Tulipános! Nem sajna nem magyar nevek, a Bernadett és Bettina germán, az sem rossz!

Magyar nevek közt nagyon tetszett a Cinnia és a Virág, de sajnos a férjemnek egyik sem, más magyart pedig nem talált.
Megbékélt, persze.

Emlékszem mikor megszületett a lányunk és sokáig csak ő volt nekünk, mindenkinek nagy boldogan mondta, hogy a lány sokkal jobb, lányos apukának a legjobb lenni a világon! Nagyon büszke volt. De most már a lányunk nagylány, a fiunk pedig kis töpörtyű, most ő a legédibb, legcukibb, legcserfesebb a családban, ő a sláger. Ha fordítva születtek volna a nemek, biztos vagyok benne, hogy most fordítva rajongana.
Labkat, teljesen egyetértek azzal amit az influenzáról írtál. Iszonyat milyen sok pénz van ebben, nemhiába gerjesztették.
Nekem nem kell vennem semmit, mindenünk megvan a babának. A lányomról sok babaruha, kiságy, babakocsi...mindent eltettem anno a nosztalgia végett, nem terveztünk több gyereket. De milyen jól jött mikor mégis rászántuk magunkat újra a babázásra!
Most az egyik barátnőm sok kis ruhával örvendeztet meg, ezeket kölcsönkapjuk.
Tehát a textilpelenkától a babakocsiig szó szerint mindenünk van, majd kb egy éves kora után kell ruhákat venni neki amik lányosak.
Tulipános, nálunk is mindig kupi van, hiába pakolok, meg sem látszik!

Sokszor már hagyom úgy, heti 2x úgyis porszívózok és előtte összepakolok. Kezdem úgy érezni magam mint aki döcög az utcán, pedig hol van még a vége...! Ha felmegyek a lépcsőn, már akkor lihegek!