Na akkor most egyenként reagálva.
Süncsi
Annyira szép volt a szüléstörténeted, sírtam is rajta, és már a férjem is megígérte, hogy elolvassa (ez nála nagy szó

), de sajna nálunk már biztos a császár, úgyhogy inkább nem fájdítom a szívét...
Bellana

Hát én jól megkésve kívánok boldog szülinapot neked, de kívánok

Nálunk én vagyok olyan, mint a férjed, nem merek sosem nemet mondani (most is bent vagyok melóhelyen, közben néha jön egy-egy fájásocska

). Megbékéltél már?
Szöszi, Mariann
Nagyon szépek a babaszobák, irigykedek is rendesen!
Rita, szerintem lehet fürdeni, csak ne túl meleg vízben, inkább langyosban. Masszázskád türkiz világítással? Hmmm, nem semmi
Jerry

Két nap késéssel már olvastam is a kérésedet, hogy jegyzeteljek neked

Nem voltam én sem, nem bírtam tegnap felkelni, kedden voltam babafordításon a kórházban (nem sikerült sajnos

), és egyszerűen nagyon kiborultam, nem tudtam magam rászánni hogy elmenjek, bocsi. Pedig erre lettem volna leginkább kíváncsi. (Ehelyett voltam hülye légzéseket tanulni múltkor, de nem úgy tűnik hogy szükségem lesz rá...)
Babaszoba ügyben ne rágódj egy percig sem, csak az számít, mennyire szeretitek! (Könnyen dumálok, hétvégén voltunk ismerősöknél, nemrég szültek, vettek légzésfigyelőt, babamonitort, szoptatósszéket, egész este bőgtem a páromnak, hogy én rossz anya vagyok, mert eszembe sem jutott ilyeneket venni, és nincs külön gyerekszobánk sem. Hát, nagyon lehülyézett

)
Zsuzsa, gyönyörűek a picilányok, a nagypicit eddig is irigyeltem tőled, de most már a kispicit is
Nahát, és mindenki más is nézi az EB-t

Nem ezt tippeltem volna leggyakoribb kismama-hobbinak
Rita, gyönyörű a kuty, nekünk (mármint anyukámnak) is az van
Linonak drukk továbbra is!!!
dzsungelcsiga