Egyetértek a túlzott óvatossággal...

12 kg-s gyermekem van, próbáljam már elmagyarázni Neki 1,5 évesen, hogy bocsi, de Anya nem vehet fel... haha... úgy hogy Apának gerincsérve van. Igaza van Cuckának, ha gond van, jelez a szervezet.
Görögdinnye, érdekes, védőnőm is azt mondta keveset, Ő valami oylasmit hablatyolt, hogy nem tudnak tőle felszívódni az ásványi anyagok, vagy micsoda. Nem tudom, Bendussal is egész nyáron dinnyét zaboltam, persze amíg volt, kb. félidőig, és a végén vizesedtem -csak-. Hogy összefüggene, nem hiszem... Én szerintem az állómunka miatt vizesedtem.
Nálunk a fiam szerintem nem tudja összerakni a dolgokat, hogy miről beszélek, amikor kistesó meg kisbaba a téma. Mindig mutatja a pocakomat, hogy ott a kisbaba (konkrétan a köldökömre bök), de szerintem nem tudja összekötni a kinti kisbabákkal.

Még picike is hozzá. Aztán az is lehet, hogy teljesen érti.

Ki tudja, mi jár a kis buksijukban.
Briell: Átlagosnál több magzatvíz nem vészes, ha a cukrod, vérnyomid rendben van. Nekem össze vissza mértek Bendussal hol többet, hol normális mennyiséget. Ech. belek is lehet bármitől... Ne félj, dokid majd pontosabban megnézi!!!
Fmelinda: Ha vízszintesig dönthető, szerintem nem fontos. Nekünk is PC van és nem vettem hozzá mózest (sima mózesünk van, de gyakorlatilag abban csak hazahoztam a kórházból aztán slussz), szóval eléggé vaskos a PC babakocsi, szerintem takaró + öltözék elég bőven.

Szeles időben úgysem viszed ki (az elején).
Cucka, Te gondolkodtál mér rajta, hogy fogunk fürdetni??? Meg többi kis és aprógyermekes Anyuka??? Nekünk Bendussal mindig az volt a rendszer, hogy fürdés, szopi, rajtam tente és letettem. De most?? Nagyobbik kicsi a kádban, kisebbik kicsi a kiskádban, kicsit kiveszem, nagy marad, míg szopi + tente??? ez így nem fog működni...

Nálunk Apa éjszakás is szokott lenni és akkor nincs segítségem. Ajjajjjjaajjj... lesznek még itt bakik.