Sziasztok!
A két nagy épp nem öli egymást, a két kicsi meg alszik.. és vagy 2 fokkal hidegebb van, mint az elmúlt napokban .. kész hawaii
Szoptatás közben olvasni még elég gyakran szoktam.. de az írásig nem nagyon jutok el (R. berúgja a billentyűzetet

)
.. azt hiszem pályázhatunk a legkönnyebb márciusi baba címre

Annyira nem zavar, mert egyik gyerekem sem volt díjbírkózó (ill. Levi ennyi idősen még igen.. a többihez képest

) Mondjuk Réka most annyira keveset hízott, hogy hízókúrán van (he-he-he)... másfél-két óránként szopi + az "ivások" .. kicsit kimerítő, de úgy néz ki, lesz eredménye... jövő héten megyünk méredzkedni... (vagy hogy írják...)
Szóval Réka nem hízott, viszont stabilan forog hasról hátra, hátról hasra (nagy műgonddal...

... de tényleg... megfontoltan, alig koppan a feje

) .. nőtt is... ebbe elvileg belefér, hogy nem hízik eleget. Mondjuk most meg ez a hőség...

Közben volt a csípője miatt is egy kis para, de a kontrollon megnyugtatott (? .. nem vagyok teljesen biztos benne) a doki, hogy na bumm, majd nem lesz balett táncos...
Ja... oltás még nem volt... a 2 hós sem...

Azt még mindenképp megvárjuk, amíg beindul a súlygyarapodás... meg aztán is, ameddig csak tudjuk... (fél éves korig szeretném, de az már lehet, hogy nem fok sikerülni...)
Talira egyszer (többször) szeretnék majd eljutni, de innen nem egyszerű. Én nem vezetek, 4-gyel tömegközlekedve nem hiszem, hogy lenne bátorságom elindulni, főleg melegben. A ki-hol-kivel marad dolgot meg eddig nem sikerült megoldanom... De még nem adom fel

(nem akartok egyszer talizni a Millenárison? .. azt még meg tudnám oldani

)
Réka:
Rebi