Sziasztok! Bejelentkezem én is a hétvégi eltűnés után. Most olvastam vissza, de ne haragudjatok én sem reagálok külön, mert akkor 2 órát itt ülnék míg memorizálom ki mit írt.
Viszont szorítok mindenkinek aki megy dokihoz, uh-ra. Mi ma este megyünk a dokinkhoz megmutatni a 18 hetes uh eredményt, meg felkérni őt.
A hétvége jól telt, ilyenkor igyekszik a párom minél jobban feltölteni élményekkel, hogy kitartson egész héten, ha fáradtan jön haza a nagy melegben és már nincs kedve kimenni velem. Hú, most még jobban hiányzik!

Eddig csak úgy elteltek a hétvégék szülőlátogatással, de most látja mennyire jó nekem ha egyéb programok is vannak és igyekszik tartalmasra alakítani ezt a 2 napot. Este még moziba is beültünk és képzeljétek két "olyan nagyot" rúgott babácska, hogy meg is hatódtam rajta. Eddig csak fekvő helyzetben, nagy koncentrálással, kézrátétellel éreztem kint-bent egyszerre, de most figyelés meg minden egyéb nélkül.

Nem hiszem, hogy megijedt volna, nem volt hirtelen hangos vagy félelmetes a film, bár azért furi, hogy pont akkor produkálta ezt először.

Lehet, hogy csak a kukorica meg a kóla tetszett neki nagyon.
Álmok: már nem először álmodom ezt terhességem alatt, így gondoltam megosztom veletek. Az egész valahogy a szoptatásról szól. Nagyon rossz érzés, mert nézem a babát ahogy fekszik és akkor jut eszembe, hogy én 2-3 hete nem is szoptattam/etettem és elkezdek gondolkodni akkor hogyan van még életben?

Valahogy elfelejtem, hogy etetni kellene és utána nézegetem, hogy van-e még tejem vagy már elapadt és próbálom a szájába tenne a cicit.
Nem tudom miért álmodom ezt, lehet, hogy azért mert tudat alatt foglalkoztat, hogy lesz majd a szopi? Nagyon érzékeny ugyanis a mellem(mellbimbóm) és nem csak most a terhesség alatt, korábban is az volt, amit ki is használtunk a férjemmel

de most semmi érintést nem kívánok, sőt egyenesen zavar. Nem tudom, hogy lesz majd ha babácskát etetem.