A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

sziasztok!

Panó: köszi a híreket! Éppen ma gondoltam, hogy szülnie kellene Linonak is Kép

Lino: nagyon szurkolunk, ezek szerint a vacak éjjel a kezdet volt? Hamarosan lesz még egy kiscsaj! Kép Jaj! Nagyon izgatott vagyok!!!
Akinek híre van, szóljon!!!

Én nemrég váltottam SMS-t Borival. Ők is jól vannak, csak a bimbójára panaszkodott! Gondolom Dorka aktív. Kép

Egcsi: a pszichés állapot sok mindent befolyásol!!! De előbb-utóbb kint lesz az a legényke Kép És ha így gondolod, akkor meg illik irigykedni???
A párod most mikorra várod? Házfelújítás lesz?

Timiéknak ezer puszi, és gyors gyarapodást a lánykának!
Elárulom, én is vettem Edinának New-born pelust (2-5 kg), mert hosszú baba, és nem is olyan nagy a bele Kép

Zsuzsa
zerko

HAJRA LINO !!!!!!!!
De jo, hogy neki is beindult szepen magatol, mar olyan turelmetlen volt!
Ha tudtok valamit irjatok gyorsan, surun benezek!

Juj, de izgi...
szoszi
szoszi

Szia lányok!

HAJRÁ LINO!!!!!!!! Csak nem volt véletlen az a korai bejelentkezés!!!!Kép

Most írta Bori sms-ben, hogy MARCSI MEGSZÜLT!!!!!!

Tudtok erről valamit?????

most mást nem tudok írni, annyira izgatott vagyok!!!!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

MEGSZÜLETETT MARIANN BABÁJA 10:35-KOR 3530G-AL ÉS 51 CM-EL!!

LINDA
bellana

Húhhha! Nagy gratula nekik is!!!

Mariann: szívből gratulálok, és minden jót a kis jövevénynek! Ő is szép nagy baba! Kép
Gyors felépülést, és hosszú, sikeres szoptatást Neked is!

Akkor ma 2 baba lesz?

Zsuzsa
zerko

Mariann!!!!

Isten éltessen benneteket is, minden jót kívánok!!!!!Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Hűha, ezek szerint a mi kedvenc Szilvink is????

Akkor szorítok én is. Kép

Most jöttünk meg a játszóból,épen etetem a fiókám, de utána visszaolvasok és jövök, csók:
Linda
bellana

Azt a mindenit. :-)) Belepek a babanet-re erre babaeso van. :-))))
Mindenkinek gratulalok!!!!! Nagyon sok egeszseget kivanok nekik es sok tejcsit.
Swen elsok lettunk. :-)))
Nem izgulsz egy kicsit? ":-)"

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!
Hű, már megint új babára értem ide Kép
Mariann Kép Gratulálok és nagyon sok boldogságot Nektek!
Lino Kép Nagy-nagy drukk!!!
És csak most olvasok vissza: Bori Kép Nektek is hatalmas gratulálás, hatalmas baba Kép
Juj de jó Kép Imádok ilyen hírekre jönni Kép
Elkezdek rendesen visszaolvasni, hátha valakit nem vettem észre... Kép
puszi
dzsungelcsiga
dzsungelcsiga

Rita!

Óóóóóóó csak egy ici-picit!KépKépKép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Éljen, éljen!

Isten hozta Annát, és a legjobbakat kívánjuk neki és az Anyukájának is!

Ha Szilvi tartja a hagyományokat, akkor neki is hamarosan meglesz a babája, hiszen már 2,5 órája bennt van a Kórházban Kép
Mégiscsak elég volt ez a kicsi hidegfront is!

Jerry
jerry

Orsi: Koszonom a gratulaciot. Imadok festeni. :-)A bordure-t teljesen szabadkezzel festettem. Eloszor ceruzaval megrajzoltam a halakat, rakokat, kincsesladakat, delfineket stb. es utana fekete festekkel es egy vekony ecsettel kikonturoztam, majd kifestettem oket. A legvegen a kek hatteret, mint a tengert. Hozzavalok Trilak vizbazisu szinezopaszta es festek csak az alapszinek: feher, fekete, piros, sarga, kek es zold. Ezekbol kevertem a szineket. A bordure megfestese 1 het munka volt, hogy minden nap csinaltam min. egy fel napot.
Baldachin: Sajnos nekem se tetszik, de edesanyamert mindent megteszek... Ugyis tudom, hogy egy par nap utan ugyis levehetem. :-))
En is ugyanugy voltam mint te, hogy sose lesz kesz a gyerekszoba. Mi is akkor koltoztunk, epitkeztunk. De lam, megis meg lett. Ahogy kozeleg a vege a terhessegnek, az ember egyre jobban belelendul. Majd meglatod. :-))

Jerry: csak a ferjemmel neztem a meccset, de mivel en nagyobb atelessel neztem mint o, fel se tunt neki, hogy neha maskepp uvoltok. :-))

Zsuzsa: Igazad van, ezen a ket kepen mar tenyleg kulonboznek. Es tapasztalat? Csak kulsoben kulonboznek, vagy termeszetben is?

Maci, Egcsi: nem matricak a figurak, sajat magam festettem. Fent leirtam milyen modszerrel, igaz a bordure-t szabadkezzel festettem, de a walt disney figurakhoz szuksegem volt sablonra amiket az internetrol letoltottem. Felrajzoltam, kikonturoztam, majd kifestettem.

Egcsi: szerintem ember valogatja, hogy pszichesen tudja-e befolyasolni a szulest. Szerintem ehhez nagyon eros akaratero es onismeret kell.

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Megint én,Dani aludni próbál, remélem sikerülni fog, mert én is mennék mellé. Kép
Nem is tudom való e ilyen nagy pillanatokban irogatnom?? Mármint Linóra és Mariannra gondolok. Kép Istenem micsoda nap!!

Orsi: még jó, hogy hiányoztál! Kép
Nagyon jól hangzik amit a háztól írtál. Hiszen mindjárt teljesen belakhatjátok az új fészket! Kép

Swen: én is jobban szeretek vidáman bejelentkezni, csak mostanában elég gyakran megtréfálnak a hormonjaim. Persze ha meglesz a baba más kifogást kell találnom. Kép
Na most már benne vagy az élbolyban! Kép
Sok puszi!

Szöszi: mit tett veled az a sok szalonna? Csak nem annak is van indító hatása? Kép

Rita: bizonyára én sem vagyok tökéletes (ki hitte volna? Kép Kép)és bennem is vannak hibák, de anyósom ettől függetlenül nagyon hülye és nagyon durva dolgai voltak, vannak. Ezt inkább nem részletezem, pláne itt. Örülök ha megbírom állni, hogy ezen rágódjak.

Jerry: az ötleted a seprűvel nagyon tetszett! mit gondolsz lehet rá kapni gyerekülést is? Kép Kép

Zsuzsa: tejci: Kép Boldog 2 hetet Edina babának! Kép
Zsófi dadogás: Kép

Egcsi: pocileszállás: engem már másfél hónapja ezzel boldogítanak...Már nem ijedek meg mert Daninál is így volt, lehet, hogy az én méhem szimplán ilyen. Ne aggódj!
Én már osztódnék. Úgy érzem magam Dani után loholva, mint egy elefánt aki egy agarat akar utólérni. Kép Azt hiszem Danival én is jobban élveztem a gömbölyödést. Kép
Puszi neked és üdv Timinek! Kép Hajrá Lilla baba!!

Puszi!!

Linda
(Dani már nem próbál aludni, játszik. Kép)
bellana

Swen: en nem annyira. :-)))) Annak idejen egeszegugyi gimnaziumba jartam es a nyari gyakorlaton sok szulesen asszisztaltam. Mar van valamennyi kepem arrol, hogy mivel jar egy szules. Igaz, az ember sajatja az mas. :-))

Szerintitek Mariannal hatott a ricinus?? Tegnap bevette es ma szult. Talan ez veletlen?
A masik kerdesem, hogy szurjatok be az uzenetetekbe a sarga vigyorgo, vagy szomoru figurakat?

Koszonom es sziasztok Rita

Ui. Aki kivancsi ram, elolvashatja egy regi cikkemet a Golden Retrieverekrol ahol van egy tengerparti kep kutyaval. Az en vagyok. :-)) Persze nem terhesen. :-)) A kutya a kepen pedig az en idosebbik Hungarian Champion es munkavizsgas vadasz kutyam Aldo. :-))

http://www.kutya.hu/read.php?u=9909/szeress.htm

Kép
Kép
trita

Huha, Lanyok!Kép

MariannKép
Gratulalok, jo egeszseget mindkettotoknek! Varom a reszleteket, magatol indult-e,stb...

LinoKép
Tovabbra is drukkolok!!! Remelem gyors es konnyu volt es mar babazol!

En mondtam, hogy ha egyszer BoriKép beinditja, akkor be se birjuk tomni...HURRA!!!

szoszi
szoszi

Mariann!
Nagyon nagy gratula itt is, köszönöm szépen az sms-t, úgy örültem neki! Először azt hittem Lino lesz az, hogy Gömböc megérkezett. Mielőbbi felépülést és sok tejcit kívánok!
Akkor mégiscsak elindult magától? Majd elmeséled, ha hazajöttél.

Lányok!
Úgy látszik a hidegfront megtette a magáét. Nálunk nem volt áram délelőtt, mert a villanyszerelők kikapcsolták, de mikor Linotól jött az sms, szóltam nekik, hogy gyorsan kapcsolják vissza, mert sűrgős dolgom van a neten.
Megvárom míg Gömbőc is megszületik, aztán rakok fel új táblázatokat!

Rita!
Nagyon ügyes vagy, én nem mernék rá vállalkozni, hogy fessek a falra!

Zsuzsa!
Nagyon szépek a lányaid!

Mucska!
Örülök, hogy ilyen jól érzed magad, annak meg külön örülök, ha Annát Panónak becézitek, én szeretem ezt a nevet!
Várlak cseresznyéznyi, még jövő héten is lesz!

Zita!
Üdv. újra otthon! Milyen 3 gyerekes anyukának lenni?

Puszi mindenkinek!
Panó
panó

RitaKép
Gyonyoru ez a kutya...nagyon szeretem ezt a fajtat.Ha egyszer lesz egy hazunk, akkor 2 kutyat tervezunk bele (a ferjem es en is rajongunk ertuk, a szuleinknel mindkettonknek volt).Talan egy golden retriever es egy magyar vizsla lesz.

Aldohoz gratulalok, gondolom nem egykonnyen lesz "valaki" Hungarian Champion. Hany kutyatok van?
szoszi
szoszi

Szia Szoszi!

Koszonom a gratulaciot. Tenyleg nem volt egyszeru a Bajnoki cimet megszerezni. :-)) Amugy 2 kutyank van es mind a ketto Golden retriever. :-)) Nem is lehetne mas. :-)) Majd kuldok kepet roluk, csak meg nem keszitettem. :-))

Szia Rita

Ui. Nagyon varom mar a hireket Borirol, Mariannrol es Linorol. :-)))

Kép
Kép
trita

RitaKép
Adsz egy mailcimet? Nem talalom a profilodban...A kutyarol kerdezgetnek, amig meg raerszKép

Ja!Te mondtad, hogy nem is tudod kinek szurkolj este, ugye? Segitek: az angoloknak! A kedvemert...Kép (Bocs, portugal-rajongok!!!)

A vigyorgo pofakat ugy kell, ahogy Te is csinalod, de ne tegyel neki orrot!!! Szoval : ) helykoz nelkul!

szoszi
szoszi

HURRA!!!

Mariann
Oriasi gratula Neked, ugy orulok, hogy vegul is ilyen jol sikerult! Magatol indult, gondolom, de majd megtudjuk! Koszonom szepen az sms-tKép

Lino
Nagyon szoritok, remelem minden jol fog menni es simanKép Vajon mar megvan a baba? Vagy akkor azert mar valaki ugyis kapott volna sms-t.

Mindenesetre most biztos, hogy gyakran fogok jonni, olyan kivancsi vagyok, hogy mikor lesz meg a masik picuri! Ket baba egy nap! Azert ez nem semmi!Kép Szerintetek lesz meg ilyen? En olyan kivancsi vagyok, elvegre meg eleg sokunknak hatra van es elkepzelheto, hogy lesz meg egy par egy napon szuletett babucinkKép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Szoszi!

Mail ment. Kép Es batran kerdezz a kutyakrol barmit, hiszen imadok tanacsokat adni.
De csak mail-en keresztul. Kép

Kiprobalom a figurakat, koszi.
Kép
Kép

Es hogy kulditek a nyitott pofaval vigyorgot?

Kép
Kép
trita

Sziasztok!
Orsi!Küldj légyszi képet a házról!/azért ide mert nem tudom müködik-e az a címed ami meg van/
Gratula a babásoknak!

Becsi
becsi
Iklad

Rita:gyönyörű a szoba! Szerencse ha valaki ennyire kreatív és ügyes! Ha vannak mintáid illetve rajzocskáid küldhetnél egy párat belőle, mert én ugyan nagyon nem vagyok kreatív, viszont tudom a művészi hiányosságokat a technika vívmányaival pótolni. Kép
Az is jó, ha megadod, hogy honnan töltötted le a rajzocskákat.

Bellana: minden bizonnyal. Sőt lehet, hogy van tandem, illetve katamarán seprű is Kép Vagy lehet gyerek-utánfutót kötni utána, mint a bicikliknek. De Daninak már jó lesz a szimpla gyerekülés is, egy 5 pontos biztonsági övvel!

Szilviről semmi hír??

Jerry
jerry

Na akkor most egyenként reagálva.

Süncsi Kép
Annyira szép volt a szüléstörténeted, sírtam is rajta, és már a férjem is megígérte, hogy elolvassa (ez nála nagy szó Kép), de sajna nálunk már biztos a császár, úgyhogy inkább nem fájdítom a szívét...

Bellana Kép Hát én jól megkésve kívánok boldog szülinapot neked, de kívánok Kép Nálunk én vagyok olyan, mint a férjed, nem merek sosem nemet mondani (most is bent vagyok melóhelyen, közben néha jön egy-egy fájásocska Kép). Megbékéltél már?

Szöszi, Mariann Kép
Nagyon szépek a babaszobák, irigykedek is rendesen!

Rita, szerintem lehet fürdeni, csak ne túl meleg vízben, inkább langyosban. Masszázskád türkiz világítással? Hmmm, nem semmi Kép

Jerry Kép Két nap késéssel már olvastam is a kérésedet, hogy jegyzeteljek neked Kép Nem voltam én sem, nem bírtam tegnap felkelni, kedden voltam babafordításon a kórházban (nem sikerült sajnos Kép), és egyszerűen nagyon kiborultam, nem tudtam magam rászánni hogy elmenjek, bocsi. Pedig erre lettem volna leginkább kíváncsi. (Ehelyett voltam hülye légzéseket tanulni múltkor, de nem úgy tűnik hogy szükségem lesz rá...)
Babaszoba ügyben ne rágódj egy percig sem, csak az számít, mennyire szeretitek! (Könnyen dumálok, hétvégén voltunk ismerősöknél, nemrég szültek, vettek légzésfigyelőt, babamonitort, szoptatósszéket, egész este bőgtem a páromnak, hogy én rossz anya vagyok, mert eszembe sem jutott ilyeneket venni, és nincs külön gyerekszobánk sem. Hát, nagyon lehülyézett Kép)

Zsuzsa, gyönyörűek a picilányok, a nagypicit eddig is irigyeltem tőled, de most már a kispicit is Kép

Nahát, és mindenki más is nézi az EB-t Kép Nem ezt tippeltem volna leggyakoribb kismama-hobbinak Kép

Rita, gyönyörű a kuty, nekünk (mármint anyukámnak) is az van Kép

Linonak drukk továbbra is!!!

dzsungelcsiga
dzsungelcsiga

Linoról még nincs hír?
Jaj,remélem minden oké velük!
Panó írj ha tudsz valamit!!

Nekem Dani semmit nem aludt, idáig kínlódtam vele, teljesen eredménytelenül. Rendületlenül pakol, rohangál, jászik. Szóval ugrott a pihim. Kép

Dzscs: köszönöm. Kép Milyen az a babafordítás???
Lehet, hogy akkor te a melóhelyen szülsz majd? Kép

Rita: vigyorgó fej: : O Csak szóköz nélkül.
Megnézetem a kutyust, csodaszép. Tetszik ez a fajta, biztos nagyon barátságos. Kép

Jerry: van ám fantáziád neked is. Kép Kép

Linda
bellana

Na és ha már megszaladt az ujjam, akkor magunkról is: Boribabát kedden 3350 g-nak becsülték, magzatvize bőven van még, de a lepény már III-as fokozatú (doki szerint csak akkor gáz, ha túlhordom / egyéb baj van), méhszáj csukva teljesen.
Annyi ctg-t csináltak, hogy körbebordűrözhetném a nemlétező gyerekszobát vele Kép (vagy másfél-2 órányit)
Babafordítás: fél 8-tól 2-ig vártunk a kórházban, hogy egyszerre legyen ott az orvosom, a főorvos (ketten csinálták), meg üres műtő, ha vmi nem stimmelne közben. Kaptam méhlazító infúziót, aztán a 2 dokibácsi teljes erejéből nekiesett a hasamnak, rettenetesen fájt, de nem bírták kimozdítani a fejét, teljesen beszuszakolta a hasfalam meg a ööö... bordám (?) közé. 4 nekifutás után feladták, mondván, ennek biztos van vmi oka, majd kiderül. Ha betöltöttem a 39. hetet, császár. Most véraláfutásos picit a hasam, és baromira magam alatt vagyok a császár miatt, meg úgy egyáltalán Kép De jó titeket olvasni, és a sok új picurka teljesen visszahozza az életkedvemet Kép
Pusz mindenkinek
dzsungelcsiga
dzsungelcsiga

LÁNYOK!!!!

Most jött az sms:
Ma 14:31-kor megszületett Kata: 4200g, 58cm, 37-es fej és tiszta magzatmáz!

GRATULÁLUNK LINO!

Panó
panó

Panó: szuper, NAAGY GRATULA a gyönyörű nagy babához Linónak!!!
Linda
Kép
bellana

Kép

Kép
panó

Lino!

Nagy-nagy gratula nektek!!!! Akkor Kata is ragaszkodott a családi hagyományokhoz, s elég gyorsan a világra jött!!! Sok boldogságot az egész családnak!!!KépKépKép

Hihetetlen ez a mai nap!Kép

DzsCsiga! Ez a babafordítás nem semmi lehetett.Kép De ne légy depis, tudod a lényeg a te meg a baba egészsége!!! Erre gondolj! Meg volt már olyan akinek a 37-38. héten fordult meg a babája! Ne add fel, még minden lehetséges!!!

Zsuzsa! Isten éltesse a két hetes Edinát! Hát nem úgy néz ki mint aki éhezik! Ezért is nagy gratula neked!!!Kép

Chello! Sajnálom a rossz kedved, bár remélem mostanra elmúlt!

Rita! nagyon szép a szoba, nagyon ügyi vagy!KépÉn sem a szüléstől félek, vagyis azért attól is egy picit, hanem hogy hiretelen élre törtünk! de én már hetek óta kész vagyok a nagy találkozásra, de úgy látszik a baba még nem! Na majd csak eljön már a mi időnk is!Kép

Panó! Köszönjük szépen az infót Szilviékről! A szerelők mit szóltak?Kép

Linda! Atomanti nem semmi!Kép dehát ezért imádod nem?Kép Azért jó lenne ha tudnál pihizni!

Azt elfelejtettem megírni, hogy Boriék szombaton mennek haza, ha minden rendben velük! Vagy ezt már tudtátok? na mindegy, már leírtam.Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Dzscs:ez a babafordítás nagyon horror és elég brutális művelet lehetett. Kép
Ne szomorkodj a csaszi miatt, látod akik itt a topikban így szültek ugyanolyan boldog anyucik mint akik nem!! Azt hiszem Zita akarta nagyon elkerülni, de végül ő is sikeresen túllett rajta. Kép
Fel a fejjel, puszi!
Linda
bellana

Panó!

Nektek még nincs nevetek?

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Lino!Kép

Oriasi gratula, mekkora baby!!! Jo egeszseget, sok tejecsket kivanok!

szoszi
szoszi

Uram atyam! mekkora baba!! Gratulalok Lino! Kép
Remelem konnyu volt a szules! Kivancsian varom a fejlemenyeket es a tortenetet.

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

sziasztok!

Én is megkaptam Szilvitől a hírt, de még egyszer nagy-nagy gratula nekik!

Kép

Gondolom hamarosan haza is térnek, ha minden oké lesz!
Várunk Lino!!!

Zsuzsa
zerko

Most beszéltem Linoval telefonon, a hangja abszolút nem tűnt elgyötörtnek. Jól vannak, Kata alszik. Folyt a magzatvíz, azért mentek be reggel a kórházba. Gátmetszés nem volt. Holnap reggel hazajönnek és gondolom majd ő mesél.

Linda!
Írtam neked mailt!

Panó
panó

Dzsungelcsiga!
Ez a bababefordítás elég durva!

Swen!
Jól látod, még nincs nevünk, vagyis nekem is van meg apának is, csak közös nincs.

Panó
panó

Sziasztok!

Oriasi nagy gratula Mariannak Annacskahoz!

Lino Neked pedig Katahoz! Micsoda méretek!!!

Figyelitek, Andraskat micsoda nökoszoru veszi körül a tablaban?Kép

Hurra, beindult a babaesö, olyan hihetetlen, par honapja még szinte felfoghatatlan volt az egész!

Zsuzsa,
boldog két hetességet! Azt hiszem a Te lanyod szülinapjat könnyü lesz fejben tartanom!Kép

Megyek, éhes a kis Torkos...

Puszi
Süncsi
süncsi

Sziasztok!

Panó: mail jött, válasz ment. Kép

Lino: itt is nagy gratula újra és várunk vissza a szüléstörténeteddel együtt! Kép Kép

Süncsi: Andráska el van kényeztetve a hölgyektől. Kép
Puszi:
Linda
bellana

BoriKép MariannKép LinoKép
Gratulálok a babákhoz, sok boldogságot és tejcsit kívánok.

SzösziKép
Te kis falánk!Kép Legközelebb óvatosabban azzal a szalonnával.

TritaKép
Minden elismerésem a tiéd, nagyon jó kézügyességed van, szép lett a bababirodalom.

Dzscs
Hát ezt nem semmi lehetett átélniKép
Szegény gyerkőc, mit "szólhatott" hozzá?? Ne szomorkodj, mindegy hogyan, csak egészségesen jöjjön a világra a picurka.Kép

EgcsiKép
Nem lehet könnyű apa nélkül, én nem tudom, hogy bírnám! Szuper, hogy végre megérkezett a vadiúj, hibátlan kiságy!Kép

Engem tegnap ért utol a sírósság. Feljött a sógornőm a kislányával (4éves), aki egy kriminális kiscsaj (látszik rajta, hogy az anyja nem foglalkozik vele, rossz, hisztis és rettenetesen irigy, mindig az kell neki ami a másiknál van). Na szóval, kint pihiztem a teraszon, kivittem a kis gyümölcsös kosárkámat tele cserivel és barackkal, amikor megérkeztek. Leányzó rögtön neki is esett, ami nem lenne baj, egészségére, na de hogy felpakolja hazafelé menet a fél kg barackomat (az anyja nem szólt rá), az azért mégis csak túlzás. Na itt törött el a mécses Kép
Múltkor pl. egy üres tányér volt kint az asztalon amikor feljöttek és mondja a gyerek, hogy kér olyat. Kérdeztem, hogy hát mégis mit, ami a tányéron volt.
Komolyan mondom piritott kutyasz@rt ennék az is kellene neki. Ne vessetek meg érte, imádom a gyerekeket, de ő valahogy kivételt képez, nem csak ezért, vannak ezen kívül elég meredek húzásai még.

Tegnap apával végigjártuk a környék bútorboltjait, mire végre találtunk megfelelő komódot a picurkánk ruhácskáinak. Mivel a kiságy is fenyő, ilyet vadásztunk.

Kedden voltam védőnőnél, 11 kg-nál tartok, de nem érdekel, jól érzem magamat, ez a lényeg.

puszi
BNM
Bnm

Sziasztok

Lino
Oriasi gratula megegyszer itt is! Olyan jo, hogy mar holnap hazajohettek! Remelem hamarosan itt is latunk ujraKép

Mifelenk semmi kulonos, pihiztem egesz nap, most vagtam be egy oriasi dinnyedarabot (1/4 szeletetKép), ugyhogy le kell fekudnom, ilyenkor mindig megfajdul a hatam.

Azert ez a mai nap sem volt semmiKép 2 baba isKép

Puszi mindenkinekKép

Orsi
32+6

Holnap leszunk 33Kép Aniko? Remelem holnap azert josszKép

avocado

Micsoda babaeső volt ma!

Mariann, Lino, még egyszer GRATULA nektek. Sok-sok tejcsit és mielőbbi felépülést kívánok!!Kép Kép

Puszi
Chello
chello

jó estét!

Egykezezek, lányom itt altatja magát rajtam... Kép
Remélem a mai babák jól vannak Kép
Íme egy mai kép a 2 hetesről!

Kép

jó és szép álmokat mindenkinek!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok lányok!

Megérkeztünk,de sajnos a mai napom nem úgy sikerült,ahogy terveztem.Kép
Nemrégen hirtelen rosszul lettem,nagyon felment a vérnyomásom,a lábam borzalmas,úgyhogy vagy még az éjszaka,vagy reggel be kell mennem a kórházba.Attól függ,hogy hogy leszek éjjel.
Amint lehet,jövök újra,mert nagyon-nagyon-nagyon hiányoztok.
Puszi Mindenkinek,és drukkoljatok Nekünk!

Anikó
vakili

Anikó!

Nagyon aggódom érted! Ha tudsz valami bővebbet írj!!!
Nagyon szorítok!!!!

Zsuzsa: nagyon szép babuci Edina. Kép Kép

BNM: ismerős az érzés. Kép Én is azt hittem gyerek nem lehet llenszenves...Pedig ajaj!! A sógornődnek nem lehetne szólni, hogy állítsa le a gyerekét???

Én: voltam a szülésznőnél. Nagy megkönnyebbülésemre nagyon szimpatikus. Kép Megadta a mobilszámát, felajánlotta, hogy tegeződjünk. Kép
Puszi:
Linda
bellana

Anikó!
Drukkolunk! Remélem nem lesz semmi baj!
Valakit mindenképp értesíts, hogy mi van!

Bellana!
De jó neked, van szülésznőd!

Nandának tudja valaki a telefonszámát? És Nikiét vagy Kingáét? Honnan tudjuk meg, ha megszülnek?

Mindenkinek jó éjszakát!
Panó
panó

Sziasztok!

Mariann, Lino: gratulálok a szép babákhoz és a gyors szülésekhez!!!! Kép Kép Kép

Anikó: Drukkolok Neked nagyon!!! Hátha ha a front elmegy, jobban leszel.

Zsuzsa: olyan jók a képeid a kislányaidról és ez a legutolsó kép annyira jól sikerült!

BNM: ne szomorkodj a barack miatt! Legközelebb kevesebb gyümit tegyél ki az asztalra, vannak vendég gyerekek, akik akár az egész hűtőt kipakolják!!! Kép Nem kell sűrűn hívni őket!

Ma már jobb kedvem volt nekem is. Végre a férjem elfogadta, hogy van még idő szülésig, azóta nyugodtabbak vagyunk. A pocakom is nőtt egyet, így a baba mérete miatt is kezdek megnyugodni. Lányom már 2 napja napközben szobatiszta, remélem jó úton haladunk! Nagyon örülök neki.

Vettem egy jó kis könyvet: "Stadelmann: A bába válaszol", sok hasznos praktika van benne, ajánlom mindenkinek.
A szülésznőm pedig Pulsatillat ajánlott, ha sírósabb lennék mostanában...

Nagyon fáradt vagyok, bocsánat a többiektől, nem tudok többet írni.

Üdv:

Zsuzsi
zsu26

Sziasztok
Micsoda nap!
Nem jovok, es erre a felcsapat megszulKép

Lino
Nagyon sok szerettel gratulalok, en is remelem, hogy konnyu szulesed volt. Mekkora baba! Holnapi hazatereshez sok sikert! Mielobb gyere, es meselj!

Mariann
Nektek is szivbol gratulalok, ezek szerint hasznaltak a bevetett taktikakKép. Minden jot kivanok.

Zsuzsa
A lanyaid gyonyoruek, Te hogy vagy? Kiheverted mar nagyjabol a szulest? Nehez a ket picivel ugye? De mit kerdezgetm, ugyis nemsoka magtudomKép

Bellana
Csokoltatlak, es Danit is!

Rita
Nagyon hangulatos babaszobat alkottalKép.

Suncsi
Szia Te draga egyetlen fius anyuka. Hogy vagy? Es a meseszep fiacskad? Nagyszulok, ott vannak meg?
Vigyazz magadra!

Bori Dorkajarol mikor lathatunk kepeket?

Anikor
Bizom benne semmi gond, es nem kellett korhazba menned!

BNM
Ne sirj! Szerintem legkozelebb mikor jonnek, tegyel ki neki kulon es mondd, hogy ez az ove. Anyuknak meg mondd meg a velemenyed, persze csak finoman. Holnap meg vegyel magadnak meg a barackbol es kuldj nekem is, itt csak sz@r spanyol izetlen vanKép.

Most megyek tovabb izgulni az angol-portugal meccset. Nem is tudom kinek szurkoljak, az Angolok jobbak a Portugalok helyesebbekKép.

Jo ejt mindenkinek!
Ildiko
salla

Sziasztok!

Muszaj meg jonnom, mert annyira orulok a Portugaloknak!!!Kép Hihetetlen milyen izgalmas meccs volt, azert ezek az izgalmak nem tesznek mar jot a kismamaknak, nem Szoszi?Kép Es azert ezen az EB-n majdnem minden meccs tok jo izgi, milyen lesz meg!

Aniko
Vegre ujra itt! Sajnalom, hogy ilyen komoly tuneteid vannak, aggodom erted!!!Kép Remelem nem lesz semmi gond, de azert mindenkepp menj be a korhazba en nem nagyon varnek vele, tudod jobb felni, mint megijedni! Lehet, hogy tudnak ra adni valami gyogyszert, de nezzenek meg, legfeljebb volt egy felesleges utad! Inkabb az!
Gondolok rad es irj hamar, hogy mi van! Sok-sok gyogypuszit kuldok, remelem megkapodKép Holnap (10 perc mulvaKép) leszunk 33 hetesekKépKépKép Remelem jobban leszelKép PuszikaKép

Zsuzsa
Kep szuper, lassan a tablazatot is megcsinalhatjuk hazon beluli fotokkal, nem? PanoKép

Puszi mindenkinek, aludjatok jolKép

Orsi
32+6

avocado

Ja, meg valami!

Lanyok!
Mostanaban a picurkam nagyon sokat csuklik, van hogy egy nap 2x is! Eddig ilyen nem volt, nem tudom mi lehet az oka! Ugye nincs semmi baja, csak valamiert mostanaban kicsit tobbet iszogat a magzatvizbol? Nyugtassatok mar meg, mert azert sajnos mindenen tudok egy kicsit aggodniKép Na nem olyan nagyon, de egy kicsiketKép

SziasztokKép

Orsi

avocado

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?