Sziasztok!
Önző módon magammal kezdem. Tegnap este apa érezte Mincsi mozgását

És annyira édes, ha érzem, hogy ébren van, ráteszem a kezem a hasamra, és először begömbölyödik a kezembe, nyomja ki magát teljesen, és miután kihemperegte magát, utána kezdődik csak a rúgkapálás
Bogi, én pont 14 hetes voltam, amikor a doki megmondta, hogy kislány

Hüvelyi UH volt. Aztán 15+2-n még csináltattam egy profi géppel is, ott is kislányt mondtak
Gyöngyi, gratulálok a kislányhoz!
Reunion, nekem megvan már az eredmény, de nem tudom

Csütörtökön megyek UH-ra, ott fogják megmondani. De nincs gond, mert akkor a doki már hívott volna. Így szoktuk csinálni. Ő kapja meg a leletet, és ha nem várhat a következő találkozásunkig valami rossz érték miatt, akkor felhív. Szerencsére még nem hívott sosem
Bogi, sajnálom az éjszakát. Annyira szörnyű egy ilyen síró, megvigasztalhatatlan gyereket látni, nem? A szíve szakad meg az embernek... Nekem volt olyan, hogy annyira sírt Marci még ici-picinek, hogy kocsiba vágtam, mert ott mindig megnyugszik, ha ringatva van, és elmentünk a Thökölyre kocsikázni. De Mincsivel már nem tudom megcsinálni, mert felújítják
Mérnökasszony, szia, üdv köztünk. Ha kislány lesz, akkor is Zalán lesz?

A vonalzódból ki tudnám számolni, de most fáradt vagyok hozzá, mikorra vagy kiírva?
Bogaracska, ne is mondd ezt a név-mizériát. Marci ha lány lett volna, Zsófi lett volna. Anyósomnak nem tetszett, mert nem annyira előkelő név, mint a Marcell

Most meg ha mégis kisfiú, Csongor lenne, az meg azért nem tetszik neki, mert az apja szivarja Csongor volt, és emlékszik, milyen büdös volt

A szemnél meg megvan, hogy milyen dioptriáig engedik szülni a nőket természetes úton, de ezt Bogi szerintem jobban tudja
UH. Nekem a 4D-s nőci, aki elég profi, azt mondta, hogy egyszerűen csak nem tetszik neki, ahogy benyomódik a hasfal az UH fejtől. Nem fáj neki, nem rossz érzés, csak valószínű pont aludt, és fel lett ébresztve