó, hogy a vitaminok miatt eddig nem jött elő az allergia.

Kata, jobbulást, remélem, hatnak majd a homeo-s bogyók. Én fejfájásra vettem be 1-2-szer, hát, végülis elmúlt nagy nehezen.

Móni, egyél csak nyugodtan egy szelet tortát. Én is fogok este enni, mert megyek az egyik volt kolléganőmhöz, aki elújságolta, hogy túrótortát sütöt. Igazm diabetikusat, mert ő cukorbeteg.
Kár, hogy nem a Klinikára jössz a terhelésre, találkozhatnánk! Én is holnap megyek. Jó lesz ebben a nagy kánikulában. Csak a citromot itthon ne hagyjam!

Móni, a lecsót fehér kenyérrel szeretem, azért az már nem diétás, ugye?

Takarítóknak kitartást!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Hát én is örülök,hogy eddig még nem volt gondom! :P
igy is elég látni,hogy api hogy szenved... :x

a lecsó nálam kenyér nélkül a legfinomabb! na,jó, bevallom,hogy én semmihez nem eszem kenyeret,kivéve szendvicsnek... :lol:

Zsuzsi
jó sütizést neked is! :wink:
én meg csak irigykedem,míg ti finom tortákat faltok... :lol:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Hali!!!

Én a túlzott féltéssel még nrm találkoztam.
Pl a tamarin lekvár a legjobb terhesen,mindenki ezt ajánlja.
A merevítős melltartóval kapcsolatban csak annyit,hogy nekem pl nagy mellem van és ami nem merevítős nem tart alapból sem,nemhogy így babásan.

Megvettük ma a babakocsit,a cam-ot,amit tegnap felraktam.Nagyon tetszik,remélem praktikus is lesz.Azt már megtapasztaltuk,hogy a nagykerekü nem fért volna be a kocsiba,ez kis csini.

Én is lecsót csináltam ma,fincsi lett,de csak kenyérrel szeretem :D

Ma csak reggel 8 kor mozdultunk ki,elintéztük a dolgainkat,estig ki sem bújok a lakásból,sőt még a redőnyök is le vannak húzva.

Kép

Kép
krisztinaa

Kicsit ledőltem ebben a rekkenő hőségben, aludtam is egyet, arra ébredtem, babóca mocorog.
A teraszunkon 45 fok van!!!Na nem is ott aludtam.

Edina, azért a mai menüd se semmi, hallod!Amúgy anyukádtól tanultál főzni?Főztél a házasság előtt is?
Én ma csak egy kis halat rántottam meg rizst csináltam hozzá, a nagy halom vasalnivaló után az is elég volt.
Na meg még feladatlapokat gyártottam a ma délutáni órámra.

Holnap még összeporszívozok, meg pakolok megint, mert megint megyünk haza, szintén hosszú hétvégézni. :D
Az asztalos túl sokat kért volna, így holnap elmegyünk a retzbe körülnézni...

Móni, már azt hittem ilyen kollegiális tortarendelés volt...
Nálunk tavaly volt még 3 havonta teambuilding, meg hónap dolgozója evészet, de az idén cost cut van, sajna.
Bár kismamát szerintem meg se hívnának, hogy otthon vagyok.
Meg lehet félnének, hogy sokat eszek. :D

Zsuzsi, hm, fincsi, hideg túrós torta, basszus nemrég ebédeltem és úgy megkívántam.
Nem mintha Edina szedres pitéjéből nem ennék...

Node, hétvégén a szüleimnél búcsú van, ilyenkor sok fini süti szokott lenni/egyéb kaják mellett persze.Gondolom a nagyim és anya már tüsténkednek.

puszi és egyetek tortát,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

:) Megkaptam a szedrespite receptjét, köszönöm!!! tényleg egyszerűnek tűnik, hétvégén ki is próbálom. Edina, azt hiszem, szereztél a férjemnek egy boldog órát:)

Nekem ma sikerült hatig aludni, boldog is vagyok rendesen. Igaz, ha ötkor

Zsuzsi
Nem, fehér kenyérrel annyira tényleg nem diétás a lecsó sem, és így ahogy mondod, én is azzal szeretem... pedig szinte semmihez nem eszek egyébként kenyeret.
Hidd el, én is sajnálom, hogy nem a klinikára megyek...:( de most már hogy ilyen "jó" tapasztalataim vannak a Kapás utcai rendelővel kapcsolatban, hát nem úsznak meg, és oda megyek, ha addig élek is.
A citromot már kikészítettem. sőt, kést, műanyagpoharat és kiskanalat is, mert ki tudja, még milyünk nincs. (a glükózt is viszem persze).
Csak túl leszünk rajta, és jó eséllyel egy ideig már nem kívánjuk utána az édességet...

Krisztina,
Ja, a tamarindlekvár az annyira nem árthat... merthogy nem is használ sokat.:) A melltartóról azt mondták, hogy a merevítő elszorítja a tejcsatornát vagy mi. Amit ajánlottak, az csak dísznek van, tartása semmi.

Nekem meg most már végülis mindegy, hogy mennyit tart, szinte soha nem járok úgy az utcán/munkában, hogy ne legyen a melltartó és a vékony blúz/póló között még valami top. Negyven fokban mondjuk nem túl kellemes.
(picit para nekem ez a tejcsorgás, ezért inkább "befáslizom magam").

Mindenkinek szép délutánt, aki teheti, tényleg húzódjon hűvösre, nagyon durva meleg van. Szerintem meg fogjuk dönteni a 2007-es hőségrekordot az idén.
monke

Azt akartam írni, hogy:
Igaz, ha ötkor ébredek, akkor se pattanok ki az ágyból takarítani, sütni -főzni:) szóval minden elismerésem.
monke

Sziasztok,

Móni, úgy gondoltam, hogy a citromot előre kifacsarom otthon, hogy ne ott bénázzak. Nekem legalábbis azt javasolták. Csak még azt nem tudom, miben fogom elszállítani...

Alapból rozskenyeret eszem, de azért vannak ételek, amihez a fehérkenyér dukál, na, ilyen pl. a lecsó. Egyébként ha csak lehet, nem eszem kenyeret kajához, de a lecsóhoz nekem muszáj.

Hú, Kata, búcsú, az nagyon jó! Gondolj ránk is, ha eszegeted a sütiket.
De jól tetted, hogy aludtál délután!

Képzeljétek, én tegnap hazamentem fél 5-kor (mindenki csodálkozott, hogy hova ilyen korán), ledőltem az ágyra olvasni és 7-kor arra keltem, hogy csörög a telefonom.

Mindenhol cost vut van. :-(

Képzeljétek, hétvégén vettem igazi kismama melltartót, Anita modell, nagyon kényelmes.

Móni, nekem azóta nem jelentkezett az előtej.

Krisztina, gratulálok a babakocsihoz! Ügyesek vagytok.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Kata
ha hiszed ha nem,lánykoromban túlságosan is lusta voltam,egy "kicsi" el voltam kényeztetve,soha nem csináltam semmit.. :oops:
aztán összejöttem a párommal,és elég sokat voltam náluk.mivel ők már akkor is nagyban vállalkoztak,és dolgoztak,sokat voltam egyedül otthon náluk,és úgy gondoltam,mire este hazatérnek a munkából,jól esne mindenkinek a főtt kaja. Nos ilyen kaptam a telefont,hívtam anyát,aztán addig beszéltünk,míg el nem készült a kaja. :shock:
szóval így kezdtem,aztán már elkezdtem gondolkodni,hogy mibe mit kell rakni,és csak főztem.... :lol:
a halat mindig is szerettem,de mióta babás vagyok, azóta rá sem tudok nézni. :roll:

Krisztina
tök jó ez a kocsi! szerintem nagyon jó vétel volt! :wink: Pont most kaptam én is mail-t,hogy akciós ez a kocsi a Tégelben is! :lol:

Móni
örülök,hogy segíthettem! tényleg tök egyszerű,elrontani sem lehet,csak 1 a lényeg,amit elfelejtettem leírni,hogy ne nyisd ki a sütő ajtaját addig,amig el nem kezd szint kapni a süti,mert akkor összeesik,és nem sül meg....

Elmentek a munkások,elkezdtem takarítani,erre kitalálja api,hogy ő felveri most a folyosón a csempét! :shock: Na,jó amúgy is fel kellett volna verni,de pont most a 40 fokos kánikulában kell neki porozni?! :twisted:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok!

Móni!

Én is holnap megyek cukor terhelésre félek is már előre milyen kaki napom lesz miatta este 6-tól éhen lenni és cukros lötyivel kezdeni a napot.....Brrrrr

Kata!
Hú Kata jó idő van akkor nálatok igaz ami hőmérőnk is lassan kiakad:)
Sajnálom az allergiát!!!
Jó Búcsúzást a hétvégére nálunk is lesz 3 napos Anna napi búcsú. Még jó, hogy kicsit jobb időt mondd, mert ebbe a hőségbe bóklászni a focipályán.........
Annáank kókusz matraca van az lesz a tesóé is:) mi szeretjük annó a Brendonba vettük.

Krisztina!

Szép kocsit választottatok!!
Hm lecsó... én is kenyérrel imádom, de negm felfúj főleg így terhesen!

Edina!

Jöhetnél néha hozzám is főzni, vagy küldök ételest :lol:
Igaz tegnap meg ma én is aktívabb voltam főzés terén mert Apa elment fáért és mire megjöttek már kész volt a kaja.

Nálunk a kutyus megint aktivizálta magát: szétrágta Anna medencéjét pedig le van választva az udvar kerítéssel és átugrotta. Hú Apától nagyon kikapott!!!
Még jó hogy névnapja lesz Annának így kapott másik medencét meg egy kis sátrat. Most győzködi az apját hogy vigye már ki és engedjék fel vízzel:)) Már szinte az összes játékot belepakolta hogy azokkal fog fürdeni:)))
Képzeljétek valamelyik éjszaka leesett az ágyról és elharapta száját ömlött belőle a vér úgy megijedtem mert hirtelen nem láttam honnan jön a vér?? Be is dagadt neki.

Na megyek mert már nyúznak a medencével!!!!

Vigyázzatok magatokra ebbe a hőségbe!!!!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Na, megvolt a torta, ettem 1 vékonyka szeletet.

Nálunk is "cost cut" van (amióta az eszemet tudom, minden munkahelyemen mindig pont az volt, szerintem kamu), de ez hálistennek megmaradt.
Akkor "találkozunk" holnap cukorterhelés után, Enikő, Zsuzsi... Csak túléljük valahogy, lehet, hogy annyi energiánk lesz tőle, hgy csak pörgünk estik.

Enikő, nem semmi ez a kutya.. .Annácskának meg jó pancsit és boldog névnapot:)

Nekem nem tanácsoltak semmit, felszólítottak, hogy holnap reggel 7.15-kor legyek ott a glükózzal és 1 citrommal. Nem merem csak úgy a saját szakállamra kicsavarni:)

Nekem se nagyon van több előtej néhány cseppnél, de az azért előfordul, és nem túl látványos.

Edina, attól félek, én el tudnám rontani:) persze megpróbálom nem elrontani, nagyon megjött a kedvem egy kis sütéshez. Ideje is belevágni, ha már így majdnem anyuka lettem. El se hiszem.

Búcsú nagyon jól hangzik, nálunk (anyukám sváb származású) 'kirbálynak' hívják (vagy kirbáj, Kirchweih mindenesetre) a lényege ugyanaz: sütik tömkelege. Egyetek helyettünk is, lányok, légyszi. Vagy csak gondoljatok ránk.

Mi még nem nagyon vettünk semmit, mert októberben költözünk, de egyre inkább be vagyok sózva (főleg babakocsira, és babahordozót is szeretnék), lehet, hogy nem bírom kivárni az új lakást.

Ma már nem írok, ma fogom bepótolni a hétvégi elmaradt takarítást... már ha hazaérek épségben, és nem alszom el este hétkor...

Pussz
M
monke

Enikő, örülök hogy jöttél.Annácska száját sajnálom, elhiszem, hogy megijedtél.Boldog névnapot neki!
Új babavárós kép nagyon szép az iwiwen!
Nahát, ez a kutya, remélem megtanulta egy életre, hogy nem szabad ilyet,csak nem fogja bántani az új medencét.

Edina, tök jó, hogy így alakult ez a főzés dolog nálad, tökre irigyellek.
Mi ha igazán jót akarunk enni, akkor azt anya vagy anyós vagy a nagyim készítik.
Persze van néhány dolog amit csak én tudok és apa imádja, ilyenkor tök büszke vagyok magamra.Na majd jövő nyáron aktivizálom magamat babókának és főzök minden nap!
A férjed is elég aktív, te!Mondjuk ez enyém mindig 7 után jön haza, akkor meg már nem sok mindennek áll neki.

Móni, ha nagy dolgokat nem is, de apróságokat szerintem gyűjtögethetsz, amik nem foglalnak nagy helyet a lakásban és eldobozolod már most.
Örülök, hogy ettél tortát!
Előtej nekem még nem volt.
ilyen hőségben mindig gondolok rád meg Zsuzsira, hogy ti szegények még dolgoztok is, hogy bírjátok.Meg az öltözködés, ugye.

Zsuzsi, jól tetted, hogy pihiztél tegnap d.u, ha tudsz, akár minden nap.De tudom, nem tudsz...
Írtam mailt.
Holnapra kitartást a cukros terheléshez, szerintem a legnagyobb gáz nem is az íze volt(bár citrom nélkül majdnem kijött éhgyomorra),hanem amikor én mentem is rekkenő hőség volt és vizet se ihatsz amíg le nem veszik a 2.kört.
no de utána ajándékozzátok meg magatokat egy fincsi ebéddel mindannyian,ok?

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Hú csajok, én már nagyon szenvedek:( 6 előtt megvacsiztam, de ilyenkor még mindig szoktam enni és most mindenféle kaja az eszembe jut:(

Medencét nem mertük kinthagyni nem bízok már ebbe a kutyába:( úgyhogy kiengedtük avizet és behoztuk.

Móni!

Mi se vettünk még semmit igaz csak rucik kellenek majd ,egyenlőre csak nézegetm őket, de még nem merek vásárolni.

Köszi a köszöntéseket!!

Puszi nektek!
Szép hétvégét!!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Hát ma én is belehúztam, már 2 adag fagyit megettem. De olyan jól esett.

Kata
Lilla tudja a babát...szerintem nem tudja mit akar :) de most, h tudjuk fiú. MOndogatja, h öcsi :)
Jóga, bébicsősz ok :) A jövő héten itthon vagytok? Esetleg összefuthatunk, ha ráérsz valamikor.
A konyha dologra már én is kíváncsi vagyok. Eddig nem volt konyha, vagy új lesz?
A pocak piszka már Lillánál is megvolt annyira idegesített, most még senki sem mondta....szerencsére. A neveknél csak a nekem nem tetszik szokott lenni, de az meg kit érdekel :)
Szerintem kiállítja és majd később viszed az igazolást, gondolom úgy is jó lesz.
Nekem van egy nagyon kedves asztalos ismerősöm, a bnőméknek is ő csinálta a bútort. Miklósi a szomszédunk. Megadjam a számát? Hidd el tapasztalat a Retz sem lesz olcsóbb.

Kankalin
Hát nem tom' mit akarsz, tök jól nézel ki. Kár, h a fejed le van vágva :)

Reni
Jó utat és pihenést nektek!

Monke
Fertőzés :( :( és azt tudod hol szedted össze? Vagy felfáztál?
Édes a poci..nekem is kb ekkora meg lehet nyugodni.

A kórházi kaja sztem mindenhol kriminális :? az Istvánban a szülés utáni 2. napon 1 tál levest és 1 kakaós csigát kaptam ebédre. Szoptatós anyukaként....igazán tápláló...

Dy
Hát ilyen szöcske harapást még nem is hallottam.

Kankalin
Hát tényleg illet volna mielőtt kidobják

Anyakönyvi kivonat, el kell menni ahhoz az anyakönyvvezetőhöz, aki abban a kerületben van ahol házasodtatok. Nekünk legalábbis így volt. Tök jó, mert mi az elsőben :)

Hőségrekord 2007: tök jó akkor is kismama voltam erre most még beleerősít...hmmmm....

Áfonyácska
Ez a kutyu nagyon rakoncátlan. Szegény Anna, a száj vérzés a legrosszabb, mert olyan ijesztő. Egy pici seb is annyira tud vérezni.

Ma de. bent voltam a cégnél táppénzes papírt leadni. Aztán meg bevásároltunk Lilivel és spuri haza. A kocsiban elaludt és 3 óra hosszát aludt. Nem tudom mi van, de már alszik fél órája és viszonylag könnyen elaludt.
Persze nem panasz örülök neki, csak ilyenkor mindig felmerül, h remélem nem lesz beteg :?

Ja és már tuti kispasink lesz. Dani. A terheléses cukor meg hurrá tej és zsömlével, mint az Istvánban :)

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Kitartást azoknak akik holnap mennek vizsgálatra!!!

Remélem mindannyian tudunk éjszaka aludni ebben a melegben.
A bokáim teljesen eltüntek! Elég rémisztő látvány... :?

Előtej még nálam sem volt, azt hiszem ebben a hőségben ennek csak örülhetek (egy szál bugyogóban vagyok itthon).

Krisztina gratulálok a babakocsihoz!

Szép álmokat mindenkinek:
Dorka

Kép
traudorka

Jó reggelt mindenkinek,

Zsuzsi, köszi a segítséget, írtam választ.

Fleur, örülök, hogy visszatértél, írtam privit.
Szerintem nem lesz beteg Lilla, csak ez a nagy meleg, gondolom.
Szintén fiú, de jó, majd haverkodhatnak :D

Dorka, bokadagadás még nem volt nekem, de pár barátnőmnek még az orra is bedagadt terhesen meg a tokája lett rendesen.
Polcold fel a lábaidat.

Csajok, 3/4 1kor szörnyű szélviharra ébredtem, minden abalak nyitva volt, mintha hurrikán lett volna, komolyan, iylet még nem értem.
Úgy megijedtem, teljesen bekeményedett a poci.
Legalább eshetett volna...

na vasalok aztán porszívózás

pusz

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok

Enikő
de jó,hogy jöttél! Hogy van a veséd?
látom a ti kutyátok is olyan kis dög,mint a mienk..Bár nekünk egy dobermanunk van,most 5 éves,de olyan játékos még mindig,hogy nem lehet előle semmit sem elzárni,mert mindent lopkod,megrág... :lol:
Küld az ételest,szívesen küldöm benne a kaját! :wink:

Móni
remélem,hogy ízlett a torta. a sütit meg nyugodtan süsd meg,csak nyugiban,ne idegeskedj,és lehetőleg apát se engedd oda magad mellé,mert mint az én férjem,lehet ő is beleszólna mindenbe... :P

Kata
muszály aktivkodnunk,mert apósék gyümölccsel foglalkoznak,és nemsokára kezdődik a szüret,és akkor 5-6 hétig szinte csak aludni járunk haza... pedig én csak könyvelek,api meg irányít....

Fleur
gratula a kislegényhez! Szép név a Dani!!! :wink:

Dorka
nyugi az én lábam is be tud dagadni már estére,hogy rossz ránézni.... :?

én jót aludtam az éjszaka,ma reggel csak 6:30-kor ébredtem! :lol: mondjuk ez nem is csoda,mert takarítottam annyit tegnap,hogy meguntam egy életre. Pedig a neheze még csak most jön. Ma nem lesz szerencsére porozás,de holnaptól annál inkább... :x Jön a festő.és gletteléssel kezd... :twisted:

Remélem,hogy mindenkinek rendben van a vércukra! :wink:

én délután megyek dokihoz,este majd jelentkezem!

szép napot mindenkinek!

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok!

Lányok jelentem túléltem!!!! Nem is volt olyan szörnyű így hogy sima cukrot kellett inni Annával nagyon rosszul voltam a glükózos cucctól. Remélem az eredmény is jó lesz!

Dy!

Köszi a kérdésedet most jól vagyok, gondolom használt a gyógyszer, meg is jött a vizelet ami teljesen negatív. Így most kicsit aggódok nehogy megint visszaálljon a fájdalom mert akkor gondolom nem volt gyulladás.
Kutya: nekünk 7 hónapos labradorunk van mostanába jött rá ez nagy rágási mánia.... gondolom unatkozik,eddig rossz volt a kerítés és folyton átjárt szomszédolni, na mióta nem tud menni azóta eszik meg mindent:((

Dorka!

Igyál sokat az talán segít a bokádon meg a sok pihenés!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Enikő
örülök,hogy a veséddel minden ok,és hogy jól viselted a cukros lötyit!
milyen lett az eredmény?
vagy arra még várni kell?
bizti szép a kutyusotok. :wink: akkor még elvileg ő kicsinek számít,hátha kinövi a rágást! bár mi is arra számítottunk.... :lol:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok!!!!
Tök jó, Enikő, én is túléltem. Nem volt annyira rémes, bár a lötyi nem lesz a kedvenc italom- remélem, jó lesz az eredmény, mert már megvettem a szedret Edina-féle pite készítéséhez:)
És hát ennék is belőle.

Tényleg, mennyi is a jó eredmény, és mennyitől mondják, hogy diétázni kell?

A labrador a világ legaranyosabb kutyája, szerintem én annak azt is megbocsátanám, ha szétrágná a medencémet:)

Dorka, ez a dagadt boka nagyon kellemetlen, de 40 fokban nem csoda, mégcsak várandósnak sem kell hozzá lenni. Igyál nagyon sokat, és szerintem a hideg lábzuhany is segít.

Basszus, ma a vérvételen (végignéztem 62-t...) sok embernek egyáltalán nem jött a vénájából semmi vér, mert nem ittak előtte, és mert hőség volt... Rossz volt nézni.

Engem is felébresztett éjjel a vihar, rémes volt a szél, rázta az ablakokat... nem is aludtam sokat 3 után. Ráadásul estére vendégeket hívtunk, jó lenne ébren maradni mondjuk 10-ig...
Kata, köszi az együttérzést, de szívesen jövök dolgozni, meg nem is nagyon van mit csinálnom otthon.
Másrészt meg nem hiszem, hogy fárasztóbb az irodai munkám, főleg így júliusban, mint a nyelvtanítás:)

Fleur, nem tudom, mit kaphattam el, két doki kétfélét mondott, a zárójelentésen nemes egyszerűséggel 'fenyegető vetélés" szerepelt... ahhoz képest, hogy mondták azonnal, a méhszáj teljesen zárt, és minden rendben a gyerekkel.
Uszodát emlegették, házaséletet, meg vmi fehérjét a vizeletben (előtte való nap még nem volt semmi, védőnőnél nem mutatta ki a tesztcsík), vesét vagy húgyúti fertőzést. Szóval passz, remélem, nem jön vissza. Úszni most már nem merek (csak max a Balatonban), de nagyon nem vagyok meggyőződve róla, hogy attól van, és nagyon bánom, mert jól esett (és mert évek óta úszom).

Zsuzsi, Veled minden ok?, megvolt a vérvétel?

Pussz
M
monke

Enikő, aranyos lehet a kutyusotok, majd csak leszokik a rosszalkodásról.
Bár ha Edináé 5 évesen még azt csinálja...
Örülök, hogy túlvagy a cukorterhelésen.
Egyél ma vmi finomat :D

Móni, nekem 6,8 lett,elvileg 7,5-7,8tól rossz, nekem azt mondták.
A fürdéstől én is félek, pl unokatesómék vettek 1 hete egy medencét és bár klóros a vize, majd megőrültem, hogy nem mehetek bele.Azért tartok mindenféle bacitól.
Balaton vagy édesvízű tó talán még számításba jöhet, de csak ha nem hideg.
Na, majd jövő nyáron bepótoljuk.
A szedres pitéhez sok sikert,majd számolj be,hogy sikerült.

Edina, nem tudom, te hogy vagy, de én egyre lassabban bírom a takarítást, gondolom a meleg is rátesz egy lapáttal.
Nálunk apának szőlője van, majd szeptemberben lesz aktuális a szüret, de szerencsére 1 hétvége alatt megvan.
Jó sok földje lehet a párod szüleinek.

Na még a konyhát kiporszívózom ,felmosok és pakolok, mert ugye megint hazamegyünk.Azért be-benézek majd a hétvégén ide.

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Edina, apukámnak van szőlője...
mert apaként már a férjemet emlegetem ugye :lol:

katicat
Szigetszentmiklós

Igaz, Kata, jövő nyáron már egy babával lubickolhatunk:) hihetetlen.
monke

Kata
nekünk szedresünk van. és a szeder 6 hétig érik folyamatosan.... :wink:

Takaritás
alapjában véve lassan megy,de most muszáj pörögni,mert sok a por a felujitások miatt... :roll:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Fleur, én is gratula a kisfiúhoz!!!!:)
monke

Sziasztok!

Jelentem, én is túléltem a cukorterhelést, egyáltalán nem volt vészes a dolog. A karom viszont úgy be van dagadva, kékülve, hogy alig bírom emelni. Aztán viszont munkaügyben voltam cégbíróságon, tartoztam egy úttal az ördögnek, gyalogoltam rengetet, nagyon fáj a lábam, alig bírom beletenni a kispapucsba.

Enikő, Móni, örülök, hogy Ti is jól vettétek az akadályt.

Fleur, gratulálok a kisfiúhoz! A Dani nagyon szép név, nekem is az egyik kedvencem.

Kata, az én Apukámnak is van szőlője. Szüret nekünk október elején szokott lenni, egy hétvége alatt megvan. Akkor tervezek utoljára hazautazni. 260 km azért nagyon sok.

Dorka, pihentesd a lábad.

Engem is felkeltett a vihar éjjel, úgy rázta a redőnyt, hogy csak na, volt pillanat, amikor azt hittem, hogy bejön az ablak tokostól a szobába.

Enikő, sajnálom, hogy ilyen kis rendetlen a kutyátok. Mindig szegény Anna lesz az áldozat. A szája rendbe jött?
Örülök, hogy jó a laboreredményed.
Ja, és Annának nagyon boldog névnapot kívánok!

Edina, kitartást a felújításhoz!

Na, majd írok még, most megpróbálok dolgozni.

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Örülök, hogy mindenki túlélte a cukor terhelést. Nekem ha bemegyek a városba akkor már talán hétfőn meglesz viszont ide csak kb 1 hét alatt ér:(

Képzeljétek ma megint nyugis napom volt :cry:

Mentem du fodrászhoz előtte még egy gyors pisi és a papíron volt egy picike vér. Tökre megijedtem mert pár napja már volt ilyen csak akkor barnásba.
Felhívtam a dokit ő meg rögtön bementem és mondta hogy lehet bent is tart.
Végig bőgtem a utat.
De hálistennek nem talált semmit....méhszáj zárt minden sértetlen, szóval még meg se sérült semmi hám vagy v.mi.
De fekvéssre itélt :cry: még főzni sem kelhetek fel, gondolom elővigyázatosságból.

Fleur én is gratulálok a kisfiúhoz!!! Mennyi fiú van már :)

Dy !
A szedres nagyon jó akkor neked biztos nem lesz szükséged vérképzőre:) nekünk is van pár bokor a kertbe de még sokára lesz belőle szedres.

Móni!

Én is úgy emlékszem 8-nál már magas a cukor szint!
Reméljük mindenkinek jóval lejjebb lesz:) Annával azt hiszem 6.5 volt.

Háát végülis szép a kutyusunk és sajnálom is nagyon hogy most ő is el van hanyagolva, pedig ez a fajta nagyon igényli a játékot stb.
majd próbálok rakni róla képet!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Sziasztok,

Enikő, nagyon sajnálom, reméljük, csak elővigyázatosság a fekvés.
Jaj szegénykém, elhiszem, hogy kivagy már, mennyi minden történt veled az elmúlt héten.

Hogy hívják a kutyust?

Elvileg nekem is hétfőn lesz meg az eredménye a terhelésnek, de ha nem mondják meg telefonon, nem fogom megtudni csak egy hét múlva, akkor tudok érte bemenni.

Fleur, a buksim az iwiw-en látható :-)

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Enikő
sajnálom a fekvést! :( de ha muszáj... Vigyázz nagyon magatokra!

Zsuzsi
örülök,hogy te is túlélted a cukros lötyit! :wink:

Megvolt nekem is vizsgálat, Manócska jól van,szépen fejlődik,csak egy kicsit nagyobb az átlagosnál... :shock: De a vitaminokat még mindig úgy kell szednem mint eddig. A méhszáj zárt,jól tart,szóval, minden ok. Legközelebb 1 hónap múlva kell mennem,de úgy gondoltam,hogy 2 hét múlva elsurranok a barátnémhoz egy uh-ra...
A cukor terhelésről annyit mondott most a dokim,hogy előtte már 2-3 nappal ne egyek édességet. mondtam neki,hogy menni fog,mert már hétfőn letiltottam magam róla.... :lol:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok!

Örülök, hogy túl vagytok a vizsgálaton, én a jövő héten megyek. Megnyugtató, hogy azt írtátok, nem olyan borzalmas... :D

Fleur: Gratula a fiúcskához. Én is Daninak neveztem volna, de a párom leszavazott. Pedig szerintem nagyon jó név.

Enikő: Vigyázz magatokra, kitartást a fekvéshez!

Dy: Örülök, hogy minden rendben veletek.

Nem tudom, ki hogy van vele, de én egyre nehezebben bírom ezt a meleget! Remélem hamarosan lehül a levegő egy kicsit és normálisan lehet létezni.

Mindenkinek jó hétvégét, pihenjetek sokat!

Dorka

Kép
traudorka

Sziasztok,
Meg is jöttünk tegnap. Most sajna nem tudok aludni, így visszaolvastam. Majd igyekszem felvenni a fonalat :)

Enikő, nagyon vigyázz magatokra, bár tudom, hogy eddig is ezen voltál. Akkor nem is tudni, hogy mitől lehetett a vérzés? Elhiszem, hogy nagyon megijedtél, de lényeg, hogy a baba jól van, és most már neked sincsenek fájdalmaid. Nehéz most neked. Anyukád ott van még? Tud valaki segíteni? Annának boldog névnapot!

Csajok, de jó, hogy túlvagytok a cukorterhelésen és minden rendben volt.

Fleur, gratula a kisfiúhoz! Akkor már tényleg csak a mi babánk titkolózik :) Lilla jó alvó amúgy? Mostanában Blani is nagyokat alszik napközben...na este aztán bepótolja, még éjfélkor is balhézik, hogy még egy meséééét...

Edina, mennyivel nagyobb a babád? Móni is annyira előreszaladt a vonalzóval...Már előre látom magam novevemberben, hogy ti már rég babáztok, én meg itt fogok ücsörögni még pocakkal... Sok van még hátra az átalakításból? A gyümölcsszüret biztosan sok munkával jár. Mi a szeder sorsa? Fagyasztás, vagy befőzés?
Akkor a konyhatündérségre még nekem is lehet reményem ezek szerint, ha te sem gyerekkorod óta űzöd?...:)

Móni, sokáig dolgoztam a Kapás u-ban, így még a rendelőbe is eljutottam. Eddig azért úgy gondoltam, hogy van rosszabb is, de, az, hogy végig kellett nézned x vérvételt...ezen kiakadtam...Nagyon csini a pocakos fotód. Úgy látszik, hogy sokunknak beszólogatnak ezért vagy azért, szerintem csak nem tudják, hogy mit mondjanak és valamit szeretnének hozzászólni a témához...Majd referálj a pitéről, hogy milyen lett?...

Kata, Zsuzsi, örülök, hogy veletek is minden ok. Akkor ősszel mehet a szüret? Borospince is tartozik a szőlőhöz?

Kata, egy tipp a konyhabútorhoz: Mi is asztalossal csináltattuk és először horror árral állt elő, de aztán újratárgyaltuk a dolgot, és kértük, hogy mondja meg, hol lehet csökkenteni úgy, hogy nem megy a minőség rovására. Igaz 1-2 dologról lemondtam, de nagyon sokkal olcsóbbra ki tudta hozni végül, és még szép is lett :)

Kriszta, gratula a szép új kocsihoz! Jó lehet, hogy már otthon van :) Mostanában keveset írtál. Bírod a fekvést?

Dorka, most akkor neked feküdnöd kell? Erre nem emlékeztem...Nem lehet kellemes a lábdagadás, remélem,hogy el is múlt már azóta.

Most elbizonytalanodtam, de én úgy emlékszem, hogy rögtön a helyszínen megmondták a cukorterhelés eredményét.

Majd jövök még, megpróbálok aludni kicsit...

Jó éjt!
R

Kép
Kép
34372

Hali!!!

Reni mi ez a hajnali írogatás?Milyen volt?

Képzeljétek tegnap elmentünk 3d uh-ra.Nem akartunk,de csak rábeszéltük magunkat.Nagyon jó volt de élménybe nem adott tübbet mint a sima 2d.
Baba nagyon jól van,2 héttel fejlettebb tehát 27 heesnek néz ki,és 1kg-on felül van :D Én ezen nagyon leakadtam,hisz most olyan 700 g körül kellene lennie.De örülök neki.
Már van haja,és hosszú szempillái,és kis már vannak hurkái :D nagyon nagyon édes.
Az arcát csak félprofilból engedte.

Kép

Kép
krisztinaa

Kép

Kép

Kép
krisztinaa

Jó reggelt!!!
Lehűlt az idő, jelentem, sikerült fél hétig aludni:) kár, hogy éjjel 1-ig vendégeink voltak.
Enikő, sajnálom, hogy feküdnöd kell... elég ijesztő lehetett ez a vérzés.

Reni, azt hiszem, igazad van, az emberekben van egy ilyen inger, hogy mondjanak valamit, ha kell, ha nem. Általában kedvességből, csak minek (pl. olyan munkatársaktól, akik naponta látnak, kicsit fáraszt már, hogy 'szépen gömbölyödsz' és a már emlegetett 'na, akkor kis fütyis lesz' kifejezések. Stb.)
A Kapás utca nem annyira rémes így utólag. Csak az adminisztratív körítés volt rossz (a három vérvétel, stb). A nővérek nagyon rendesek voltak, még a cukros koktélomat is egészen finomra összekutyulta egyikük (4 dl vízben oldotta fel, úh nem volt annyira tömény).

A vonalzómat 'megmókoltam':) voltam ultrahangom, és azt mondták, nagyobb a baba, átállítottam.

Na de: a terheléses cukor eredményem 5,3 lett - úh már a sül a pite:)

Krisztina, az ultrahangos beszámolódon (hogy haja van már a kislánynak, és hurkái is) rendesen meghatódtam:) és több mint 1 kg??? akkor végülis már 'majdnem készen is van' a baba:)

Dorka, Edina, nekem is bedagadt a lábam (vagy mondjuk, felpüffedt:( órákig tartott, míg lement a duzzanat.

Jó pihenést, lányok,
Pussz
M
monke

Sziasztok,

Krisztinaa, aranyos a kép. Örülök, hogy minden rendben veltek és annak is szépen növekszik Anna baba.

Reni, mi ez a hajnali ébrenlét? Csak nem a vihar?
Ne aggódj, Babu pedig mindig kisebb mint pár nappal a koránál. Szóval örülök, ha november végén kibújik.

Edina, örülök, hogy veletek is minden oké. Mennyivel nagyobb a baba? Hogy haladtok a munkálatokkal? És Te a takarítással?

Enikő, kitartást a fekvéshez. Mennyi ideig kell?

Dorka, Te mikor szabadulsz a pihenésből? Remélem, ebben a hűvösebb időben lelohad a lábad. Borzasztó lehet.

Kata, megérkeztetek Felsőörsre?

Ma sok dolgunk van, csomó mindent kell vásárolnunk utazás előtt. Holnap megyünk egy hétre Balatonra, így nem fogok tudni jönni ilyen sűrűn, de viszünk laptopot, úgyhogy mindenképp jelentkezek majd.

Mindenkinek szép napot!

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Kriszta, nagyon kis szép a babád, látszik a képen, hogy tényleg husos :) Pont egyik nap godoltam rá, ahogy Blanit néztem alvás közben, hogy pont így nézett ki a 4d-s felvételen anno. (épp olyan szemszögből néztem) Jó, hogy már ekkora, de azért maradjon csak még a pocakban...:)

Valamiért nem tudtam aludni...először melegem volt, aztán ki tudja...

Csináltam pocakfotót, de nem tudom feltenni, mert valamiért nem érzékeli a gépem sem a kártyát, sem a gépet átjátszókábelen...
Apa egyébként észrevette, hogy van rólam kép...Megkérdezte: Magadat fotózod? Igen...pocakfotó. Ezen jót nevetett hangosan, hogy ezt nevezem én pocaknak...Na szép!

Zalában egyébként Apa testvérééket látogattuk meg. Jól éreztük magunkat. Ott még nincs gyerek, úgyhogy Blani volt a központban, nagyon élvezte :) Voltunk fürödni egy helyes kis tónál és megnéztük a Sógorom ásatását...

Zsuzsi, nekem is azt mondták a múltkor,hogy pár nappal kisebb a baba a koránál. Jó nyaralást nektek, ha tudsz gyere azért :)
Melyik részére mentek a Balcsinak?

Móni, így azért hamar eltelik a 40 hét, ha minden hónapban előreugrik a vonalzód:) (bocsi, csak vicc akart lenni) Gratula a cukoreredményhez...akkor mehet a piteevés :) Lábdagadás :(

Edina, akkor már elkezdődött a szüret, hogy nem jöttél reggel?

Ma Aposóm szülinapját megyünk ünnepelni. Előtte talizunk egy csajszival, vannak eladó kismamaruhái. Kértem tőle párat kép alapján...kíváncsi vagyok...Ki szerettem volna menni Blanival a babanetes találkozóra délelőtt, de már nem jön össze...:(

Szép napot mindenkinek!

R

Kép
Kép
34372

Szisztok!

Krisztina: Nagyon aranyos a fotó, mi augusztus végére tervezünk 3D-t.

Móni: Remélem finom lett a pite! :lol:

Zsuzsi: jó nyaralást nektek.

Nekem keddig kéne feküdnöm, de az elmúlt pár napban már nem jött össze a dolog. Majd most a hétvégén megint pihenek. Igazság szerint már nagyon unom.... :?
A bokám reggelre rendbe jött, ha nem lesz nagy meleg így is marad...

Jó pihenést mindenkinek!
Dorka

Kép
traudorka

Sziasztok lányok,

tegnap még a dugók előtt sikerült leérnünk.
Este (kb.100mre anyáék házától) szabadtéri disco volt, barátokkal átsétáltunk, mondjuk én végig ültem, de így is nagyon bedagadt a bokám, reggelre leapadt szerencsére.

Dorka, pont rád gondoltam, hogy ejnye, nálam is bejött ugyanaz csak másnap.

Zsuzsi, ma én is meglátogattam a fodrászt, szőke melír és vágás, úgy számoltam a szülésig még 2x el kéne mennem.

Reni, örülök, hogy jöttél és jól telt a pihenés.Te is a nem jól alvók közé tartozol ezek szerint.
Nyugi, kb egy időben fogunk szülni, szerintem te meg én leszünk a végén.
Mikor mentek legközelebb uh-ra?Akkorra csak kiderül már a pici neme.

Jaj, hát, nekem meg mikor megtudják hogy fiú, az a kedvencem, hogy "Na, csak megkukacosodott".Kimondottam utálom ezt a parasztos dumát.
És ha nem kukacosodott volna meg, na, akkor mi lenne???

Krisztina, örülök, hogy rendben van Anna és tényleg szép az uh képen.

Lányok, most nem értem, akkor mi a 4d, ha ez 3D?Mert mi kedden arra megyünk.

Enikő, nagyon megsajnáltalak, mikor írtad a vérzést.Nekem 7-10.hétig volt és azóta is állandóan félek pisilni menni, mit látok.
De ha zárt a méhszáj és babaával is minden rendben van,akkor nem lesz semmi probléma.
Tényleg feküdnöd kell és fő, hogy ne emelj és ne erőlködj!

Örülök, hogy mind3an túl vagytok a cukros vizsgálaton.

Zsuzsi, remélem jó időtök lesz és sokat tudsz majd pihenni.
Imádom a Balatont ilyenkor nyáron.
Esti séta a parton, hajókázás, fagyi,lángos :-)))
Kaptál napozószéket végül?

Móni, milyen lett a pite?
Milyen volt a vendégség?

Edina, örülök, hogy rendben van minden a lánykával.Mennyivel nagyobb?
A barátnőd kórházban ultrahangos vagy ilyen babamozi szerű helyen?

Pusz,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Köszi lányok az együtt érzést :lol:
Nem tudom meddig kell még feküdnöm majd 3 hét múlva megyek dokihoz akkor megkérdem mi legyen??
Kicsit reménykedek, hogy nem a terhesség miatt volt a vérzés, mert ebbe a korban már a méhlepény vagy méhszáj nyílás okozhat ilyesmit, az pedig oké. És nem is nevezhető ez vérzésnek, mert tényleg csak egy picurka pötty volt. Én arra is gondolok, hogy most hogy a vesém is vacakolt nem e a húgyhólyagnál volt ez vagy ilyesmi??

Kata!

Annával én is nagyon sokat véreztem az elején de ott kiderült az ok mivel ikrek voltak a tesó felszívódott 7 hetesen.
Milyen lett a frizkód?
Én is melíroztattam meg vágattam, de most a fazon annyira nem tetszik :( mondjuk a fekvéshez mindegy is.

Dorka!

De szupi, hogy már csak keddig fekszel. ez most a lepény miatt van?
Nem érzed magad elnehezedve a fekvéstől??? engem úgy el tud húzni az ágy!

Móni!

Jó ez a vonalzó állítás!
Nekem is nagyobb volt eddig mindig pár nappal a bébikém. Mondjuk én nem is értem mert pontosan tudom mikor volt a fogantatása.

Krisztina!

Jól megnőtt ez a bébi!
Akkor már lassan túl vagytok a kritikus időszakon!!!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Sziasztok,

Reni, Alsóörsre megyünk, remélem, jó idő lesz. De nekem már mindegy is, ráfér egy kis pihenés mindkettőnkre.

Kata, kaptam napozószéket az OBI-ban, a célnak megfelel, nagyon kis helyet foglal. Jaj, már úgy várom, megyünk majd sétálni, hajókázni, finomakat eszünk. Én is imádom a Balatont! ott annyira más minden.

Örülök, hogy Te is megejtetted a fodrászt, annyira komfortosabb úgy, nem?

Vettem ma új bikinit is Triumph leárazáson, 80D melltartó kellett :-( és 38-as bugyi. Itt össze lehetett válogatni az alsókat-felsőket, egyébként esélyem sem lett volna venni.

Most pakolászunk itthon kicsit, aztán szalonnasütésre megyünk a barátnőmékhez.

Móni, ez nagyon jó eredmény, gratulálok! Milyen lett a pite? Ha ennyit emlegetitek, megkívánom a végén, pedig nem vagyok nagy sütis.

Még majd jövök,

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!
megvagyok még én is... :D

Reni
a szeder sorsa a hűtőháztól függ aki átveszi,ugyanis 6 hektár van belőle, és 70-80 ember dolgozik ilyenkor rajta...
a szüret még nem kezdődött el,talán a jövő héten valamikor,de már előre félek tőle. Olyan sok a papírmunkám ilyenkor,hogy szó szerint hajnaltól délutánig megtart... :roll:

Krisztina
akkor ti is előrébb jártok már! :lol: szép nagy baba lesz,ha így folytatja.... :D Tündéri a pofikája! :wink:

Kata
a kórházban,de egyébként nála van babamozi is,mert ha jól tudom,csak ő csinál 4d miskolcon.

Móni
hogy sikerült a pite?

Zsuzsi
jó pihenést nektek!

A mi babócánk most kb. 25 hetes 3-4 naposnak megfelelő méretekkel rendelkezik,de a súlyt azt nem tudom,mert az a doki azt nem mondta.

ma a festő téblábol nálunk. azaz glettel már reggel óta. Nemrég végeztem a takarítással,már csak arra várok,hogy elhúzzon a francba. :? Reggel ugyanis nagyon mérgesek voltunk rá. Képzeljétek el,a szembe szomszédunk... Amikor felvállalta a munkát,kérdi a párom mennyi lesz, válasz,ugyan már nem veszünk össze rajta! :shock: ma reggel mondja api,na akkor először kérjük az ár ajánlatot,erre benyögi, hogy 70 ezer... :shock: Ja,és persze hozzáteszem,hogy egy 16 m2-es folyosóról,és egy 14m m2-es gyerekszobáról van szó... Mondja api,hogy az túl sok,tavaly 17 volt a konyha,amit szintén ő csinált. Erre mit vág vissza a csávó? hát nem gondolta volna hogy gond lesz az árral! :roll: hát a végén az lett,hogy 50-ért csinálja a két helyiséget,de még én azt is sokallom ezek után,mert ha tőlünk ennyit akart kérni,akkor ezt másnak mennyiért csinálná meg? ja,meg azt mondta,hogy egy nagy szobát szokott ált. 25-ért festeni,gletteléssel 35. Nekünk a 2 helyiség tesz ki egy nagy szobát! :twisted: Na, erre varrjatok gombot!

Bocsi,egy kicsit hosszúra sikerültem,de annyira haragszom most a csávóra... és jólesett egy kicsit könnyíteni a lelkemen. :)

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Dorka, már csak pár nap, remélhetőleg aztán felkelhetsz :)

Kata, klassz, hogy jól érzitek magatokat. Kevertem, hogy ki megy Alsóörsre, akkor most ti is ott vagytok, és Zsuzsiék is oda mennek? Még lehet, hogy taliztok is? De jó!
A sima uh, 2 dimenziós, a másik 3d-s, ami térben is látszik. Ami mozgást is érzékel, az a 4d-s uh. Lényegében szerintem ugyanazon a gépen nézik a 3 és 4 dimenzióst. Összefoglalva a kimerevített kép 3d-s, a babamozi (ahol mozgást rögzítenek),arra mondják, hogy 4d-s. Keddre kaptunk időpontot :)

Zsuzsi, én is szeretem a Balcsit, mi majd augusztus végén megyünk. De jó, hogy kaptál fürdőrucit, én sajnos nem találtam, igaz túl sok helyen nem tudtam megnézni. Vettem egy kék rövidnacit az egyik kék futótophoz és abban fogok fürödni. 80D!, és 38-as! :) igazi modellméretek :)

Anyukám sütött tegnap meggyespitét, azóta, ha olvaslak titeket, mindig benyomok egy szeletet...:)

Puszi,
R

Kép
Kép
34372

Enikő, pont erre gondoltam, ha babócával minden rendben, akkor ez a vese előzmény is ludas lehet, mert hallottam már mástól, hogy az is tud vért produkálni.
A hajam rövidebb lett, nem ér egészen vállig, egyenesre ki van szárítva és igaz csak sok szőke melír, de egységes világos hatást kelt.Amúgy én is itthon dekkolok, anyáéknál, férjem és öcsém elmentek holnap délig egy pasis/csak haverok buliba.
Én is úgy vagyok az utóbbi időben, nem fontos vmi esemény az ilyen frizura vagy szemöldök vagy körömrendbehozatalhoz, fő hogy mi jobban érezzük magunkat és persze még szebb anyukák legyünk. :D
Így Zsuzsit is igazolom, igen sokkal komfortosabb tényleg.

Zsuzsi, örülök, hogy kaptál széket, el ne felejtsd bepakolni.
Hú, tényleg, ti holnap indultaok.Majd írd meg priviben kinél/hol szálltok meg, lehet ismerem.
Ha időtök engedi, Fürdere sok időt szánjatok, nagyon szépen helyrehoztak mindent,tiszta mediterrán jellegű.
Ha romantikus estét akartok, vacsizzatok vmelyik este egy hegyen lévő csárdában, nagyon sok ilyen hely van, ahonnan belátni az egész Balatont.
Örülök, hogy kaptál bikinit.
Tudod, nyár elején én is triumphból újjítottam be,rögtön 2őt is.
Lányok, nekem még mindig csak 75B kell...
Van vmi remény,szerintetek?

Reni, szerintem te is kapsz, mert most már talán mindenhol leárazások vannak, még a nagyobb plázákban is.
De az az összeállítás se rossz amit írtál.
Na az úgy van, Zsuzsiék Alsóörsre mennek, ami 3km-re van Felsőörstől, ahol az én szüleim laknak.

Edina, nem semmi ez a szeder biznissz...
De legalább hamar elmegy majd az idő a könyvelnivalóval a szülésig.
Tök jó, ha a barátnőd meg tud nézni uh-n.Irigyellek kicsit.
Nem tudom, mihez viszonyítják a gyerek méretét.
Nekem is azt mondták, nagy gyerek lesz.
Pedig eggyikőnk se nagy termetű.

pusz,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Jaj, Reni,köszi az infót a 2-3 és 4Dről.
Látszik, hogy te már profi anyuka vagy.

pusz :P

katicat
Szigetszentmiklós

Hali!!!

Ma voltunk babanézőbe.Hát teljesen elolvadtam,olyan jó érzés volt fogni a pici babát,mintha már Anna lett volna a kezembe.

Erre a babaméretre nincs mit adni,mondta tegnap az uhs csaj,hogy lehet hogy most nagy,de nem egyformán nő folyamatosan.
Az viszont biztos hogy ha fekszik az ember a baba jobban nő.Volt ismerősöm,akinek szülés előtt pici volt a baba,szigorú fekvésre ítélték és mire kibújt utólérte magát.
Egyébként mi nagy család vagyunk,apa 194cm én meg 176cm,úgyhogy Anna sem lehet kicsi.

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok!

Nekem is azt mondták nagy baba lesz, majd meglátjuk.... :D

Olvasom, azért a mai nap jól telt mindenkinek. Ennek Örülök. Remélem a holnapi is ilyen lesz!

Krisztina: Hál istennek már nem kell sokat várni és te is a kezedbe veheted a kicsi Annát! :P

További szép hétvégét!
Dorka

Kép
traudorka

Sziasztok,

Jó reggelt, ma én vagyok a koránkelő? Fél 7-kor kinyílt a szemem, de éjjel is jó párszor voltam fenn, mert este a szalonnasütésre jól bedinnyéztünk... Befejezem a pakolást, még jó, hogy nincs választék, berakok mindent, ami jó rám, hajat mosok, körmöt lakkozok, aztán indulunk.

Kata, nekem 75C-ről lett 80D. Nyugi, szerintem biztosan nőni fog, de majd a tapasztalt anyukák megerősítenek.
Kényeztesd magad nyugodtan, ennyi jár nekünk is. Gratulálok az új frizurához.
Köszönöm a tippet a csárdához!

Reni, nagyon jó a Te összeállításod is. Érdemes szétnézni leárazáson, de a nagy kosaras sajnos csak kevés helyen van. Nekünk csak ez az összeválogatás marad, a szettek biztosan nem jó ránk.

Kíváncsi vagyok, nekünk mekkora babánk lesz, én csak 155 cm vagyok, a párom 178. Kezdetben féltem, hogy nehogy valami óriási baba legyen és ne tudjam természetes úton megszülni.

Enikő, ha jól tudom, akár gyulladástól is lehet egy csepp vér, szóval ne idegeskedj, biztosan minden rendben. Persze, fő az óvatosság, és természetes, hogy vigyáznak rád.

Mindenki vigyázzon Magára!
Jövök majd, ha tudok.

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?