Sziasztok!
Most jöttünk vissza a nagyiéktól... és már le is költöztünk a földszintre, mert Viola nem bírt 28 fokban elaludni... MÉg jó, hogy a kisebbik kiságyat vettem anno, így le tudtuk cibálni a lépcsőfordulóban...
Csomó cuki és ügyes babó- és csinos anyukák-kismamák!!!
Próbálok reagálni- valamennyire visszaolvastam- név szerint nem fog menni többnyire
Kriszti: tudom, hogy nem olvasod, de szurkolok nektek!
Lucus: jól van az a légzésfigyelő összerakva? Mennyin áll nálatok az érzékenység? Nem használtok gumis lepedőt- mert az eltarthatja a szivacsot az érzékelőlaptól (amúgy a lapok magukban nagyon-nagyon érzékenyek, az nem számít, ha lemászik róla, ha amúgy megvan a kontakt a szivaccsal. Bakker a huzatot és a kiságy mellett lépegető embert is érzik!). Ennek ellenére ma nálunk is beriasztott- miközben VIola épp ezerrel hisztizett és próbált felmászni a rácsvédőre (tuti, lélegzett, mert üvöltött, mint ama fába szorult). Leszedtem a rácsvédőt... De az Angelcare-nek van telefonos ügyfélszolgálata, ők is tudnak tanácsot adni. Statisztikailag egy olyan babának, akiknek semmi baja (fizikailag), 2-12 hónapos kora között 1 komoly légzéskimaradása lehet (bealvás, valós riasztás).
Mensi: nem emlékszem ki kérdezte- de nálam még se híre, se hamva- talán márciusban volt valami, talán nem, már nem is emlékszem
Brokkoli krumplival: Viola szereti- pedig ritka sz...r- ez volt az első kaja, aminek már az illatától felcsillant a szeme
Autósülés: én is 0-18-ban gondolkodom, mikre kell ezeknél figyelni? Mik a fő szempontok? Eddig egyben volt a babakocsi ülés-hordozó-autósülés, de előbb-utóbb ki fogjuk nőni (már most alig fér el a lába, pedig mi vagyunk a topik legkisebbje

)
Képek felismerése: bocs, nem akartam vihart kavarni

A süniben bizonytalan vagyok, lehet, hogy csak azt élvezi, hogy ott egy bizonyos módon lehet belekapaszkodni a könyvbe, bár megmutattam neki a plüss süniket, és mintha fogta volna az összefüggést. A kacsa képe és a játékkacsa esetében tuti megvan a kapcsolat, a fekete póknál szerintem inkább a szín tetszik neki

De tény, hogy őt a képek és a külső világ (növények, állatok) nagyon érdeklik- míg például egyáltalán nem akar ülni, felülni meg nem is próbál...
Éjszakák: mi mostanában egyszer stabilan felkelünk- szerintem a melegtől van, inni kér. A fogára már nem fogom, mert 3 hónapos kora óta állandóan a fogát várjuk, aztán még most sincs egy darab sem.
Nyaklánc: ha a lányom nem természettudós lesz, akkor tuti, ékszerész- már muszáj volt levennem, szopi közben is azt huzigálta, és ma az volt a műsor, hogy az ölembe könyörögte magát, de nem cicizés vagy kupacolás miatt, hanem, hogy közelebbről nézegethesse a nyakláncomat- majd' megfojtott
Pancsolás, fürdés: javasoltátok, hogy hátha úgy kertipancsihoz tudom szoktatni a lányt, hogy beülök mellé a medencébe- megpróbáltam- szinte teljes kudarc. Beültem vele, jó példával jártam elől- a kedvemért- de csak azért 2 percig bírta. A víz remek langyos volt, benne voltak a kedvenc kacsái, amúgy dög meleg- és nem akart vízben lenni. Azt hiszem, az én lányom
Cipő: a nagyik szerint ideje beruházni egy puha talpú kiscipőbe előbb- utóbb. Ti már vettetek? A liliputisok jók? Viola állandóan állni akar...

Nagyiéknál találkoztunk egy potenciális barátnővel- most egy éves... és Viola ki akarta szedni a szemét (a mi szemünkre is pályázik- állandóan az arcokat tapogatja, ez valamiért borzasztó izgi), de a kislány nem hagyta. Vió ezen kiakadt, azon meg pláne, hogy összevesztek egy székpárnán - a kislány elkezdte gyűrögetni, erre Viónak is az a párna kellett

A barátkozás vége üvöltés lett

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maszatmanó76 2009.08.02 21:58-kor.