Na, elkezdem a maratoni visszaolvasásomat
Rólunk annyit, h eszméletlenül jó volt ez a pár nap, kikapcsoltam teljesen, és teljesen feltöltődve jöttem haza. Az idő is gyönyörű volt, végre tudtam élvezni a nyarat (bár képzeljétek, ma már itthon is 20 fok volt, holnapra pedig 26-ot mondanak)! A negatív része annyi volt, h van 3 fényképezőgépünk, ebből 2 elég profi, nagyobb modell, mivel Gyuri és én is szerelmesek vagyunk a fotózásba. A harmadik egy normál digitális gép, ezt vittük ki, h nehogy a másikaknak vmi baja legyen, ez meg első este bekrepált

a szállodában tudtunk kattintani párat, aztán többet nem. Pedig az első és ilyen formában utolsó hármas nyaralásunkat jó lett vna megörökíteni

vagy ha azt vesszük, az utolsót, amit kettesben töltöttünk...
Köszönöm a szülinapi köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok! Sztem elég összevissza lesz a hozzászólásom, előre is bocsi, ill. biztos érintek olyan témát, amit ti már kiveséztetek a héten - szintén bocsi.
A pozitív dokismozis-híreknek örülök, gratula a jó eredményekhez mindenkinek! A pocakképek és a sztárfotók pedig fantasztikusak!!!
Cat -
boldog születésnapot!!!
Twist - nem érzem még a mozgást

köszi a gratulát! Bizony, rohan az idő...
Gyöngyi - lehet műkörmöt csináltatni, nekem is van, pont holnap megyek töltetni. Barátnőm körmözik

annyi, h zseléset csináltass, mert a porcelánnál a liquid gőze nagyon egészségtelen.
Babaruha - az ugye alap, h várunk addig, amíg kiderül a neme, de ha ez pl. megtörténik szerdán, akkor sem hiszem, h merek majd vásárolgatni. Pedig mindig nagy a kísértés...
Súlyhoz - én még nem híztam. A kívánósság eddig nem jelentkezett, annyit eszem, amennyit terhesség előtt, csak egészségesebben, tehát pl. a néhai mekis kaja, ilyenek helyett is fehér husit zöldségkörettel, stb. Kíváncsi vagyok...
Pocifájás - én is érzem néha a fájdalmat tompán, szintén akkor, amikor hirtelen állok fel/ülök le.
Hajfestés - nekem is azt mondta a dokim, h jól szellőző helyen lehet, bár nyilván nem ez a legjobb elfoglaltság terhesség alatt. Én azért barnultam vissza, mert nem akartam folyton a fodrászhoz rohangálni, annyira azért biztos nem tesz jót...erre a pár hónapra meg jó így, aztán szülés után melíroztatok/festetek megint.
Bogyra, Szilvánusz - sziasztok itt

ha szeretnétek bekerülni a táblázatba, akkor küldjetek légyszi adatokat! Gratulálok a babákoz, tesókhoz!
Szcsm, Henya -
gratula a kissráchoz!!!
Szcsm - én is azt néztem, h milyen kis csúcsos a pocid. Én is hallottam, h azt mondják, a fiús kismamáknál általában így van. Bár erre az egyik barátnőm jó kis ellenpélda
Adrienne - az alvással nekem is elég sok gondom volt, talán emlékszel még, h valami drasztikus hajnali órában írtam hsz-t, meg volt, amikor szó szerint semmit nem aludtam, és úgy csináltam végig a következő napot. Nem használt semmi, de egy idő után elmúlt magától (koppkoppkopp). Ez így jelenleg nyilván nem vígasztaló persze...
Szilvánusz - most olvasom, de aranyos vagy, h így is érdeklődtél felőlem, h még "nem találkoztunk"

nagyon jól esett

a táblába beteszlek, ha nem bánod!
Henya - részvétem
Házassági-évfordulósoknak utólag is gratula!
Kerek hetekhez is gratula 
most ennyi, a végén már elég felületes voltam, de így is jó hosszúra nyúltam, bocsi.
Jó éjt!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára heydie 2009.07.26 22:31-kor.