A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Katka: nem mindenáron akarok elvállni, nem azért mentem férjhez, nem azért szültem a gyerekeket, hogy aztán egyedül neveljem őket, de ha valami nem megy akkor azt kár erölteteni. Nagyon jó a példád, csak én viszont a szüleimnél látom az ellenpéldát. Én 1000x is azt kívántam inkább válljanak el, csak legyen már egy kis nyugi, láttam hogyan vállnak mindketten megkeseredett emberekké, akik a gyerek miatt maradtak együtt.

most nagyon fáradtnak érzem magam (nem fizakilag, lelkileg) a küzdelelmhez és ő sem tesz semmit, pedig tudja, hogy gáz van.
na jó tényleg megyek a dolgomra, mert ahelyett, hogy a nyaralásról ömlengenék, csak a keserüségemet fröcskölöm itt szét.
gabka77

na hurrá, laptető :)

Kép

Kép
gabka77

Lányok én most kezdek igazán rájönni, hogy anyukámnak igaza volt, amikor azt mondta, hogy egy pasinak először az apját kell megnézni., hogy milyen apa meg férj, meg hogy viszonyul a családjához. Mert hát tényleg mindenki azt hozza otthonról példának,amiben felnőtt, meg amit otthon látott.
Ez csak onnan jutott eszembe, hgy mi a férjemmel legtöbbször a házimunka miatt veszekszünk. Ő elvárja, hogy mindent én csináljak itthon, én meg szeretném, ha többet segitene.
És ennek valszeg az az oka, hogy náluk minden házimunkát anyósom csinál tök egyedül ( ő ilyen cseléd tipus), apósom meg általában ül a tv előtt, és nekik ez tök természetes. Úgyhogy a férjem innen veszi a lustaságát. De hát hogy neveljek át egy pasit 27 év után? :roll:
Vendég

lilla, igen, ezt én is kezdem ám észrevenni!
És nem azért, mert eddig nem láttam, egyszerűen ahogy öregszik, úgy kezd a saját apjára hasonlítani
pl. azzal, hogy iszonyat lassú, már mentálisan, képes egy egyszerű mondatot hússzor javítgatni, továbbfűzni, lényegtelen infók miatt, pl: "A múlt héten voltunk Obiban, ahol... vagyis nem a múlt héten... mikor is?... A múlt héten volt az a nagy vihar, akkor nem akkor, hanem azelőtt szerdán... nem! De igen, mégis akkor, szóval voltunk az obiban, mert elhatároztuk, hogy veszünk... mit is akartunk venni?"... stb, és ezt percekig.
Imádom, de ettől a falnak megyek, főleg, ha társaságban kezdi, és látom, hogy a többiek hirtelen lemerevednek, hogy ez most mi (tisztára, mint a Némóban a viccmesélés :D :D :D ).
És akkor ez csak egy idegesítő após-dolog...

Egyébként meg most kezdem átérezni, amit a védőnőm mondott, hogy mekkora felelősség fiút nevelni, hiszen a leendő feleségnek neveljük a férjét.
Úgyhogy tetszik, nem tetszik a Zuramnak (volt már erről szó, és teljesen kiakadt) bizony Döme fog nekem segíteni a konyhában, fog sütni-főzni sertepertélni, fogja takarítani a szobáját, és nem leszek ám a család cselédje!

gabka: én is így voltam a szüleimmel kapcsolatban.
Pedig nekik csak annyi a bajuk (ami a Zuramnál is, bakker, tényleg igaz, hogy a saját szüleinkkel házasodunk!!! :shock: :shock: :shock: ), hogy képtelenek a boldogságra.

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Viszont tény (hogy ne legyek igazságtalan), hogy belőlem is egyre inkább az anyám tűnik elő... :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Lilla: Határozottan, de sok türelemmel. Nem könnyű, de lehet a mintákon változtatni....

Gabka: Egyet értek veled, hogy rossz kapcsolatban élni, hát az egy lassú halál. Csak azért írtam ezeket a dolgokat, hogy lásd, hogy nagyon nehéz egyedül maradni.... Nem akarlak erőltetni semmire...

Nemlajos: Én 1000%-ig biztos voltam benne, hogy engem a párom nem csal meg, hiszen szeret.... :oops: Én hülye kis naív.... Szóval nem szokták bejelenteni, hogy most elegem van és megcsallak, hanem egy nem kielégítő kapcsoltból (lelki vagy testi) menekülnek egy másik nőhöz. Szerintem azért mert gyengék ahhoz, hogy a saját problémáikat megoldják.... :roll:
Szóval ne várj, hanem vigyázz a házasságodra! És ha új alsót vesz magának, jobban figyel az ápoltságára stb.... Na akkor már baj van....

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

ööö... tegnap kidobott egy szakadt alsót!!! :shock:

(bakker... tudnám úgy előadni, hogy tényleg 1000% lenne, hogy megcsal, pl., hogy első útja mindig a zuhany, de természetesen az 50˚C-os autóban töltött másfél-két óra után - no meg a nem klimatizált, ablaktalan iroda után - simán elfogadom, hogy ez az első. Viszont tegnap új deót és sprayt is vett...)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos: :shock:

Kép

Kép
pgyöngyi

Ajaj! Magánnyomozó? :lol:
Vendég

Nemlajos: Lehet, hogy mindez Neked szól, de azért csak kapd össze magad! 8) :wink:

Katka

katka22

Miért van az, hogy a gyerekem hetek óta nem alszik fél óránál többet napközben??? :twisted:
Vendég

hűha, micsoda izgi témák.
Én remélem férjem nem üt az apjára aki alkoholista, láncdohányos és 6 éves volt, mikor elváltak, másfelől iszonyat kedves, jólelkű és segítőkész.

Nos, nemlajos, lehet, h vki beindította a fiú fantáziáját, ami az odáig nem baj. De nem lehet, h elfogyott a parfüm és a deo? A párom meg csak csesztet, h mért nem varrom meg a majdnem kettészakadt alsóit, egyiket terhesen megcsináltam, majd belegebedtem. Bárcsak kidobná :wink:

Hm... van, aki csekkolja a párja telóját?

Én is kezdek anyámra hasonlítani :shock:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

lilloah: tán a meleg?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

lilla: nekem meg hónapok óta :lol:

katka: honnan tudnék szerttenni a gyógyítás tudományára? Mit kell, kivel, hogyan, hogy is működik stb....

Kép

Kép
pgyöngyi

papillon: ha cskkolnám se jutnék sokra, 3 db. van neki, és még este 8-kor is csörögnek a munkája miatt :evil: No nekem meg ebből van elegem, de marhára. Reggel 6-kor elmegy, este 7-fél 8-ra megjön, holott megígérte, ha meg lesz a második, nem fog ennyit dolgozni és legkésőbb este 6-ra itthon lesz

Kép

Kép
pgyöngyi

egyébként meg ismerem a férjem, asszem ezt minden nagyképűség nélkűl állíthatom, és Ő nem az a típus aki félrelép, no meg a munka teljesen leköti, még ránk sincs elég ideje, nem hogy egy új nőre

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi, dettó nálunk. Napi 12 órát dolgozik a férjem.
Te hogy birod, hogy Eszter ilyen keveset alszik napközben?
És hogy tudsz mellette Lilivel foglalkozni? Én még mindig azon vagyok kiakadva, hogy ha lesz 2 gyerekem, akkor mikor lesz időm a nagyobbal foglalkozni? Anna igy is lefoglal egész nap :roll:
Na ma bepótolom az elmúlt hónapokat, már ami az irást illet :oops:
Vendég

hát Lili el van kicsit hanyagolva :? és türelmem se sok van hozzá,már anyós is rámszólt a múltkor, hogy legyek kicsit nyugodtabb, toleránsabb, mondam is, hogy köszi, de azért napi kb. 20 órát együtt lenni két ekkorkával, ráadásul a Lili még alkalmi süketet is játszik a nap nagyrészében :evil: szóval elegem van, ráadásul most meg pizzát sütök, telefonom keresgélem,melegem van....kész

Kép

Kép
pgyöngyi

ja és most még bedobtam egy kenyeret is sütni, közben szoptatom az Esztit, de a telkóm legalább előkerűlt, és mindjárt jönnek szúnyoghálót felszerelni,.....soroljam még?

Kép

Kép
pgyöngyi

gyöngyi, szerintem az enyémnek se lenne munka mellett ideje, ha tényleg igaz, hogy annyit dolgozik :wink:
Viszont tény, hogy egy-két hónapja új útitársa akadt, egy hölgy munkatárs képében...
No, majd figyelek :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Új útitárs? Férjed szállítja v együtt utaznak? Jajjj.
A lényeg, nehogy lássa, h féltékeny vagy, az enyém attól kiborul :evil:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

sziasztok

elkészültek a képek :D k...a jók lettek...! hiába.. profi a csaj, na :D :D :D
dobok fel párat... (bocsi, sok leszek :lol: )

Kép 1
Kép 2

Kép 3
Kép 4

Kép 5
Kép 6

Kép 7
Kép 8

Kép 9
Kép 10

Kép 11
Kép 12

hozzátápi: én is maradok a "hagyományos" Kukliféle gyümis, főzelékes később fehér husis dógoknál. nem hagyom összezavarni magam! :lol:

Papillon: szépek lettek a keresztelős képek! Lizi hogy viselte?

Kukli: veszekedős szomszédot sajnálom.. én is a leugatós anyatigrisek táborába tartozom, persze szavakat úgy megválogatva hogy szalonképes legyen a gyerek előtt
:lol:

bakker.. ha télleg a pasi apját kell megnézni akkor Mic papucs lenne :lol: de sztem ahhoz olyan feleség is kéne mint az anyja... olyan bélyegtípus (tudjátok: úgy el van nyomva :lol: )

Nemlajos
: hmmmm... és volt már esetleg túlórája a párodnak? üzleti út, stb? 8)

Gabka:
nekem leginkább a problémákról való beszélgetés válik nehezemre... mér nem lehet úgy hogy a fejembe lát? :roll:

KépKép
KépKép
adryn

Adryn: ezek tényleg baromi jók lettek

csibb: mikor megy a barátnőd hozzád? Megyünk mi is,és hozza a gépét is :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

elmeséltem a Zuramnak ezt a kis "paráztatást", jót vigyorgott rajta (hiába, tűzbe tenném érte a kezem, aztán ha mégis megcsal, azon nem segít, ha előtte ráparázok) :D :D :D

Adryn, isteniek lettek a képek!!! :shock: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hát jövök itt pancsolós házi képekkel, de Nico profi fotói után az enyémek nagyon kis gagyik.... :oops: :oops: :oops:

Pappilon: Csuda szép lányod van, na! :P

Nemlajos: Azért csak vigyázz apára! Nekem már kollegák szóltak, hogy gyanús a férjem, de én simán kinevettem őket...., pedig nekik volt igazuk. :roll: De ugye mindig a feleség tudja meg utoljára. És amikor nagyon gyanús volt a dolog, akkor felhívtam a legjobb barátnőmet és neki aggódtam.... És ugye ő volt, akivel a férjem... :shock: :shock: :shock: Mint egy brazil szappanopera...

Katka

katka22

Emberek itt Ausztriaban a gondolatra hogy zebran akarok atmenni megallnak az autok azert ez eleg erdekes

Adryn a kepek nagyon jok

bocsi hogy igy ekezet meg minden nelkul irok de nem magyar billentyuzet

a taj nagyon szep ma voltunk Kufsteinben es a varban ahol paran raboskodtak

amikor jottek az uton nekunk Hanna miatt volt kicsit lassabb mert megallni etetni meg pihenni neki es hogy kicsit mozogjon o is es akkor gondoltam regen mennyi ido volt lovskocsival valahova eljutni

csak most reagalok az osszegyujtott kepekre ami nekem is nagyon tetszik

furodtetek mar hegyi forrasbol osszegyujtott vizu medenceben :shock:

meg en sem mert nem volt nalam a furdoruham ma meg nem furdes voot a program es esett is remelem mihamarabb kiprobalom

naleptem Hanna trottttttttyyyyyyyyyyyyyantott es pelenka csere

Emese

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
kemse

Peti pancsol Ágicával:

Kép

Meg persze Zsófival

Kép

És nem csalás, nem ámítás! Peti merül! 8) (Jó-jó körülbelül annyira kivehető, mint az UH képek... :lol: , de Zsófi csinálta és ahhoz képest szerintem nagyon jó.... ;) )
Kép

Utána csónakáztunk, de hüvös volt:

Kép

Ezért megkaptam a kedvenc rákos törcsimet és így már szuper volt! :D

Kép

Katka

katka22

Katka, ez annyira édes! :D
És mekkkkkora medence :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Annyira cuki, muszáj megosztanom Veletek :)

Kép Lábujj evészet :)

Kép

Kép
gabka77

Na látom megint pasi témánál vagyunk. Sajnálom hogy sok helyen problémák vannak, de ez egy nehéz periódus az életünkben, az biztos :roll: Mi sem vagyunk teljes összhangban, sajna :? De azért annyira nem vészes a helyzet.

Adryn nagyon jók a képek :wink: Olyan érdekes Nico, lehet hogy most furát mondok, de mintha valami kínai vér folyna az ereiben :lol: vagy csak ezek a fekete fehér képek, de tényleg olyan érdekes a szeme, mint egy shaolin pap (vagy hogy kell mondani :roll: )

Katka a te képeid is jók :wink: És tényleg jó nagy a medence :shock:

Ma mi is elmentünk egyet strandolni, van egy nagyon jó kis élményfürdő anyukáméktól pár percre, Panna nagyon élvezte, na meg Bulcsú is csak állandóan a mély vízbe akart menni úszógumi nélkül :evil: Érdekes hogy amikor a nagyszülők vitték be a vízbe akkkor mindig belebújt az úszógumiba :D

Kukli nem semmi a szomszéd, én is mindig leblokkolok ilyenkor aztán csak később jövök rá hogy be kellett volna szólnom :roll:
Ja erről jut eszembe a múltkor mentem futni és majdnem elütött egy autó aki a lakóövezetben száguldozott, én jó mérges voltam, mondtam valami csúnyát gondoltam észrevette és kikiabált az autóból hogy "Valami baj van nyuszi??" :shock: Annyira meglepődtem hogy hirtelen nem is tudtam mit mondani, persze mire elhúzott már hiába kiabáltam utána. :evil:

Ja hozzánk megjött a hideg meg az eső, és ahogy néztem az eumet-et szerdán még nem lesz túl jó idő, lehet hogy tényleg Péntekre kellene áttenni a talit?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Ha áttesszük, az legkésőbb mikor derül ki? Mondjuk holnap estére? Mert akkor gyorsan át kell szerveznem a napokat.

Nico-képek szuperek és a Petis, medencés képek is!
Érdekesek voltak a témák, de most csak ennyi voltam.
Jó éjt!

Masut
masut

Kuklika, ez nagyon gáz sztori!! amúgy én olyan vagyok, hogy ha magamat kellett megvédenem, mindig megtudtam, viszont mostanában annnyira megdöbbentő kérdéseket tettek fel vadidegenek, hogy szó szerint én is blokkoltam, viszont lehet nem vagyok jó példamutató, de Majára már csak ha csúnyán néznek is ugrok, kb mint anyaoroszlán, tudom ez se jó.
Ma sikerült megbántanom egy vadidegen nőt, ő mondjuk csak szeretett volna gyönyörködni benne, csak nem kellett volna kézzel orr-arc törlés után a gyerekem lábát simizni :x hát én megkértem, hogy ne tegye :oops:

Papillon, nagyon bájos Lizike. Gondolom jól sikerült a Keresztelő.

Gabka sajnálom, hogy nálatok is párkapcsolati válság van, tényleg esetleg ér ilyenkor egy próbát egy párterápia vagy mi a szösz, csak azért mert ti már tényleg jó sok évet leélhetettek, biztos sokmindenen keresztülmentetek együtt. Ez a lábcumizós már Lilike?
Keresztanyám megkérdezte Maja miért csinálja ezt :lol: :lol: :lol:

Katka milyen szuper képek!!! Gyönyörű gyerekek, meg az elkapott pillanatok is.

Adryn, nagyon szép képek, Nico igazi nagyfiús már, és itt is milyen jól elkapott pillanatok. Látod elkészült Nico első profi portfóliója, azért ez nagy dolog 4 hónaposan :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Húh még írni akartam Katka nekem nagyon bátor dolog ez a merülés, én nem merném Majával :oops: :oops: Te tökre látszik a képeken, hogy ezek a gyerekek szerencsések hogy ilyen anyjuk van, mind olyan boldog és kiegyensúlyozott, még a legkisebb is.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Adryn
jók lettek! :wink: és az is jó, hogy ha majd nézed őket, biztos mi is eszedbe jutunk majd! :wink:

Kukli
hú, de durva... én is leblokkolós típus vagyok, de asszem itt anyáztam volna... :oops:

Gabka
sajnálom, hogy nem úgy sült el a nyaralás, ahogy szeretted volna...

Nemlajos
ez izgi!!! :lol:
nálunk is volt ilyen, hogy a férjem jobb lett az ágyban hirtelen... pont mikor Mátét csináltuk... (őt két hétig csináltuk kétnaponta, elsőre össze is jött! :wink: )
én is azt kérdeztem tőle, hogy új nője van-e...
a dezodorát én veszem szerencsére :lol:

Katka
ez a merülős kép nagyon jó! ügyes Peti nagyon!
viszont ezeken a képeken olyan nagyfiús! mintha sokkal idősebb lenne...

én is csatlakozom ahhoz a táborhoz, akik azért drukkoltak, hogy váljanak el a szülei...

Máté ma megkapta a 3 hós oltást és a prevenart. szegény, szerintem elég meleg volt este, meg is kapta a kúpot. most mindjárt megyek is ellenőrizni, hogy lement-e.

most akkor mi lesz a szerdával? sztorno????

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Bea: Babaúszáson második órán van merülés. Én 2 gyerekkel már végigcsináltam és fejből tudom az anyagot. Szóval így már nem is olyan félelmetes. Zsófinál annó én is izgultam.
Peti körülbelül tudja már az első 2 hónap anyagát, de csak szeptemberben fogok tudni kezdeni vele járni, amikor a lányok napközben nincsenek otthon.... Ahhoz képest, hogy az első 2 hónapban mennyire nem szeretett fürdeni, most már boldogan vigyorog a vízben....

Tali: Az időjárás miatt én azt javaslom, hogy tegyük át péntekre, mert egy szerdai eső elmoshat nekünk mindent és akkor potyára autózunk, ami nekem 3 gyerekkel elég kínos.... :oops: Át tudjátok szervezni péntekre? (Erpének küldök smst)

Katka

katka22

Na akkor akiknek jó a péntek:
Erpé
Vica
Katka
Masut (át tudod szervezni, ha jól értem)

Csibb, Kukli, Rszg? Ki van még? :oops:

Katka

katka22

pénteket én majd megmondom csütörtökön. most még nem tudom...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

ehh, hol a kora reggeli szekció? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hűűűhaa! Sehol senki? :shock: A vihar mindenkit így megviselt? Mi is nagyon rosszul aludtunk..... Bár Peti napok óta rosszul alszik megint.... Nem tudom miért nem tud csak enni felkelni..... Elég romos vagyok miatta....

Katka

katka22

Elvileg át tudom szervezni, de gyorsan megkérdezem, hogy a szálláson tudnak-e 1 nappal később fogadni.

Itt is volt éjjel villámlás, mennydörgés, eső és most kb. 67- fokkal van hűvösebb, mint ilyenkor szokott lenni. És felhős az ég.

Masut
masut

Én is vagyok!
Kár, hogy gondok vannak tönn helyen! Remélem, mire a törpék 1 évesek lesznek, mindenhol tökéletes apukák lesznek.

Adryn Tényleg szupik a képek. Már én is gondolkodtam rajta, hogy csináltatok Mátéról, csak kell hozzá valami profi fotóst keresnem itt helyben.

A talira nekem jó a péntek. Sőt! Valami kis meglepivel is készülök majd. Csak még nem tudom, mi lesz :)

Kép

Kép
rszg

masut Hol aludnátok?

Kép

Kép
rszg

Rszg, Fonyódon aludnánk, a barátnőmék szomszédjánál és így barátnőmékkel is tudunk találkozni. (Ők nem tudnak elszállásolni minket, de a szomszéd igen.)
És még új időpontot kell kérni csípőkontrollra, csak el ne felejtsem.

Masut
masut

Máté még mindig lázas, úgyhogy nem mentünk Almádiba...
elnapoltuk. holnap úgyis felszabadult, úgyhogy, ha elmúlik neki, akkor holnap megyünk.

ez normális amúgy? mondjuk együtt kapta a 3 hóst a prevenarral... nekem eddig még egy gyerekem sem lázasodott be oltástól, úgyhogy help!!!! :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

csibb, én úgy tudom, nem ritka, hogy belázasodnak, a dokinő külön mondta is, hogy figyeljem oltás után

Masut
masut

Csibb nekem ment fel Maja láza oltásnál, de csak 38-ig, igaz adtam neki egy fél kúpot már hőemelkedésnél, másnap már nem volt gond.

Nekünk holnap lesz oltás :twisted:

Bea, Maja

Kép
bea1978

sziasztok :D

köszi Nicodicsiket :D

Vica: ha kínaiul néz ki a gyerek akkor én vagyok kínai, mert tőlem örökölte a szemét :oops: :lol: nekem van ilyen mandulavágású sötét :D

Csibb:
igen, eszembe juttok, nagyon kellemes perceket töltöttem Nálad, veletek :D és már mondtam Msének hogy nem szabadul meg tőlünk.. legközelebb is igénybe vesszük a "szolgáltatásait" :lol: hacsak addigra nem pártol el a fotózástól mondjuk a horgolásra :lol: bár az is tuti jól menne neki..

Katka: nagyon jó képek! viszont én sem merném Nico-t víz alá nyomni.. nekem a törcsis kép a kedvencem :)

én is szülővállás drukkoló voltam... 3 évig kellett ezirányban szurkolnom.. mire 17 lettem szerencsére győzött anyám józan esze :D

itt még nem volt vihar.. de már nincs az a nagyonmeleg mint tegnap szerencsére. holnap meg indulunk dánba :roll:
Balatoni tali: iriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigy

KépKép
KépKép
adryn

Csibb: kúp nem segített?

KépKép
KépKép
adryn

Adryn nem gondoltam ám komolyan hogy kínai :lol: csak tényleg más ezeken a fekete-fehér képeken, nagyon édes :D

Csibb az én gyerekeim sem szoktak belázasodni, de ettől a prevenertól amit egyszerre kapott a 4 hóssal, ő is lázas lett, de csak egy-két napig tartott.

Nálunk most Bulcsú beteg - már megint :( - reggelre hőemelkedése majd láza lett és jó kis hasmenése. Úgyhogy alvás után irány a doki. :?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok!

Csak gyorsan jelentkezem, mert ma estére ideér a barátosném a két lányával. Jó lesz egy kicsit csacsogni, meg ritkán látjuk egymást. És legalább gyakarolom is egy kicsit a második anyanyelvemet :)

Mielött megint elfelejtem :oops: : Nico és Peti is nagyon cuki. Lili nagyokat hőőőgetett, amikor együtt nézegettük a képeket :)
A csajok is napról napra szebbek, már ha lehet még fokozni a szépségüket :)

Bea: igen, Lili van a képen :) tegnap este csináltam, annyira cuki. Szopogatja kicsit a lábát, aztán lecsapja és kungog a felfröccsenő vizen :) úszik tőle is már a fürőszoba :)

Ja és van egy jó hírem is. Tegnap Levi anyóséknál maradt és így tudtunk apával végre beszélgetni kicsit. Megígérte, hogy változtatni próbál dolgokon, remélem sikeülni fog neki is. Én is igyekezni fogok, aztán meglátjuk mi lesz.

A talira én sajnos nem tudok menni, de remélem lesz még.

Adryn: jó utat és kívánom Nektek, hogy rendeződjön köztetek a viszony és találj rá újra a szerelemre!

NA most kicsit lepihenek, amig mindkét gyerek alszik, mert 6kor átmentem a nagyihoz töltöttpaprikát főzni (még nem csináltam, de ezt rendelte a barátosném és nem akartam elrontani :) :oops: )

Kép

Kép
gabka77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?