Na látom Katka beelőzött a beszámolóval
Szóval a tali nagyon jó volt annak ellenére hogy kevesen voltunk. Nagyon örülök neki hogy megismerhettelek benneteket, mindenki nagyon aranyos volt
Mi egy kissé késve érkeztünk meg fél 1 körül. Ez részben a reggeli elalvásunk

részben a reggel intézendő egyéb dolgaink (mint pl. a vadiúj fényképezőnk gyors átvétele a boltban

) és részben az iszonyú nagy forgalom és dugó miatt történt, ami Keszthely környékén volt, mert még azt is útba kellett ejtenünk.

Na mindezek után megérkeztünk a balcsira.
Hála Rszg korábban a strandról és a kölcsönzőről feltett képének egyből megismertem hogy jó helyen járunk, majd egyből kiszúrtam Katkát kezében Petivel
Lepakolás, gyors evés, közben megérkezett a meglepi palacsinta

Köszönjük! majd irány a víz, mert Panna már nem bírt magával

Mint Katka írta Gábor (Nimródapu

) bevitte a nagylányokat vizibiciklizni amiért persze Mátéapu nem kért pénzt a kölcsönzőben. Rszg mégegyszer add át köszönetünket
Aztán Gábor és én cseréltünk, majd elkezdődött a nagy vizi játék Zsófival és Pannával majd a végére csatlakozott Ágica is. Ne tudjátok meg mit műveltek velem a lányok, agyon nyúztak amit én persze nagyon élveztem
Nem is tudom mikor játszottam, pancsoltam ilyen jót a balcsin, szerintem ezer éve.
Pancsolások között pedig volt társasjáték, nyaklánc készítés, meg beszélgetés.
Mégegyszer köszi a szép napot. Fényképet nem sokat tudtam csinálni mert az új gép beüzemelése közben történt meg, így csak a végén tudtam kattintgatni.
Na indulunk fürödni
LÁnyok a parton:
Nimród a strandon
Mosolyogjál szépen Peti

És ez lett belőle
Masut és családja
Ágica és Panna kavicsoznak
Katka és Peti fürdés után