Kata, szia! De jó, hogy már két ikres kismamánk is van

Nektek egypetéjű ikrek lesznek?
Uxi, tuti nincs semmi probléma, csak nem pihentél annyit, hogy oda is figyelj a picire

Majd gyere, és mesélj, hogy mi volt a szívhangon. Gratula a diplomádhoz!
Henya, még jók rád a farmerjeid???? Mázlista
Twist, Reunion mennek a drukkok az UH-ra
Szcsm, a mi védőnőnknek van egy kis ketyeréje, amivel szívhangot tud hallgatni. Valami spéci kihangosítós sztetoszkóp féle
Clara, részvétem a csípőfájdalom miatt. Sajnos tényleg nem tudsz mit tenni ellene. Nekem alapból nem fáj, de ha fekszem, nagyon hamar elzsibbadok, állandóan forognom kell
Somaanya, ez aztán az energia

Holnap nem jössz el hozzánk?

A babakocsi meg tök igaz. Sokkal könnyebben elalszik a gyerek, ha rázkódik.
Clara, döbbenet méretei vannak unokahugodnak. Szegény kislány
Giz, nekünk a boltban nem ajánlották a 0-18 ülést. Mert mire 18 kiló lesz, méretben már úgyis kinövi. Kb akkor, amikor 13 kiló lesz, szóval így is-úgy is kell venni egy másikat kb ugyanakkor, és akkor már olcsóbb a 0-13. Mondjuk mi Marcinál is kaptuk a hordozót, és most is kapunk
Clara, a travel system szerintem akkor jó, ha gyakran csinálod azt, hogy mész kocsival valameddig, aztán előkapod a babakocsit, és azt használod. Mert pl tescoba elég csak a hordozó. Ha mész plázázni, akkor oké a travel, mert ott baromi nehéz cipelni. De én már nem vennék. Amennyire szerettem volna Marcival, már annyira nem vennék. Persze mindenkinek más az ideális babakocsi
Szilvánusz, jó, hogy lábal ki Marci a betegségből. Krémre ötletem nincs, inkább egy masszázs este apától?