A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 januári kismamák

Brigi: ahha, már csak kettőt kell aludni. :) Nem este megyek, hanem valamikor délelőtt. Igen, sajna ilyen melegben vasaltam, mert este már nem lenne hozzá kedvem. :) Jó is lenne, ha páromat rá lehetne venni egy kis vasalásra, bár szerintem abban nem lenne köszönet. :D

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Szilvánusz Nekünk is gondunk van a fiú név választással, bár remélem nem is lesz rá szükség. Épp a mai nap láttam egy érdekes falinaptárat, ahol ősi magyar nevek voltak felsorolva, nagyon szépek, érdemes lenne ott is körbenéznetek, lehet, hogy mi is innen választunk majd, egyáltalán nem szokványos nevek.
Valaki kérdezte, hogy vashiányra mit érdemes szedni. A védőnőm ma mondott egy jó tippet: Kräuterblut-szirup
Teljesen természetes,bogyós gyümölcsökből áll és még vas íze sincs. Mindenkinek csak javallani tudom! Natúr boltokban kapható.
Twist Jót nevettem az UFO-s sztoridon, de az ikerterhesség még lehetséges. Állítólag sok terhesség indul ikerterhességnek, de mire kiderülne, addigra, már egyedül van a magzat.
Klári, Szcsm Székrekedésre állítólag a legjobb a szilva lekvár, a tamarin lekvár is szilvát tartalmaz.
Adrienn Kívánok neked szülinapodra egy szép egészséges, okos kislányt!
BogyraZalacsány tényleg gyönyörű hely, az egyik barátunknak volt ott telke. Mikor ott jártam, akkor még nem volt így kiépülve körülötte. Még természetesebb hely volt. De látom a hely szépségén ez sem rontott.
Jógával kapcsolatban a védőnőm azt mondta, hogy jobb lenne, ha a 20. héttől járnék csak. Akkortól biztonságos! úgyhogy lányok csak óvatosan, főleg, aki eddig nem mozgott ezelőtt!

Nóra

Kép
fikuszka

Nóra: Köszönöm szépen a szülinapi jókívánságot! :)

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Szcsm: nem feküdtem :D

Hékás: már kutya baj, nem is görcs vol az hanem egyszerüen összehúzódott a méhem azt éreztem.Nem fájt meg semmi, csak még ilyet nem éreztem soha.Szombat óta semmi amúgy, sőt ma mint egy labda úgy pattogtam :D Mármint hogy tele voltam energiával, a meleg ellenére nem fáradtam el délutánra, ami azér fura, mert amúgy nagyon hamar elfáradok mostanában.
kriszti1976

Sziasztok!

Twist:
Én továbbra is úgy alszom, mint a bunda.
Jót mosolyogtam az UFO-s sztorin :)
Köszi az üdülési csekkes linkeket, pont erre van nekünk is szükségünk!!!!

BKV:
Nekem eddig egyszer adták át a helyet metrón, plusz egyszer esett meg velem is az a sztori, hogy valaki felállt, egy fiatal srác pedig odasprintelt és leült. Szerencsére a legtöbbször van hely, nagyon ritkán kell állnom.

Székrekedés:
Nekem épp ellenkezőleg, nem székrekedés...de nem érzem úgy, hogy probléma miatt lenne, csak lehet, hogy én meg túl sok rostot eszem, nem tudom..nekem hat akármi is, pl.: barack, szilva.

SZCSM:
Örülök, hogy jobban érzed magad a tornától :). Mostanában én is jobb erőben vagyok, egyre többet tudok tornázni :) ismét.

Brigi:
Nekem mit jósolsz? Én már tudom :). Mindjárt elárulom :). A Babamozit inkább most üdülési csekkre szeretném elszámolni, ha ez nem sikerül, akkor szupi az egészségpénztár is :).

Bogyra:
Azért szupi lehetett ott! :) Mivel ütötted ki a fiadat ennyire?

Adrienn:
Boldog szülinapot :).
Nálunk is ilyen a terheléses cukor, mint nálatok :(.

Reunion:
Én vasárnap voltam az Őrsön az IKEA-ban és még nincsenek kész, de azért nem volt vészes.

Szilvánusz:
Szerintem is csak a háziorvos írhat ki táppénzre, babásoknak a doki ajánlásával.
cat__

Cat: neked is köszönöm a szülinapi köszöntést! :)

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Cat__!

Hogy hogy kiütöttem?
bogyra

Bogyra:
vagy mindig ennyit alszik?
cat__

Sziasztok!

Adrienn!
Én is szeretnék nagyon boldog 18. születésnapot kívánni! :lol:

Adrienn+Hékás!
Gratula a betöltött 18.héthez!

Szerencsemák!
Akkor holnap 17:45 és 18:00 között tali a bejáratnál?

Bogyra!
gyönyörűek a fiaid, drukkolok, hogy mostmár egy kishugit kapjanak, akit majd később megvédhetnek mindentől.

Twist!
Ha a dokid érti és értékeli a humort, akkor én mindenképpen bepróbálkoznék azzal, hogy teljesen komoly arccal előadom az UFO storyt. Amúgy én is úgy tudom, hogy lehetett egy másik baba is, vagy pedig az amnion szalag (a méh rostjaiból és vérből áll) választotta ketté.

Szilvánusz!
Szerintem is a körzeti orvos írhat ki a nőgyógyász ajánlására.

BKV story:
Az előző oldalon láthatjátok, hogy látszik a babapocakom (legalábbis szerintem). Na, nekem még senki nem adta át a helyét a BKV-n. Szerintem a középkorú 45-60 év körüli férfiak a legbunkóbbak, félrelöknek, már kora reggel iszonyatosan fáradtak és le kell ülniük. Mindegy én még bírom, inkább állok. Ja és észrevettem, hogy főleg a nők észreveszik a pocit, jól megnézik és utána elfordulnak :cry:

Kép
akire79

akire: neked is köszönöm a szülinapi köszöntést. 18-ik szülinap??? :lol: :lol: Jó is lenne, de az nem mostanában volt, hanem pontosan 11 éve :D

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Jah, azt hittem a fotókon valami foltok látszanak! :) :)

Erre azóta allergiás vagyok, amióta a nagyobb fiam 5 hónaposan legurult a franciaágyról és odaütötte a pofiját, amin keletkezett egy piros folt. Éppen rendelt a gyerekorvos, gondoltam leszaladok, hisz mit tudom én... Mondom mi történt, erre a kezembe nyomtak egy rahedli papírt bántalmazott gyerekekről, meg mittomén mikről :shock: :shock: :oops: :roll:

Általában nem alszik vissza reggel, de amúgy nagyot alszik még napközben, most összevonta a reggelivel, mert sajnos egy fontos telefont intéztem 10 percig, ő négyszer próbált kikéretőzni majd beletörődött a sorsába, hogy még maradnia kell a kiságyban... mire odaértem már aludt! :)
bogyra

Cat, el is árulod? Kisfiú? :wink: :lol: :lol: :lol:

Akire, köszi, de én már a 20. héten szeretnék tartani. Akkor már félidős lennék :lol: :lol: :lol:

Adrienn, nálunk a vasalás 90%-a apa ingjei. :lol: :lol: :lol: Nekem most egyetlen kismama-nadrágomat kell vasalni, a többi az ő cucca. Érthető, hogy nem rohanok vasalni, ha van pár percem, inkább benézek hozzátok :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Kislány :):):)
cat__

Bogyra:
Dehogy :):), nagyon aranyos a képen :):). Kicsit túlzásba viszi némelyik orvos ezt a bántalmazás témát, nekem ez eszembe se jutott, ne haragudj a félreérthető fogalmazásért!!!
cat__

Akkor nem jött be a tippem :lol: Gratulálok!!! És nem ezzel kezdted a mai hozzászólásodat???? Hát nem örülsz, hogy végre tudod??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi:
Köszi a gratulációt! Dehogynem örültem, csak még körbetelefonáltam a családot :)! Nagy élmény volt az uh, megnéztük az összes szervét és kaptunk egy rövidke dvd-t:).
cat__

CaT!

Nagy gratula a kis hercegnőhöz! (kicsit írigykedem, nekünk még legalább 3 hét mire kiderülhet, persze csak akkor, ha megmutatja magát)

Kép
akire79

Akire:
Köszi a gratulációt, hamar eltelik ám a 3 hét :), meglátod :).
cat__

Kösz Cat tényleg nincs már feldurva és gratulálok a kiscsajhoz

Én is számolom a napokat már, és még 25 nap mire látjuk a babákat nekem nagyon későn 19hét 5 naposan lesz csak az UH

Móni
KépKép
reunion

Reunion:
Neked is köszi. Vettetek valamit?
Miért olyan sokára mész uh-ra?
cat__

Cat: Gratula a kislányhoz!!! :)

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Cat__!

Nem volt semmi sértő, nem vagyok ám sértődős. :) Csak tényleg azt hittem valami sérülés van valamelyiken! :) Ami persze mindennapos amúgy! :)

Gratula a kislányhoz, én csak reménykedek, irigykedek... :) :)

Jah és gondolkozom melyik kapu aljban hagyjuk a mózest, ha kisfiú! (ez vicc, de nem vagyok olyan régi tag, hogy tudjátok) :D

Nekem azt ígérték, hogy 14 héten megmondják 4D-vel. Valaki van köztetek akinek sikerült ilyen korán?

Bogi
bogyra

Cat Nagy nagy gratula a kislányhoz, (végre valaki erősítí a lány tábort) Reméljük ezzel elindul egy új tendencia. A lányok fogják visszavenni a vezetést!

Nóra

Kép
fikuszka

Bocsánat, azoktól a kismamiktól akik fiút várnak!

Nóra

Kép
fikuszka

Sziasztok lányok!
Tegnap voltam genetikain minden rendben egészséges KISFIÚ lesz!!! :lol: Egy élmény volt olyan édes sajnos képet nem kaptam...
Úgyhogy a kisfiúk táborát erősítem...Egyébként mindenki lányt jósolt már belém beszélték a rokonok ismerősök, ezért meg is lepődtem hogy fiú lett kicsit furcsa hogy fiús anyuka leszek de egy csöppet sem bánom...
Kriszti én is csatlakozom boldog születésnapot!!!
A székrekedésre az én tanácsom aszalt sárgabarack nekem ez vált be!
Mindenkinek szép napot!!! :D
gyöngyi-30

SZÉKREKEDÉS

A terhességgel lelassul a bélmozgás, ha jól tudom. Ezért jelent meg most ez a szép téma nálunk. Szerintem a terhesség előtti praktikák most nem biztos, hogy beválnak. Viszont az erőlködés szigorúan TILOS. Ezért az én dokim ezt a gyógyszert ajánlotta:

http://www.pirulapatika.hu/210017001/adatlap

Ez egy olyan cukor szirup, ami nem szívódik föl a belekből, csak segít megoldani a fenti problémát. A dózist magadnak kell belőni, mert a teljes átmosástól a „semmi hatást nem érzek” skálán (én mindkét szélsőértéket kipróbáltam) minden pontot be tudsz állítani.

KÉT MÉHLEPÉNY

Most olvastam Csermely Gyula könyvét (Ha egy nő gyereket akar), amelyben saját felesége terhességéről mesél. Nála is pont ez fordult elő. Valami olyasmit ír erről, hogy ez egy melléklepény, semmi jelentősége nincs. (Ha majd megtalálom a pontos részt, begépelem. Kerestem 5 percig, de nem találom.)

Erről a könyvről van szó:

http://www.libri.hu/konyv/ha-1-no-gyereket-akar.html

Mindenkinek szívből ajánlom.

Rudi
turorudi6

Bocsánat már félreírok,vagy hülyülök... :oops:
Adrienne-t akartam irni hogy boldog szülinapot!!!
gyöngyi-30

Jó reggelt!
Cat: Nem vettünk most semmit de kinéztem pár dolgot pl. van kiságy 8 ezerért ami nekünk simán megteszi mert lehet hogy 4-et kell vennünk
plussz egy csomó dolog van ami lényegesen olcsóbb mint a babaáruházakban (apróságok ágynemű meg hasonlók)

én is csodálkoztam hogy ilyen későn lesz az UH, én azt hittem azt a 18. héten kell csinálni
hát mindegy akkor nekem is szülinapi ajándék lesz ha megtudjuk a nemüket
ma meg azthiszem bemegyek és lemérem az AFP-met, mert azt meg holnap veszik le az Istvánban de abból ki tudja mikor lesz eredmény
Brigi: neked már megvan az eredményed?

Móni
KépKép
reunion

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Gyöngyi: Nagy gratula a kisfiúhoz!!! :) És köszönöm szépen a szülinapi köszöntést! :)

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Akire: Na, pontosan én is ezt tapasztalom a BKV-n, hogy nem adják át a helyet. A nők megnéznek hosszan, aztán elfordulnak. Sőt már a megállóban felmérnek, az idősebb nők 55-60 év körüliek közül találkoztam néhánnyal, akik kifejezetten utálattal néznek végig és csak azért is leülnek előttem, hadd álljak.
Tegnap a metrón egy fiatal lány ült előttem, kb. 20 éves lehetett és nézte a pocimat, de nem állt fel véletlenül sem. Aztán végre leszálltak páran és lett üres hely, így tudtam szerezni. De tényleg teljesen közömbösen néznek az emberek, magamnak kell szereznem helyet.
Tegnap olyan sz... helyet találtam csak, hogy a mellettem lévő dagadt férfi bólogatva, dűlöngélve elaludt és rámdőlt többször is. Mindenkinek nagyon tetszett, röhögtek az emberek, csak én nem....

Néha azt hiszem, hogy nem látszik a pocakom, az a baj. De tegnap az okmányirodában többen is megjegyezték, hogy látom, hogy babát vár. Baba lesz, látszik. Stb. Tehát totál látszik és hatalmas a hasam, legközelebb villogót teszek rá:)

Anyósom azt mesélte, hogy neki sem adták át 40 éve a helyet és gigant pocakkal a vonaton a peronon kellett utaznia végig. Tehát ez már régen is így volt.

Más. Szerintetek árt a babának a sok UH? Szóval, ha 2 hetente nézik őt? Mert az enyém nagyon utálja az UH-ot, múltkor is járt a szája végig. (ami tök aranyos volt) és elfordul. Ezért sajnálom is őt. De nagyon kíváncsi lennék a nemére. Ma megy a férjem festéket venni és nem tudom eldönteni, milyen színt vegyen.
Vendég

Jó reggelt!

Nem szabad erőlködni??? :shock: Akkor az az 5-6 nap kb. 10-re csökkenne :cry:

Cat: gratulálok a kislányodhoz, én nagyon irígykedem :P

Gyöngyi, neked is gartulálok a kisfiadhoz, valószínű nekünk is kisfiú lesz, a mi Leventénk :)

Én genetikai UH-ra augusztus 24-én megyek, akkor 19+1 hetes leszek. Úgy tudom, hogy 18-20 hét között kell megtörténnie. AFP-n ma voltam, jövőhét csütörtökön lesz meg az eredmény, de nem kell bemennem érte, majd az UH-n megtudom. Én kértem a 24-ét, mert akkor már szabin leszek, és a saját dokimhoz is aznap este kell mennem, így letudom egy nap az egészet.

Klári

Kép
claracroft

Gyöngyi gratula a szépséges kisfiúhoz!!!! Cat, neked pedig a kiscsakszihoz!!!:)

Köszönöm szépen, amiket a két méhlepényről írtatok:) Olyan izgi az egész! Nekem is az ufós sztory tetszik a legjobban. De sejtem azért, hogy a lombik miatt - mivel 2 babát ültettek be - lehetett a dolog. Biztos a másik baba nem fejlődött ki és ennyi. De már az 5. hét előtt lehetett ez, mert az 5. héten már csak 1 petezsákot láttak.
Vendég

Nekünk sárgás-drappos a falunk a kisszobában, de gondolkodunk a tapétán, hasonló színnel, és mackókkal. Még a zöld jöhet szóba.. Mindenképp semlegeset szeretnénk, mert ha lesz kistesója, és ő a másik nemet képviseli, akkor színezhetünk újra.

A babakocsink úgyis lila :D

Klári

Kép
claracroft

Én nem hiszek abban, hogy fáj a babának az UH.

Lehetséges, hogy a fény zavarja, hisz ilyenkor már látja a fényeket. Én sem szeretem a sötétségből hirtelen fényt, alíg bírom kinyitni a szemem.

Klári

Kép
claracroft

Klári, mondasz valamit! Igaz is, hosszú távra kell gondolkodni:) Megnézem a neten a Héra festék színeket:)

Az UH-ról még azt hallottam - bár ez a régi készülékeknél volt - hogy felmelegíti a magzatvizet. Ugye, ez már a modern gépeknél nincs így?
Vendég

Jó reggelt!

Hát ilyen szar éjszakánk már nagyon régen volt...

Leventére rájött az öt perc és olyan rémálmot produkált (2 évesen), ami után még hajnali háromkor is zokogva rohangált a lakásban, sikítozott, reszketett és mindentől félt, megijedt. Állítólag pókokat látta és folyton kiabálta hogy csipesz csipesz, tehát hogy megcsípi... Nagyon sajnáltam őt, annyira ki szánni való volt, gyakorlatilag rám ugrott, az összes végtagját behúzta és olyan kicsire gombolyodott amennyire csak tudott...

Két órán keresztül próbáltam vissza altatni, lámpa mellett stb stb. Nem sikerült. Hajnali 3-kor betettem neki a Thomasos DVd-t, nem emlékszem kb kétszer vagy háromszor nézte végig mind a 4 mesét mire elaludt.... Most ébredtünk.

Ijesztő egy éjszaka volt, tudniillik úúúúútálom a pókokat és a végén már én is paráztam rendesen....

Közben rá is jöttem, hogy a nagyfiam kedvenc sorozata az a mentős-tűzoltós 19-kor, nah annak volt pár napja egy epizódja, amiben volt egy agy pók és kellett kommentálnom, hogy mérges pók és megcsípte, ezért ha ilyet láttok szabadon (manapság kitudja) akkor el kell kerülni blá blá blá...

Gondolom most próbálta feldolgozni! Véletlenül sem szabad tévét nézniük ezeknek a piciknek!!!!

Hasmenés: A laevolac szerintem kicsit durva megoldás, és olyan alhasi vérbőséget csinál, hogy pont annyi a kockázata mint az erőlködésnek. De amúgy nem szívódik fel, tehát maga a hatóanyag semmi gondot nem csinál. Én a gyereknél használtam a 13 kilójához egy kisebb mokkás kanálnyi adagtól... hát nem szeretnétek tudni mi történt! :) :D Én sem szívesen emlékszek arra a kakatengerre!

Ultrahang: Az Uh-ban nincs fény, vagy ezt mire mondtátok, nem értettem, hogy csak a nagy fény zavarja?

Én szerintem mechanikai ártalmakat nem okoz, felmelegedés, égetés stb. Hisz ez egy hanghullám. Lehet a rezgésekből észlel valamennyit, de hát ő is egy ember szerintem nem tud többet mint mi. Pl uH-val lehet ugye vesekövet zúzni is, de itt therápiás és a diagnosztikus UH "erőssége" között hatalmas nagy mennyiségi különbség van. Szerintem pontosan tudják mi az a frekvencia ami nem ártalmas... Mi már az a generáció vagyunk amúgy akiknek az anyukáját UH-zták, tehát olyan régi eljárás csak rá jöttek volna, ha bajt okoz. De nyilván itt is a mértéken van a hangsúly.

Egy mesterséges megtermékenyítésnél, gyakran a peteérést is naponta nézik Uh-val, sőt van akinél a fogantatást-beültetést követően is naponta nézik, még sem lesz baj.

Reunion, hogy hogy négyet kell venni?

Bogi
bogyra

Bogi: én butus gondoltam azt, hogy az UH bevilágít, mint egy röntgen, de így hogy írtad, hogy hang, hát ULTRA hang :P

Klári igen okos :D

Klári

Kép
claracroft

Végre voltam a "trónon" :) Lehet, hogy a 4 napi masszív barackevés tette meg a hatását? :D

Klári

Kép
claracroft

sziasztok

Korábban már olvasgattam ezt a fórumot, tetszik, hogy ilyen aktív közösség vagytok és szeretnék csatlakozni hozzátok. Mi is jövő januárra várjuk a babánkat, az elsőt. Még nem tudjuk, hogy kisfiú vagy kislány, csak azt hogy Zalán lesz a neve :)

Piri

Kép
Kép
Kép
mérnökasszony

Szerintem a melegedés csak a gond az UH-al mert nekem mindig forró érzésem van UH végén ha sokáig tartja egy helyen

Móni
KépKép
reunion

Szia!

Üdv minálunk :)

Hát, ha kislány lesz, majd furcsán néznek rá, a neve hallatán :D

Klári

Kép
claracroft

Sziasztok!

cat-Nagy gratula a kislányhoz :lol:
gyöngyi- Nagy gratula a kisfiúhoz :lol:

Már kezdek kicsit megnyugodni az Afp-el kapcsolatban, tegnap voltam az integrál vérvételen, pénteken jön meg az eredmény, addig persze izgulni fogok :?
Hétvégén otthon voltunk, nagy strand fesztivál volt, azt hiszem bogyra írta, hogy Majsára járnak strandra, kár hogy nem jöttek idén, nagyon jó volt :D Én csak zuhanyoztam, meg lábat lógattam, de már kezdem megszokni!

Engem már kezdenek kiakasztani ezzel a névkérdéssel. Hétvégén majdnem összevesztem anyósommal, mert a névre, ami nekem tetszett azt reagálta, kirázza tőle a hideg :shock: Nem értem miért kell bele szólni ilyenekbe, ő a saját gyerekeit már elnevezte, én is szeretném a sajátjaimat! :)
Tudom, hogy nem kell még sietni vele, de olyan jó lenne már szólítani vhogy. Most elkezdtünk listát írni a párommal, és minden nap kihúzunk egyet :lol:

Nekem már a doki egyszer nézett méhszájat, még a 12. héten, akkor rendben volt!
Uh-al kapcsolatban én úgy tudom, felmelegíti a magzatvizet, és a fény is zavarja őket :oops:

Kép
Kép
bogaracska

Ja BKV-n még senki nem adta át a helyét :( Kicsit zavar is, hogy mindenki azt mondja, ahhoz képest, hogy az 5. hónapban vagyok nem nagyon látszik a pocim :roll: De a hízásnál már én is az 5 kg-nál tartok! Úgy érzem mostmár csak jön fel magától, akármit is eszem :?

A szüléssel kapcsolatban Ti hallottatok olyanról, hogy akinek rossz a szeme (minuszos), akkor nem igazán engedik szülni, hanem császározzák :( Nekem -3 as a szemem, a dokitól még nem kérdeztem meg, de kicsit szomorú lennék, ha meg sem próbálhatnám a természetes szülést!

Kép
Kép
bogaracska

bogaracska, ne is mondd: Mikor mi az eljegyzésünket tartottuk, még 2006-ban, akkor beszélgettünk anyósomékkal, akkor mondtam, ha egyszer lesz egy fiúnk, Leventének fogjuk hívni. Akkor még tervben sem volt a baba, még a lakás is távoli álomnak tűnt. Rögtön elkezdte mondani, hogy ne legyen Levente.

Érdekes, most mikor mondtuk neki, már nem szólt érte. Lehet, hogy a későbbiekben még előjön a téma...

Klári

Kép
claracroft

Hát, a nővérem szeme -5-ös, és természetes úton szült, elsőre rögtön egy 4,5 kg-os kisfiút (második nincs). Nem romlott a szeme, mondjuk nem is javult. Legalábbis nem tudok róla.

Én csak annyit hallottam, hogy a vége felé ne hordjak kontaktlencsét, mert jobban szárad a szem. Nekem -2-es.

Klári

Kép
claracroft

Klári: örülök, hogy sikerült könnyíteni magadon. :) Tudom, hogy milyen rossz ez, én is küzdök vele. Terhesség előtt is volt, hogy napokig nem tudtam wc-re menni és ez nem javult utána sem. Én most azt vettem észre, hogy ha rendszeresen eszek élőflórás kefirt (Millis kaukázusit szoktam) vagy natúr joghurtot (Actimelt) akkor könnyebben megy a dolog. :)

Ezen az uh-s dolgon már én is gondolkoztam, hogy mi zavarhatja a babákat. Nálunk is az volt a 12. hetes uh-nál hogy először a kezeit az arca elé tette, utána meg odatette a kezeit a fejére. Mi arra gondoltunk, hogy lehet, hogy a hang zavarhatja. Valószínű, hogy az uh. valamilyen rezgést, hangot bocsát ki, amit mi nem hallunk, de a baba igen és lehet hogy a víz ezt jobban vezeti. Vagy valami ilyesmi. Mi ilyen elméleteket gyártottunk párommal. :D

mérnökasszony: üdv. köztünk és gratula a babához!

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Jééé most először laptetőre kerültem. :D :D

Kép[/url]

Kép
adrienne29

clara-a Levente nagyon szép név nekem is tetszik :D Jó, hogy írtad ezt a kontaktlencse dolgot, még nem hallottam. A vége felé az mit jelent, 8-9. hónap? :?

Kép
Kép
bogaracska

Nem tudom, bogaracska, már arra sem emlékeztem, hol írták. Ha megtalálom, írok.

Adrienn: gratulálok a laptetőhöz :D Ha jó sokat írsz, gyakrabban is előfordul majd :) Úgyhogy hajrá :wink:

Klári

Kép
claracroft

Sziasztok!

Önző módon magammal kezdem. Tegnap este apa érezte Mincsi mozgását :lol: :lol: :lol: És annyira édes, ha érzem, hogy ébren van, ráteszem a kezem a hasamra, és először begömbölyödik a kezembe, nyomja ki magát teljesen, és miután kihemperegte magát, utána kezdődik csak a rúgkapálás :lol: :lol: :lol: :lol:

Bogi, én pont 14 hetes voltam, amikor a doki megmondta, hogy kislány :lol: Hüvelyi UH volt. Aztán 15+2-n még csináltattam egy profi géppel is, ott is kislányt mondtak

Gyöngyi, gratulálok a kislányhoz!

Reunion, nekem megvan már az eredmény, de nem tudom :lol: Csütörtökön megyek UH-ra, ott fogják megmondani. De nincs gond, mert akkor a doki már hívott volna. Így szoktuk csinálni. Ő kapja meg a leletet, és ha nem várhat a következő találkozásunkig valami rossz érték miatt, akkor felhív. Szerencsére még nem hívott sosem :wink:

Bogi, sajnálom az éjszakát. Annyira szörnyű egy ilyen síró, megvigasztalhatatlan gyereket látni, nem? A szíve szakad meg az embernek... Nekem volt olyan, hogy annyira sírt Marci még ici-picinek, hogy kocsiba vágtam, mert ott mindig megnyugszik, ha ringatva van, és elmentünk a Thökölyre kocsikázni. De Mincsivel már nem tudom megcsinálni, mert felújítják :?

Mérnökasszony, szia, üdv köztünk. Ha kislány lesz, akkor is Zalán lesz? :lol: :lol: A vonalzódból ki tudnám számolni, de most fáradt vagyok hozzá, mikorra vagy kiírva?

Bogaracska, ne is mondd ezt a név-mizériát. Marci ha lány lett volna, Zsófi lett volna. Anyósomnak nem tetszett, mert nem annyira előkelő név, mint a Marcell :? Most meg ha mégis kisfiú, Csongor lenne, az meg azért nem tetszik neki, mert az apja szivarja Csongor volt, és emlékszik, milyen büdös volt :twisted: A szemnél meg megvan, hogy milyen dioptriáig engedik szülni a nőket természetes úton, de ezt Bogi szerintem jobban tudja :wink:

UH. Nekem a 4D-s nőci, aki elég profi, azt mondta, hogy egyszerűen csak nem tetszik neki, ahogy benyomódik a hasfal az UH fejtől. Nem fáj neki, nem rossz érzés, csak valószínű pont aludt, és fel lett ébresztve

Brigi

Kép

Kép
hékás

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?